Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω την τελευταία αναβάθμιση;;

Εχω χάση λιγο την μπάλα...

Η τελευταία είναι η 14295 αν είσαι στο fast ring, αν είσαι στο release preview τότε είναι η 10586.164 αυτή που έχεις δηλαδή. Η οποία .164 είναι και η επίσημη, χωρίς να έχει βγει κάποιο άλλο Build από την επίσημη και μετά. Αν δεν θέλεις προβλήματα κάτσε εκεί που είσαι, στο release preview ring δηλαδή. Εγώ που το έχω κάνει beta tester το κινητό από το καλοκαίρι πέρασα και την 14295 με 2-3 κουλά βέβαια τα οποία θα φτιάξουν ελπίζω στο μέλλον.... ;)

Edited by bep1995

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι διαφορες εχει η επισημη .164 απο την fast ring;

Στο fast ring είναι η Redstone ενώ στο release preview ring (όπου είναι η ίδια Build με την επίσημη) είναι η Threshold 2. Η Redstone είναι ένα βήμα παραπέρα η οποία υποστηρίζεται μόνο από τα κινητά που θα αναβαθμιστούν στα 10.

τι διαφορες εχει η επισημη .164 απο την fast ring;

Η fast ring περιεχει την εκδοση redstone που ριναι τελειως πειραματικη και θα ερθει ως επισημη το καλοκαιρι. Αν δεν θελεις να αντιμετωπισεις θεματα μεινε με την επισημη.

Έχω περάσει την .14295 στο 735 μου σε Fast Ring. Πάει σφαίρα και το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι (αν δεν κάνω λάθος) τρώει τη μπαταρία λίγο πιο γρήγορα από ότι οι προηγούμενες insider builds. Φαίνεται ότι έχει λυθεί το πρόβλημα με το τρέμουλο στο scrolling των menus.

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι σε αρκετές προσπάθειες για βιντεοκλήση με το Skype video (όχι το Skype app) μόλις ενεργοποιούσαμε τις κάμερες και από τις δύο πλευρές η εφαρμογή κολλούσε και στη συνέχεια με πετούσε εκτός με κάποιο μήνυμα λάθους. Μάλλον θα πρέπει να εγκαταστήσω πάλι το Skype app και να δοκιμάσω αν παίζει σωστά, αλλά προσπαθώ πάντα να έχω όσο το δυνατόν εφαρμογές εγκατεστημένες. :mad:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Έχω περάσει την .14295 στο 735 μου σε Fast Ring. Πάει σφαίρα και το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι (αν δεν κάνω λάθος) τρώει τη μπαταρία λίγο πιο γρήγορα από ότι οι προηγούμενες insider builds. Φαίνεται ότι έχει λυθεί το πρόβλημα με το τρέμουλο στο scrolling των menus.

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι σε αρκετές προσπάθειες για βιντεοκλήση με το Skype video (όχι το Skype app) μόλις ενεργοποιούσαμε τις κάμερες και από τις δύο πλευρές η εφαρμογή κολλούσε και στη συνέχεια με πετούσε εκτός με κάποιο μήνυμα λάθους. Μάλλον θα πρέπει να εγκαταστήσω πάλι το Skype app και να iLPδοκιμάσω αν παίζει σωστά, αλλά προσπαθώ πάντα να έχω όσο το δυνατόν εφαρμογές εγκατεστημένες. :mad:

Φιλε μου εγω εχω το προβλημα με το τρεμουλο και ειναι το μονο προβλημα που εχω.Εγω εχω την 164 σε release preview.εχω βγει απο insider μετα απο hard reset.Πως μπορω να παρω τη Redstone τωρα σε Nokia L925?Σε fast ring μπορω?

Φιλε μου εγω εχω το προβλημα με το τρεμουλο και ειναι το μονο προβλημα που εχω.Εγω εχω την 164 σε release preview.εχω βγει απο insider μετα απο hard reset.Πως μπορω να παρω τη Redstone τωρα σε Nokia L925?Σε fast ring μπορω?

Το 925 δεν ανήκει στην λίστα που έχει δημοσιευθεί με τις συσκευές που είναι υποστηριζόμενες στην Redstone 1 έκδοση. Μάλλον μόνο με hack και fast ring μπορείς να την βάλεις.

Η λίστα

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Παιδιά έβαλα την 14295 στο 640xl και πριν από λίγο μου έκανε ενημέρωση σε 28 περίπου εφαρμογές..Μετά το τέλος των ενημερώσεων έχει γίνει χαμός, οι εφαρμογές μηνύματα και καιρός δεν ανοίγουν καν..Έχω κάνει επανειλημμένα soft reset αλλά τίποτα..θα το αφήσω απόψε έτσι μήπως στρώσει και μετά θα γυρίσω στα επίσημα..Ο μόνος τρόπος είναι hard reset για την .164??

Παιδιά έβαλα την 14295 στο 640xl και πριν από λίγο μου έκανε ενημέρωση σε 28 περίπου εφαρμογές..Μετά το τέλος των ενημερώσεων έχει γίνει χαμός, οι εφαρμογές μηνύματα και καιρός δεν ανοίγουν καν..Έχω κάνει επανειλημμένα soft reset αλλά τίποτα..θα το αφήσω απόψε έτσι μήπως στρώσει και μετά θα γυρίσω στα επίσημα..Ο μόνος τρόπος είναι hard reset για την .164??

Όταν πέρασες την 14291 και μετά, έκανες hard reset ;; Βασικά περίμενε κάνα update μήπως και φτιάξει. Και εγώ έχω κάποια θέματα και περιμένω να λυθούν... Για να πας στην .164 μόνο με το windows device recovery tool γίνεται και μετά επιλέγεις release preview ring αν θέλεις να παραμείνεις insider αλλιώς κατεβάζεις το upgrade advisor. Αν και το έχω απορία μήπως αν πας τώρα σε release preview ring θα σε κάνει downgrade άραγε, αν και νομίζω κατά 99% δεν γίνεται....

Edited by bep1995

Όταν πέρασες την 14291 και μετά, έκανες hard reset ;; Βασικά περίμενε κάνα update μήπως και φτιάξει. Και εγώ έχω κάποια θέματα και περιμένω να λυθούν... Για να πας στην .164 μόνο με το windows device recovery tool γίνεται και μετά επιλέγεις release preview ring αν θέλεις να παραμείνεις insider αλλιώς κατεβάζεις το upgrade advisor. Αν και το έχω απορία μήπως αν πας τώρα σε release preview ring θα σε κάνει downgrade άραγε, αν και νομίζω κατά 99% δεν γίνεται....

Downgrade μόνο με WDRT.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Θα περιμένω λίγο..Στο windows insider που μπήκα δεν έχει την επιλογή release preview μόνο slow, fast και production..Ήθελα Redstone,τέλος πάντων..Επίσης δεν έκανα hard reset..Ευχαριστώ για την απάντηση.

Edited by takglos

Ναι ναι και εγώ αυτο ήξερα, αλλά έλεγα μήπως....

Αν δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πολύ σοβαρό θέμα, περίμενε να βγει μια πιο σταθερή γενικά έκδοση που θα την δώσουν και στο slow ring έτσι ώστε να μην έχεις προβλήματα ή παράπονα. Γνώμη μου ότι μόνο έτσι αξίζει να κάνεις downgrade, hard reset και τέτοια. Εγώ έχω να κάνω downgrade από την έκδοση 10166 να φανταστείς που ήταν το πρώτο build που πέρασα και η συσκευή ήταν εντελώς μη λειτουργική. Από τότε ούτε hard reset. Τα περισσότερα προβλήματα λύνονται με soft reset ή με το επόμενο build. Το λέω και πάλι, γνώμη μου.

Είδα ότι στη Redstone ότι δώσανε την δόνηση όταν απαντάται η κλήση και στο 640xl ds!!!!Είμαι πολύ χαρούμενος...

Είδα ότι στη Redstone ότι δώσανε την δόνηση όταν απαντάται η κλήση και στο 640xl ds!!!!Είμαι πολύ χαρούμενος...

ναι, ισχύει. Αρκετά χρήσιμο.

Αν δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πολύ σοβαρό θέμα, περίμενε να βγει μια πιο σταθερή γενικά έκδοση που θα την δώσουν και στο slow ring έτσι ώστε να μην έχεις προβλήματα ή παράπονα. Γνώμη μου ότι μόνο έτσι αξίζει να κάνεις downgrade, hard reset και τέτοια. Εγώ έχω να κάνω downgrade από την έκδοση 10166 να φανταστείς που ήταν το πρώτο build που πέρασα και η συσκευή ήταν εντελώς μη λειτουργική. Από τότε ούτε hard reset. Τα περισσότερα προβλήματα λύνονται με soft reset ή με το επόμενο build. Το λέω και πάλι, γνώμη μου.

off topic. Να και ενας Δραμινός.........

on topic. Τα 90%-95% των downgrade που έκανα ηταν διότι καποιες build είχαν σαν απαίτηση να πας πίσω στα 8.1, αλλιως hard reset και λυνόταν το πρόβλημα (ή μου παρουσίαζε άλλο, γινόταν και αυτό, κάνεις hard reset για να φτιάξει κάτι και χαλάει κάτι άλλο..... :p )

Edited by bep1995

Εγώ το θέμα με το WiFi το έλυσα με hard reset. Έχω όμως θέμα με το live tile επαφές, δεν εμφανιζει τις φωτο των επαφών.
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

on topic. Τα 90%-95% των downgrade που έκανα ηταν διότι καποιες build είχαν σαν απαίτηση να πας πίσω στα 8.1, αλλιως hard reset και λυνόταν το πρόβλημα (ή μου παρουσίαζε άλλο, γινόταν και αυτό, κάνεις hard reset για να φτιάξει κάτι και χαλάει κάτι άλλο..... :p )

Ποιες build είχαν τέτοια απαίτηση. Παίζει πολύ ρόλο και το στήσιμο της συσκευής. Εγώ μία φορά μόνο που έκανα hard reset αντί να λύσω τα προβλήματα που είχα, δημιούργησα με αυτό και άλλα. Μετά από ένα clean install (downgrade και μετά εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης με ή χωρίς backup - εγώ τότε έκανα και με backup να φανταστείς) διορθώνονται κατά την γνώμη μου όλα τα προβλήματα που υπάρχουν συγκεκριμένα στην συσκευή σου (δηλαδή δεν είναι θέμα build). Και εκτός αυτού, μειώνονται πολύ οι πιθανότητες να παρουσιαστούν bugs συσκευής σε μελλοντική έκδοση. Εύχομαι απροβλημάτιστη εμπειρία από εδώ και πέρα στο πρόγραμμα.

OFFTOPIC: Δράμα η Δράμα... :P

Off topic... Να κι άλλος Δραμινός και δεν είναι καθόλου Δράμα η Δράμα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ποιες build είχαν τέτοια απαίτηση. Παίζει πολύ ρόλο και το στήσιμο της συσκευής. Εγώ μία φορά μόνο που έκανα hard reset αντί να λύσω τα προβλήματα που είχα, δημιούργησα με αυτό και άλλα. Μετά από ένα clean install (downgrade και μετά εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης με ή χωρίς backup - εγώ τότε έκανα και με backup να φανταστείς) διορθώνονται κατά την γνώμη μου όλα τα προβλήματα που υπάρχουν συγκεκριμένα στην συσκευή σου (δηλαδή δεν είναι θέμα build). Και εκτός αυτού, μειώνονται πολύ οι πιθανότητες να παρουσιαστούν bugs συσκευής σε μελλοντική έκδοση. Εύχομαι απροβλημάτιστη εμπειρία από εδώ και πέρα στο πρόγραμμα.

OFFTOPIC: Δράμα η Δράμα... :P

Υπήρχαν τουλάχιστον 3-4 build ( μέσα στο φθινόπωρο αν δεν κάνω λάθος, αρκετά παλιές δηλαδή...) που το είχε πει επίσημα ο Gabriel Aul στο twitter ότι πχ η τάδε build δεν αναγνωρίζεται\φαίνεται από την τρέχων και ότι πρέπει να γίνει downgrade στην 8.1 και μετά εκ νέου αναζήτηση για την καινούρια. Τελοσπαντον δεν έχει σημασία τώρα, αρκεί βέβαια να μην ξαναγίνει.... Τώρα όσων αφορά την Δράμα μια χαρά είναι σαν πόλη αλλά από δουλείες ΝΕΚΡΑ....... Αυτά..... !!

Βγάζει σε κανέναν με redstone τελευταία και Xbox beta στις επαφές να συνδέσεις και Xbox επαφές;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Εγώ το θέμα με το WiFi το έλυσα με hard reset. Έχω όμως θέμα με το live tile επαφές, δεν εμφανιζει τις φωτο των επαφών.

Τελικά ξαφνικά σήμερα εμφανίζονται οι φωτογραφίες. Τι να πω......

Αλλα ανακάλυψα άλλο θέμα. Με τον edge. Όταν πάω να γράψω στην γραμμή κάτι για να το αναζητήσει κλείνει ο edge. Πρέπει μετά να γράψω google.gr και να κάνω την αναζήτηση μέσα απι την γραμμή του google. Στην 10586 δεν υπήρχε αυτό. Τι έχει λύσει κάποιος;

Edited by emm_stra
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Τελικά ξαφνικά σήμερα εμφανίζονται οι φωτογραφίες. Τι να πω......

Αλλα ανακάλυψα άλλο θέμα. Με τον edge. Όταν πάω να γράψω στην γραμμή κάτι για να το αναζητήσει κλείνει ο edge. Πρέπει μετά να γράψω google.gr και να κάνω την αναζήτηση μέσα απι την γραμμή του google. Στην 10586 δεν υπήρχε αυτό. Τι έχει λύσει κάποιος;

Και εμένα μου και συνήθως στα ελληνικά αν και όχι πάντα.

Κάνει ναι ένα άλλο κουλό, όταν γράφω (συνήθως κείμενα, σε φορουμς δηλαδή κλπ, σε search δεν το κάνει) και πατήσω spacebar το κενό μου το πετάει πίσω από τη λέξη αντί για μπροστά, με αποτέλεσμα η επόμενη που θα γράψω να βγαίνει κολλητά και έτσι πρέπει να πατάω 2 φορές το spacebar, αλλά και ούτε το κάνει πάντα με αποτέλεσμα να σου σπάει τα νεύρα....

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βγάζει σε κανέναν με redstone τελευταία και Xbox beta στις επαφές να συνδέσεις και Xbox επαφές;

Ναι το δοκίμασα εγώ, αλλά επειδή δεν είχα φίλους στο Xbox ( ναι, δεν έχω κονσόλα, ακόμα τουλάχιστον.... ;) ) έκανα στην τύχη δυο άτομα αλλά μόνο τον έναν εμφάνιζε στις επαφές του κινητού... Δεν ξέρω τι φταίει.... Τελοσπαντον έσβησα και τους φίλους και το Xbox beta μιας και μου είναι άχρηστα προς το παρόν..

Σε Lumia 1520.

Δεν μπορώ να απενεργοποιήσω τη δόνηση στα πλήκτρα.

Ενώ δεν υπάρχουν οι ρυθμίσεις για την glance.

Δεν δουλεύει το sensorcore.

Ενώ τα led στα πλήκτρα δεν κλείνουν ποτέ!

Επίσης δεν αλλάζει η οθόνη κλειδώματος με εικόνα Bing.

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

παιδια μια γρηγορη ερωτηση γιατι μαλλον τσαμπα παιδευομαι. σε 530 dual sim αναβαθμιση σε δεκαρια μεσω ινσαιντερ μπορω να βαλω τελικα ή οχι? γιατι δοκιμασα και ενω μου λεει στο ινσαιντερ οτι προετοιμαζεται για αναβαθμισεις να παω να τυσεκαρω, δεν δειχνει τιποτα...