Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Εκτος απο το alivegr για ελληνική τιβι live , παιΖει κατι άλλο;

2) για ελληνικές σειρες, τσινίες, κτλ εκτός απο alivegr παιζει κατι άλλο;

Διοτι καποιες σειρες τωρα τελευταία δεν τις φορτώνει καν...

Πριν λίγη ώρα έγινε update στο Alivegr στην έκδοση . 0.8.22 . Κάνε την αναβάθμιση και ξαναδοκίμασε.

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εβαλα το guasar αλλα μου λεει θελει επανεκινηση το kodi για να ξεκινησει.

κανω επανεκινηση αλλα τα ιδια παλι.δεν ξερω μηπως φταιει το bouild grecotm.

παρ ολα αυτα εγω δεν καταλαβα το torrenter πρεπει να το βρω απο το google

να το αποθηκευσω στον c και να το εγκαταστησω μεσω kodi ;γκουγκλαρα το torrenter

αλλα δεν υπαρχει.

Υπάρχει εδώ http://www.kodireviews.com/torrenter-addon/ το θεμα είναι ότι δεν μπορώ να το εγκαταστήσω στο Kodi 17.3. Επίσης ούτε στο pulsar δεν μπόρεσα να βρω providers να λειτουργούν. Στην ουσία μόνο ο MagnerDL provider λειτουργεί στο torrenter , αλλά μόνο στην έκδοση 16.1 του Kodi λειτουργεί.

Edited by gthebest

καλησπερα, εχω ρωτησει και στο παρελθον...υπαρχει τροπος να κανω χειροκινητα αναβαθμιση το κοντι...δηλαδη να του πω "ψαξε τωρα για αναβαμιση"; ρωτα γιατι χτες εβγαλε μηνυμα οτι υπαρχει νεα εκδοση σταμπλε 17,3 νομιζω αλλα δεν ξερω γιατι δεν την εκανε...υποτιθεται οτι επρεπε να την κανει αυτοματα; ή εγω΄πρέπει να κανω κινησεις; το κοντι που εχω ειναι 16,1 σε 4.2.2 ανδροιντ...

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

καλησπερα, εχω ρωτησει και στο παρελθον...υπαρχει τροπος να κανω χειροκινητα αναβαθμιση το κοντι...δηλαδη να του πω "ψαξε τωρα για αναβαμιση"; ρωτα γιατι χτες εβγαλε μηνυμα οτι υπαρχει νεα εκδοση σταμπλε 17,3 νομιζω αλλα δεν ξερω γιατι δεν την εκανε...υποτιθεται οτι επρεπε να την κανει αυτοματα; ή εγω΄πρέπει να κανω κινησεις; το κοντι που εχω ειναι 16,1 σε 4.2.2 ανδροιντ...

Με την εκδοση android που εχεις, δεν μπορεις να πας στην 17, μονο στην 16.1. αν περασεις custom rom στην συσκευη σου απο android 5 και επανω, μονο τοτε μπορεις να βαλεις την εκδοση 17 του kodi.

Η έκδοση Android που έχεις είναι πολύ παλιά, μπορείς να βρεις έστω έκδοση 4.4 για τη συσκευή σου? Αν βρεις, υπάρχουν τρόποι να πας σε αναβάθμιση στο Kodi 17. Επειδή και εγώ σήμερα ψαχνομουνα πως να κάνω αναβάθμιση σε 17 σε συσκευή με Android 4.4 λόγω του κενού ασφαλείας που παρουσιάστηκε στο kodi, ενημερώθηκα από διπλανό φόρουμ ότι σε συσκευές με 4.4, μπορείς να βάλεις το FTMC http://freaktab.com/forum/tv-player-support/general-tv-player-dicussions/xbmc-talk/575588-ftmc και δεν θα έχεις πρόβλημα συμβατότητας επειδή έχεις παλιά έκδοση Kodi. Άλλη εναλλακτική είναι το mygica, αλλά και αυτό νομίζω θέλει τουλάχιστον 4.4.

Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Για android 4.4.4 με επεξεργαστή της Intel ποια είναι η πρόταση για kodi 17;

Παντως εγω με tv box (Mini M8S android 5) και Kodi 17.3 πλεον αργει παρα πολυ να φορτωσει τις σειρες & τις ταινιες μου στο myspectro ενω επιλεον το exodus δεν παιζει καθολου...

Tο αστειο ειναι οτι στον ιδιο χωρο στο pc το kodi 17.3 παιζει σφαιρα...

Αντε βγαλε ακρη

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Παντως εγω με tv box (Mini M8S android 5) και Kodi 17.3 πλεον αργει παρα πολυ να φορτωσει τις σειρες & τις ταινιες μου στο myspectro ενω επιλεον το exodus δεν παιζει καθολου...

Tο αστειο ειναι οτι στον ιδιο χωρο στο pc το kodi 17.3 παιζει σφαιρα...

Αντε βγαλε ακρη

Άλλο θέμα έχεις γιατί στο ίδιο σε εμένα πάει μια χαρα

αξιζει η αναβαθμιση απο 17,1 σε 17,3 σε tv box (android 6) και πως κανω την αναβαθμιση?

Εννοείται ότι πρέπει να την κάνεις γιατί στην 17.3 διόρθωσαν το κενό ασφαλείας που παρουσιάστηκε σε πολλά media players. Μέσω, play store δοκίμασες και δεν έγινε αναβάθμιση?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Απεγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχη

Εκανα απεγκατασταση και καθαρη εγκατασταση (Play Store) αλλα δυστυχως απο οτι φαινεται το kodi δεν εχει προσβαση στο internet.

Με αλλα λογια δεν μπορω να αλλαξω γλωσσα (Εχει μονο αγγλικα), δεν μπορω να αλλαξω skin (παω την επιλογη για περισοτερα skins αλλα με πεταει εξω και δεν εμφανιζει το confluence)...

Περναω το link του fusion αλλα οταν προσπαθω μετα να το ανοιξω μου λεει οτι δεν υπαρχει network connection

Εννοειται οτι το tv box (mini M8s) εχει πληρη προσβαση στο νετ,σερφαρω κανονικα με chrome & και βλεπω youtube vids στα 1080.

Μονο στο kodi εχω θεμα

Μετα απο 2 χρονια που ασχολουμαι με το kodi πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραγμα

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Edited by ADISSON

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Εκανα απεγκατασταση και καθαρη εγκατασταση (Play Store) αλλα δυστυχως απο οτι φαινεται το kodi δεν εχει προσβαση στο internet.

Με αλλα λογια δεν μπορω να αλλαξω γλωσσα (Εχει μονο αγγλικα), δεν μπορω να αλλαξω skin (παω την επιλογη για περισοτερα skins αλλα με πεταει εξω και δεν εμφανιζει το confluence)...

Περναω το link του fusion αλλα οταν προσπαθω μετα να το ανοιξω μου λεει οτι δεν υπαρχει network connection

Εννοειται οτι το tv box (mini M8s) εχει πληρη προσβαση στο νετ,σερφαρω κανονικα με chrome & και βλεπω youtube vids στα 1080.

Μονο στο kodi εχω θεμα

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Άλλαξε dns σε αυτά της google.

Άλλαξε dns σε αυτά της google.

Εχουν αλλαχθει απ την πρωτη στιγμη σε 8.8.8.8 και 8.8.4.4 αντιστοιχα

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Εχουν αλλαχθει απ την πρωτη στιγμη σε 8.8.8.8 και 8.8.4.4 αντιστοιχα

Εγω ειχα προβλημα οταν ειχα αλλαξει dns, και ξαναγυρισα στα κανονικα και ειμαι οκ. Για δοκιμασε το να δεις

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Εγω ειχα προβλημα οταν ειχα αλλαξει dns, και ξαναγυρισα στα κανονικα και ειμαι οκ. Για δοκιμασε το να δεις

Με τις προεπιλογες του router (0.0.0.0 και 0.0.0.0) ηταν τελειως εκτος συνδεσης.

Με την αλλαγη σε 8.8.8.8 και 8.8.4.4 απλα εχω μια καθυστερηση στις φορτωσεις 1-2 λςπτα αλλα δεν δουλευουν οι πιο πολλες πηγες

Και στις 2 περιπτωσεις το μποξακι ειχε φουλ προσβαση στο ιντερνετ πλην των προβληματων του kodi

Edited by ADISSON

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Μονο στο kodi εχω θεμα

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Περασε το μανουαλ απο τη σελιδα του kodi. Και μενα με ταλαιπωρησε απο play store....

καλημερα, 2 ερωτησεις αν ξερει καποιος. Σε tv box κ ενω ειμαι στο kodi

1) οταν εμφανιζει το πληκτρολογιο, πως αλλαζω γλωσσα για γραφη στα ελληνικα (διοτι μονο αγγλικους χαρακτηρες εχει),

2) οταν ξεκινας να γραφεις κατι απο κατω σου βγαζει πλησιεστερες ονομασιες (αποτελεσματα), πως τις επιλεγει καποιος για να εμφανιστουν στην μπαρα απο πανω χωρις να το γραψεις ολο αυτο που θες?

ευχαριστω

καλημερα, 2 ερωτησεις αν ξερει καποιος. Σε tv box κ ενω ειμαι στο kodi

1) οταν εμφανιζει το πληκτρολογιο, πως αλλαζω γλωσσα για γραφη στα ελληνικα (διοτι μονο αγγλικους χαρακτηρες εχει),

2) οταν ξεκινας να γραφεις κατι απο κατω σου βγαζει πλησιεστερες ονομασιες (αποτελεσματα), πως τις επιλεγει καποιος για να εμφανιστουν στην μπαρα απο πανω χωρις να το γραψεις ολο αυτο που θες?

ευχαριστω

1) πρεπει να πας στις ρυθμισεις γλωσσας του κοντι και να ορισεις ελληνικα. Μετα θα μπορεις να τα διαλεξεις στο πληκτρολογιο

2) και μενα το ιδιο προβλημα εχει. Ποτε μπορω να διαλεξω , ποτε δεν μπορω. Μην πολυασχολεισαι. Γραφε την λεξη ολοκληρη και τελος ;)

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Για τον φιλο που εχει προβλημα με το kodi μηπως να δοκιμαζε αντι με wifi να συνδεσει

Με καλωδιο το ρουτερ με το tvbox για να εχει καλυτερα αποτελεσματα;

Δεν ξερω τι αποσταση εχει το ρουτερ απο το tvbox. Επισης δεν μας ανεφερες

Τι ταχυτητα εχεις στο ιντερνετ.

Δυστυχως μεσα στο σαλονι δεν μπορω να περασω καλωδιο.

Η αποσταση ειναι 4 μετρα με οπτικη επαφη.

Μην μπερδευεστε. Το Mini M8S tv box που εχω εχει μια χαρα συνδεση στο νετ μεχρι και 1080p στο youtube

Το προβλημα υπαρχει μονο οταν τρεχω το kodi απο κει.

Απο το pc μου παλι το kodi (επισης 17.3) παιζει σφαιρα

Οσο για την ταχυτητα 24αρα απο Cyta και speedtest εχω σταθερα πανω απο 8.5 Mbps /0.9 Mbps. Μετρησεις στο ιδιο το μποξακι. Μεσα απ το Indigo με ριχνει στα 6.5mbps ενω απ το Ares παω στο 1.2Μbps

Παροτι στο Indigo δειχνει 6.5 οταν παω να τρεξω σειρα απ το Spectro τα πιο πολλα λινκς (ολες οι ενδιαμεσες κινησεις με delay λεπτου & βαλε) δεν τρεχουν .Το μονο που δουλευει σιγουρα ειναι το dizvi (gvideo,upload,vidme κλπ αποτυγχανουν διαρκως να συνδεθουν)

Η αισθηση μου ειναι οτι υπαρχει θεμα με τις DNS, Ipv4 & Ipv6 Εκει τεινω να το περιορισω αλλα δεν εχω μεγαλη σχεση με τα δικτυακα.

Edited by ADISSON

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina