emm_stra Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 εκανα λαθος, ειναι η 14267.1002 μαλλον redstone.. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καινούριο bug: Όταν επιλέγω Empty Folder στο Trash, τα mails δε διαγράφονται, αλλά επιστρέφουν στο inbox. :lol: Με 10586.107. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 που ειναι αυτη η επιλογη? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 (edited) που ειναι αυτη η επιλογη? Στην εφαρμογή του Outlook, επιλέγεις το hamburger menu, για να εμφανιστεί η λίστα με τα folders και κάνεις παρατεταμένο άγγιγμα στο folder που θες. Edit: Και μόλις πάτησα παράθεση και έκανα tap, για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο, αυτό δεν εμφανίστηκε ποτέ. Κλείδωσα και ξεκλείδωσα τη συσκευή με το φυσικό πλήκτρο, για να εμφανιστεί. Αυτό το θέμα υπήρχε και στα 8άρια, όταν είχαν ξεκινήσει. Καληνύχτα, Microsoft... Edited February 21, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Εμένα πάλι τα hamburger menus μου αρέσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Εμένα πάλι τα hamburger menus μου αρέσουν. Ορίστε mr_47.....:lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Γιατί, άσχημα είναι; chili burger, double burger κλπ. Κατά κύριο λόγο χρησιμοποιώ Android βέβαια, ίσως έχει την σημασία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Στην εφαρμογή του Outlook, επιλέγεις το hamburger menu, για να εμφανιστεί η λίστα με τα folders και κάνεις παρατεταμένο άγγιγμα στο folder που θες. Edit: Και μόλις πάτησα παράθεση και έκανα tap, για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο, αυτό δεν εμφανίστηκε ποτέ. Κλείδωσα και ξεκλείδωσα τη συσκευή με το φυσικό πλήκτρο, για να εμφανιστεί. Αυτό το θέμα υπήρχε και στα 8άρια, όταν είχαν ξεκινήσει. Καληνύχτα, Microsoft... Δεν έχω τέτοιο θέμα. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ παλαιοτερα ότι με την αναβαθμιση σε καποα 10αρια η αποδοση της μπαταριας πεφτει. Μπορειτε να σχολιασετε παρακαλω αν ισχυει και με τις προσφατες αναβαθμίσεις? (λογω ψιλοασχετοσυνησ μου φοβάμαι να μεταβω από 8.1 σε 10 αν δεν είναι σταθερα και επισημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ παλαιοτερα ότι με την αναβαθμιση σε καποα 10αρια η αποδοση της μπαταριας πεφτει. Μπορειτε να σχολιασετε παρακαλω αν ισχυει και με τις προσφατες αναβαθμίσεις? (λογω ψιλοασχετοσυνησ μου φοβάμαι να μεταβω από 8.1 σε 10 αν δεν είναι σταθερα και επισημα) Ειναι πιο βαρυ το λειτουργικο απο τα 8 οποτε υπολογιζε οτι θα εχει 10%-15% μεγαλυτερη καταναλωση σε σχεση με τα 8. Ασταθεια ομως και να τρωει μπαταρια στο ξεκαρφωτο δεν θα παρατηρησεις. Παντως επειδη κοντευει η επισημη κυκλοφορια στην θεση σου θα περιμενα να παρω μια και καλη τα επισημα μαζι με την ενδεχομενη αναβαθμιση του firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Εμένα πάλι τα hamburger menus μου αρέσουν. Ορίστε mr_47.....:lol: :lol: Συνεννοημμένοι είστε, ε; :lol: Γιατί, άσχημα είναι; chili burger, double burger κλπ. Κατά κύριο λόγο χρησιμοποιώ Android βέβαια, ίσως έχει την σημασία του. Να, το διόρθωσε.. Κάπως.. :lol: Δεν έχω τέτοιο θέμα. Τι να πω... :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν τα hamburger menus. Μου άρεσαν όταν ξεκίνησαν στο Android και χάρηκα που τα είδα και σε WP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ειναι πιο βαρυ το λειτουργικο απο τα 8 οποτε υπολογιζε οτι θα εχει 10%-15% μεγαλυτερη καταναλωση σε σχεση με τα 8. Ασταθεια ομως και να τρωει μπαταρια στο ξεκαρφωτο δεν θα παρατηρησεις. Παντως επειδη κοντευει η επισημη κυκλοφορια στην θεση σου θα περιμενα να παρω μια και καλη τα επισημα μαζι με την ενδεχομενη αναβαθμιση του firmware. οκ thanx eπειδη το 8.1 είναι οκ για μενα και η μπαταρια μετραει (λογοσ αγορας) ....δεν θα αναβαθμισω σε 10, ακομη και επισημα, αν δεν διαβασω εδώ μεσα εμπειριες σας / θενξ εγκαιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Συνεννοημμένοι είστε, ε; :lol: Να, το διόρθωσε.. Κάπως.. :lol: Τι να πω... :worry:τι ειναι τα hamburger menus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μηνυμα λαθους 0x80246007 στο update. Τι σημαινει; Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 τι ειναι τα hamburger menus? Πάνω αριστερά το "Ξ". Αυτό που αγγίζεις και σου εμφανίζει την αριστερή λίστα. Επειδή δεν έχουν το γράμμα Ξ στα Αγγλικά και ήθελαν κάτι που να "πιάσει" γρήγορα σαν ονομασία, λόγω και του συμβόλου, το είπαν hamburger menu. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Πάνω αριστερά το "Ξ". Αυτό που αγγίζεις και σου εμφανίζει την αριστερή λίστα. Επειδή δεν έχουν το γράμμα Ξ στα Αγγλικά και ήθελαν κάτι που να "πιάσει" γρήγορα σαν ονομασία, λόγω και του συμβόλου, το είπαν hamburger menu. Ευχαριςτω.Το red stone που αναφέρεται ξες τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ευχαριςτω.Το red stone που αναφέρεται ξες τι ειναι; Ναι. Ένα πολύ σημαντικό update των W10M. Θα φέρει πολλά, εξίσου σημαντικά, χαρακτηριστικά. Προσωπικά, πιστεύω ότι θα αργήσει να έρθει και αυτό. Όπως και ότι, πάλι προσωπικά, με την καθυστέρηση που έχουν "φάει" τα 10άρια, έπρεπε να έρθει μαζί με το launch των 10αριών. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Φαίνεται στο μαρκετ πως η εκδοση της οποιασδηποτε εφαρμογης, ή η ημερομηνία εκδοσης της, ειναι αχρηστες πληροφοριες που θεωρουν πως πιάνουν χωρο, σε αντίθεση με το οτι πληροφορουμαστε τη συμβατοτητα cpu και πως η εφαρμογη μπορει να εγκατασταθεί σε εως κ 10 συσκευες με windows 10. Τι να πει κανείς Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Φαίνεται στο μαρκετ πως η εκδοση της οποιασδηποτε εφαρμογης, ή η ημερομηνία εκδοσης της, ειναι αχρηστες πληροφοριες που θεωρουν πως πιάνουν χωρο, σε αντίθεση με το οτι πληροφορουμαστε τη συμβατοτητα cpu και πως η εφαρμογη μπορει να εγκατασταθεί σε εως κ 10 συσκευες με windows 10. Τι να πει κανείς Κι αν έχω ψάξει μπας κι τα έχουν καταχονιασμενα αλλά που. Μεγάλο φάουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Σήμερα έκανα ένα soft reset γιατι είχε κολλήσει το outlook και έδειχνε ένα mail το οποιο είχα σβήσει στο live tile..όταν πήγα στις ενημερώσεις του store μου έβγαλε ένα σωρό εφαρμογές για αναβάθμιση!!ισχύει αυτό;η σήμερα 20+ εφαρμογές τις Microsoft κυρίως αναβαθμίζονται ;μεχρι και το fb αναβαθμίστηκε! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Μπα...σήμερα για μένα τουλάχιστον μότο τα 6tag,Skroutz&WifTool ενημερώθηκαν. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Εχω μια απορία όταν είσαι preview και μέσα από το Windows insider επιλέγεις leave program τι ακριβώς γίνεται; δεν παίρνεις άλλες ενημέρωσης σαν insider; η τι γίνεται γιατί αυτό δεν το πολύ κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Φαίνεται στο μαρκετ πως η εκδοση της οποιασδηποτε εφαρμογης, ή η ημερομηνία εκδοσης της, ειναι αχρηστες πληροφοριες που θεωρουν πως πιάνουν χωρο, σε αντίθεση με το οτι πληροφορουμαστε τη συμβατοτητα cpu και πως η εφαρμογη μπορει να εγκατασταθεί σε εως κ 10 συσκευες με windows 10. Τι να πει κανείς ...και κυρίως πότε έγινε τελευταία φορά update... ...να ξέρουμε αν την παράτησε ο δημιουργός της...! Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Φαίνεται στο μαρκετ πως η εκδοση της οποιασδηποτε εφαρμογης, ή η ημερομηνία εκδοσης της, ειναι αχρηστες πληροφοριες που θεωρουν πως πιάνουν χωρο, σε αντίθεση με το οτι πληροφορουμαστε τη συμβατοτητα cpu και πως η εφαρμογη μπορει να εγκατασταθεί σε εως κ 10 συσκευες με windows 10. Τι να πει κανείς ...και κυρίως πότε έγινε τελευταία φορά update... ...να ξέρουμε αν την παράτησε ο δημιουργός της...! Feedback παιδιά! Γι' αυτό είμαστε insiders, στείλτε τις προτάσεις σας να τις ψηφίσουμε όλοι... Άλλωστε η MS έχει αποδείξει ότι ακούει τις προτάσεις των insiders και τις εφαρμόζει... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts