enterhere Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Εχω build εκανα λογαριασμο στο alluc εβαλα τον κωδικο. Αλλα δεν μου βγαζει καμια ταινια απο πηγη alluc. Εκει που λεει στις ρυθμισεις του covenant για αποποιηση ευθυνων κατι γραφει κατω στα Αγγλικα δεν ξερω τι λεει.δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο. Τι δεν εχω κανει σωστα;μηπως σε build δεν ισχυει το alluc; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7327021#post7327021 ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση ,έχω εγκατεστημενο το kodi στο λαπτοπ μπορώ να το μεταφέρω τα πρόσθετα σε ένα tv box ευχαριστώ Κάνεις αντιγραφή τους φακέλους από Windows που θα βρεις εδώ: C:\Χρήστες\"το όνομα χρήστη"\AppData\Roaming\Kodi και τους κάνεις επιλογή στον φάκελο του TVbox που θα βρεις εδώ: \Android\data\org.xbmc.kodi\files\.kodi και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει τους κρυφούς φακελούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christako Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7327021#post7327021 ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έκανα και εγώ την παραπάνω διαδικασία αλλά δεν έχω πηγή από alluc, που μπορεί να κάνουμε λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 ξανακανε τη διαδικασια.κανε log in στον alluc account σου και παρε νεο key. Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 εκανα λογαριασμο στο alluc εβαλα τον κωδικο αλλα οι πηγες θελουν ολες εγγραφη με λιγα λογια δεν αξιζει τον κοπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 εκανα λογαριασμο στο alluc εβαλα τον κωδικο αλλα οι πηγες θελουν ολες εγγραφη με λιγα λογια δεν αξιζει τον κοπο Εννοείς pair? Τόσο δύσκολο είναι να κάνετε ένα pair και να δείτε την ταινία που θέλετε πια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Εννοείς pair? Τόσο δύσκολο είναι να κάνετε ένα pair και να δείτε την ταινία που θέλετε πια? Ναι αυτό εννοώ φίλε μου Εγώ το βαριέμαι αυτό προτιμώ να δω απλή ανάλυση πάρα να κάνω pair :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση ,έχω εγκατεστημενο το kodi στο λαπτοπ μπορώ να το μεταφέρω τα πρόσθετα σε ένα tv box ευχαριστώ ή το πιο απλό από αυτό που γράφει ο φίλος περνας το addon - backup και κάνεις backup σε ένα Usb και το κάνεις restore στο media player Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Στο elysium έγινε υποχρεωτικό το να βγάλεις δικό σου api key? Επειδή έχει τώρα 5 μέρες που οι κατηγορίες δεν προχωράνε όταν επιλέγεις κάποια. Συνήθως όταν γινόταν αυτό έβγαινε update εντός 1-2 ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Ναι αυτό εννοώ φίλε μου Εγώ το βαριέμαι αυτό προτιμώ να δω απλή ανάλυση πάρα να κάνω pair :lol: Κανείς πλάκα ; εγώ με το κόλπο του φίλου βλέπω σε κάθε επεισόδιο game of thrones πάνω από 15 πηγές 1080.μη παραπονιέστε μετά δε μου παίζει το kodi Hd.βεβαια περί ορέξεως. .. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 για το νημα 4882 καμια απαντηση υπαρει;:):):):) Δεν ξέρω γιατί σε δυσκολεύει https://youtu.be/IlsywulcBYs ( απλά το ρυθμίζεις να ξεκινάει μαζί με τα Windows , η το αντίστοιχο με το Android ) Υπάρχουν και άλλα Video..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greideras Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Γεια σας παιδιά μόλις πήρα στα χέρια μου ενα alfawise x95 πάω να κάνω εγκατάσταση το fusion και μου βγάζει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί πιθανοτοτα με το ίντερνετ, τι να κάνω ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Γεια σας παιδιά μόλις πήρα στα χέρια μου ενα alfawise x95 πάω να κάνω εγκατάσταση το fusion και μου βγάζει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί πιθανοτοτα με το ίντερνετ, τι να κάνω ξέρει κανείς? To fusion δεν εχει "πεσει" εδω και καιρο? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Fusion is dead! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Υπάρχει νέο fusion στο http://fusion.tvaddons.co αλλά δεν έχει μέσα τα addons που είχε το παλιό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIOHER Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Μου έκανε αναβάθμιση το subtitles.gr και από τότε βγάζει error και δεν κατεβάζει κανένα υπότιτλο από subztv και xsubs. Συμβαίνει μόνο σε μένα? Edited September 22, 2017 by GIOHER Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teleione Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Καλησπερες ... Ερώτηση?? Υπαρχει στο Kodi μεσω repo η conevant καποιο Add on να εχει ολες τις παλιες ελληνικες ταινιες? βλαχοπουλου μουστακα καταλαβατε .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Καλησπερες ... Ερώτηση?? Υπαρχει στο Kodi μεσω repo η conevant καποιο Add on να εχει ολες τις παλιες ελληνικες ταινιες? βλαχοπουλου μουστακα καταλαβατε .... Ελληνικές ταινίες,δες στο Alive gr και στο Atlas εκεί μόνο αν έχει Στο 1ο θυμάμαι ότι είχε Όντως έχουν πολλές ελληνικές παλιές και τα 2 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited September 22, 2017 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Μου έκανε αναβάθμιση το subtitles.gr και από τότε βγάζει error και δεν κατεβάζει κανένα υπότιτλο από subztv και xsubs. Συμβαίνει μόνο σε μένα? Κάνει τώρα τελευταία κάτι αναβαθμίσεις ,μπορεί να έχει κάποια σχέση .δε το ξαναβάλεις πάλι από την αρχή .θα το δω και εγώ κατά τις 11 που θα πάω σπιτι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tetei Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Τα φώτα σας... Το Mini m8s ii σηκώνει 17.3 Κodi; Είδα κάποια παιδιά σε προηγούμενες σελίδες που το έγραψαν. Το δικό μου, όποτε το προσπάθησα, μου έβγαλε πολλά εκνευριστικά κολλήματα με συνέπεια να γυρίσω σε 16.1. Θέλω να πω το φόρτωνε μεν, αλλά δεν ήταν πολύ λειτουργική η όλη φάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Μου έκανε αναβάθμιση το subtitles.gr και από τότε βγάζει error και δεν κατεβάζει κανένα υπότιτλο από subztv και xsubs. Συμβαίνει μόνο σε μένα? Υπότιτλοι κανονικά και με το νόμο.ξανα βάλτο από την αρχή Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Τα φώτα σας... Το Mini m8s ii σηκώνει 17.3 Κodi; Είδα κάποια παιδιά σε προηγούμενες σελίδες που το έγραψαν. Το δικό μου, όποτε το προσπάθησα, μου έβγαλε πολλά εκνευριστικά κολλήματα με συνέπεια να γυρίσω σε 16.1. Θέλω να πω το φόρτωνε μεν, αλλά δεν ήταν πολύ λειτουργική η όλη φάση. Αδερφέ,βάλε το Ftmc για Android box είναι ότι καλύτερο Είχα το 16.1, έβαλα 17.4,δοκίμασα το spmc αλλά τελικά το Ftmc πάει σανίδα,λες και έχει πάρει αναβολικα!!! Είναι περιβάλλον 16.1 αλλά έχει όλες τις αναβάθμισεις του 17 Δοκιμασε το και θα με θυμηθείς Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Καλησπέρα σε ολους, εχω ένα tvbox alfawise s92 με kodi 17.4 , υπαρχει καποιος οδηγός για εγκατάσταση ελληνικού build Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Καλησπέρα σε ολους, εχω ένα tvbox alfawise s92 με kodi 17.4 , υπαρχει καποιος οδηγός για εγκατάσταση ελληνικού buildΕδώ φίλε. Υπάρχουν και άλλα https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/01/diamond-greek-build-kodi-17-rypton.html?m=1 Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Καλησπερα. Και εγω με greek kodi και diamond build. Θελω να σεταρω το kore για χειρισμο μεσω android αλλα πως θα μπω στις ρυθμίσεις του kodi στον υπολογιστή που έχει κατσει το gkn wizard πανω σαν interface; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Καλημερα! Οταν παω ν φορτωσω υποτιτλους απο subtitles σχεδον σε ολους τους υποτιτ βγαζει στο τελος ενα dls και οταν παω να φορτωσω βγαζει σφαλμα.Υπαρχει καμια εξηγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts