paris_fazer600cc Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Παίδες καλησπέρα.Έχω δει ότι αθλητικά έχει σε αρκετά καλή ποιότητα στο Zem-----Sports-----Sports365.live αλλά το πρόβλημα μου έιναι ότι,όταν κλικάρεις πάνω σε έναν αγώνα,με το που αρχίζει και παίζει δεν περνούν 20-30 δευτερόλεπτα και συνεχώς μου πετάει το link.Ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Παίδες καλησπέρα.Έχω δει ότι αθλητικά έχει σε αρκετά καλή ποιότητα στο Zem-----Sports-----Sports365.live αλλά το πρόβλημα μου έιναι ότι,όταν κλικάρεις πάνω σε έναν αγώνα,με το που αρχίζει και παίζει δεν περνούν 20-30 δευτερόλεπτα και συνεχώς μου πετάει το link.Ξέρει κανείς τι παίζει; πριν μπεις στο kodi, μπες στην σελιδα του sport365live, και μετα μπες στο kodi και πατησε το link του ματς που θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_fazer600cc Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Οκ σε ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 πριν μπεις στο kodi, μπες στην σελιδα του sport365live, και μετα μπες στο kodi και πατησε το link του ματς που θελεις. Και εννοείται να είναι στο ίδιο δίκτυο για να έχουν την ίδια εξωτερική ip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Καλησπέρα, θελω να ρωτήσω έχει προβλημα το opensubtitles ; Προσπαθώ να βάλω υποτιτλους και ενω μου εφανιζει με τα μου γραφει δεν υπαρχουν υποτιτλοι . Πήγα να ξαναβαλω τους κωδικους μου και απο τοτε μου βγάζει μηνυμα ότι δεν εχω βαλει κωδικους. Καλησπέρα φίλε, υπάρχουν 2 λύσεις μπαίνεις και διαγράφεις το opensubs και το ξανά περνάς χειροκίνητα,δηλαδή από εξωτερική πηγή..Εγώ με στικάκι το έκανα..Η βάζεις το ρεπό του dimitrology και έχεις λύση το πρόβλημα αυτό και κάτι αλλά που αντιμετωπίζει μετά την τελευταία αναβάθμιση..Βλέπω sports devil..Ότι χρειαστείς μην διστάσεις εδώ είμαι να σε βοηθήσω ...Υ.σ...Έριξα άπειρα ξενύχτια μέχρι να το ρυθμίσω σωστά....χαχαχχα Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Φακ. http://www.schism-tv.net/2017/02/09/the-end-of-sport-streaming-website-rojadirecta/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Φακ. http://www.schism-tv.net/2017/02/09/the-end-of-sport-streaming-website-rojadirecta/ όντως, άσχημα νέα ........ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Βάλε το dimitrology το ίδιο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Βάλε το dimitrology το ίδιο είναι παίζει acestream εκτός kodi ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 παίζει acestream εκτός kodi ? Απο περιέργεια ξέρεις τι είναι το dimitrology ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Χιχιχιχι Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Απο περιέργεια ξέρεις τι είναι το dimitrology ; όχι δεν ήξερα, αλλά είδα το ποστ σου, διάβασα και έμαθα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Δες εδώ http://www.dimitrology.com/2017/02/09/how-to-install-schismtv-builds-2017/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Με το rojadirecta τι σχέση έχει όμως? Επειδή από εκεί ξεκινήσαμε και καταλήξαμε στο dimitrology. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Θελω να ρωτησω εαν υπαρχει καποια εφαρμογη της προκοπης που να μετατρεπει το κινητο σε πληκτρολογιο για το tv box (οχι για το Kodi). Εχω δοκιμασει διαφορες και η μονη που λειτουργησε ειναι η RemoteIME αλλα ειναι λιγο δύσχρηστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Στο tv box μου έχω το kodi 16.1 από το playstore κανονικά. Μου χει βγάλει αναβαθμιση να κανω Αν την κανω κανονικα απο το playstore θα κρατήσει τα πάντα ή θα τα ψάχνω; Ρυθμίσεις,addons,αγαπημένα; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Εγώ έτσι το έκανα σε 2 box και μου τα κράτησε όλα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Το exodus ξαφνικα εξαφανίστηκε από τη λίστα με τα addons. Συνεβη σε κανένα άλλο? Δεν είχαν ανακοινώσει ότι θα συνεχίσουν να το υποστηρίζουν? Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Εγώ έτσι το έκανα σε 2 box και μου τα κράτησε όλα κανονικά. Thanks Sent from my iPad using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το exodus ξαφνικα εξαφανίστηκε από τη λίστα με τα addons. Συνεβη σε κανένα άλλο? Δεν είχαν ανακοινώσει ότι θα συνεχίσουν να το υποστηρίζουν? Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk Κάτι θα παίχτηκε!! Υπάρχει κανονικά,από που το έχεις περάσει,έτσι όπως λέει παρακάτω ή από κάπου αλλού; Αλλιώς πήγαινε από ρυθμίσεις,στο my addons και δες αν το έκανες κατά λάθος disable Αλλιώς εγκατέστησε το https://seo-michael.co.uk/how-to-install-exodus-for-kodi/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Παιδιά επειδή βλέπω πολύ κόσμο να ζορίζεται με την έκδοση 17 παραθέτω παρακάτω έναν πλήρη οδηγό στα ελληνικά που θα σας βοηθήσει. https://www.pcsteps.gr/100448-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-online-kodi-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B1-addons/?utm_content=buffer244cf&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 (edited) Περασα τελικα libreelec 7.0.... σε ενα mxv s805 (1 gb ram 8gb rom) και πραγματικα αναστηθηκε παει πολυ γρηγορα και δεν κανει buffering ακομη κι σε 1080p Αλλα εχω ενα προβληματα το libreelec εμφανιζει απευθειας το kodi και δεν μπορω να μπω στο περιβαλλον του box με τις αλλες εφαρμογες .Υπαρχει τροπος ? :dash: Edited February 10, 2017 by pow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Με το rojadirecta τι σχέση έχει όμως? Επειδή από εκεί ξεκινήσαμε και καταλήξαμε στο dimitrology. Το είχα αναφέρει εγώ σε κάποιον ποιο πάνω σε ένα θέμα που είχε.... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Επειδη το kodi 17 εχει ενα τελειως καινουριο περιβαλον μπορει να μπει ενα λεπτομερεις οδηγος σεταρισματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 (edited) μπορείς να περάσεις το παλιό skin αν θελεις http://www.wirelesshack.org/how-to-change-kodi-17-krypton-estuary-skin-to-kodi-16-confluence.html Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited February 11, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Περασα τελικα libreelec 7.0.... σε ενα mxv s805 (1 gb ram 8gb rom) και πραγματικα αναστηθηκε παει πολυ γρηγορα και δεν κανει buffering ακομη κι σε 1080p Αλλα εχω ενα προβληματα το libreelec εμφανιζει απευθειας το kodi και δεν μπορω να μπω στο περιβαλλον του box με τις αλλες εφαρμογες .Υπαρχει τροπος ? :dash: πως το πέρασες ;; υπάρχουν δυο περιπτώσεις 1η να το έχεις περάσει σε sd και να τρέχει από εκεί οπότε όταν πατάς να κλείσει (το εικονίδιο) σε βγάζει μια λίστα εκεί θα βρεις το "επανεκκίνηση στην nand" το πατάς και μπαίνει στο android, αν δεν δουλέψει αθτό (μια στις τόσο) τότε κλέισε το μηχάνημα βγάλε την sd και ξεκίνα το πάλι θα εκκινήσει στο android 2η να το έχεις περάσει στην nand , εδώ με λίγα λόγια έβγαλες το λειτουργικό android και πέρασες το libre οπότε για να δεις το android πάλι θα πρέπει να κατεβάσεις στην rom (κατά προτίμηση σε img) και να την flashαρεις στο μηχάνημα με το usb burning tool, οπότε και χάνεις το libre Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts