Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα κατάφερα σε ευχαριστώ, βέβαια για να τα καταφέρω διάβασα μέχρι το 4566, γιατί δεν έβρισκα την διαδρομή που θα κάνω επικόλληση το αρχειο που κατεβασα, το λέω και για άλλους που θέλουν να καταφέρουν να δουν το sport365.live μέσα από το zem..

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παντως το sport365 αποτελεί εγγύηση,και ευχαριστούμε ξανά τον φίλο για το κολπακι!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Το sport365 δεν παιζει ικανοποιητικα μεσω του web site του?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Παίζει,απλά έχει διαφημίσεις

Αν δε σε ενοχλούν οκ

Παίζει,απλά έχει διαφημίσεις

Αν δε σε ενοχλούν οκ

Α, μαλιστα. Κατα την διαρκεια του αγωνα η μονο στην αρχη?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Α, μαλιστα. Κατα την διαρκεια του αγωνα η μονο στην αρχη?
Στην αρχή. Άμα ανοίξει μετά είναι οκ

Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χαίρεται, καλώς σας βρήκα...:)

Λύστε μου μια απορία...

Σε box χρησιμοποιώ το kodi καιρό, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σε desktop ενώ το παλεύω αρκετό διάστημα, μου παρουσιάζει συνεχώς θέματα, σε όποια έκδοση έχω δοκιμάσει.

Καταρχάς δεν περνάει κανένα μα κανένα build, πολλές φορές ολοκληρώνει τη διαδικασία αλλά μετά δεν εμφανίζει τίποτα, σαν να μην έκανε ποτέ εγκατάσταση του build.

Αddons χίλια προβλήματα. Kάποια βγάζουν error με το άνοιγμα, κάποια κάνουν install αλλά δεν λειτουργεί τίποτα.

Sportdevil πάντα error running εν τω μεταξύ. Καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει;

Λύστε μου μια απορία...

Σε desktop ενώ το παλεύω αρκετό διάστημα, μου παρουσιάζει συνεχώς θέματα, σε όποια έκδοση έχω δοκιμάσει.

Καταρχάς δεν περνάει κανένα μα κανένα build, πολλές φορές ολοκληρώνει τη διαδικασία αλλά μετά δεν εμφανίζει τίποτα, σαν να μην έκανε ποτέ εγκατάσταση του build.

Αddons χίλια προβλήματα. Kάποια βγάζουν error με το άνοιγμα, κάποια κάνουν install αλλά δεν λειτουργεί τίποτα.

Απενεργοποιησε το antivirus κατά την διάρκεια εγκατάστασης build.

Σε windows για να μην έχεις πρόβλημα στην λειτουργία των πρόσθετων θα πρέπει το όνομα user των windows να μην έχει ελληνικούς χαρακτήρες ή κενά.

Επίσης αν έχεις έκδοση kodi 16 θα πρέπει να κάνεις update στην έκδοση 17.3.

Λύστε μου μια απορία...

Μου είχε συμβεί παλιότερα.Ξανακατέβασε την τελευταία έκδοση του Kodi αφού διαγράψεις την προηγούμενη.Eπίσης να εκτελείς το kodi ως διαχειριστής(Δεξί κλικ-άνοιγμα ως διαχειριστής).

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Λύστε μου μια απορία...

Είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα (και στο kodi 17.3 αλλά και σε προηγούμενες εκδόσεις) και οφειλόταν, όπως είπε ο φίλος Kandilak, στο ότι ο χρήστης των windows είχε όνομα με ελληνικούς χαρακτήρες, με αποτέλεσμα να μην διαβάζει καλά το kodi τις διαδρομές των αρχείων. Έφτιαξα έναν δεύτερο χρήστη με όνομα από αγγλικούς χαρακτήρες και όλα δουλεύουν καλά.

Εχω κανει dowload το live365.py και θελω το κανω αντιγραφη και επικοληση στο φακελο android στη θεση του αντιστοιχου addon.Αλλα δεν μπορω.Εχω tv box.Σε windows ok τα καταφερνω εδω εχω κολληση.Καποιος που το εχει κανει

Εχω κανει dowload το live365.py και θελω το κανω αντιγραφη και επικοληση στο φακελο android στη θεση του αντιστοιχου addon.Αλλα δεν μπορω.Εχω tv box.Σε windows ok τα καταφερνω εδω εχω κολληση.Καποιος που το εχει κανει

Με ποιον explorer προσπαθείς; Έχεις ενεργοποιήσει τους κρυφούς φακελούς;

Το πρόβλημα αντιμετωπίζεις;

Γράψε και κάποια λεπτομέρεια. Το σκέτο "δεν μπορώ" δεν βοηθάει.

Τελικα το εβαλα αλλα οταν βλεπω καποιο αθλημα μεσα σε μισο λεπτο με πεταει εξω.Μιλαμε για το ZEM και το sport365.live

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γράψε και κάποια λεπτομέρεια. Το σκέτο "δεν μπορώ" δεν βοηθάει.

Σαν τι λεπτομερεια θελεις να σου γραψω

Τελικα το εβαλα αλλα οταν βλεπω καποιο αθλημα μεσα σε μισο λεπτο με πεταει εξω.Μιλαμε για το ZEM και το sport365.live

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σαν τι λεπτομερεια θελεις να σου γραψω

μπες πρωτα απο τον browser στο sport365 και μετα ξαναδοκιμασε

IMG_20170818_195447.jpg

Πάτα εκεί που σου έχω μαρκάρει και ακολούθησε τις οδηγίες που γράφει.

IMG_20170818_195447.jpg

Πάτα εκεί που σου έχω μαρκάρει και ακολούθησε τις οδηγίες που γράφει.

Ευχαριστω!!!! Τωρα μαλιστα δουλευει..Ουτε καν το εβλεπα!

Ευχαριστω!!!! Τωρα μαλιστα δουλευει..Ουτε καν το εβλεπα!

Σημείωσε ότι και αύριο που θα προσπαθήσεις να δεις αγώνα στο sport365 του Zem θα πρέπει να έχεις στον νου σου να κάνεις μια επίσκεψη στο site του Sport365.

Σημείωσε ότι και αύριο που θα προσπαθήσεις να δεις αγώνα στο sport365 του Zem θα πρέπει να έχεις στον νου σου να κάνεις μια επίσκεψη στο site του Sport365.

Τακοληματα που κανει οταν βλεπω εναν αγωνα που οφειλεται; Μιλαμε για sport365

Λογικά θα είναι αυτό που έχω δοκιμάσει. Μεμονωμένα δουλεύει o player αλλά όχι μέσα από το Kodi. Σαν να μην μπορεί να το εντοπίσει ότι είναι εγκατεστημένο. Εσύ το χρησιμοποιείς σε mac; Ο οδηγός που χρησιμοποίησα είναι αυτός http://jkarakizi.com/how-to-run-acestream-on-mac-os-x/

Εγώ το χρησιμοποιώ στο mac εδώ και μερικά χρόνια. Χρησιμοποίησε την δεύτερη μέθοδο από τον οδηγό που δημοσίευσες και κατέβασε το acestream από εδώ

Καλησπέρα στην παρεα. Θελω τα φωτα σας για ενα θεματακι που εχω με το kodi στο ταμπλετ. Ενω βλεπω κανονικα εικονα σε ταινιεςκ οτιδηποτε στ αθλητικα π.χ. σε live εχω μονο ηχο. Τι πρεπει να κανω στις ρυθμισεις?

Καλησπέρα στην παρεα. Θελω τα φωτα σας για ενα θεματακι που εχω με το kodi στο ταμπλετ. Ενω βλεπω κανονικα εικονα σε ταινιεςκ οτιδηποτε στ αθλητικα π.χ. σε live εχω μονο ηχο. Τι πρεπει να κανω στις ρυθμισεις?

Κάνε αυτό,και είσαι έτοιμος

From kodi home screen>click settings(cog wheel at top left)>player settings>settings level at the bottom>click to advanced or expert>video>on the right beneath processing un-tick mediacodec leave surface ticked, if you still have issues come back in here and un-tick surface also

Καλημερα κ παλι. Ευχαριστώ για την απαντηση. Εκει που λεει Βιντεο>επιταχυνση > εχει δυο επιλογες :Να επιτρέπεται επιταχυνση υλικου mediacodec επιφανεια. Και η δεύτερη το ίδιο χωρίς τη λεξη "επιφανεια ". Εκει τι πρεπει να τικαρω?

Καλημερα κ παλι. Ευχαριστώ για την απαντηση. Εκει που λεει Βιντεο>επιταχυνση > εχει δυο επιλογες :Να επιτρέπεται επιταχυνση υλικου mediacodec επιφανεια. Και η δεύτερη το ίδιο χωρίς τη λεξη "επιφανεια ". Εκει τι πρεπει να τικαρω?

Ξετικαρεις το 1ο με το mediacodec.

Αν έχεις πάλι πρόβλημα,που δεν νομίζω,ξετικαρεις και το 2ο