evris2013 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Βλέπω και τον Μάρτιο ησυχία θα έχουμε! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Βγήκε η έκδοση και για PC και τηλέφωνα Build 15055 πρέπει να αλλάξετε την γλώσσα σε αγγλικά για να την κατεβασει. Chagelog https://www.google.gr/amp/s/blogs.windows.com/windowsexperience/2017/03/10/announcing-windows-10-insider-preview-build-15055-pc-mobile/amp/ Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 To Store συνεχίζει να μην αναβαθμίζεται (κατεβαίνει, ξεκινά η εγκατάσταση, κλείνει για να ξανανοίξει αλλά δεν...ανοίγοντας με το χέρι, βγάζει μήνυμα λάθους, κλπ), τώρα συμμετέχει και η "Αλληλογραφία και Ημερολόγιο του Outlook" στο παιγίδι. Οι υπόλοιπες εφαρμογές αναβαθμίζονται κανονικά. Τελευταία fast. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Οσοι εχετε release preview εκδοση....βγηκε η 14.393.953 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Οσοι εχετε release preview εκδοση....βγηκε η 14.393.953 Μόλις την έβαλα. Έφτιαξε και το double tap που δούλευε όποτε το θυμόταν :) Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Και 3η (μετά από Store, Outlook ημερολόγιο/mail) εφαρμογή που βγάζει πρόβλημα στην αναβάθμιση. OneNote, σήμερα. Όπως και οι προηγούμενες, δεν μπορεί να απεγκατασταθεί-επανεγκατασταθεί μήπως και λυθεί το θέμα. Χρειάζεται λίγη προσοχή από την MS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Και 3η (μετά από Store, Outlook ημερολόγιο/mail) εφαρμογή που βγάζει πρόβλημα στην αναβάθμιση. OneNote, σήμερα. Όπως και οι προηγούμενες, δεν μπορεί να απεγκατασταθεί-επανεγκατασταθεί μήπως και λυθεί το θέμα. Χρειάζεται λίγη προσοχή από την MS. Στην τελευταία έκδοση που πέρασες μπορείς να κάνεις επαναφορά των εφαρμογών; Είχε ανακοινώσει η Microsoft ότι θα έδινε αυτή την δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Στην τελευταία έκδοση που πέρασες μπορείς να κάνεις επαναφορά των εφαρμογών; Είχε ανακοινώσει η Microsoft ότι θα έδινε αυτή την δυνατότητα. Λίγο πιο λιανά? Δεν την πολυέψαξα, είναι η αλήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Στην τελευταία έκδοση που πέρασες μπορείς να κάνεις επαναφορά των εφαρμογών; Είχε ανακοινώσει η Microsoft ότι θα έδινε αυτή την δυνατότητα. Λογικά αυτό θα έρθει τον Απρίλη με την Creators... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Λίγο πιο λιανά? Δεν την πολυέψαξα, είναι η αλήθεια. Είναι σαν να κάνεις επαναφορά των εφαρμογών στην αρχική τους κατάσταση, κάτι σαν reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Είναι σαν να κάνεις επαναφορά των εφαρμογών στην αρχική τους κατάσταση, κάτι σαν reset. Ναι, το κατάλαβα αυτό. Απλά δεν έχω βρει κάποια τέτοια επιλογή πουθενά και έλεγα μήπως είχες διαβάσει κάτι σχετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Εδώ το είχα δει: http://m.windowscentral.com/reset-app-option-reportedly-coming-windows-10-mobile-creators-update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Εδώ το είχα δει: http://m.windowscentral.com/reset-app-option-reportedly-coming-windows-10-mobile-creators-update Υπάρχει αυτή η επιλογή, ναι. Ακριβώς εκεί που λέει στο άρθρο. Το πρόβλημα είναι πως δεν αφορά όλες τις εφαρμογές (πχ Mail&Calendar, OneNote, Store που δεν αναβαθμίζονται με "σφάλμα", δεν μου δίνει την επιλογή). Στις υπόλοιπες, εξαρτάται από το πόσο "πολύτιμα" είναι τα δεδομένα σου σε αυτές και αν μπορείς να τα "θυσιάσεις". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ακόμα μια fast, 15063. Διόρθωσε το θέμα με το store και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Εξακολουθεί να μην εμφανίζεται αν δεν έχει αγγλική γλώσσα το τηλέφωνο. Κατά τα άλλα, σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ακόμα μια fast, 15063. Διόρθωσε το θέμα με το store και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Εξακολουθεί να μην εμφανίζεται αν δεν έχει αγγλική γλώσσα το τηλέφωνο. Κατά τα άλλα, σφαίρα. Την πήρε ελληνικά ή αγγλικά? Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Την πήρε ελληνικά ή αγγλικά? Γύρισα το τηλέφωνο αγγλικά, έγινε η εγκατάσταση, το ξαναγύρισα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Γύρισα το τηλέφωνο αγγλικά, έγινε η εγκατάσταση, το ξαναγύρισα ελληνικά. Οκ ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ακόμα μια fast, 15063. Διόρθωσε το θέμα με το store και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Εξακολουθεί να μην εμφανίζεται αν δεν έχει αγγλική γλώσσα το τηλέφωνο. Κατά τα άλλα, σφαίρα. 5.3 Gbyte !!! εγω λεω να το αφησω "μονιμα" στα Αγγλικα το τηλεφωνο, ωστε να παιρνει τις αναβαθμισεις αμεσως. περιπου 1 φορα στο δεκαημερο βγαινει νεοτερη fast insider ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Οκ ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά. 5.3 Gbyte !!! εγω λεω να το αφησω "μονιμα" στα Αγγλικα το τηλεφωνο, ωστε να παιρνει τις αναβαθμισεις αμεσως. περιπου 1 φορα στο δεκαημερο βγαινει νεοτερη fast insider ? Για κινητό? Αποκλείεται. Μέσα σε 25-30' κατέβηκε, και μάλλον λέω πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Να είσαι καλά. Για κινητό? Αποκλείεται. Μέσα σε 25-30' κατέβηκε, και μάλλον λέω πολύ. ετσι μου εγραψε το κινητο μου, μετα τον ελεγχο αναβαθμισης που εκανα, την βρηκε, αλλα ειμαι με δεδομενα εκτος σπιτιου. και με προειδοποιησε να συνδεθω σε wifi ή να κατεβασει 5.3 gbyte. ! (950xl) Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 ετσι μου εγραψε το κινητο μου, μετα τον ελεγχο αναβαθμισης που εκανα, την βρηκε, αλλα ειμαι με δεδομενα εκτος σπιτιου. και με προειδοποιησε να συνδεθω σε wifi ή να κατεβασει 5.3 gbyte. ! (950xl) Τί να σου πω. Με το 950 εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Όποιος θέλει λεξικό για τη ελληνικά ξέρω ότι δεν το κάνει αναβάθμιση όταν είναι στην ελληνική γλώσσα δεν το κάνει το κάνεις στα αγγλικά κατεβάσει το λεξικό για τα ελληνικά και μετά το γυρνάτε πάλι στα ελληνικά και όλα μια χαρά σου βγάζει τις προτεινόμενες λέξεις στο ελληνικό πληκτρολόγιο. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 πήρα πριν από λίγες ένα 640xl και θέλω να ρωτήσω πια η διαφορά τον windows insider από τα απλά windows 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 πήρα πριν από λίγες ένα 640xl και θέλω να ρωτήσω πια η διαφορά τον windows insider από τα απλά windows 10? Με απλά λόγια, insider είναι νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος, οι οποίες δοκιμάζονται "εσωτερικά" από μικρό αριθμό χρηστών (εξου και το insider) πριν βγουν προς τα έξω. Όταν μια insider build δοκιμαστεί από αριθμό χρηστών και δεν διαπιστωθούν προβλήματα, τότε πηγαίνει και στους υπόλοιπους χρήστες (μη-insiders) ως κανονική αναβάθμιση του λειτουργικού. Αν θέλεις να είσαι απότους πρώτους που έχουν πρόσβαση σε νέες λειτουργίες, διορθώσεις προβλημάτων κλπ, γράφεσαι στο insider program. Αν θέλεις να έχεις στη συσκευή σου μόνο δοκιμασμένες ενημερώσεις, τότε μένεις εκτός insider. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Με απλά λόγια, insider είναι νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος, οι οποίες δοκιμάζονται "εσωτερικά" από μικρό αριθμό χρηστών (εξου και το insider) πριν βγουν προς τα έξω. Όταν μια insider build δοκιμαστεί από αριθμό χρηστών και δεν διαπιστωθούν προβλήματα, τότε πηγαίνει και στους υπόλοιπους χρήστες (μη-insiders) ως κανονική αναβάθμιση του λειτουργικού. Αν θέλεις να είσαι απότους πρώτους που έχουν πρόσβαση σε νέες λειτουργίες, διορθώσεις προβλημάτων κλπ, γράφεσαι στο insider program. Αν θέλεις να έχεις στη συσκευή σου μόνο δοκιμασμένες ενημερώσεις, τότε μένεις εκτός insider. Ελπίζω να βοήθησα. ναι ευχαριστώ, στο εκτός insider το κινητό είναι ακόμα στην 8 denim έκδοση δοκίμασα για ενημέρωση και μου λέει ότι είναι πιο πρόσφατη, έτσι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts