mol Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 καλα, εδω ενας στολισε τo σπιτι του απο την 28η οκτωβριου! εσυ με τα λαμπακια εισαι μια χαρα! εγω παλι θα στολισω κατα τις αρχες δεκεμβριου.πρεπει να παρω και αδεια απο την μανα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Καλα θα ειναι κατα τα τελη του μηνα να στολισουμε.Ειναι ωραια η ολη αυτη ατμοσφαιρα των χριστουγεννων.Αλλαζει η διαθεση σου εντελως και ξεχνιεσαι.Βρηκατε τι δωρο θα παρετε φετος? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 καλα, εδω ενας στολισε τo σπιτι του απο την 28η οκτωβριου! Αυτά είναι υπερβολές. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Αυτά είναι υπερβολές. μιλαμε ο τυπος το εχει χασει τελειως!:Xεχει στολισει ολο το σπιτι εξωτερικα.αν δεν εφευγα αυριο θα πηγαινα να το βγαλω φωτο να το δειτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 μιλαμε ο τυπος το εχει χασει τελειως!:Xεχει στολισει ολο το σπιτι εξωτερικα.αν δεν εφευγα αυριο θα πηγαινα να το βγαλω φωτο να το δειτε! Πως να απολαύσεις το στόλισμα εάν κρατάει δύο μήνες; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Καλα θα ειναι κατα τα τελη του μηνα να στολισουμε.Ειναι ωραια η ολη αυτη ατμοσφαιρα των χριστουγεννων.Αλλαζει η διαθεση σου εντελως και ξεχνιεσαι.Βρηκατε τι δωρο θα παρετε φετος? Ένα κινητάκι έχω μπανίσει και άντε να δούμε, θα το έχω τα Χριστούγεννα?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Και εγω για κινητο ελεγα,και συγκεκριμενα το N79.Αλλα το ξανα σκεφτηκα και ειπα κινητο εχω,ας παρω μια βιντεοκαμερα που μου λειπει,να τραβηξω και τις εκδρομες μου τωρα τα χριστουγεννα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 It's official. Τα Friday's έπαιξαν το Last Christmas Τα Χριστούγεννα καταφθάνουν στην πόλη :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 big xmas bliah :p Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Aγιε Βασιλη, δωσε φαγητο στα παιδακια που πεινανε...και αν εχεις χρονο πλιζ παγωσε το χρονο για κανενα μηνα μπας και προλαβουμε τα assignments. :worry: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 εγω παντως περιμενω την δευτερη κορη μου το ωραιοτερο δωρο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Εγώ τα Χριστούγεννα σκέφτομαι να πάρω το Nokia N82.Εγώ το σπίτι μου θα το στολίσω γύρω στις 10 Δεκεμβρίου.Ο νουνός μου έχει αρχίσει ήδη γιατί στις 6 Δεκεμβρίου γιορτάζει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Εγώ τα Χριστούγεννα σκέφτομαι να πάρω το Nokia N82.Εγώ το σπίτι μου θα το στολίσω γύρω στις 10 Δεκεμβρίου.Ο νουνός μου έχει αρχίσει ήδη γιατί στις 6 Δεκεμβρίου γιορτάζει. idia mera me to 8eio sou giortazw xixi:p Kai egw arxes dekemvri 8a to stolisw An kai dn nomizw na to xarw gt 8a eimai apon Toulaxiston 8a to xarw stin giorti m;):p:D:rolleyes::cool: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 idia mera me to 8eio sou giortazw xixi:p Kai egw arxes dekemvri 8a to stolisw An kai dn nomizw na to xarw gt 8a eimai apon Toulaxiston 8a to xarw stin giorti m;):p:D Ούτε εγώ θα το χαρώ γιατί όταν θα κλείσουν τα σχολεία για τα Χριστούγεννα μετά απο 2 ημέρες θα είμαι εκτός Κερκύρας και θα ξαναγυρίσω 2-3 Ιανουαρίου.Τσάμπα θα το στολίσω.:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Για μένα είναι οι καλύτερες γιορτές.Οι πιο οικογενειακές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Για μένα είναι οι καλύτερες γιορτές.Οι πιο οικογενειακές.+1:) Ούτε εγώ θα το χαρώ γιατί όταν θα κλείσουν τα σχολεία για τα Χριστούγεννα μετά απο 2 ημέρες θα είμαι εκτός Κερκύρας και θα ξαναγυρίσω 2-3 Ιανουαρίου.Τσάμπα θα το στολίσω.:lol: idia mera me to 8eio sou giortazw xixi:p Kai egw arxes dekemvri 8a to stolisw An kai dn nomizw na to xarw gt 8a eimai apon Toulaxiston 8a to xarw stin giorti m;):p 1.εσεις στολιζετε ή οι γονεις σας? 2.αφου θα φυγετε την περιοδο των γιορτων,ποιος ο λογος του στολισμου?:confused: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Εγω εχω ηδη αρχισει να βαζω το κινητο μου στο κλιμα των γιωρτων.Εχω κατεβασει χριστουγεννιατικα τραγουδια και θεματα.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 +1:) 1.εσεις στολιζετε ή οι γονεις σας? 2.αφου θα φυγετε την περιοδο των γιορτων,ποιος ο λογος του στολισμου?:confused: 1.egw stolizw gt oi goneis m exoun polles douleies kai dn prolavainoun;) 2.dn exei simasia to spiti prepei na einai stolismeno;) 8a einai opws kai persi ola me xronodiakoptes opote dn uparxei kanena provlima enw 8a lipoume;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 οκ.. ειχα την εντυπωση πως οι περισσοτεροι απο εμας στολιζουν γιατι αυτο γουσταρουν να κανουν, οχι για το show of στην γειτονια..:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ειχα την εντυπωση πως οι περισσοτεροι απο εμας στολιζουν γιατι αυτο γουσταρουν να κανουν, οχι για το show of στην γειτονια..:) Εγώ επειδή γουστάρω στολίζω εξάλλου εγώ στολίζω το σπίτι μόνο εσωτερικά και όχι εξωτερικά.Δεν θα κάνω εγώ το σπίτι μου τσίρκο με πολλά φωτάκια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 εγω παντως περιμενω την δευτερη κορη μου το ωραιοτερο δωρο!! Πραγματικα ξεχωριστο δωρο.Αντε με το καλο! Παιδια φετος πιστευω οτι τα λαμπακια στα μπαλκονια θα ελλατεωθουν κατα πολυ,τοσο που πηγε η ΔΕΗ δεν συμφερει :D Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Πραγματικα ξεχωριστο δωρο.Αντε με το καλο! σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Παιδια φετος πιστευω οτι τα λαμπακια στα μπαλκονια θα ελλατεωθουν κατα πολυ,τοσο που πηγε η ΔΕΗ δεν συμφερει :D Πάλι καλά που οι δήμοι όλης της Ελλάδας θα συνεχίσουν να βάζουν φωτάκια στους δρόμους με τις νέες αυξήσεις της ΔΕΗ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Σιγουρα,οι δημοι αυτες τις μερες ομορφαινουν τις γειτονιες μας με τον στολισμο. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 οκ.. ειχα την εντυπωση πως οι περισσοτεροι απο εμας στολιζουν γιατι αυτο γουσταρουν να κανουν, οχι για το show of στην γειτονια..:) xestika gia tous geitones;) Mono pou 8a kserw pws to spiti einai stolismeno apo mena kai oti einai kouklospito dn me noiazei tpt allo;) to kanw epeidi maresei kai *estika gia tous perastikous;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts