Chryssostomos Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Πόσα κινητά ξέρεις που μπορούν να βγάλουν πάνω από μία μέρα με πραγματική χρήση; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ρε παιδιά στις τελευταίες Redstone preview έχω πρόβλημα με το live tile του ημερολογίου.Δεν αλλάζει μέρα με τίποτα.Το ξεκαρφιτσώνω και το ξανακαρφιτσώνω για να αλλάξει.Έχει κανείς καμιά ιδέα;Μου έχει σπάσει τα νεύρα λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Πόσα κινητά ξέρεις που μπορούν να βγάλουν πάνω από μία μέρα με πραγματική χρήση; το ίδιο κινητό πριν 3 αναβαθμίσεις Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 το ίδιο κινητό πριν 3 αναβαθμίσεις Αν το έχεις όλη μέρα να κάθεται ίσως. Και στο κάτω κάτω μην περνάτε insider για να κρατάει λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Συγγνώμη αλλά είναι παράλογο να έχετε τέτοιες απαιτήσεις από beta εκδόσεις. Όποιοι θέλουν να βγάζει πάνω από μέρα, ας γυρίσουν στην επίσημη. Έχουν γίνει πολλάκις τέτοιες συζητήσεις εδώ μέσα, χωρίς να υπάρχει νόημα. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Αν το έχεις όλη μέρα να κάθεται ίσως. Και στο κάτω κάτω μην περνάτε insider για να κρατάει λίγο. ότι είπε το παλικάρι. Οι περισσότεροι γράφετε λες και σας νοιάζει μόνο να έχετε την τελευταία έκδοση και τίποτα άλλο. Γυριστε πίσω αφού δεν σας σηκώνουν τα insider. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) το 640 με 8.1 με παει 3 μερες δεν παιζω πιχνιδια και wifi ανοιγω όταν υπαρχει λογος...εστω και να χαζεψω δικτυο. Το ιδιο και το 640xl. Επειδή είναι εταιρικο με απεριοριστο χρονο αναμεταξύ μας το χρησιμοποιώ αντι σταθερου όταν μιλω με συνεργατες μου. Ενταξει τις καταλαβαίνω τις μπετα για καποιον που τρώγεται και καλα κανει, αλλα στο βασικο τηλεφωνο να λεμε τωρα θα παρει, τωρα θα κλεισει, τωρα θα με παει αλλου για αλλου, είναι καπως. Σε ένα 2ο τηλεφωνο ΝΑΙ διοτι καπως ετσι συσσωρευεται εμπειρια. Όταν η μακαριτισα μανα μου ηταν στο νοσοκομειο μιλαγα 4-5 ωρες την ημερα με ολον τον κοσμο και skype και μηνυματα με φωτογραφιες, εξετασεισ, wifι... κλπ Σε τετοιεσ περιπτώσεις που δν ξερεισ που θα βρεθεις καλο είναι να είναι αξιοπιστο το σεταρισμα στο τηλ. Να πω όμως την αμρτια μου ειχα 8.1 στο βασικο, και στο 2ο XL αβαζα ότι μου ρχοταν να περνανε οι ωρες της αναμονης..... Edited June 6, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Το λέει ο τίτλος technical preview για insider όποιος δεν θέλει καλά κάνει να είναι όπου θέλει,αυτός που τη βάζει ξέρει ότι είναι δοκιμαστική,όλα τα άλλα περιττά,γράφουμε μόνο για το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_manos_ Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Slow, αναβάθμιση σε 14342. Εκτός ότι μού φόρεσαν Bing υποχρεωτικά (γνωστό), δεν λειτουργεί η αναφορά παράδοσης SMS, αν και φαίνεται να είναι ενεργή στις ρυθμίσεις. Ξέρουμε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Εμένα πάντος έχει 2 θεματα 1) Κατι παιζει με το wifi και δεν βρίσκει τίποτα ή τουλάχιστον έτσι δείχνει. αν το κλεισεις και το ανοίξεις όλα μια χαρα. 2) Με τον ήχο κλήσης που σε κάποες περιτώσεις παει στο 0 και αν σε παρον δεν ακους. οποτε μετα την κάθε κλήση, απλά μεγαλώνω την ένταση του ήχου Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Εμένα επίσης αργεί να εμφανίσει τις αναπάντητες!!!Μεγάλο σκάλωμα... Η αναφορά στα μηνύματα δεν έρχεται πλέον απλά γράφει κάτω από το μήνυμα ότι παραδόθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Εμένα επίσης αργεί να εμφανίσει τις αναπάντητες!!!Μεγάλο σκάλωμα... Η αναφορά στα μηνύματα δεν έρχεται πλέον απλά γράφει κάτω από το μήνυμα ότι παραδόθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αργά και σταθερά microsoft.. αργά και σταθερά! :D Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Βελτιώθηκαν οι επιδόσεις της κάμερας μετά την τελευταία αναβάθμιση,ειδικότερα στις νυχτερινές λήψεις στο αυτόματο αισθητά μειωμένος ο θόρυβος :) Και των δυο καμερών!!Στο 640XL αυτά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 ProTip: Για οσους εχουν θεμα με την μπαταρια προτεινω να απενεργοποιησετε τον συγχρονισμο μηνυμαων με αλλες συσκευες.μ Απο τα "Μηνυματα" πατηστε ... και μετα Ρυθμισεις. Ξετσεκαρετε το "Συγχρονισμος μηνυματων μεταξυ συσκευων". Μεγαλη διαφορα στην μπαταρια. Οποιος το δοκιμασει ας μας πει αποτελεσματα. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ναι η αναφορα εχει αλλαξει ευτυχως :) @colossus_r Xμμμ.. Θα το δοκιμασω! Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Θα διορθωθεί και το θέμα της οθόνης (κακή αναλογια) που δημιουργήθηκε με τα Windows 10 στο Lumia 535 http://mspoweruser.com/windows-10-mobile-build-14356-fix-lumia-535-scaling-issue/ Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Εμένα επίσης αργεί να εμφανίσει τις αναπάντητες!!!Μεγάλο σκάλωμα... Η αναφορά στα μηνύματα δεν έρχεται πλέον απλά γράφει κάτω από το μήνυμα ότι παραδόθηκε Πολυ καλό αυτο, επιτέλους!!!!!! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Εμένα επίσης αργεί να εμφανίσει τις αναπάντητες!!!Μεγάλο σκάλωμα... Η αναφορά στα μηνύματα δεν έρχεται πλέον απλά γράφει κάτω από το μήνυμα ότι παραδόθηκε Μιλάμε για κανονικά απλά μηνύματα ή μήπως έχει ενεργοποιηθεί καμία υπηρεσία σαν το message+ της Vodafone; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Μιλάμε για κανονικά απλά μηνύματα ή μήπως έχει ενεργοποιηθεί καμία υπηρεσία σαν το message+ της Vodafone; Για κανονικά μηνύματα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αν το έχεις όλη μέρα να κάθεται ίσως. Και στο κάτω κάτω μην περνάτε insider για να κρατάει λίγο. φίλε μου το κινητό είναι για κύρια χρήση. με τις προηγούμενες εκδόσεις έβγαζα μια μιση μέρα. τώρα με το ζόρι 20ωρο. για να έχω insider πάει να πει οτι θέλω/ξέρω τι κάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγγνώμη αλλά είναι παράλογο να έχετε τέτοιες απαιτήσεις από beta εκδόσεις. Όποιοι θέλουν να βγάζει πάνω από μέρα, ας γυρίσουν στην επίσημη. Έχουν γίνει πολλάκις τέτοιες συζητήσεις εδώ μέσα, χωρίς να υπάρχει νόημα. μια χαρα έβγαζε μια μιση μέρα πριν κανα μήνα και δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει όσοι δεν θέλουν μια μέρα ας πάνε στην επίσημη; το ύφος και τί λογική είναι αυτή;;;; εγώ έχω απο τους πρώτους 10ρια απο πέρυσι το καλοκαίρι - 2 φορές να έχουν κάνει σαλάτα με την μπαταρία. τώρα ζούμε την περίοδο ανάρρωσης της 2ης φοράς ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ProTip: Για οσους εχουν θεμα με την μπαταρια προτεινω να απενεργοποιησετε τον συγχρονισμο μηνυμαων με αλλες συσκευες.μ Απο τα "Μηνυματα" πατηστε ... και μετα Ρυθμισεις. Ξετσεκαρετε το "Συγχρονισμος μηνυματων μεταξυ συσκευων". Μεγαλη διαφορα στην μπαταρια. Οποιος το δοκιμασει ας μας πει αποτελεσματα. απενεργοποιημένο το έχω πάντα. φοβάμαι να το ενεργοποιήσω... χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol: Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Αρα καταλήγουμε πάλι στο συμπέρασμα ότι απλά θέλετε να έχετε πρώτοι τις νέες εκδόσεις. Αφού ξέρετε τι θέλετε (πολύ αμφιβάλω) βάζοντας insider και μάλιστα fast ring κακώς γκρινιάζετε. Edited June 7, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Εγω ειμαι insider από πέρσι τον Μάρτη οποτε όποιος το εχει ζήσει αυτά τα bugs ειναι παιχνιδάκι Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αφού ξέρετε τι θέλετε (πολύ αμφιβάλω) βάζοντας insider και μάλιστα fast ring κακώς γκρινιάζετε. +1000 Συμφωνώ απολύτως με τον κοντοχωριανό... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Το θέμα είναι η τελική να είναι ΟΚ. Οπότε όσοι είμαστε σε fast ring να δίνουμε feedback για την μπαταρία. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Δουλεύει το κατέβασμα δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε και τις δυο sim σε preview fast build; Γιατί εμένα δεν κατεβάζει.Μονο αν βγάλω την μια. Ρωτάω γιατί Έχω ξένη ρομ.Αν δουλεύει η ελληνική να την βάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts