Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λίγες ώρες έμειναν για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού....

Giveaway @ myphone.gr: 19 κωδικοί δώρο για την εφαρμογή Best Player

Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ημουν στην tp .36 ζητησα να φυγω απο insider και παρολα αυτα μου περασε την .63

απο οτι ειδα ελλαδα καποια 640 πηραν τα non insider 10ρια

πρεπει να κανω επιστροφη στα 8 η απλα περιμενω να ερθει η σειρα μου?

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Καλημέρα,είμαι στο insider program από το καλοκαίρι,θέλει η γυναίκα μου να κατεβάσει στο 730 την technical preview..έκανε hard reset από τα 8 κατέβασε μετά την εφαρμογή windows insider και όταν πάει να κατεβάσει τα 10 της βγάζει error..Γιατί συμβαίνει αυτό,μήπως πρέπει να γραφτεί στο πρόγραμμα insider κάπου αλλου?Δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδικασία,μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

ημουν στην tp .36 ζητησα να φυγω απο insider και παρολα αυτα μου περασε την .63

απο οτι ειδα ελλαδα καποια 640 πηραν τα non insider 10ρια

πρεπει να κανω επιστροφη στα 8 η απλα περιμενω να ερθει η σειρα μου?

λινκ υπάρχει;

Xiaomi 12 Pro

Καλημέρα,είμαι στο insider program από το καλοκαίρι,θέλει η γυναίκα μου να κατεβάσει στο 730 την technical preview..έκανε hard reset από τα 8 κατέβασε μετά την εφαρμογή windows insider και όταν πάει να κατεβάσει τα 10 της βγάζει error..Γιατί συμβαίνει αυτό,μήπως πρέπει να γραφτεί στο πρόγραμμα insider κάπου αλλου?Δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδικασία,μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

αν μετά το hard reset συνδέθηκε με το λογαριασμό της και μετά κατέβασε το insider δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. τουλάχιστον έτσι το έκανα εγώ με το 735 που. απλά άνοιξα το insider και έκανα την επιλογή fast/slow και μετά όλα αυτόματα.

αααα....να μη το ξεχάσω μπαταρία να είναι πάνω από 70%!!!

Edited by sony76

Ποιος πήρε τα 10άρια?

λινκ υπάρχει;

http://www.insomnia.gr/topic/406381-windows-phone-γενική-συζήτηση-και-απορίες/?p=54596825

απο το post που λινκαρα και κατω δειτε

πείτε και τίποτα για το αρχικό ερώτημα

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

http://www.insomnia.gr/topic/406381-windows-phone-γενική-συζήτηση-και-απορίες/?p=54596825

απο το post που λινκαρα και κατω δειτε

πείτε και τίποτα για το αρχικό ερώτημα

είναι το ίδιο ποστ ακριβώς που υπάρχει και εδώ.

Ενα άτομο μπήκε είπε ότι τα πήρε και τέλος.

Δεν έγραψε τίποτε άλλο.

Το πρώτο σου ερώτημα έχει απαντηθεί πολλές φορές.

Δεν χρειάζεται να γυρίσεις στα 8.1,απλά περιμένουμε.

Xiaomi 12 Pro

To ότι το ανέφερε ένα μέλος που το έκανε και στο myphone δεν σημαίνει ότι ισχύει...

https://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/lumia-software-availability-in-europe/?country=FR,France

Στην Denim είναι το 640...

Powerd by OnePlus 7 Pro

kαλημερα και απο μενα ...κατοχος lumia 930 ο ιδιος και lumia 535 ο γιος μου ....περασα και στα δυο μοντελα το τελευταιο build πριν περιπου τεσσερις μερες και μεχρι στιγμης ολα λειτουργουν παρα πολυ καλα .... στο 535 μαλιστα βλεπω καλητερη συμπεριφορα στην αφη καθως και στα δυο μια καλητερευση στο σημα της κινητης ...τα 10ρια με εχουν εντυπωσιασει , πλεον μπορω να πω οτι χαιρομαι το τηλεφωνο μου και δεν τα αλλαζω με τιποτα ....
NOKIA LUMIA 930

αν μετά το hard reset συνδέθηκε με το λογαριασμό της και μετά κατέβασε το insider δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. τουλάχιστον έτσι το έκανα εγώ με το 735 που. απλά άνοιξα το insider και έκανα την επιλογή fast/slow και μετά όλα αυτόματα.

αααα....να μη το ξεχάσω μπαταρία να είναι πάνω από 70%!!!

Ευχαριστώ για την απάντηση!!Τελικά όλα εντάξει

Καλησπέρα,έχω το 1320...περασμένα τα 10' με hard reset.Συμβαίνει το εξής σε'μένα...ενώ χρησιμοποιώ το κινητό...συνήθως όταν σερφάρω....ξαφνικά παγώνει...και αναγκάζομαι να κάνω επανεκκίνησή...μετά όλα οκ...έχει κάποιος φίλος υπ' όψη του που οφείλεται?

Εμένα τώρα το πρόβλημα είναι ότι δεν έρχονται ειδοποιήσεις στα μαιλ. Καμιά ιδέα;

Πιθανολογείται πως αύριο έρχεται η .71. Updates για Here Maps και Here Drive σήμερα. (Windows Central)
Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Εμένα τώρα το πρόβλημα είναι ότι δεν έρχονται ειδοποιήσεις στα μαιλ. Καμιά ιδέα;

μου το έκανε και το pc χθες.

Δεν έχει στρώσει ακόμα;

Xiaomi 12 Pro

To ότι το ανέφερε ένα μέλος που το έκανε και στο myphone δεν σημαίνει ότι ισχύει...

https://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/lumia-software-availability-in-europe/?country=FR,France

Στην Denim είναι το 640...

το Denim ειναι αναβάθμιση σε 8αρια οχι δεκαριά ε;

το Denim ειναι αναβάθμιση σε 8αρια οχι δεκαριά ε;

Denim είναι η μεγάλη αναβάθμιση που πήραν τα 8. Η 8.1 δηλαδη.

3>4

Καλησπερα και παλι! Λοιπον 1020 με tp περασμενη με insider slow αυτη την φορα και φοραει την .36

Η καμερα τον windows μου βγαζει σφαλμα και δεν ανοιγει με τιποτα το ιδιο και το βιντεο skype που εχει μεσα εγκατεστημενο το κιν. με τα 10αρια.. Τα ιδια μου εκανε και σε insider fast με περασμενη την .63

Αυτο τωρα τ μπορει να ειναι εχει κανεις καμια ιδεα? Α να πω οτι η lumia camera δουλευει κανονικα κι εχω κανει και hard reset οταν απο τα 8.1 περασα την tp..

Και εμένα το ίδιο μου κάνει. Και με την .63 και με την .36 πιο πριν που είχα. Την Lumia camera δεν την έχω, αλλά με όποια άλλη εφαρμογή (Lumia selfie, proshot κ.α.) και αν δοκίμασα δεν ανοίγει η κάμερα. ΑΛΛΑ.... γίνετε το εξής κουλό, αυτό που ανέφερα πάνω γίνετε ΜΟΝΟ αν πρώτα είχα ανοίξει το skype video ( που ούτε εκεί λειτουργεί η κάμερα στο preview) εάν όμως κάνω restart και ανοίξω πρώτα την κάμερα (χωρίς να ανοίξω πιο πριν το skype video) λειτουργεί μια χαρά με όποια εφαρμογή εκτός φυσικά του skype video. Αν όντως βγει αύριο η .71 με βλέπω για hard reset μπας και φτιάξει, γιατί δεν έχω βρει λύση..... Αυτά....

Στις πληροφορίες έχει σταματήσει να γράφει "Windows 10 technical preview" κ γράφει σκέτο Windows 10 Mobile??? Κάπου δεν έγραφε και ότι είναι preview η έκδοση?
Powerd by OnePlus 7 Pro

Στις πληροφορίες έχει σταματήσει να γράφει "Windows 10 technical preview" κ γράφει σκέτο Windows 10 Mobile??? Κάπου δεν έγραφε και ότι είναι preview η έκδοση?

Έχει σταματήσει εδώ και μερικές εκδόσεις.. :p

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Εμένα στο μεν 640 XL LTE Dual Sim στις πληροφορίες γράφει Windows 10 Mobile και στο πρόσθετα & πληροφορίες γράφει Lumia Windows 10, στο δε 1520 στις πληροφορίες γράφει Windows 10 Mobile και στο πρόσθετα & πληροφορίες γράφει Lumia Denim.

Μήπως στα 640 έδωσαν την επίσημη "αθόρυβα" και δεν πήραμε χαμπάρι ???

Υπ'όψιν ότι και στα 2 τηλέφωνα είμαι με την .63 Insider.

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Κανεις εχει λύση με το θέμα που εχω με τις αγαπημένες φωτογραφίες;όπου και να ρώτησα τζίφος.και σε εσάς το ίδιο κάνει;αν και εχω δυο σαν αγαπημένες στο πλακίδιο μπροστά μου βγάζει μόνο τη μια

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα στο μεν 640 XL LTE Dual Sim στις πληροφορίες γράφει Windows 10 Mobile και στο πρόσθετα & πληροφορίες γράφει Lumia Windows 10, στο δε 1520 στις πληροφορίες γράφει Windows 10 Mobile και στο πρόσθετα & πληροφορίες γράφει Lumia Denim.

Μήπως στα 640 έδωσαν την επίσημη "αθόρυβα" και δεν πήραμε χαμπάρι ???

Υπ'όψιν ότι και στα 2 τηλέφωνα είμαι με την .63 Insider.

Εμενα λέει lumia Windows 10