paris_89 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Και σε μας τα είπαν, καμιά 10αριά φορές. Κατά τις 12, μου τελείωναν τα ψιλά και ανησύχησα ότι δεν θα έχω να δώσω στα παιδιά, αλλά δεν ήρθαν άλλα παιδιά μετά. Το έλεγα πάντως ότι αυτά που μου την έσπαγαν μικρός (αυτό που δεν μας άνοιγαν, μας τα 'πανε κλπ) εγώ δεν θα τα κάνω. Ευτυχώς δεν αναγκάστηκα :lol: Πάντως καμία σχέση η συχνότητα με παλιά, πιο λίγα παιδιά έρχονται σε σχέση με κάποια χρόνια πριν. Καλά Χριστούγεννα παιδιά, να περάσετε όμορφα και να χαίρεστε τα άτομα που γιορτάζουν! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Καθε χρονο νομιζω οτι ερχονται και λιγοτερα κ με κανει κι αναρωτιεμαι γιατι με την κριση πιο λογικο μου κανει να βγαινουν ολο κ περισσοτερα για να μαζεψουν τιποτα! Θυμαμαι κατι εποχες που μου διναν οταν ημουν μικρος 50 δραχμες (ενα μπλε χαρτονομισμα με την μπουμπουλινα πισω)! Tragic! Αντε να δωσεις 15 λεπτα σε ενα παιδακι, δε θα τα παρει καν ενω εγω ελεγα κι ευχαριστω! Αμε!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Εγώ έχω προσέξει πως οι γονείς πλέον φοβούνται πιο πολύ να αφήσουν τα παιδιά μόνα τους στο δρόμο, και ίσως όχι εντελώς άδικα, οπότε και αυτό παίζει ρόλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Εγώ έχω προσέξει πως οι γονείς πλέον φοβούνται πιο πολύ να αφήσουν τα παιδιά μόνα τους στο δρόμο, και ίσως όχι εντελώς άδικα, οπότε και αυτό παίζει ρόλο. Σε αυτό έχεις δίκιο! Με τα περιστατικά που ακούμε με παιδάκια που τα λήστεψαν τα Χριστούγεννα ενώ έλεγαν τα κάλαντα δεν είναι λίγοι οι γονείς που φοβούνται. Δυστυχώς οι εποχές έχουν αλλάξει αρκετά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Δεν έχετε καθόλου άδικο για τον κίνδυνο που διατρέχουν πλέον τα μικρά παιδάκια που βγαίνουν για τα κάλαντα, ιδίως αν πρόκειται για κορίτσια. Σήμερα μου χτύπησε το κουδούνι ένα κοριτσάκι για τα κάλαντα και μαζί ήρθε και η ενήλικη αδερφή της για παρέα. Και δεν είμαι και σε καμία κακόφημη γειτονιά. Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Οι γονείς πλέον είναι - και πρέπει να είναι - πολύ προσεκτικοί. ;) Κατά τα άλλα να ευχηθώ κι εγώ τα χρόνια πολλά μου. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη για όλες και όλους τους συμφορουμίτες. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Χρόνια πολλά, με υγεία και πάντα χαρές σε όλους! :) Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Χρόνια πολλά και από εμένα, με περισσότερα λεφτά και χωρίς τρόικα:) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Χρόνια πολλά παιδιά,εύχομαι ολόψυχα σε όλους μας,χαρά,υγεία και αγάπη... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Χρονια πολλα σε ολα τα μελη και τους διαχειριστες του myphone!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Xρόνια πολλά σε όλους! Υγεία ευτυχία χαρά & αισιοδοξία! Σήμερα συμπληρώνω δεκαετία στο myphone :D -κάποτε unwired.gr :p - Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Το χαρμόσυνο μήνυμα της Θείας Γέννησης ας αναπτερώσει το ηθικό όλων και ας αποτελέσει απαρχή για προσωπική και οικογενειακή ευημερία και πρόοδο. Ολόψυχες ευχές για Καλά Χριστούγεννα και όμορφες γιορτές γεμάτες στιγμές αγάπης και ευτυχίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 χρονια πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Χρόνια πολλά και από εδώ σε όλους με υγεία πάνω απ όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Χρόνια πολλά και καλά να περάσετε αυτές τις ημέρες :) Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiad Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Χρόνια πολλά και καλά! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Χρόνια πολλά και αισιόδοξα. Το χρωστάμε στα παιδιά μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Σας τα είπαν και σήμερα τα κάλαντα τα παιδιά; Τι νόμισμα δώσατε; Βλέπω όμως σήμερα περισσότεροι ήρθαν να μου τα πουν σε σχέση με τα Χριστούγεννα. Καλή Χρονιά σε όλους σας και στις οικογένειές σας!!!!!!! Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Σας τα είπαν και σήμερα τα κάλαντα τα παιδιά; Τι νόμισμα δώσατε; Βλέπω όμως σήμερα περισσότεροι ήρθαν να μου τα πουν σε σχέση με τα Χριστούγεννα. Καλή Χρονιά σε όλους σας και στις οικογένειές σας!!!!!!! Εγω παλι δεν τα ακουσα καθολου τα πρωτοχρονιατικα σημερα,ενω τα Χριστουγεννα ειχαν ερθει και μου τα ειπαν 2 παρεες.Το 2013 σε μερικες ωρες φτανει στο τελος του.Καλο 2014 σε ολους τους myphoners!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Σε όσους σας στεναχώρησαν εύχομαι να καεί το δεντράκι τους, η Θώδη να τους πει τα κάλαντα, ο Αι Βασίλης να ***** το τζάκι τους, οι τρεις μάγοι να ανατινάξουν την γαλοπούλα τους, οι τάρανδοι να πηδήξουν τον σκύλο τους και να τους κάνει ποδαρικό ο Μητσοτάκης..... σε όσους δεν σας πείραξαν, αλλά και σε εσάς προσωπικά ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!! Edited December 31, 2013 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Καλή χρονιά σε όλους! Το 2014 να σας βρει υγιείς, σωματικά και ψυχικά, και αισιόδοξους! Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Μας τα είπανε και σήμερα τα κάλαντα! Τέλος λοιπόν και το 2013! Όπως και να ήταν για εσάς αυτό το έτος, εύχομαι το 2014 να είναι το καλύτερο ever!! Με επιτυχίες σε όλους τους τομείς!! Καλή χρονιά myphone, να περάσετε τέλεια σήμερα, και τα λέμε του χρόνου πλέον :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Όντως πάει και το 2013. Καλή χρονιά σε όλους παιδιά! Ευτυχισμένο το 2014 με υγεία και πολλή αγάπη!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Καλη Χρονια με υγεια !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagkos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Χρόνια πολλά , καλή χρονιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Καλή χρονιά με Υγεία σε όλους.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts