Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχει ερθει ακομη, ασφαλως και αυτη περιμενω, απλά λεω πως μια εβδομαδα είναι παρα πολυς χρονος για να διορθωθει μια καίρια εφαρμογη (για τηλεφωνα μιλαμε)

Και νέα fast, με μικροδιορθώσεις μόνο πάλι.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όλο και κάποιο meeting θα έχουν εκεί στα δαιδαλωδη κεντρικά της Microsoft, όπου θα σπάνε το κεφάλι τους και θα προσπαθούν να κατανοήσουν με γραφηματα,πίτες και στατιστικές γιατί δε μπορούν να πιάσουν μεγαλύτερο μεριδιο αγοράς στα κινητά, ενώ η εφαρμογουλα των επαφών παραμένει στην τελευταία επιτυχημενη της εκδοση που δεν ανοιγει εδω και μια εβδομαδα.

+1

Κάτι τέτοια posts, πρέπει να καρφιτσώνονται στην αρχή του θέματος.

Huawei Nova 5T

+1

Κάτι τέτοια posts, πρέπει να καρφιτσώνονται στην αρχή του θέματος.

Σ ευχαριστώ για το +

Η ενημέρωση ήρθε στο 535 και το πρόβλημα διορθώθηκε. Θυμήθηκα τα λογια πολλών που τειρούν την πρακτική "όταν δουλεύει καλά, μην κάνεις αναβάθμιση"

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

είναι κάποιος άλλος που να έχει καμουφλάρει το 930 σε 950 για να συνεχίσει να παίρνει τις insider ενημερώσεις; ήθελα να ρωτήσω αν έπειτα από αυτό λαμβάνει 4G σήμα. σε εμένα πλέον μέχρι H πάει.

επιπλέον βγήκε και σε fast η 15223.

Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

είναι κάποιος άλλος που να έχει καμουφλάρει το 930 σε 950 για να συνεχίσει να παίρνει τις insider ενημερώσεις; ήθελα να ρωτήσω αν έπειτα από αυτό λαμβάνει 4G σήμα. σε εμένα πλέον μέχρι H πάει.

Πάντως 925 καμουφλαρισμένο σε 950, εχει 4G! ;) Σε δίκτυο της Wind!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Πάντως 925 καμουφλαρισμένο σε 950, εχει 4G! ;) Σε δίκτυο της Wind!

Και εγώ σε WIND, πριν είχα, μετά όχι. Μηπως πρέπει να αλλάξω κάτι από το πρόγραμμα που έκανα το καμουφλαρισμα;

Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Εμένα βγάζει το L(LTE) σε lumia930->950

Και εγώ σε WIND, πριν είχα, μετά όχι. Μηπως πρέπει να αλλάξω κάτι από το πρόγραμμα που έκανα το καμουφλαρισμα;

Το 925 ειναι ενός φίλου, οπότε δεν γνωρίζω όλη τη διαδικασία που έκανε!

• 2 weeks later...

Όσοι είστε στην τελευταία fast, σας ανεβάζει κανονικά αυτόματα τις φωτό στο 1drive?

Εμένα έχει από τις 03/06 να ανεβάσει οτιδήποτε και όλες οι σχετικές επιλογές είναι "κανονικά", όπως ήταν τόσο καιρό.

Χώρο έχω, σύνδεση έχω, δεν καταλαβαίνει...

Βέβαια, τώρα που ασχολούμαι βλέπω αρκετά πράγματα να μην λειτουργούν όπως πρέπει.

Ο καιρός στο πλακίδιο αρνείται να αλλάξει περιοχή όποτε εγώ αλλάξω (αν μπω στην εφαρμογή, το βλέπει και ενημερώνεται).

Πρέπει να έχει κι άλλα.

Όσοι είστε στην τελευταία fast, σας ανεβάζει κανονικά αυτόματα τις φωτό στο 1drive?

Εμένα έχει από τις 03/06 να ανεβάσει οτιδήποτε και όλες οι σχετικές επιλογές είναι "κανονικά", όπως ήταν τόσο καιρό.

Χώρο έχω, σύνδεση έχω, δεν καταλαβαίνει...

Βέβαια, τώρα που ασχολούμαι βλέπω αρκετά πράγματα να μην λειτουργούν όπως πρέπει.

Ο καιρός στο πλακίδιο αρνείται να αλλάξει περιοχή όποτε εγώ αλλάξω (αν μπω στην εφαρμογή, το βλέπει και ενημερώνεται).

Πρέπει να έχει κι άλλα.

Το θέμα με το OneDrive sync μάλλον λύθηκε με αλλαγή του κωδικού του λογαριασμού μου (μεταξύ άλλων μέτρων).

Αποσύνδεση - επανασύνδεση δεν είχε λειτουργήσει.

Go figure.,..

• 3 weeks later...

Άλλη μια minor fast, χωρίς τίποτα ιδιαίτερο.

Τις επόμενες ημέρες ίσως φανούν βελτιώσεις και προβλήματα, με τη χρήση.

Άλλη μια minor fast, χωρίς τίποτα ιδιαίτερο.

Τις επόμενες ημέρες ίσως φανούν βελτιώσεις και προβλήματα, με τη χρήση.

Η πλοηγηση χωρις δεδομενα εφτιαξε?

Η πλοηγηση χωρις δεδομενα εφτιαξε?

WiFi/Data=off

πλατεία μαβίλη...όχι

Πλατεία Μαβίλη...ναι

Αγίου Νικολάου 22, Πάτρα...όχι

Αγίου Νικολάου, Πάτρα...όχι

Αγίου Νικολάου Πάτρα...όχι

Αγίου Νικολάου...4 διαφορετικά αποτελέσματα, στου Ρέντη

σκ@τ@ στο κεφάλι τους.

• 2 weeks later...

απο τους τελευταιους και εγω υποστηριχτες αντιμετωπιζω διαφορα προβληματα με το 640 μου,

και λιγο πριν αποχωρησω για την οχθη των android μου προτειναν την insiders preview

διαβασα ομως οτι υπαρχουν κινδυνοι μεχρικαι αχρηστευση της συσκευης,

θα ηθελα γνωμες και βοηθεια,

τελικα τι υπαρχει περα απο την γρηγοροτερη ληψη των ενημερωσεων που θα με εκαναν να μεινω στα wm

απο τους τελευταιους και εγω υποστηριχτες αντιμετωπιζω διαφορα προβληματα με το 640 μου,

και λιγο πριν αποχωρησω για την οχθη των android μου προτειναν την insiders preview

διαβασα ομως οτι υπαρχουν κινδυνοι μεχρικαι αχρηστευση της συσκευης,

θα ηθελα γνωμες και βοηθεια,

τελικα τι υπαρχει περα απο την γρηγοροτερη ληψη των ενημερωσεων που θα με εκαναν να μεινω στα wm

δεν παθαινει τιποτα με την insider απλα ισως εχεις καποια bug αλλα δεν αχρηστευεται το τηλεφωνο οποιος στο ειπε ειναι ασχετος ειμαι με insider σε 930 απο τοτε που ξεκινησε το προγραμμα

οσο για την αποχωριση απο τα wp που λες μαζι σου ειμαι συντομα θα παω αλλου

Είμαι σε πριβιού εδώ και 2 χρόνια και δεν μου έχει χαλάσει συσκευή. Μπορεί να χρειαστεί να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σε κάποια έκδοση, αλλά είναι φυσιολογικό για δοκιμαστική έκδοση. Φυσικά έχω και άλλη συσκευή για βασική.

Φαίνεται να πάει καλά η τελευταία φαστ στο 640

Έχει καλλίτερη μπαταρία νομίζω. Θα δω πόσο θα κρατήσει χωρίς προβλήματα.

δεν παθαινει τιποτα με την insider απλα ισως εχεις καποια bug αλλα δεν αχρηστευεται το τηλεφωνο οποιος στο ειπε ειναι ασχετος ειμαι με insider σε 930 απο τοτε που ξεκινησε το προγραμμα

οσο για την αποχωριση απο τα wp που λες μαζι σου ειμαι συντομα θα παω αλλου

το διαβασα στους ορους της ms πριν κανεις τα απαραιτητα για να μπεις στην inside pr. οτι μπορει να χασεις τα δεδομενα σου μεχρι και να αχρηστευθει η συσκευη και αφου συμφωνεις δεν εχουν ευθυνη, επειδη ειναι beta οι ενημερωσεις

θα το δοκιμασω παντως αν και χαζαρωνω τα nokia 5-6, motorola g4 βλεπεις μου αφησαν κουσουρι τα wm με τις ενημερωσεις...

extra χαρακτηριστικα παντως δεν εχει εναντι των κανονικων ενμερωσεων,απλα τις παιρνει πιο γρηγορα η inside ετσι δεν ειναι

?

το διαβασα στους ορους της ms πριν κανεις τα απαραιτητα για να μπεις στην inside pr. οτι μπορει να χασεις τα δεδομενα σου μεχρι και να αχρηστευθει η συσκευη και αφου συμφωνεις δεν εχουν ευθυνη, επειδη ειναι beta οι ενημερωσεις

θα το δοκιμασω παντως αν και χαζαρωνω τα nokia 5-6, motorola g4 βλεπεις μου αφησαν κουσουρι τα wm με τις ενημερωσεις...

extra χαρακτηριστικα παντως δεν εχει εναντι των κανονικων ενμερωσεων,απλα τις παιρνει πιο γρηγορα η inside ετσι δεν ειναι

?

Για αυτό κανείς στην αρχή backup πριν κανείς κίνηση προς το Insider Program. Αλλά νομίζω δεν θα πάθεις κάτι αν εκτός η καλή MS κατά λάθος δώσει διανομή που να μπρικαρει το τηλέφωνο.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

αν και χαζαρωνω τα nokia 5-6

Καλά, τα Nokia μην τα πολυ-ζαχαρώνεις.. Τα chips τους δεν αξίζουν τα χρήματα που κοστολογούνται οι συσκευές...

Huawei Nova 5T

Καλά, τα Nokia μην τα πολυ-ζαχαρώνεις.. Τα chips τους δεν αξίζουν τα χρήματα που κοστολογούνται οι συσκευές...

Το χειρότερο είναι πως άκουσα για μετριότατη κάμερα στο 6αρι (από χρήστη εδώ στο myphone). Χειρότερο για μένα βέβαια που έχω σε πρώτη προτεραιότητα την κάμερα. Κάποιον άλλον μπορεί να μην τον ενοχλεί

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το χειρότερο είναι πως άκουσα για μετριότατη κάμερα στο 6αρι (από χρήστη εδώ στο myphone). Χειρότερο για μένα βέβαια που έχω σε πρώτη προτεραιότητα την κάμερα. Κάποιον άλλον μπορεί να μην τον ενοχλεί

Α, καλά.... Βασικά, αναμενόμενο ήταν, αφού είναι full Κινέζικες συσκευές.

Huawei Nova 5T

1 https://versus.com/en/qualcomm-snapdragon-430-vs-qualcomm-snapdragon-625

δες τις 2-3 διαφορες μονος σου,ουτε καν η χρονια κατασκευης q2 2016 δεν ειναι τοσο ''παλια''

2 https://technewswith.me/snapdragon-625-vs-430

ο 430 ειναι και αξιοπιστος και δοκιμασμενος,το 4 μας παει το μυαλο οτι ειναι ''παναρχαιος'' σε σχεση με τον 625 του xiaomi και αλλων που εχει κανει θραυση,ομως δεν ειναι ετσι τα πραγματα

Well the Snapdragon 6xx series is faster than 430 but the difference is not extreme . Also the 430 with Octacore chipset A-53 and Adreno 505 is heat efficient and does not produce much Heat. On the other hand , like 625 does produce heat. And seriously it is very annoying to use a phone when it constantly becomes hot.

πολλοι ειναι αυτοι που ετρεξαν να κατηγορησουν το συγκεκριμενο chipset χωρις κανεναν ιδιαιτερο λογο,και η αληθεια ειναι μια..

αν και ναι ο 625 ειναι καλυτερος τεχνικα -σε λιγα στοιχεια επαναλαμβανω-στην πραγματικη ζωη δεν μπορουμε να καταλαβουμε τις διαφορες αυτες και η εμπειρια χρησης ειναι πολυ κοντινη και τελοςπαντων

ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι θεωρουν καποιοι τα 199 του 5 και τα 259 του 6 ''πολλα''

ειδικα το 6 να περιγραψω 'κινεζικα'' 5,5 οθονη 3 g ram 32 rom android 7 nokia γ'''ω την κατασκευη ,ακριβο ειναι?

το xiaomi τα μεγαλα καταστηματα τοσο το κοστολογουν και ο κοσμος το παιρνει,α ξεχασα εχει 625,

δειτε το βιντεο νοκια 6 4ραμ vs 1+5 να δειτε ποσο κοντα ειναι τα δυο τηλ.

Edited by teokarpouzis

1 https://versus.com/en/qualcomm-snapdragon-430-vs-qualcomm-snapdragon-625

δες τις 2-3 διαφορες μονος σου,ουτε καν η χρονια κατασκευης q2 2016 δεν ειναι τοσο ''παλια''

2 https://technewswith.me/snapdragon-625-vs-430

ο 430 ειναι και αξιοπιστος και δοκιμασμενος,το 4 μας παει το μυαλο οτι ειναι ''παναρχαιος'' σε σχεση με τον 625 του xiaomi και αλλων που εχει κανει θραυση,ομως δεν ειναι ετσι τα πραγματα

Well the Snapdragon 6xx series is faster than 430 but the difference is not extreme . Also the 430 with Octacore chipset A-53 and Adreno 505 is heat efficient and does not produce much Heat. On the other hand , like 625 does produce heat. And seriously it is very annoying to use a phone when it constantly becomes hot.

πολλοι ειναι αυτοι που ετρεξαν να κατηγορησουν το συγκεκριμενο chipset χωρις κανεναν ιδιαιτερο λογο,και η αληθεια ειναι μια..

αν και ναι ο 625 ειναι καλυτερος τεχνικα -σε λιγα στοιχεια επαναλαμβανω-στην πραγματικη ζωη δεν μπορουμε να καταλαβουμε τις διαφορες αυτες και η εμπειρια χρησης ειναι πολυ κοντινη και τελοςπαντων

ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι θεωρουν καποιοι τα 199 του 5 και τα 259 του 6 ''πολλα''

ειδικα το 6 να περιγραψω 'κινεζικα'' 5,5 οθονη 3 g ram 32 rom android 7 nokia γ'''ω την κατασκευη ,ακριβο ειναι?

το xiaomi τα μεγαλα καταστηματα τοσο το κοστολογουν και ο κοσμος το παιρνει,α ξεχασα εχει 625,

δειτε το βιντεο νοκια 6 4ραμ vs 1+5 να δειτε ποσο κοντα ειναι τα δυο τηλ.

Καλύτερα να τα μεταφέρεις κι εδώ όλα αυτά!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7274587#post7274587