Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θέλει hard reset?

κάτσε να κατέβει πρώτα.

Δεν θα κάνω έχω πολύ καιρό έτσι και αλλιώς να κάνω.

Xiaomi 12 Pro

Σε Lumia 920 σε fast ring δεν μου την έχει διαθέσιμη... :wacko: :wacko:

Γυρνάω σε Release για να δούμε αν θα έχει τίποτα εκεί..

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Έλα μου ντε;;;

Στο Release Preview την κατεβάζει κανονικά...

Θα έφαγε κανα σκάλωμα!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

και τι διαφορά υποτίθεται έχει το fast ring με το release?Να ξέρουμε τι να κατεβάζουμε.:D

Xiaomi 12 Pro

και σε fastring.

Σε Lumia 920 σε fast ring δεν μου την έχει διαθέσιμη... :wacko: :wacko:

Γυρνάω σε Release για να δούμε αν θα έχει τίποτα εκεί..

Και εμένα σε Fast Ring σε L930 δεν το έβρισκε, άλλωστε αναφέρει ότι δεν είναι διαθέσιμο σε fast ring.

και τι διαφορά υποτίθεται έχει το fast ring με το release?Να ξέρουμε τι να κατεβάζουμε.:D

To fast ring όταν θα βγεί η Redstone ή όταν αλλάξει το build θα την κατεβάσει απευθείας, ενώ στο release από την στιγμή που είσαι σε 10586.ΧΧΧ θα παίρνεις μόνο τα update που ξεκινούν με 10586.

Edited by kastorakos84

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Ωραία,αρα θα το βάλω release και εγώ.

Μπας και το έχω βάλει ήδη;με βάλατε σε σκέψεις τώρα....:wacko::wacko:

Xiaomi 12 Pro

Θα κλάψω...

Από αύριο θα αρχίσουν να δίνουν και FW...

http://mspoweruser.com/microsoft-will-deliver-firmware-windows-10-insider-devices-starting-tomorrow/

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Παντως τελευταια μας ειχαν συνηθίσει σε releases με μονο ληγοντα. Τωρα πηγαμε σε ζυγο. Αν δεν προκυψουν θεματα πιθανον θα ειναι η επισημη εκδοση.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο που ανέβασε ο Gabe πως ίσως για να εμφανιστούν πολλές από τις διορθώσεις θα πρέπει να γίνει clean install από τα 8.1. Αυτό θα τους δώσει την δυνατότητα να δουν το πόσο ομαλή είναι η αναβάθμιση από τα 8.1 που θα γίνει επίσημα. Έτσι πρότεινε μέσω του WDRT να κάνουμε clean install της .122 και να αφήσουμε feedback. (Εγώ προσωπικά το σκέφτηκα αλλά προτιμώ να το δουλέψω 2-3 μέρες να δω πως πάει όσον αφορά τις διορθώσεις. Σε συνδυασμό με το firmware που αναμένεται, εγώ θα προτιμούσα να κάνω rollback και clean install αφού βγει το firmware για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία - αναβάθμιση)

Μην ξεχνάτε ότι η .122 είναι κατά πάσα πιθανότητα η επίσημη.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Πιθανόν εννοεί ότι κάποια από τα προβλήματα που συναντήσαμε όταν αναβαθμίζαμε απο 8 σε 10 διορθώθηκαν με αυτό το update. Δεν νομίζω ότι κάποιος που αναβαθμίζει από την 107 δεν θα δει τις βελτιώσεις. Απλά θα τους διευκόλυνε να δούνε πως συμπεριφέρετε η αναβαθμιση απο 8 σε 10 σε όσο το δυνατόν περισότερες συσκευές.

Πιθανόν εννοεί ότι κάποια από τα προβλήματα που συναντήσαμε όταν αναβαθμίζαμε απο 8 σε 10 διορθώθηκαν με αυτό το update. Δεν νομίζω ότι κάποιος που αναβαθμίζει από την 107 δεν θα δει τις βελτιώσεις. Απλά θα τους διευκόλυνε να δούνε πως συμπεριφέρετε η αναβαθμιση απο 8 σε 10 σε όσο το δυνατόν περισότερες συσκευές.

Improvements and fixes will be only seen..

Δεν εννοει αυτο που λες αλλα αυτο που καταλαβαινει ευκολα ο καθενας.καποοιες διορθωσεις θα τις δουμε αν παμε απευθειας απο 8.1

Δύσκολο να εννοεί αυτό. Για παράδειγμα τα καινούργια λούμια που είναι στην επίσημη 107 και είχαν πάντα δεκάρια δεν θα δουν τις βελτιώσεις ποτέ επειδή δεν ξεκίνησαν από 8? Ο κώδικας ενός update αντικαθιστά πάντα τα κομμάτια κώδικα του προηγούμενου update.

ότι και να εννοεί αν η συσκευή μας δουλεύει καλά,δύσκολα θα το καταλάβουμε.

Ας βγει και το firm αύριο,αν βγει, και κάνουμε όλη την διαδικασία μια και καλή στην τελική.

Xiaomi 12 Pro

Δύσκολο να εννοεί αυτό. Για παράδειγμα τα καινούργια λούμια που είναι στην επίσημη 107 και είχαν πάντα δεκάρια δεν θα δουν τις βελτιώσεις ποτέ επειδή δεν ξεκίνησαν από 8? Ο κώδικας ενός update αντικαθιστά πάντα τα κομμάτια κώδικα του προηγούμενου update.

Δεν νομίζω κάποιος με τα καινούρια Lumia να θέλει να δοκιμάσει την Technical Preview και να μην είναι ήδη στην Redstone. Δεν έχει νόημα να δοκιμάσει πιο πίσω έκδοση αφού θα μπορεί να είναι σε επόμενη!

ότι και να εννοεί αν η συσκευή μας δουλεύει καλά,δύσκολα θα το καταλάβουμε.

Ας βγει και το firm αύριο,αν βγει, και κάνουμε όλη την διαδικασία μια και καλή στην τελική.

Έτσι ακριβώς!

Ωραία,αρα θα το βάλω release και εγώ.

Μπας και το έχω βάλει ήδη;με βάλατε σε σκέψεις τώρα....:wacko::wacko:

Και εγώ το είχα στο fast και μετά πήγα στο release και μου έβγαλε το update

Και εγώ το είχα στο fast και μετά πήγα στο release και μου έβγαλε το update

δε θυμάμαι τι είχα εγώ.:lol:

Πάτησα ενημέρωση και ξεκίνησε.

Xiaomi 12 Pro

Το θεμα ειναι ποτε θα ειναι τα 10αρια διαθεσιμα μεσω recovery tool .να τα φλασαρουμε καθαρα και οχι με αναβαθμιση απο 8.1

δε θυμάμαι τι είχα εγώ.:lol:

Πάτησα ενημέρωση και ξεκίνησε.

Λογικά releease δεν νωμίζω να είσαι η εξαίρεση εσύ.. χαχαχ . Το firemware πως θα το κατεβάσουμε??