Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν εχετε το subztv και το subtitles.gr , τι τα θελετε τα αλλα;

Αν το έχουμε... Γιατι τελικά δεν τα έχουμε.

Φίλε ούτε τώρα δεν δούλεψε. Δεν βάζει κανένα υπότιτλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αν εχετε το subztv και το subtitles.gr , τι τα θελετε τα αλλα;

Αυτές τις πηγές με τους υπότιτλους τις βάζεις μέσω των ρυθμίσεων του συστήματος ή μέσα από το exodus; Γιατί θυμάμαι το opensubtitles το χα ρυθμίσει από τα settings.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτές τις πηγές με τους υπότιτλους τις βάζεις μέσω των ρυθμίσεων του συστήματος ή μέσα από το exodus; Γιατί θυμάμαι το opensubtitles το χα ρυθμίσει από τα settings.

Απο τα settings και αυτοι οι υποτιτλοι

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Φίλε ούτε τώρα δεν δούλεψε. Δεν βάζει κανένα υπότιτλο.

Πήγαινε Σύστημα-Βίντεο-Υπότιτλοι και ενεργοποίησε αυτό που λέει "αυτόματη λήψη πρώτου υπότιτλου". Και ξαναδοκίμασε να δεις μήπως έτσι τους φορτώσει. Παλιά που είχα παρόμοιο πρόβλημα ενώ μου έβγαζε μήνυμα "αποτυχία λήψης υπότιτλου" τον φόρτωνε κανονικά.

Συστημα > ρυθμισεις > προσθετα > αναζητηση και βαλτε ''subt''

Θα κανει αναζητηση στα αποθετηρια σας και θα σας εμφανισει ολα τα διαθεσιμα για εγκατασταση. ενεργοποιειτε η βγαζετε οποια θελετε! (προσωπικα το subtitles.gr και το subztv πανε σφαιρα) Αυτο με το opensubtitles θελει λιγο παραπανω ψαξιμο. Πλεον πρεπει να κανουμε εγγραφη στο σιτε τους και να βαλουμε τα ιδια στοιχεια και στις ρυθμισεις του προσθετου. Καπου ομως κυκλοφορησε ενα zip με το προσθετο που το περνας χειροκινητα και εισαι κομπλε. Φιλε εσυ με το προβλημα δοκιμασε να δεις αν δε σου κατεβαζει υποτιτλους απο κανενα addon. πχ δοκιμασε και salts, fork κτλ.... και ψαξε μηπως ειναι καμια ρυθμιση του συγκεκριμμενου addon και οχι των υποτιτλων. (Λεω τωρα γω).

Τελικά η λύση βρέθηκε.

Εκανα φορματ στο δίσκο μιας και ήταν σε χάλια κατάσταση , το έβαλα ξανα ( το kodi ) και όλα δουλεύουν ρολόι.

Τώρα τι φλασιά έφαγε πρίν δεν ξέρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάντως μόλις ενεργοποίησα το tv box μου για πρώτη φορά (εντυπωσιασμένος) και το opensubtitles δουλεύει κανονικά. Δεν μου ζήτησε login.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με έχει βολέψει πολύ αυτό το link για αγώνες μέσα από acestream πηγές

http://www.acesoplisting.in

Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μιας και νέος στο άθλημα θέλω την βοήθειά σας.

Ποιο site να προσθέσω για να κατεβάζω αγγλικούς υπότιτλους;

Και επίσης στο Exodus όταν προσθέσω μια σειρά στα Favorites, μετά που τα βρίσκω. Έψαχνα νωρίτερα και δεν μπόρεσα να βρω που είναι;;;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Υπάρχει κάποιο addon για να βλέπεις σε επανάληψη αθλητικά? Για παράδειγμα τον σημερινό αγώνα φόρμουλα 1...Αν δεν κάνω λάθος το navi x ίσως το κάνει αλλά ποτέ δεν το συμπάθησα ίσως γιατί δεν κατάλαβα το τρόπο λειτουργίας του..

Μιας και νέος στο άθλημα θέλω την βοήθειά σας.

Και επίσης στο Exodus όταν προσθέσω μια σειρά στα Favorites, μετά που τα βρίσκω. Έψαχνα νωρίτερα και δεν μπόρεσα να βρω που είναι;;;

Για αγγλικούς υποτιτλους μπορείς να βαλεις το opensubtitles, το podnapisi, το subztv. Τα favourites πηγαινουν στην αρχική οθονη του kodi στο αστερακι.

Υπάρχει κάποιο addon για να βλέπεις σε επανάληψη αθλητικά? Για παράδειγμα τον σημερινό αγώνα φόρμουλα 1...Αν δεν κάνω λάθος το navi x ίσως το κάνει αλλά ποτέ δεν το συμπάθησα ίσως γιατί δεν κατάλαβα το τρόπο λειτουργίας του..

Τα πάντα όλα για μηχανοκινητα εδώ

https://seo-michael.co.uk/how-to-install-motor-replays-kodi/

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Τα πάντα όλα για μηχανοκινητα εδώ

https://seo-michael.co.uk/how-to-install-motor-replays-kodi/

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ακριβώς αυτό που έψαχνα... Ευχαριστώ

Επισης φιλε δε φτανει να βαλεις μονο το opensubtitles που σου προτεινε ο φιλος πιο πανω, πρεπει μεσα απο τις συστημα>ρυθμισεις>βιντεο>υποτιτλοι να επιλεξεις και σαν γλωσσα για κατεβασμα τα αγγλικα για να ψαχνει αγγλικα. (Αυτο σε περιπτωση που εχεις κανα ετοιμο build με προεπιλεγμενα τα αγγλικα).

Για αγγλικούς υποτιτλους μπορείς να βαλεις το opensubtitles, το podnapisi, το subztv. Τα favourites πηγαινουν στην αρχική οθονη του kodi στο αστερακι.

Σε ευχαριστώ.

Αν και στο πρόγραμμα που εγκατέστησα δεν φαίνεται να δουλεύει σωστά.

Μόνο στο app από το Store δουλεύει.

Μήπως να βγάλω ένα από τα δύο;;;

Λες να μπερδεύονται μεταξύ τους;;;

Επισης φιλε δε φτανει να βαλεις μονο το opensubtitles που σου προτεινε ο φιλος πιο πανω, πρεπει μεσα απο τις συστημα>ρυθμισεις>βιντεο>υποτιτλοι να επιλεξεις και σαν γλωσσα για κατεβασμα τα αγγλικα για να ψαχνει αγγλικα. (Αυτο σε περιπτωση που εχεις κανα ετοιμο build με προεπιλεγμενα τα αγγλικα).

Τα έκανα αυτά.

Σε ευχαριστώ.

Edited by akilleas
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Επειδή έχω καιρό να ασχοληθω με το Kodi γιατί το παλιό TV box τα έφτυσε. Πήρα καινούριο beelink gt1 και εγκατέστησα το greeco team wizard αλλά βλέπω ότι έχει πάρα πολλά και δεν βλέπω το Genesis που είχα στο παλιό box και λίγο μπερδεύτηκα μου φαίνονται όλα καινούργια. Επίσης μου κάνει συχνά FC το Kodi και εντέλει έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο gt1 και έβαλα το Kodi από την αρχή αλλά τα FC συνεχίζουν, το έχετε και εσείς? Έβαλα χειροκίνητα το fusion με exodus και κάτι ακόμα, έχετε να προτείνεται κάτι που παίζει τώρα για σειρές ταινίες και λίγο αθλητικά....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

Using Tapatalk

Το exodus που εβαλες είναι παρα πολυ καλο για ταινιες κ σειρες. Για αθλητικα θα σου προτειναι μονο sportsdevil.

Επειδή έχω καιρό να ασχοληθω με το Kodi γιατί το παλιό TV box τα έφτυσε. Πήρα καινούριο beelink gt1 και εγκατέστησα το greeco team wizard αλλά βλέπω ότι έχει πάρα πολλά και δεν βλέπω το Genesis που είχα στο παλιό box και λίγο μπερδεύτηκα μου φαίνονται όλα καινούργια. Επίσης μου κάνει συχνά FC το Kodi και εντέλει έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο gt1 και έβαλα το Kodi από την αρχή αλλά τα FC συνεχίζουν, το έχετε και εσείς? Έβαλα χειροκίνητα το fusion με exodus και κάτι ακόμα, έχετε να προτείνεται κάτι που παίζει τώρα για σειρές ταινίες και λίγο αθλητικά....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

Για τα force close εχει θέματα το kodi με το android 6. Λυση: Πήγαινε ρυθμίσεις βρες τους επιταγχυντες και απενεργοποιησε τον armcodec.

Αγόρια για κάνετε εγκατάσταση το Bob Unrestricted https://seo-michael.co.uk/how-to-install-bob-on-kodi/

acestream κτλ ...

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Αγόρια για κάνετε εγκατάσταση το Bob Unrestricted https://seo-michael.co.uk/how-to-install-bob-on-kodi/

acestream κτλ ...

Δεν νομιζω οτι εχει κατι το ιδιαιτερο.

acestream κτλ ...

Το κορίτσι το έκανε, μια χαρά φαίνεται τουλάχιστον για euroleague που ενδιαφέρομαι, θα το ψάξω κι άλλο. Ωραίο add on.:)

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Κάτι έχει το Shani repo και δεν κάνει εγκατάσταση το f4mtester που απαιτείται για να παίξουν τα streams tou ZEM. Ενώ στο pc βλέπω κανονικά, σε ένα box που έκανα φρέσκια εγκατάσταση Kodi, δεν μου κατεβαίνει το f4mtester addon. πατάω εγκτάσταση και δεν γίνεται τίποτα, σαν να μην πάτησα τίποτα. Υπάρχει το f4mtester σε άλλο repo?

και σε εμένα σε windows παιζει κανονικά

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------