pel Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Lumia 830 , είμαι inside 393.5 , αν κάνω recover tools και επιστρέψω σε 8.1 για να κάνω καθαρή εγκατάσταση θα λειτουργισει ? Επειδή κάπου στο forum διάβασα ότι έως τις 5 Αυγούστου γίνεται μετά δεν μπορούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Lumia 830 , είμαι inside 393.5 , αν κάνω recover tools και επιστρέψω σε 8.1 για να κάνω καθαρή εγκατάσταση θα λειτουργισει ? Επειδή κάπου στο forum διάβασα ότι έως τις 5 Αυγούστου γίνεται μετά δεν μπορούμε. Γιατί δεν σταματάς τους insider τελείως. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppavlou Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Μετά από επαναφορά δεν μπορώ να βάλω Gmail σαν email έρχεται fix για αυτό; λέει δεν είναι ασφαλές και θέλει να μπω με άλλο browser https://support.google.com/accounts/answer/6010255 1.Μεταβείτε στην ενότητα "Λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές" στη σελίδα "Ο λογαριασμός μου". 2.Δίπλα στο στοιχείο "Πρόσβαση για λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές" επιλέξτε Ενεργοποίηση Μετα στο τηλέφωνο επιλέγεις δημιουργία λογαριασμού "Αλλος Λογαριασμός POP,IMAP' Edited August 5, 2016 by ppavlou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Ρε παιδιά σε κανέναν κάθε τόσο κολλάει και αργή να ανάψει η οθόνη και φτιάχνει με ρεσετ μόνο; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Πλέον δεν αντιμετωπίζω κανένα σοβαρό θέμα και στις δυο συσκευές (535 και 930) που χρησιμοποιώ στις διακοπές με 14393.5. Η μπαταρία έχει ψιλοστρώσει - tethering στο λαπτοπ, σερφαρισμα, φωτος , gps όλα χωρίς θέματα. Το μοναδικό αρνητικό που παρατήρησα στο 535 είναι ότι δεν ανανεώνει το tile του calendar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Εμένα το μόνο θέμα που έχει είναι όταν χρησιμοποιώ data η μπαταρία πέφτει νεράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Lumia 535 με 14393.5 επιβεβαιώνω κάποια θέματα που εχουν ειπωθει αλλά και καποια άλλα 1. Πρόβλημα με ζουμ στις φωτο, σε παει οπου θελει 2.Δε δουλεύει καλα η συντομευση για την αλλαγή φωτεινότητας της οθονης, επιλεγοντας τη μικρη, αναβει σε μεγιστη 3. Το gps ναι μεν κλειδωνει αλλαη εναρξη της πλοηγησης αργει χαρακτηριστικά 4. Το 1gb ram πλέον αρχιζει να φαίνεται λιγο καθως μεγαλωνουν και οι εφαρμογες Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Lumia 535 με 14393.5 επιβεβαιώνω κάποια θέματα που εχουν ειπωθει αλλά και καποια άλλα 1. Πρόβλημα με ζουμ στις φωτο, σε παει οπου θελει 2.Δε δουλεύει καλα η συντομευση για την αλλαγή φωτεινότητας της οθονης, επιλεγοντας τη μικρη, αναβει σε μεγιστη 3. Το gps ναι μεν κλειδωνει αλλαη εναρξη της πλοηγησης αργει χαρακτηριστικά 4. Το 1gb ram πλέον αρχιζει να φαίνεται λιγο καθως μεγαλωνουν και οι εφαρμογες Δεν αντιμετωπίζω κανένα τέτοιο πρόβλημα που αναφέρεις. Μόνο μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας με χρήση data. Με Lumia 735. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Δεν αντιμετωπίζω κανένα τέτοιο πρόβλημα που αναφέρεις. Μόνο μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας με χρήση data. Με Lumia 735. Εγώ που έχω το 840 ΧΛ και με ανενεργη οθόνη στην έκδοση 14393.5 ρούχα την μπαταρία πολύ γρήγορα. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1. Πρόβλημα με ζουμ στις φωτο, σε παει οπου θελει Και εγώ σχετικό πρόβλημα . Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Με την 14395.5 εχω 4 θεματα. 1. κολλαει η ημερομηνια στο εικονιδιο 2. κολλανε οι ειδοποιησεις στο εικονιδιο και δεν φευγουν αφου διαβασω τα μηνυματα. 3.Το μενου ρυθμισεις-προσθετα-οθονη γρηγορης ματιας κρασαρει. 4. Η μπαταρια δεν εχει φτασει στα πολυ καλα επιπεδα της επισημης εκδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Δεν βλέπω ανάβαθμιση σήμερα τελικά ποτέ θα έχουμε ? Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Δεν βλέπω ανάβαθμιση σήμερα τελικά ποτέ θα έχουμε ? ποιος ξέρει σταθερή, όπως πάντα στις ανακοινώσεις τις η MS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Ρε παιδιά σε κανέναν κάθε τόσο κολλάει και αργή να ανάψει η οθόνη και φτιάχνει με ρεσετ μόνο; +1 και εμένα τα ίδια κάνει. Με έχει κουράσει (και) αυτό Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 +1 και εμένα τα ίδια κάνει. Με έχει κουράσει (και) αυτό Κάτι γίνεται με το proximity sensor άμα βάλεις μπροστά το χερι και τον κλείσεις ακόμα και αυτές τις στιγμές ανοίγει αμέσως Εγώ έχω 950 xl εσύ ποιο έχεις; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 "Cumulative Update Build 14393.67 for PC & Mobile available in Fast, Slow, RP Rings. Details coming soon in Feedback Hub #WindowsInsiders" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 4. Η μπαταρια δεν εχει φτασει στα πολυ καλα επιπεδα της επισημης εκδοσης. Με την 14393.67 βελτιώθηκε κατά πολυ, άφησα σε stand-by με ανοιχτό Wifi, και ακόμη 99% Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Με την 14393.67 βελτιώθηκε κατά πολυ η μπαταρια lumia 650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 (edited) Το κατεβάζω και εγώ τώρα σε slow ring από Λονδίνο. Θα τεστάρω και εγώ τη μπαταρία σύντομα. Changelog έχουμε; update Windows 10 Mobile Build 14393.67 Full Changelog: Addressed issue that causes significantly reduced battery life on Windows Phone when using Bluetooth with “Hey Cortana” feature enabled. Addressed issue that prevents users from completing the out-of-box experience (OOBE) with a local account using Korean characters. Improved reliability for Internet Explorer 11. Addressed issue to keep pen click settings after updating to Windows 10 Version 1607. Addressed issue that may cause Windows 10 Mobile devices to hang after turning Bluetooth on and off very quickly. Security updates to Kernel Mode Drivers, Microsoft Graphics Component, Microsoft Edge, Internet Explorer 11, and Windows Authentication Methods. Edited August 10, 2016 by yannismar Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Διάβασα ότι τα preview releases της Redstone2 θα δίνονται πρώτα στους υπολογιστές και μετά από εβδομάδες και στα κινητά. Μπορεί αυτό να μην σημαίνει και πολλά αλλά εμένα με ανησυχεί μήπως αυτό επεκταθεί και στα επίσημα updates, κάτι το οποίο για εμένα θα είναι σημάδι παραίτησης από τα κινητά. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Διάβασα ότι τα preview releases της Redstone2 θα δίνονται πρώτα στους υπολογιστές και μετά από εβδομάδες και στα κινητά. Μπορεί αυτό να μην σημαίνει και πολλά αλλά εμένα με ανησυχεί μήπως αυτό επεκταθεί και στα επίσημα updates, κάτι το οποίο για εμένα θα είναι σημάδι παραίτησης από τα κινητά. Windows Central, ε; :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Διάβασα ότι τα preview releases της Redstone2 θα δίνονται πρώτα στους υπολογιστές και μετά από εβδομάδες και στα κινητά. Μπορεί αυτό να μην σημαίνει και πολλά αλλά εμένα με ανησυχεί μήπως αυτό επεκταθεί και στα επίσημα updates, κάτι το οποίο για εμένα θα είναι σημάδι παραίτησης από τα κινητά. Έχω την εντύπωση ότι κάπως έτσι ξεκίνησε και η RS1 και σταδιακά ήρθε στα ίσια της. Αφού δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία ότι τα κινητά θα συνεχίσουν σαν κομμάτι των δέκα, μην αγχώνεστε άδικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Με την 14393.67 βελτιώθηκε κατά πολυ η μπαταρια lumia 650 Και στο 640 XL Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 κατεβαζω και εγω. το προβλημα με το ζουμ στις φωτογραφιες το ειχα και εγω σε λουμια 930. ελπιζω να διορθωθει τωρα. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkok Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 κατεβαζω και εγω. το προβλημα με το ζουμ στις φωτογραφιες το ειχα και εγω σε λουμια 930. ελπιζω να διορθωθει τωρα. καλησπερα. με insider προσπαθω να κατεβασω την 14393.67 αλλα τιποτα .ξερει κανεις ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 κατεβαζω και εγω. το προβλημα με το ζουμ στις φωτογραφιες το ειχα και εγω σε λουμια 930. ελπιζω να διορθωθει τωρα. Αυτό είναι πρόβλημα της εφαρμογής, όχι του λειτουργικού. Σε επόμενη αναβάθμιση θα διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts