Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τελικά ξετικαρα κ τα δυο κ βλεπω κανονικα εικονα. Πιστεύω να ειναι αυτη η σωστη ρύθμιση. Ευχαριστω για την βοηθεια.

Δε θα χεις θέμα,όλα καλά

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Καλησπερα σε ολους!

Μολις εγκατεστησα την εκδοση 17.3 και εβαλα το simplicity M του G.K.N.Wizard build.

Πολυ ωραιο και οργανωμενο interface πολυ καλυτερο απο του kodi που ειχα.

Στην παλαιοτερη εκδοση που 17rc ειχα το addon UFC Finest και ειχε μια τεραστια γκαμα απο βιντεο αγωνων,εκπομπες και highlights του UFC μεχρι και τα DVD ειχε με την ιστορια του αθληματος.

Δεν ψαχνω μονο για ζωντανη μεταδοση γιατι ξερω οτι το δειχνει ξημερωματα σε ωρα Ελλαδoς οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω να το δω.

Υπαρχει ακομα σαν addon ή εχει βγει καποιο καινουργιο και που μπορω να το βρω?

Επισης θελω να μαθω αν υπαρχει καποιo μενου αναζητησης για ταινια ή σειρα που βαζοντας το ονομα σου βγαζει την διαθεσιμοτητα ή ας πουμε με χρονολογικη αναζητηση,οπως ειχε το exodus,το zen ή το istream?

Μπηκα στο menu με τις ταινιες και τις βγαζει με thumbnails τα εξωφυλλα αλλα δεν βλεπω καποια επιλογη αναζητησης οπως ηταν παλιοτερα.

Y.Γ το kodi ειναι σε p.c και windows 7 εγκατεστημενο.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Edited by LenovoUser
Διορθωση

Καλησπερα σε ολους!

Μολις εγκατεστησα την εκδοση 17.3 και εβαλα το simplicity M του G.K.N.Wizard build.

Πολυ ωραιο και οργανωμενο interface πολυ καλυτερο απο του kodi που ειχα.

Στην παλαιοτερη εκδοση που 17rc ειχα το addon UFC Finest και ειχε μια τεραστια γκαμα απο βιντεο αγωνων,εκπομπες και highlights του UFC μεχρι και τα DVD ειχε με την ιστορια του αθληματος.

Δεν ψαχνω μονο για ζωντανη μεταδοση γιατι ξερω οτι το δειχνει ξημερωματα σε ωρα Ελλαδoς οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω να το δω.

Υπαρχει ακομα σαν addon ή εχει βγει καποιο καινουργιο και που μπορω να το βρω?

Επισης θελω να μαθω αν υπαρχει καποιo μενου αναζητησης για ταινια ή σειρα που βαζοντας το ονομα σου βγαζει την διαθεσιμοτητα ή ας πουμε με χρονολογικη αναζητηση,οπως ειχε το exodus,το zen ή το istream?

Μπηκα στο menu με τις ταινιες και τις βγαζει με thumbnails τα εξωφυλλα αλλα δεν βλεπω καποια επιλογη αναζητησης οπως ηταν παλιοτερα.

Y.Γ το kodi ειναι σε p.c και windows 7 εγκατεστημενο.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Το μενου της αναζητησης το βρηκα! Βγαινει απο τα αριστερα πατωντας το αριστερο βελος απο το πληκτρολογιο.

Αναμενω πληροφοριες για το καναλι του UFC!

Edited by LenovoUser
διορθωση

Για πιο λογο καθεστε και κανετε ολες αυτες τις διαδικασιες δεν μπορω να καταλαβω. Κατεβαστε αυτο το .zip , αποσυμπιεστε τα αρχεια και περαστε τα στις παρακατω διαδρομες αναλογα με τη συσκευη σας και ειστε ετοιμοι.

Για υπολογιστη με Windows:

C:\Users\user\AppData\Roaming\Kodi

Για κινητο android:

Android\data\org.xbmc.kodi\files\.kodi

Τους 4 φακελους τους κανουμε paste στη παραπανω διαδρομη και εχουμε ενα πληρη πακετο ετοιμο χωρις να σπαταλαμε χρονο και χωρις καθολου κοπο. Oλα ειναι σε 4Κ και HD και επιπλεον περιεχει ελληνικη τηλεοραση και ελληνικη γλωσσα τοσο στο μενου οσο και στους υποτιτλους :)

Edited by anastasiszn

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Για πιο λογο καθεστε και κανετε ολες αυτες τις διαδικασιες δεν μπορω να καταλαβω. Κατεβαστε αυτο το .zip , αποσυμπιεστε τα αρχεια και περαστε τα στις παρακατω διαδρομες αναλογα με τη συσκευη σας και ειστε ετοιμοι.

Δουλεύουν όλα τα addons που έχεις μέσα στο zip, γιατί σε κάποια από αυτά έχει σταματήσει η υποστήριξη τους;

Δεν τα δουλεύω όλα αλλά τα περισσότερα σίγουρα δουλεύουν χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι και πολύ όμορφο το γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής.

Για υπολογιστη με Windows:

C:\Users\user\AppData\Roaming\Kodi

Για κινητο android:

Android\data\org.xbmc.kodi\files\.kodi

Τους 4 φακελους τους κανουμε paste στη παραπανω διαδρομη και εχουμε ενα πληρη πακετο ετοιμο χωρις να σπαταλαμε χρονο και χωρις καθολου κοπο. Oλα ειναι σε 4Κ και HD και επιπλεον περιεχει ελληνικη τηλεοραση και ελληνικη γλωσσα τοσο στο μενου οσο και στους υποτιτλους :)

Για kodi 17 είνια αυτό να υποθέσω. Είναι δικό σου setup πάνω στο duggz build?

Για kodi 17 είνια αυτό να υποθέσω. Είναι δικό σου setup πάνω στο duggz build?
Δεν είναι δικό μου αλλά ναι είναι πάνω στο krypton και πάει σφαίρα. Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες και δεν έχω θέμα .

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι δικό μου αλλά ναι είναι πάνω στο krypton και πάει σφαίρα. Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες και δεν έχω θέμα .

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Του έριξα μια ματιά..... φιλικά θα σου πω ότι δεν είναι καθόλου ενημερωμένο και φορτωμένο με περιττό υλικό.

Ανάλογα με τα γούστα του καθενός, είναι ότι πληρέστερο υπάρχει στο επίσημο φόρουμ του Kodi. Μπορείς να δοκιμάσεις και το durex ή κάποιο άλλο πακέτο αλλά όλα τα υπόλοιπα έχουνε μικροπροβλήματα. Η ενημέρωση γίνετε αυτόματα αρκεί να το αφήσεις για 2-3 λεπτά με το πρώτο άνοιγμα. Edited by anastasiszn

Ανάλογα με τα γούστα του καθενός, είναι ότι πληρέστερο υπάρχει στο επίσημο φόρουμ του Kodi. Μπορείς να δοκιμάσεις και το durex ή κάποιο άλλο πακέτο αλλά όλα τα υπόλοιπα έχουνε μικροπροβλήματα. Η ενημέρωση γίνετε αυτόματα αρκεί να το αφήσεις για 2-3 λεπτά με το πρώτο άνοιγμα.

Η ενημέρωση μπορεί να γίνεται αυτόματα στα υπάρχοντα πρόσθετα από τα υπάρχοντα repository. Το επίσημο duggz build δεν ξέρω κάθε πότε παίρνει update. Αυτό που λέω είναι ότι από το zip που ανέβασες λείπουν αρκετά πρόσθετα πρώτης σειράς (Covenant, Bennu, Streamhub, Bob unleashed, Bubbles, Duckpool). Βρες το forum του duggz αφού είναι αυτό που προτιμάς και δες αν έχει βγεί κάποια ενημέρωση του build.

Το πρώτης γραμμής δεν μου λέει κάτι. Έχω τα πάντα μέσα χωρις να λείπει τίποτα.

Το πρώτης γραμμής δεν μου λέει κάτι. Έχω τα πάντα μέσα χωρις να λείπει τίποτα.

Δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περισσότερο λοιπόν. Όπως και να έχει είναι μία πρόταση και αυτή για όποιον ενδιαφέρετε να την δοκιμάσει.

Ενημερωτικά να ρωτήσω.

Αυτά τα ru λινκς του Terrarium που είναι κάτι 720p και πάντα παίζουν αέρα πατέρα, γιατί δεν τα έχουμε και στο Kodi;

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα σε ολους!

Ψαχνω addon για UFC.Στην παλαιοτερη εκδοση kodi 17RC που ειχα εγκατεστημενη υπηρχε το UFC Finest,υπαρχει ακομα σαν addon? το ψαχνω και δεν το βρισκω.Εχει αντικατασταθει με καποιο αλλο?

Ευχαριστω!

Καλησπερα σε ολους!

Ψαχνω addon για UFC.Στην παλαιοτερη εκδοση kodi 17RC που ειχα εγκατεστημενη υπηρχε το UFC Finest,υπαρχει ακομα σαν addon? το ψαχνω και δεν το βρισκω.Εχει αντικατασταθει με καποιο αλλο?

Ευχαριστω!

https://seo-michael.co.uk/how-to-install-ufc-finest-kodi/

Σε android 6, εκανα την αναβαθμιση σε kodi 17.4 και μετα το diamond build εβγαζε πανω δεξια ενα μεγαφωνακι με ενα χ, δηλαδη κλειστη φωνη. Κοιταξα ολες τις ρυθμισεις του kodi και του box, δεν βρηκα τιποτα λαθος και αναγκαστηκα και το ξαναστησα απο την αρχη. Καμμια ιδεα τι εγινε? Επισης μετα δεν γινοταν ενημερωση για 3-4 addon, αλλα προφανως θα πρεπει να βαλω το καινουργιο repository που αναφερθηκε πριν για να γινουν οι ενημερωσεις.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Σε android 6, εκανα την αναβαθμιση σε kodi 17.4 και μετα το diamond build εβγαζε πανω δεξια ενα μεγαφωνακι με ενα χ, δηλαδη κλειστη φωνη. Κοιταξα ολες τις ρυθμισεις του kodi και του box, δεν βρηκα τιποτα λαθος και αναγκαστηκα και το ξαναστησα απο την αρχη. Καμμια ιδεα τι εγινε? Επισης μετα δεν γινοταν ενημερωση για 3-4 addon, αλλα προφανως θα πρεπει να βαλω το καινουργιο repository που αναφερθηκε πριν για να γινουν οι ενημερωσεις.
Δες εδώ

https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=176110

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έκανα και εγώ update σε 17.4 στο android tv box μου και στο alivegr δεν ανοίγουν πλέον οι παιδικές ταινίες... Κανείς άλλος με το ίδιο σύμπτωμα;

Edit: Τελικά κάτι πήγε λαθος στην ενημέρωση του addon γιατί στο tablet μου μια χαρά έπαιζε. Έκανα επαναφορά απο backup, έκανε παλι τις ενημερώσεις και τώρα παίζει.

Edited by soulfunkdjx