Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω την .73 και κατεβαζω τωρα την .107 πρεπει να κανω παλι hard reset μολις μπει??

όχι, εκτός απροόπτου. λογικά δεν θα έχει πρόβλημα

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βρε παιδιά πώς γίνεται να έχω περάσει τα 10ρια σε 525 μέσω insider και όταν συνδέω το τηλ. στον υπολογιστή και μετά ανοίγω το windows recovery tool να μου γράφει ότι διαθέτω το πιο πρόσφατο λογισμικό;;;;

Βρε παιδιά πώς γίνεται να έχω περάσει τα 10ρια σε 525 μέσω insider και όταν συνδέω το τηλ. στον υπολογιστή και μετά ανοίγω το windows recovery tool να μου γράφει ότι διαθέτω το πιο πρόσφατο λογισμικό;;;;

Είναι απολύτως φυσιολογικό, διότι η έκδοση που χρησιμοποιείς (insider 10), είναι νεότερη από την τελευταία επίσημα διαθέσιμη (8.1).

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Είναι απολύτως φυσιολογικό, διότι η έκδοση που χρησιμοποιείς (insider 10), είναι νεότερη από την τελευταία επίσημα διαθέσιμη (8.1).

Να το recovery σε πάει στο τελευταίο firmware μόνο αν έχει βγει για lumia 525 επίσημα τα 10αρια

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Σε ένα άλλο lumia που είχα δοκιμάσει, μου έγραφε ότι έχετε μια διαφορετική έκδοση από την διαθέσιμη.

ωραία αλλά πέρα από αυτό rollback στο 8,1 σε αφήνει να κανείς;

ωραία αλλά πέρα από αυτό rollback στο 8,1 σε αφήνει να κανείς;

εννοείται. αυτή είναι η δουλειά του WDRT

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Όταν μια εφαρμογή σέρνεται στην κυριολεξία π.χ Spotify, πάει να πει πως πρέπει να αναβαθμιστεί η εφαρμογή σε 10; Γενικά οι εφαρμογές ενώ πάνε καλά στα 8.1 με τα 10 σέρνονται μιλάω γι όσες δεν έχουν αναβαθμιστεί.
3>4

πέρασα την 107 αλλά έχω θέμα με 4 ενημέρωσης, μου βγάζει συνέχεια σφάλμα.

προσπαθώ να τα κατεβάζω στη συσκευει αλλά και πάλι σφάλμα βγάζει!

[url=https://flic.kr/p/DKL4vq][img=https://farm2.staticflickr.com/1501/24780406470_847f44d33a.jpg][/url][url=https://flic.kr/p/DKL4vq]wp_ss_20160217_0001[/url] by [url=https://www.flickr.com/photos/118667152@N02/]M.g gab[/url], on Flickr

πέρασα την 107 αλλά έχω θέμα με 4 ενημέρωσης, μου βγάζει συνέχεια σφάλμα.

προσπαθώ να τα κατεβάζω στη συσκευει αλλά και πάλι σφάλμα βγάζει!

[url=https://flic.kr/p/DKL4vq][img=https://farm2.staticflickr.com/1501/24780406470_847f44d33a.jpg][/url][url=https://flic.kr/p/DKL4vq]wp_ss_20160217_0001[/url] by [url=https://www.flickr.com/photos/118667152@N02/]M.g gab[/url], on Flickr

επέλεξε από >ρυθμίσεις>σύστημα>χώρος αποθήκευσης> οι νέες εφαρμογές θα αποθηκεύονται στη θέση: Αυτή η συσκευή και >εφαρμογή και θα είσαι μια χαρά.

3>4

αυτό ακριβώς η πήγαινε και μετέφερε τες απο την sd στην μνήμη τηλεφώνου αυτές που σου δείχνει
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

1. Οταν τραβας φωτο με την εφαρμογή Lumia selfie, ,ειναι αδυνατη η αμεση κοινοποίηση της μεσω messenger. Λυνεται με επανεκκινηση της συσκευής, η αν την επεξεργαστεις και αποθηκευθει σε νεο αρχειο.

2. Αυτο που ανεφερε και ενας φιλος πιο πανω, που αν βάλεις αγαπημενες εικονες οτιδηποτε δεν εχει τραβηχτει με την καμερα, τοτε δεν εμφανιζονται στο live tile ,με την επιλογη αγαπημένα. Ισχύει.

3. Ο edge καταναλωνει πολλα Mb αλλα θεωρω πως συμβάλλει στο οτι μπαινουμε fb απο κει. Αν μετραει και το YouTube...

4. Ομορφο λειτουργικο τα δεκαρια, μα πρέπει να πέσει και ασχολια στις εφαρμογες. Twitter και messenger ,ξεχασμενα χρόνια πισω, αν προτείνεις wondows συσκευη σε ανθρωπο που λατρευει τα κοινωνικα δικτυα, κινδυνεύεις να φας ξυλο

Edited by mikelangelo
Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

αυτό ακριβώς η πήγαινε και μετέφερε τες απο την sd στην μνήμη τηλεφώνου αυτές που σου δείχνει

και όμως όχι! και soft reset έκανα και μεταφορά στην συσκευή αλλά τίποτα! εκεί κολλημένα είναι.

και όμως όχι! και soft reset έκανα και μεταφορά στην συσκευή αλλά τίποτα! εκεί κολλημένα είναι.

Τσεκαρε στην εφαρμογη storage εκει που δειχνει την sd καρτα και τσεκαρε αν φαινονται στα Apps αυτες οι εφαρμογες αποθηκευμενες εκει. . Αν φαινονται μεταφερε τες στην εσωτερικη συσκευη. Υπαρχει ο παλιος φακελος με αποθηκευμενα τα apps στην sd καρτα γι αυτο δεν προχωραει.

Καλημέρα σε όλους

Πέρασα προχθές τα 10 σε lumia 535 μέσω insider και χθές βράδυ παρατήρησα ότι

α. Την εφαρμογή one drive την εμφανίζει δυο φορές . Προσπαθώ να σβήσω αυτή που δεν αποκρίνεται αλλά δεν γίνεται και μόλις πάω στην έναρξη τα tiles για κάποιο λόγο δεν εμφανίζονται για δυο-τρία δεύτερα .

β. Τα skype το έχει ως βιντεοκλήση skype και μόλις την ανοίγω δεν δουλεύει η κάμερα και για να επανέλθει πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω το τηλέφωνο . Τι πρέπει να κάνω ? ( Δεν έκανα soft/hard reset

Ετχαριστώ προκαταβολικά

Καλησπερα εχθες περασα τα 10αρια με insider... Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς μπορούμε να περάσουμε εφαρμογές από το play store ? Αν θυμάμαι καλά ειχα δει ότι γίνεται !

Τσεκαρε στην εφαρμογη storage εκει που δειχνει την sd καρτα και τσεκαρε αν φαινονται στα Apps αυτες οι εφαρμογες αποθηκευμενες εκει. . Αν φαινονται μεταφερε τες στην εσωτερικη συσκευη. Υπαρχει ο παλιος φακελος με αποθηκευμενα τα apps στην sd καρτα γι αυτο δεν προχωραει.

αυτο ηταν τελικα ρε φίλε! νασε καλα!!!

Βασικά έχω και άλλο θέμα. Πέρασα και ένα λογαριασμό yahoo αλλά δεν μου συγχρονίζεται αυτόματα. Πρέπει να μπω εγώ να το κάνω!

Καμία ιδέα;;;

Μπες στην εφαρμογή των μηνυμάτων, πήγαινε settings/notifications και ενεργοποίησε πάνω πάνω αυτό που λέει Group notifications by account in the action center. Εμένα έτσι δούλεψε.

Και σε μένα. Ευχαριστώ!

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Καλησπέρα

Δοκίμασα πάλι το ζωντανές εικόνες και είδα ότι με την εφαρμογή κάμερα δεν δουλεύει. Κατέβασα την Lumia camera beta και με απενεργοποιημένη την αυτόματη ρύθμιση δούλεψε. Ξέρει κάποιος κάτι σχετικά;

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

29 του μήνα λένε πως θα αρχίσει το rollout.

Για να δούμε πάλι.

τι εννοεις rollout απο το insider η τα κανονικα?

τι εννοεις rollout απο το insider η τα κανονικα?

Από ότι φαίνεται, κανονικά.