Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

-Πάμε Σύστημα-Διαχείριση αρχείων-Προσθήκη πηγής και στην Εισαγωγή διαδρομών γράφουμε http://fusion.xbmchub.com

Και μου λεεει αδυναμια συνδεσης.

Ευχαριστω

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

-Πάμε Σύστημα-Διαχείριση αρχείων-Προσθήκη πηγής και στην Εισαγωγή διαδρομών γράφουμε http://fusion.xbmchub.com

Και μου λεεει αδυναμια συνδεσης.

Ευχαριστω

Την απάντηση στην έδωσα !! Δεν υπάρχει πλέον η διεύθυνση http://fusion.xbmchub.com !!

Ανοιξε την ποιο πάνω διεύθυνση ...έχει οδηγίες και την νέα διεύθυνση!!

Την απάντηση στην έδωσα !! Δεν υπάρχει πλέον η διεύθυνση http://fusion.xbmchub.com !!

Ανοιξε την ποιο πάνω διεύθυνση ...έχει οδηγίες και την νέα διεύθυνση!!

OK Μεχρι εκει αλλα ποια addons κανουμε εγκατασταση?

Υπαρχη μηπως καποιος ολοκληρωμενος οδηγος?

Ευχαριστω.

Ευχαριστω.

(προσωπικά δεν χρησιμοποιώ το fusion ...)

(υπάρχουν άπειρα video ...και στα ελληνικά)

http://osarena.net/sygkentrotikos-odigos-gia-ola-osa-hreiazosaste-gia-kodi-media-center

http://osarena.net/syntomeuseis-se-kentriki-othoni-xbmc (γενικά http://osarena.net/search/node/kodi )

Γνωριζει κανεις πως γινεται να ρυθμισουμε το Kodi ετσι ωστε καποια προβληματα στην αναπαραγωγη να αποφευχθούν; Τωρα τελευταια ειδικα με κατεβασμενες ταινιες με torrent μεσω πχ του palsar εχω σπασιματακια στην αναπαραγωγη. Εκτος kodi με καποιο αλλο player πχ το mx player παιζει κανονικα.

Γνωριζει κανεις πως γινεται να ρυθμισουμε το Kodi ετσι ωστε καποια προβληματα στην αναπαραγωγη να αποφευχθούν; Τωρα τελευταια ειδικα με κατεβασμενες ταινιες με torrent μεσω πχ του palsar εχω σπασιματακια στην αναπαραγωγη. Εκτος kodi με καποιο αλλο player πχ το mx player παιζει κανονικα.

https://www.youtube.com/watch?v=zPXtfVgG040&feature=youtu.be (από 0:49 ... "παίξε" με τις ρυθμίσεις στο acceleration )

Ευχαριστω.

Εξαρτάται τι χρειάζεσαι. Τα must have για ταινίες είναι το phoenix, για σειρές το 1channel, για Αθλητικά το sportsdevil, για ξένα κανάλια το ilive και worldtv του sportsdevil, το crusader του phoenix, το cliq! και το film on, για ελληνικά κανάλια και ελληνικά καρτουνς το Hellenic tv. Και φυσικά το genesis, το οποίο αν και τώρα τελευταία κάνει νερα, επιβάλλεται να το έχεις. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα κόλπα οπως pulsar που συζητάνε τα παιδιά στα πρόσφατα ποστ.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Εξαρτάται τι χρειάζεσαι. Τα must have για ταινίες είναι το phoenix, για σειρές το 1channel, για Αθλητικά το sportsdevil, για ξένα κανάλια το ilivetv και worldtv του sportsdevil, το crusader του phoenix, το iclick και το film on, για ελληνικά κανάλια και ελληνικά καρτουνς το Hellenic tv. Και φυσικά το genesis, το οποίο αν και τώρα τελευταία κάνει νερα, επιβάλλεται να το έχεις. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα κόλπα οπως pulsar που συζητάνε τα παιδιά στα πρόσφατα ποστ.

Διευκρίνισε λίγο τα " ilivetv και worldtv του sportsdevil" και "iclick".

Διευκρίνισε λίγο τα " ilivetv και worldtv του sportsdevil" και "iclick".

Sorry, ilive και cliq! είναι τα add-ons. Το ilive.to (και το world tv δεν θυμάμαι αν λέγεται έτσι ακριβως, αλλά θα το καταλαβεις) θα τα βρεις επιλέγοντας στο sportsdevil live tv. Το cliq! θα το βρεις πχ από το add on installer στα VIDEO add ons αν έχεις βάλει fusion.

https://www.youtube.com/watch?v=zPXtfVgG040&feature=youtu.be (από 0:49 ... "παίξε" με τις ρυθμίσεις στο acceleration )

Ευχαριστω, αν και βρηκα λυση τελικα. Λεγεται OpenELEC και το εκανα εγκατασταση στο media player μου. Στην ουσια μετατρεπει το android tv box σε Kodi tv box. Γλυτωσα απο θεματακια που ειχα στην αναπαραγωγη.

Εδω http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/541755-rom-unofficial-openelec-for-mxiii-g-tronsmart-mxiii πληροφορίες για οσους έχουν MXIII-G & Tronsmart MXIII+

Edited by gthebest

Γεια σας φιλοι. να πω και εγω ενα θεματακι στην αναπαραγωγη ταινιων απο kodi στην sony bravia tv μου. Οταν βλεπω ταινια απο kodi (μονο απο εκει , οι ταινιες απο αλλου παιζουν κανονικα) μου κανει καποια ξαφνικα σκοτεινιασματα στην εικονα (σαν να ελαττώνεις λιγο τη φωτεινοτητα) που κρατανε πολυ λιγο και μετα η οθονη επανερχεται. Υπαρχει περιπτωση να φταιει καποια ρυθμιση του kodi > Εχει κανεις καμια ιδεα για αυτο ?

ΥΓ τα προβληματα υπαρχουν ανεξαρτητα απο το addon που χρησιμοποιω εκεινη την ωρα

Γεια σας φιλοι. να πω και εγω ενα θεματακι στην αναπαραγωγη ταινιων απο kodi στην sony bravia tv μου. Οταν βλεπω ταινια απο kodi (μονο απο εκει , οι ταινιες απο αλλου παιζουν κανονικα) μου κανει καποια ξαφνικα σκοτεινιασματα στην εικονα (σαν να ελαττώνεις λιγο τη φωτεινοτητα) που κρατανε πολυ λιγο και μετα η οθονη επανερχεται. Υπαρχει περιπτωση να φταιει καποια ρυθμιση του kodi > Εχει κανεις καμια ιδεα για αυτο ?

ΥΓ τα προβληματα υπαρχουν ανεξαρτητα απο το addon που χρησιμοποιω εκεινη την ωρα

Είσαι σίγουρος ότι δεν το κάνει η τηλεόραση; Κάποιες τηλεοράσεις έχουν επιλογή να προσαρμοζουν την φωτεινότητα τους με βάση την εικόνα κι επειδή αυτές οι ρυθμίσεις είναι διαφορετικές για κάθε hdmi η είσοδο εικόνας ίσως έχει ενεργοποιηθεί για την είσοδο του kodi..

Λοιπον , να τι γινεται. Σε καθε σχετικα σκοτεινη εικονα της ταινιας , η οθονη φωτιζεται οταν εμφανιζονται υποτιτλοι. Μονο τοτε. Οταν χανονται οι υποτιτλοι η εικονα γινεται φυσιολογικη , οταν εμφανιζονται παλι ανεβαινει η φωτεινοτητα ολης της οθονης. Μονο στο kodi γινεται αυτο, οχι σε προβολη τηλεοπτικου σηματος. Εσεις τι ρυθμισεις για τους υποτιτλους εχετε ? Καμια ιδεα τι να κανω ?

Λοιπον , να τι γινεται. Σε καθε σχετικα σκοτεινη εικονα της ταινιας , η οθονη φωτιζεται οταν εμφανιζονται υποτιτλοι. Μονο τοτε. Οταν χανονται οι υποτιτλοι η εικονα γινεται φυσιολογικη , οταν εμφανιζονται παλι ανεβαινει η φωτεινοτητα ολης της οθονης. Μονο στο kodi γινεται αυτο, οχι σε προβολη τηλεοπτικου σηματος. Εσεις τι ρυθμισεις για τους υποτιτλους εχετε ? Καμια ιδεα τι να κανω ?

Δεν έχω Sony αλλά ψάξε στις ρυθμίσεις τις τηλεοράσεις .Δεν το νομίζω ότι υπάρχει κάτι για αυτό στις ρυθμίσεις του kodi

Καλησπέρα. Πως μπορώ να βάλω το kodi σε LG smart tv;

Aπλά δεν μπορείς ! Μόνο σε tv με λειτουργικό Android (ο φίλος έχει Sony που σαν λειτουργικό έχει Android= ελευθερία...)

Καλησπέρα, τώρα τελευταία το genesis για ταινιες μου κανει νερά, πχ ενω εμφανίζει μια ταινια στη λιστα οταν πατησω για να παίξει μου λεει δεν υπάρχει διαθέσιμη ροη και τέτοια. Υπάρχει κάποια άλλη πηγή για καινούριες ταινίες; Για παράδειγμα πήγα σήμερα να δω το mechanic με το statham το καινούριο όμως, και ενώ το έχει στη λιστα λεει δεν υπάρχει διαθέσιμη ροή όπως και σε πολλές άλλες νέες ταινίες.

Καλησπέρα, τώρα τελευταία το genesis για ταινιες μου κανει νερά, πχ ενω εμφανίζει μια ταινια στη λιστα οταν πατησω για να παίξει μου λεει δεν υπάρχει διαθέσιμη ροη και τέτοια. Υπάρχει κάποια άλλη πηγή για καινούριες ταινίες; Για παράδειγμα πήγα σήμερα να δω το mechanic με το statham το καινούριο όμως, και ενώ το έχει στη λιστα λεει δεν υπάρχει διαθέσιμη ροή όπως και σε πολλές άλλες νέες ταινίες.

Έχει αναφερθεί πολλές πολλές πολλές φορές ο λάμδα έχει σταματήσει την ανάπτυξη του genesis !! Να μην γράφουμε τα ίδια και τα ίδια (για kodi/xbmc υπάρχουν πολλά νήματα σε αυτό το φόρουμ ) κάνε ένα search για να μάθεις ποια addon μπορεί να δουλέψεις... (για αρχή βάλε το phoenix)

Δεν έχω Sony αλλά ψάξε στις ρυθμίσεις τις τηλεοράσεις .Δεν το νομίζω ότι υπάρχει κάτι για αυτό στις ρυθμίσεις του kodi

Γεια σου φιλε μου. Δεν ειναι η τηλεοραση γιατι ταινιες απο αλλο μεσο εκτος Kodi δεν εχουν προβλημα και το kodi στις ρυθμισεις εχει ρυθμισεις για εμφανιση των υποτιτλων και σκεφτομαι μηπως ειναι κατι εκει που κανει τη ζημια ( στερεοσκοπικοι υποτιτλοι , μεγεθος , χρωμα κλπ)

Καλησπέρα..και εμένα μερικές φορές τόσο το Genesis που το ήξερα, όσο και το Phoenix μου κάνει νερά!!!!!!!!

Δηλαδή αντικατέστησες την rom android, με μια που φορτώνει απευθείας σε kodi;

Ναι! Στην ουσια το Kodi ειναι ενα Linux λειτουργικο και πλεον με το Openelec τρεχει καθαρο χωρις την μεσολάβηση του Android. Εχω μεγαλη βελτιωση και διαφορα σε ομαλότητα αναπαραγωγης και ταχυτητας.

Ναι! Στην ουσια το Kodi ειναι ενα Linux λειτουργικο και πλεον με το Openelec τρεχει καθαρο χωρις την μεσολάβηση του Android. Εχω μεγαλη βελτιωση και διαφορα σε ομαλότητα αναπαραγωγης και ταχυτητας.

Λογικο, αυτός είναι ο σκοπός του openelec και το μηχάνημα είναι πολύ πιο "ελαφρύ". Αν και με ένα σχετικό καλό μηχάνημα δεν θα πρέπει να υπάρχουν προβλήματα, τουλάχιστον στο kodi. Βεβαια, συνήθως οι πιο πολλές official openelec σου δίνουν και τη δυνατοτητα όποτε θες να κάνεις boot και από rom androind, οπότε έχεις δυο σε ένα.

Λογικο, αυτός είναι ο σκοπός του openelec και το μηχάνημα είναι πολύ πιο "ελαφρύ". Αν και με ένα σχετικό καλό μηχάνημα δεν θα πρέπει να υπάρχουν προβλήματα, τουλάχιστον στο kodi. Βεβαια, συνήθως οι πιο πολλές official openelec σου δίνουν και τη δυνατοτητα όποτε θες να κάνεις boot και από rom androind, οπότε έχεις δυο σε ένα.

Ενδιαφερον αυτο το 2 σε ενα. Γνωριζεις πως γινεται?

Ενδιαφερον αυτο το 2 σε ενα. Γνωριζεις πως γινεται?

Αυτή τη δυνατοτητα θα πρέπει να στη δίνει η rom openelec. Δεν ισχύει σε ολες, δες στις πληροφορίες της ρομ αν έχει διαφορετικούς τρόπους εγκατάστασης. Σε μια που είχα βάλει για το mk808bplus, η openelec έκανε boot από την sd card αν θυμάμαι καλά.