Pehlis Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Κατεβαίνει σε lumia 535 Release Ring .... Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 και σε fastring. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 και σε fastring. Θέλει hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Θέλει hard reset? κάτσε να κατέβει πρώτα. Δεν θα κάνω έχω πολύ καιρό έτσι και αλλιώς να κάνω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Σε Lumia 920 σε fast ring δεν μου την έχει διαθέσιμη... :wacko: :wacko: Γυρνάω σε Release για να δούμε αν θα έχει τίποτα εκεί.. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 πως γένεν;:wacko::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Έλα μου ντε;;; Στο Release Preview την κατεβάζει κανονικά... Θα έφαγε κανα σκάλωμα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 και τι διαφορά υποτίθεται έχει το fast ring με το release?Να ξέρουμε τι να κατεβάζουμε.:D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) και σε fastring. Σε Lumia 920 σε fast ring δεν μου την έχει διαθέσιμη... :wacko: :wacko: Γυρνάω σε Release για να δούμε αν θα έχει τίποτα εκεί.. Και εμένα σε Fast Ring σε L930 δεν το έβρισκε, άλλωστε αναφέρει ότι δεν είναι διαθέσιμο σε fast ring. και τι διαφορά υποτίθεται έχει το fast ring με το release?Να ξέρουμε τι να κατεβάζουμε.:D To fast ring όταν θα βγεί η Redstone ή όταν αλλάξει το build θα την κατεβάσει απευθείας, ενώ στο release από την στιγμή που είσαι σε 10586.ΧΧΧ θα παίρνεις μόνο τα update που ξεκινούν με 10586. Edited March 2, 2016 by kastorakos84 Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Εμενα μολις τωρα μου βγαλε ειδοποιηση για restart και γυριζουν τα γραναζακια. Στ release preview το ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Ωραία,αρα θα το βάλω release και εγώ. Μπας και το έχω βάλει ήδη;με βάλατε σε σκέψεις τώρα....:wacko::wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Θα κλάψω... Από αύριο θα αρχίσουν να δίνουν και FW... http://mspoweruser.com/microsoft-will-deliver-firmware-windows-10-insider-devices-starting-tomorrow/ Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Παντως τελευταια μας ειχαν συνηθίσει σε releases με μονο ληγοντα. Τωρα πηγαμε σε ζυγο. Αν δεν προκυψουν θεματα πιθανον θα ειναι η επισημη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Θα τρελαθώ,θα πηδηχτώ από το παράθυρο.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Έρχεται και update στο firmware! Microsoft will deliver firmware for Windows 10 insider devices starting tomorrow. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο που ανέβασε ο Gabe πως ίσως για να εμφανιστούν πολλές από τις διορθώσεις θα πρέπει να γίνει clean install από τα 8.1. Αυτό θα τους δώσει την δυνατότητα να δουν το πόσο ομαλή είναι η αναβάθμιση από τα 8.1 που θα γίνει επίσημα. Έτσι πρότεινε μέσω του WDRT να κάνουμε clean install της .122 και να αφήσουμε feedback. (Εγώ προσωπικά το σκέφτηκα αλλά προτιμώ να το δουλέψω 2-3 μέρες να δω πως πάει όσον αφορά τις διορθώσεις. Σε συνδυασμό με το firmware που αναμένεται, εγώ θα προτιμούσα να κάνω rollback και clean install αφού βγει το firmware για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία - αναβάθμιση) Μην ξεχνάτε ότι η .122 είναι κατά πάσα πιθανότητα η επίσημη. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Πιθανόν εννοεί ότι κάποια από τα προβλήματα που συναντήσαμε όταν αναβαθμίζαμε απο 8 σε 10 διορθώθηκαν με αυτό το update. Δεν νομίζω ότι κάποιος που αναβαθμίζει από την 107 δεν θα δει τις βελτιώσεις. Απλά θα τους διευκόλυνε να δούνε πως συμπεριφέρετε η αναβαθμιση απο 8 σε 10 σε όσο το δυνατόν περισότερες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Πιθανόν εννοεί ότι κάποια από τα προβλήματα που συναντήσαμε όταν αναβαθμίζαμε απο 8 σε 10 διορθώθηκαν με αυτό το update. Δεν νομίζω ότι κάποιος που αναβαθμίζει από την 107 δεν θα δει τις βελτιώσεις. Απλά θα τους διευκόλυνε να δούνε πως συμπεριφέρετε η αναβαθμιση απο 8 σε 10 σε όσο το δυνατόν περισότερες συσκευές. Improvements and fixes will be only seen.. Δεν εννοει αυτο που λες αλλα αυτο που καταλαβαινει ευκολα ο καθενας.καποοιες διορθωσεις θα τις δουμε αν παμε απευθειας απο 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Δύσκολο να εννοεί αυτό. Για παράδειγμα τα καινούργια λούμια που είναι στην επίσημη 107 και είχαν πάντα δεκάρια δεν θα δουν τις βελτιώσεις ποτέ επειδή δεν ξεκίνησαν από 8? Ο κώδικας ενός update αντικαθιστά πάντα τα κομμάτια κώδικα του προηγούμενου update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 ότι και να εννοεί αν η συσκευή μας δουλεύει καλά,δύσκολα θα το καταλάβουμε. Ας βγει και το firm αύριο,αν βγει, και κάνουμε όλη την διαδικασία μια και καλή στην τελική. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Δύσκολο να εννοεί αυτό. Για παράδειγμα τα καινούργια λούμια που είναι στην επίσημη 107 και είχαν πάντα δεκάρια δεν θα δουν τις βελτιώσεις ποτέ επειδή δεν ξεκίνησαν από 8? Ο κώδικας ενός update αντικαθιστά πάντα τα κομμάτια κώδικα του προηγούμενου update. Δεν νομίζω κάποιος με τα καινούρια Lumia να θέλει να δοκιμάσει την Technical Preview και να μην είναι ήδη στην Redstone. Δεν έχει νόημα να δοκιμάσει πιο πίσω έκδοση αφού θα μπορεί να είναι σε επόμενη! ότι και να εννοεί αν η συσκευή μας δουλεύει καλά,δύσκολα θα το καταλάβουμε. Ας βγει και το firm αύριο,αν βγει, και κάνουμε όλη την διαδικασία μια και καλή στην τελική. Έτσι ακριβώς! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Ωραία,αρα θα το βάλω release και εγώ. Μπας και το έχω βάλει ήδη;με βάλατε σε σκέψεις τώρα....:wacko::wacko: Και εγώ το είχα στο fast και μετά πήγα στο release και μου έβγαλε το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Και εγώ το είχα στο fast και μετά πήγα στο release και μου έβγαλε το update δε θυμάμαι τι είχα εγώ.:lol: Πάτησα ενημέρωση και ξεκίνησε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Το θεμα ειναι ποτε θα ειναι τα 10αρια διαθεσιμα μεσω recovery tool .να τα φλασαρουμε καθαρα και οχι με αναβαθμιση απο 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 δε θυμάμαι τι είχα εγώ.:lol: Πάτησα ενημέρωση και ξεκίνησε. Λογικά releease δεν νωμίζω να είσαι η εξαίρεση εσύ.. χαχαχ . Το firemware πως θα το κατεβάσουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts