Pehlis Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μου ήρθε ενημέρωση Windows 10 build 10586.11 Να την εγκαταστήσω ή να περιμένω? τι προτείνετε? Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 είναι πιο πιθανό να εμφανιστεί ο άγιος Βασίλης στα Χριστούγεννα παρά το win10! Χαχα τοσο χαλι δηλαδη.Και η ΜΣ κανει την παπια? Αφου αυτοι λεγανε οτι ειναι ετοιμα/ολοκληρωθηκαν πριν λιγες εβδομαδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μπορεί κανείς να μου δώσει το link για το facebook beta? Τα περισσότερα beta δεν φαίνονται πρέπει να είναι εις το Λίνα για να τα βρεις και άλλα πρέπει να έχεις γραφτεί για να μπορείς να τα κατεβάσεις.. Γιατί όταν κάτι δεν είναι έτοιμο μπορεί να σχηματίσεις κακή γνώμη Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Χαχα τοσο χαλι δηλαδη.Και η ΜΣ κανει την παπια? Αφου αυτοι λεγανε οτι ειναι ετοιμα/ολοκληρωθηκαν πριν λιγες εβδομαδες ε τι άλλο να πεις αφού είχαν βγάλει ανακοίνωση για επίσημη κυκλοφορία για 14 Δεκέμβρη και μία εβδομάδα πριν το σβήσανε από παντού και τώρα δεν λένε τίποτα καν.:X:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 ε τι άλλο να πεις αφού είχαν βγάλει ανακοίνωση για επίσημη κυκλοφορία για 14 Δεκέμβρη και μία εβδομάδα πριν το σβήσανε από παντού και τώρα δεν λένε τίποτα καν.:X:X:X Που? Πρώτη φορά το ακούω αυτό... :confused: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 H Orange Πολωνίας είχε βγάλει αυτήν την ανακοίνωση, όχι η MS. Η MS είχε δηλώσει ότι γενικά τον Δεκέμβρη θα ξεκινήσει το πρώτο κύμα αναβαθμίσεων... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Βιβλίο? Δεν νομίζω το surface book να είναι "βιβλίο". Εκτός και αν το λες ειρωνικό, και δεν το έχω πιάσει. :lol: :lol: :lol: Off topic: δεν το λεω ειρωνικα,αλλα δεν ξερω αγγλικα και εκανα την μεταφραση απο translate....συγνωμη για την αναστατωση. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Που? Πρώτη φορά το ακούω αυτό... :confused: εδώ---->> https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_10_Mobile το είχαν γραψει από τα τέλη του νοέμβρη και το αναφέρανε σύμφωνα με την Microsoft US αλλα την πρωτη εβδομαδα του δεκεμβρη το αφαιρεσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Στην tp, δουλεύει η αγορά εφαρμογών μέσω Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Ξέρεις πως λειτουργεί η wikipedia έτσι? Το θέμα είναι, βγήκε κάπου η ms να το πει? Αν είναι να τους κράξουμε... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Off topic: δεν το λεω ειρωνικα,αλλα δεν ξερω αγγλικα και εκανα την μεταφραση απο translate....συγνωμη για την αναστατωση. Όχι καμμιά αναστάτωση. Υπολογιστής είναι που τον ονόμασε έτσι η Microsoft. ;) Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 σχετικο ασχετο αλλα ως insider μου ηρθε email με ερωτηματολογιο κ συμμετοχη σε κληρωση surface book btw τρομερο μηχανημα Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 σχετικο ασχετο αλλα ως insider μου ηρθε email με ερωτηματολογιο κ συμμετοχη σε κληρωση surface book btw τρομερο μηχανημα Και δύο σελίδες πριν, κάπως έτσι, ξανάρχισε η ίδια συζήτηση... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 (edited) Μόλις την πέρασα. Έχει να κάνει περίπου 48 ενημερώσεις. Θα γίνουν όλες ή έχει πάλι θέματα με μερικές; Εμένα μου αρέσει αυτό που βλέπω. Δυο τρία πράγματα μέχρι να βγούμε από την beta κατάσταση και τέλος. Με το wallet τι γίνεται; γιατί δεν βλέπω τους τρόπους πληρωμής, άλλα με πάει στο store για εγκατάσταση εφαρμογών; Edited December 17, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Insider Slow configuration update Windows 10 Technical Preview for phones 10.0.10586.11 Το ξανα αναφέρω, είχα κάνει εγγραφή στο πρόγραμμα Insiders αλλα δεν ειχα προχωρήσει σε αναβάθμιση τοτε. Το build αυτό είναι σταθερό η θα έχω προβλήματα ? Θα μπορέσω μετα να πάω στο νέο build 10.0.10586.29 ??? η είναι μόνο για τις νέες συσκευές ? Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Insider Slow configuration update Windows 10 Technical Preview for phones 10.0.10586.11 Το ξανα αναφέρω, είχα κάνει εγγραφή στο πρόγραμμα Insiders αλλα δεν ειχα προχωρήσει σε αναβάθμιση τοτε. Το build αυτό είναι σταθερό η θα έχω προβλήματα ? Θα μπορέσω μετα να πάω στο νέο build 10.0.10586.29 ??? η είναι μόνο για τις νέες συσκευές ? Επειδή είσαι στο Slow ring σου δίνει την .11. Εγώ με Fast ring configuration μου έδωσε την .26 κατευθείαν την οποία έχω περάσει και στο 520 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 τρεχει ικανοποιητικά? Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Να ετοιμαζόμαστε για την 10586.36? http://wmpoweruser.com/the-next-build-for-windows-10-mobile-may-be-10586-36-and-it-wont-be-redstone/ Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Καλά κρασιά. Από του χρόνου το βλέπω να την παίρνουμε επίσημα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 τρεχει ικανοποιητικά? Μετά από 5-6 επανεκκινήσεις και όλα τα updates περασμένα από το store, ναι. Αλλά σαν την official και παραμετροποιημένη που θα βγεί για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Πριν λίγο και ενώ είχα μπει στο windows insider και είχα κατεβάσει την τελευταία έκδοση, μου ήρθε ειδοποίηση για νέα έκδοση λογισμικού που και την έκανα. Βλέπω όμως πως έχει πάλι την 10586.29. Καλά, όσο για την επίσημη έκδοση.... Δεν άντεξα να περιμένω και πέρασα την tp. Ελπίζω να μην χρειαστώ hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Να ετοιμαζόμαστε για την 10586.36? http://wmpoweruser.com/the-next-build-for-windows-10-mobile-may-be-10586-36-and-it-wont-be-redstone/ Καλά κρασιά. Από του χρόνου το βλέπω να την παίρνουμε επίσημα. Δεν έχουν καμία σχέση οι Technixal Preview εκδόσεις με την επίσημη αναβάθμιση... Το Insider Program θα συνεχιστεί έτσι κι αλλιώς για τις επόμενες εκδόσεις και μετά την επίσημη αναβάθμιση (εννοείται όποιος θέλει το διακόπτει) όπως ακριβώς έγινε και στα PC... Άλλο τμήμα δουλεύει το ένα κομμάτι και άλλο τμήμα το άλλο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Για την επίσημη αναφέρθηκα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Ναι, το έγραψες με αφορμή το ποστ του φίλου για νέο build της Technical Preview (αν κατάλαβα καλά) και με αφορμή το ποστ σου είπα ότι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους (η επίσημη αναβάθμιση και οι builds της TP) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Με το wallet τι γίνεται; γιατί δεν βλέπω τους τρόπους πληρωμής, άλλα με πάει στο store για εγκατάσταση εφαρμογών; Και εγώ έχω την ίδια απορία σχετικά με το wallet. Ενώ πριν με τα windows 8.1 μπορούσα να δω μέσω του «πορτοφολιού» και βάζοντας το PIN, τον τρόπο πληρωμής μου και όταν ήθελα να αγοράσω μία εφαρμογή, έβαζα απλώς το PIN, τώρα με παραπέμπει και μένα στο store, ενώ για την αγορά εφαρμογής πρέπει να βάζω τον πλήρη κωδικό του λογαριασμού μου στο outlook. Γνωρίζει κάποιος κάτι γι' αυτό, ή εάν θα υπάρχει κάποια μελλοντική αναβάθμιση, ή αυτός θα είναι πλέον ο τρόπος αγοράς κάποιας εφαρμογής/παιχνιδιού; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts