Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπήκα και στο accounts.δεν κάνει κάτι .παταω πάνω στο βελάκι κι πάλι τίποτα .ρε που έχουμε κολλησει

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για κάνε κλικ στο βελάκι δίπλα στο εικονίδιο του ποντικιού... Δοκίμασε άλλο skin (αμφιβάλλω εάν φταίει αυτό )

Screenshot_20170918-164655.jpg

Πάντως σε άλλο box που έχω το spmc μου βγάζει κανονικά την επιλογή 9a4eb52aefac34168d7c92e5b0597b15.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μπήκα και στο accounts.δεν κάνει κάτι .παταω πάνω στο βελάκι κι πάλι τίποτα .ρε που έχουμε κολλησει

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως σε άλλο box που έχω το spmc μου βγάζει κανονικά την επιλογή 9a4eb52aefac34168d7c92e5b0597b15.jpg

άλλαξε skin !

Άλλαξα και skin.ΤΙΠΟΤΑ.εβαλα σαν αυτό του spmc.και πάλι μου βγάζει μόνο αυτές τις επιλογές .στο άλλο box το πήρε κανονικά και βγάζει τα κερατά του από 1080.τι άραγε να φτάσει στο kodi?φαινεται να μην έχει καθόλου αυτή τη ρύθμιση

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Ε δεν θα το βάλεις σε αυτό το κουτί

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Άλλαξα και skin.ΤΙΠΟΤΑ.εβαλα σαν αυτό του spmc.και πάλι μου βγάζει μόνο αυτές τις επιλογές .στο άλλο box το πήρε κανονικά και βγάζει τα κερατά του από 1080.τι άραγε να φτάσει στο kodi?φαινεται να μην έχει καθόλου αυτή τη ρύθμιση

5f633de01318f1a3017e549e14124c19.jpg

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Σε kodi 17.4 skin Estouchy μια χαρά φαίνεται

Screenshot_20170918-175132.jpg

Σε kodi 17.4 skin Estouchy μια χαρά φαίνεται

Screenshot_20170918-175132.jpg

Μόλις είδα πως και σε άλλες καρτέλες δεν κάνει scroll down .αρα γενικό το κακό.σε ευχαριστώ πάντως .μπορεις να μπεις κάποια στιγμή από πιο zip το κατέβασες το covenant .μηπως και χρειαστεί να το βάλω από άλλου .εγω το έχω πάντως από tco

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Είναι μερικά skins που έχουν κάποια bugs στην περιήγηση και επιλογή των μενού και όχι σε όλες τις συσκευές.

Π.χ. αυτό συμβαίνει με το confluence αλλά όχι με το estuary.

Όπως με το confluence αν θέλω να δηλώσω sites με υπότιτλους δε με αφήνει. Πατάω και δεν κάνει τίποτα.

Γυρνάω σε estuary, βάζω το site και ξανά σε confluence μιας και το έχω συνηθίσει και με βολεύει.

Σε 2 από 4 συσκευές διαφορετικές μου το κάνει.

Μόλις είδα πως και σε άλλες καρτέλες δεν κάνει scroll down .αρα γενικό το κακό.σε ευχαριστώ πάντως .μπορεις να μπεις κάποια στιγμή από πιο zip το κατέβασες το covenant .μηπως και χρειαστεί να το βάλω από άλλου .εγω το έχω πάντως από tco

έκδοση covenant 1.1.15 από colossus repository

Φίλε μου, χρησιμοποιείς skin που δεν υποστηρίζει 100 navigation με ποντίκι ή touch (τέτοιο είναι και το Estuary). Σε αυτά για να εχεις πρόσβαση σε όλες τις λίστες χρησιμοποιείς είτε remote control είτε πληκτρολόγιο. Διαφορετικά βάλε το Estouchy.

καλησπέρα. το έκανα κι εγώ και ενώ βγάζει κάποιες πηγές, είναι όλες με το κόλπο να μπεις στο internet και να γράψεις μια διεύθυνση για να παίξει (π.χ. openload). και σε σας το ίδιο κάνει;

καλησπέρα. το έκανα κι εγώ και ενώ βγάζει κάποιες πηγές, είναι όλες με το κόλπο να μπεις στο internet και να γράψεις μια διεύθυνση για να παίξει (π.χ. openload). και σε σας το ίδιο κάνει;
Στο Covenant στα πιο πολλά HD ναι ισχύει

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

δεν ήξερα που να ρωτήσω οπότε το ποστάρω εδώ.....

στο terarriuμ σε αρκετά αρχεία όταν να κάνω play μέσω mx player pro δεν μου τα βγάζει full screen αλλά με μεγάλο μαύρο περίγραμμα περιμετρικά στην tv,δηλαδή η εικόνα είναι το 1/3 σχεδόν της κανονικής,αυτό συμβαίνει και σε 720 και σε1080,υπάρχει λύση και αν ναι ποια είναι ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Την στιγμή που παίζει η ταινία , πήγαινε πάνω δεξιά στις 3 τελίτσες και επίλεξε, οθόνη- αναλογία εικόνας.

Meizu m2 με Tapatalk

Την στιγμή που παίζει η ταινία , πήγαινε πάνω δεξιά στις 3 τελίτσες και επίλεξε, οθόνη- αναλογία εικόνας.

Meizu m2 με Tapatalk

α ρε Μαρία ! Thanks !

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το αντίθετο από το "Μια χαρά! " θα έλεγα εγώ!

https://youtu.be/Y13cXcq2QL0

Από πού ενημερώνεσαι για τέτοιους είδους προβλήματα και γενικά για νέα addons κλπ?

Στην εφαρμογή pop corn όχι στο addon όταν έχεις επιλέξει ταινία σε ρωτάει αν θέλεις με VPN η γράφει continue. Εγώ επιλέγω continue. Τι είναι όμως καλύτερα. Εσείς βλέπετε με VPN και αν ναι με ποιο; ευχαριστώ

Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην εφαρμογή pop corn όχι στο addon όταν έχεις επιλέξει ταινία σε ρωτάει αν θέλεις με VPN η γράφει continue. Εγώ επιλέγω continue. Τι είναι όμως καλύτερα. Εσείς βλέπετε με VPN και αν ναι με ποιο; ευχαριστώ

Εάν ζεις εκτός Ελλάδος ΝΑΙ επιβάλλεται! Τώρα εάν μένεις Ελλάδα είναι άλλη υπόθεση ....Για τώρα ήμαστε εντάξει ,δεν έχουμε πρόβλημα,δεν εφαρμόζονται οι νόμοι (το τι θα γίνει στο μέλλον δεν ξέρω ..) .Οι εταιρείες,η Ευρώπη παντός πιεζουν .Γενικά όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν είναι και η καλύτερη

Το popcorn app κάνει streaming p2p ..torrent ,χωρίς vpn είσαι Εκτεθημένος ...φαίνεται η ip σου !

Edited by alex222800

Εάν ζεις εκτός Ελλάδος ΝΑΙ επιβάλλεται! Τώρα εάν μένεις Ελλάδα είναι άλλη υπόθεση ....Για τώρα ήμαστε εντάξει ,δεν έχουμε πρόβλημα,δεν εφαρμόζονται οι νόμοι (το τι θα γίνει στο μέλλον δεν ξέρω ..) .Οι εταιρείες,η Ευρώπη παντός πιεζουν .Γενικά όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν είναι και η καλύτερη

Το popcorn app κάνει streaming p2p ..torrent ,χωρίς vpn είσαι Εκτεθημένος ...φαίνεται η ip σου !

Και ποιο VPN χρησιμοποιείς; μιλάω για windows σορι που δεν το διευκρίνησα

Δεν διαβάζετε τις πιο πίσω σελίδες; τα τζάμπα έχουν ρίσκο, δεν παίζει ρόλο η εφαρμογή

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Και ποιο VPN χρησιμοποιείς; μιλάω για windows σορι που δεν το διευκρίνησα

Δεν χρησιμοποιώ (δεν μου χρειάζεται ,μόνο κάποια δωρεάν για να δω αγώνες λόγο geoblocking )

Αλλά εάν ειναι για χρήση εκτός Ελλάδας μόνο vpn επί πληρωμή !! για ασφάλεια ταχύτητα και ανωνυμία ...

Το IPVanish είναι μια καλή επιλογή ... streaming και για torrent

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν διαβάζετε τις πιο πίσω σελίδες; τα τζάμπα έχουν ρίσκο, δεν παίζει ρόλο η εφαρμογή

Εννοείται πάντα με συνδρομή

καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση ,έχω εγκατεστημενο το kodi στο λαπτοπ μπορώ να το μεταφέρω τα πρόσθετα σε ένα tv box

ευχαριστώ

Φίλε μου, χρησιμοποιείς skin που δεν υποστηρίζει 100 navigation με ποντίκι ή touch (τέτοιο είναι και το Estuary). Σε αυτά για να εχεις πρόσβαση σε όλες τις λίστες χρησιμοποιείς είτε remote control είτε πληκτρολόγιο. Διαφορετικά βάλε το Estouchy.

Απόλυτο δίκιο .τα κατάφερα με αλλαγή του skin και πλοήγηση με air mouse .ευχαριστωc05e36471ee83abaf13b8dafba3139e8.jpg

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO