weaponlord Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Δωσε κανα link. Που παιζει τοσο χαμηλα. Δυστυχώς δεν υπάρχει πια,ήταν προσφορά για μερικές ημέρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weaponlord Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Σήμερα παρέλαβα το κινητό και ήταν όπως το ζήτησα σφραγισμένο και όχι με την multilangual rom. Tώρα φοράει MIUI 7.0.2.0(LXHCNCI) Stable,πως περνάμε ελληνική ρομ με play store; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Σήμερα παρέλαβα το κινητό και ήταν όπως το ζήτησα σφραγισμένο και όχι με την multilangual rom. Tώρα φοράει MIUI 7.0.2.0(LXHCNCI) Stable,πως περνάμε ελληνική ρομ με play store; Εχεις κανει αιτημα για ξεκλειδωμα bootloader? Σου εχει ερθει το ενημερωτικο SMS? Εαν εχεις το πρασινο φως απο Xiaomi με το SMS τοτε πρεπει να περασεις την Developer Rom και να κατεβασεις το Mi Unlocker για να ξεκλειδωσει ο Bootloader αφου το κανεις αυτο πρεπει να περασεις Custom Recover (TWRP) και οταν το κανεις αυτο κατεβαζεις την Ελληνικη Rom που θες η την Ευρωπαικη την περνας στο κινητο και κανεις Install μεσω του TWRP.. Μην κατεβασεις τιποτα απο το Link που σου στελνω γιατι ειναι για το Redmi note 3. Απλα η οδηγιες ειναι ιδιες.. https://xiaomi.eu/community/threads/ultimate-guide-how-to-unlock-bootloader-root-and-flash-recovery-on-redmi-note-3.29213/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weaponlord Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Εχεις κανει αιτημα για ξεκλειδωμα bootloader? Σου εχει ερθει το ενημερωτικο SMS? Εαν εχεις το πρασινο φως απο Xiaomi με το SMS τοτε πρεπει να περασεις την Developer Rom και να κατεβασεις το Mi Unlocker για να ξεκλειδωσει ο Bootloader αφου το κανεις αυτο πρεπει να περασεις Custom Recover (TWRP) και οταν το κανεις αυτο κατεβαζεις την Ελληνικη Rom που θες η την Ευρωπαικη την περνας στο κινητο και κανεις Install μεσω του TWRP.. Μην κατεβασεις τιποτα απο το Link που σου στελνω γιατι ειναι για το Redmi note 3. Απλα η οδηγιες ειναι ιδιες.. https://xiaomi.eu/community/threads/ultimate-guide-how-to-unlock-bootloader-root-and-flash-recovery-on-redmi-note-3.29213/ Δεν έχω κάνει αίτημα για unlock,υπάρχει περίπτωση να είναι ανοιχτός,μπορώ να το ελένξω κάπως; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Επειδη δεν εχω αγορασει ποτε κινητο απο εξωτερικο δηλαδη δεν εχω κανει ποτε αγορα απο εξω ετσι αναγκαστικα θα παρω απο αγγελια και επειδη το mi max που ηθελα λογω οθονης παει ψηλα τι να προτιμησω το letv x800 η αυτο του νηματος; Το λευκο δεν με χαλαει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Επειδη δεν εχω αγορασει ποτε κινητο απο εξωτερικο δηλαδη δεν εχω κανει ποτε αγορα απο εξω ετσι αναγκαστικα θα παρω απο αγγελια και επειδη το mi max που ηθελα λογω οθονης παει ψηλα τι να προτιμησω το letv x800 η αυτο του νηματος; Το λευκο δεν με χαλαει καθολου. Ανώτερο το mi note pro από το letv στα όλα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Επειδη δεν εχω αγορασει ποτε κινητο απο εξωτερικο δηλαδη δεν εχω κανει ποτε αγορα απο εξω ετσι αναγκαστικα θα παρω απο αγγελια και επειδη το mi max που ηθελα λογω οθονης παει ψηλα τι να προτιμησω το letv x800 η αυτο του νηματος; Το λευκο δεν με χαλαει καθολου. Γιατι να μην ειναι η πρωτη σου φορα που θα παρεις απο εξωτερικο? Δεν ειναι τιποτα τρελο ουτε επικινδυνο. Και οντως ειναι καλυτερο και πιο ομορφο το Mi Note Pro ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω κάνει αίτημα για unlock,υπάρχει περίπτωση να είναι ανοιχτός,μπορώ να το ελένξω κάπως; κατα 99% δεν ειναι ξεκλειδωτος.. Προχωρα με το αιτημα. http://en.miui.com/unlock/ Αν παρολα αυτα θες ακομα να δοκιμασεις εγω ξερω μονο εναν τροπο. Χρειαζεσαι ADB και αφου μπεις σε Fastboot mode πατας στον Command Prompt των Windows fastboot oem device-info Εδω θα βρεις οτι χρειαζεσαι https://www.reddit.com/r/Xiaomi/wiki/advanced/bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Γιατι να μην ειναι η πρωτη σου φορα που θα παρεις απο εξωτερικο? Δεν ειναι τιποτα τρελο ουτε επικινδυνο. Και οντως ειναι καλυτερο και πιο ομορφο το Mi Note Pro ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατα 99% δεν ειναι ξεκλειδωτος.. Προχωρα με το αιτημα. http://en.miui.com/unlock/ Αν παρολα αυτα θες ακομα να δοκιμασεις εγω ξερω μονο εναν τροπο. Χρειαζεσαι ADB και αφου μπεις σε Fastboot mode πατας στον Command Prompt των Windows fastboot oem device-info Εδω θα βρεις οτι χρειαζεσαι https://www.reddit.com/r/Xiaomi/wiki/advanced/bootloader Ωραια τα λες αλλα ουτε paypal εχω μονο λογαριασμο στην εθνικη και τα Αγγλικα μου πες οτι δεν υπαρχουν. Σε τι τιμη παιζει αυτο πλεον απο εξωτερικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ωραια τα λες αλλα ουτε paypal εχω μονο λογαριασμο στην εθνικη και τα Αγγλικα μου πες οτι δεν υπαρχουν. Σε τι τιμη παιζει αυτο πλεον απο εξωτερικο; Με μια απλη χρεωστικη μπορεις να ψωνησεις απο το Vickmall αν αποφασισεις να το κανεις ενημερωσε με να σε βοηθησω.. 270-290€ το βρισκεις σε αξιοπιστο καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Η καμερα του παιδες πως ειναι του mi note pro. Αξιζει η μεταβαση απο mi4 ή καλυτερα σε redmi note 3 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ξανά, για μια ακόμη φορά σε mi note pro, μέχρι την έλευση του note 7. Miui 8 ελληνική κατευθείαν, μια άψογη δουλειά από τα παιδιά του miui. gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Η καμερα του παιδες πως ειναι του mi note pro. Αξιζει η μεταβαση απο mi4 ή καλυτερα σε redmi note 3 pro. Είναι χάλια η κάμερα του. Ούτε βίντεο βγάζει καλό ούτε είναι καλή σε χαμηλό φωτισμό. Μόνο με ήλιο, και αν... Τώρα πες μου αλήθεια, πιστεύεις ότι θα υπάρχουν διαφορές στην κάμερα σε αυτά τα μοντέλα που αναφέρεις? Όλοι οι Κινέζοι βάζουν χάλια και κάτω του μετρίου κάμερες. Xiaiomi, Lenovo, Huawei, Oppo, One Plus, Meizu. Αν θες καλή κάμερα μόνο LG και Samsung. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δε νομίζω να έλεγε κάτι καλύτερο κάποιος που πλήρωσε 600ευρω για κινητό. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Δε νομίζω να έλεγε κάτι καλύτερο κάποιος που πλήρωσε 600ευρω για κινητό. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδή? Τι εννοείς? Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Το πηρα και εγω για να αντικαταστησω το LeTV L1 Pro 4/64 US που θα το βαλω για πουλημα. Εχει την MIUI 8 Ελληνικη GTV6.6.30 καλη ειναι η να την αλλαξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Η καμερα του παιδες πως ειναι του mi note pro. Αξιζει η μεταβαση απο mi4 ή καλυτερα σε redmi note 3 pro. Μετρια η καμερα του αλλα μαλλον καλυτερα απο note 3 Η μεταβαση αξιζει αν θες κατι πιο premium σε αισθηση ειναι πολυ κομψο και πανεμορφο. Επισης ειναι πιο Feature Proof λογο της 4gb Ram. ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πηρα και εγω για να αντικαταστησω το LeTV L1 Pro 4/64 US που θα το βαλω για πουλημα. Εχει την MIUI 8 Ελληνικη GTV6.6.30 καλη ειναι η να την αλλαξω; Εγω ειμαι στην ιδια μονο που ειναι απο Xiaomi.eu ιδιες ειναι δεν θα δεις διαφορα.. Σκεφτομαι να βαλω την 6.0 απο Ivan εχει βαλει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Μονο 55.000 στο Antutu 6.1.9 + 3D 6.1.1 και το πηρα για να δωσω το LeTV L1 pro που εβγαζε 85.000 :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Είναι αδιανόητο κάποιος να διαλέγει συσκευή με βάση το antutu έλεος δηλαδή sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Είναι αδιανόητο κάποιος να διαλέγει συσκευή με βάση το antutu έλεος δηλαδή sent from my mate 8 Οχι την πηρα γιατι ειναι λιγο ποιο μεγαλη 5.7 αντι 5.5 που ειναι το X800 και οπως διαβασα εδω ειναι καλυτερο. Απλα το βλεπω λιγο περιεργο που ενω εχουν τον ιδιο επεξεργαστη και την ιδια μνημη να εχουν τοση διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Περίεργο είναι που ασχολεισαι με antutu φίλε και σου το λέω εντελώς φιλικά να χαρείς τη συσκευή σου και άσε τα benchmark sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Οχι την πηρα γιατι ειναι λιγο ποιο μεγαλη 5.7 αντι 5.5 που ειναι το X800 και οπως διαβασα εδω ειναι καλυτερο. Απλα το βλεπω λιγο περιεργο που ενω εχουν τον ιδιο επεξεργαστη και την ιδια μνημη να εχουν τοση διαφορα. Γνωμη μου και καλα εκανες,πήρες ενα απο τα ωραιότερα κινητα που βγηκαν Ποτέ με πολυ καλα χαρακτηριστικά,στεκεται ακομα και σημερα ανετα διπλα σε πολλες ονομαζομενες ναυαρχιδες,μην κοιτας ποτε μα ποτέ τα antutu και τετοιες σαχλαμάρες που εβγαλαν. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ευχαριστω παιδια! Ενα που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν βαζουν ραδιο ουτε αυτο εχει η εχει και δεν το βρηκα ουτε το X800 ειχε και αυτη η τσιγκουνια τους τα ακουστικα εκοψαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Είναι υποχρονισμενος ο cpu ώστε να έχει καλύτερη διαχείριση θερμοκρασίας! Επίσης όπως λένε τα παιδιά ποτέ δεν κοιτάμε τα antutu είναι σαχλαμάρες! Το βίντεο του όντως δεν ειναι καλοί με το μαμά app, αλλά άμα κατεβάσεις από Google play άλλο app θα το βελτιώσεις αισθητά! Οι φωτογραφίες είναι αξιοπρεπεστατες! Δεν είναι στα επίπεδα lg g4 αλλά παραμένει πολύ καλή! Τέλος η αίσθηση που σου αφήνει στο χέρι το κινητό είναι φανταστική! Στα μείον η μπαταρία! Αλλά αν θες τούμπανο τηλ συμβιβαζεσε! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ασχετο εχει υπερυθρες; η τρυπουλα μπροστα στο κεντρο εκει που ειναι η θυρα για τα ακουστικα τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Βγαζει πανω απο 68Κ Antutu αναλογα παντα και με την Rom αλλα και τις ρυθμισεις.. Μπορεις να βγαλεις και 80+ αλλα δεν θα εχει νοημα γιατι ειτε μπαταρια θα τρως περισσοτερο ειτε θα ζεστενετε παραπανω ειτε και τα 2.. Επισης το τεστ καλο ειναι να το κανεις αφου καθαρισεις τον χωρο αποθηκευσης στην Ram η κανοντας Reboot. Γιατι προτεινετε aftermarket app για καμερα τι ακριβως εχει εξτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts