kkoletsis Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 αποτι διαβάζω είναι bug για ορισμένες συσκευές. αλλά αν θες κάνε μια δοκιμή να αλλάξεις περιοχή και βάλε γερμάνια η Αμερική και προσπάθησε να το κατεβάσεις. Όλα καλά σήμερα, κατέβηκε κανονικά.. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Όλα καλά σήμερα, κατέβηκε κανονικά.. Sent from mTalk Θα το διόρθωσαν φαίνεται! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Σε μένα το Ξυπνητήρι το κανονικό και το Beta χτύπησαν σε λάθος ώρα wtf!? :wacko: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacta_3 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Παιδιά έχει ο πατέρας μου ένα lumia 535 και έχει περάσει τα 10 με insider! Θέλω να του περάσω τα επίσημα μπορεί να γίνει χωρίς το recovery tool ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Παιδιά έχει ο πατέρας μου ένα lumia 535 και έχει περάσει τα 10 με insider! Θέλω να του περάσω τα επίσημα μπορεί να γίνει χωρίς το recovery tool ; Ποια εκδοση εχει τωρα πανω; Αν εχει την 10586.420 δεν χρειαζεται να κανεις κατι. Μονο αν ειναι στην redstone θα χρειαστει να πας με το recovery tool αλλα και παλι δεν αξιζει την φασαρια μιας και σε ενα μηνα θα δωθει επισημα και αυτη. Απλα βγες απο το insider με επιλογη production ring και ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacta_3 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ποια εκδοση εχει τωρα πανω; Αν εχει την 10586.420 δεν χρειαζεται να κανεις κατι. Μονο αν ειναι στην redstone θα χρειαστει να πας με το recovery tool αλλα και παλι δεν αξιζει την φασαρια μιας και σε ενα μηνα θα δωθει επισημα και αυτη. Απλα βγες απο το insider με επιλογη production ring και ειναι οκ. Είναι στην redston, αν πατήσω production ring από εκεί και πέρα θα παίρνει τις επίσημες ενημερώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Είναι στην redston, αν πατήσω production ring από εκεί και πέρα θα παίρνει τις επίσημες ενημερώσεις? Ναι, αλλα μολις η εκδοση της επισημης ξεπερασει την εκδοση που εχει τωρα πανω. Περιπου σε εναμιση μηνα που θα βγει η επισημη redstone θα του την κατεβασει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacta_3 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ναι, αλλα μολις η εκδοση της επισημης ξεπερασει την εκδοση που εχει τωρα πανω. Περιπου σε εναμιση μηνα που θα βγει η επισημη redstone θα του την κατεβασει κανονικα. Τέλεια!! Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση με έσωσες από πολύ κόπο!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanzibar Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Σε 640 ds κάνω σήμερα αναβάθμιση από 8.1 σε Win10, μέσω Update advisor. Xρειάζεται να κάνω κάτι άλλο μετά? Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες πίσω αλλά δεν βλέπω κάτι ανησυχητικό...:ninja: Όμως ένα άγχος το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Σε 640 ds κάνω σήμερα αναβάθμιση από 8.1 σε Win10, μέσω Update advisor. Xρειάζεται να κάνω κάτι άλλο μετά? Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες πίσω αλλά δεν βλέπω κάτι ανησυχητικό...:ninja: Όμως ένα άγχος το έχω Κανένα να μην έχεις. Η .420 είναι σχεδόν άψογη. Σχεδόν, γιατί δεν έχω κρίνει ακόμα τη μπαταρία. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Σε 640 ds κάνω σήμερα αναβάθμιση από 8.1 σε Win10, μέσω Update advisor. Xρειάζεται να κάνω κάτι άλλο μετά? Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες πίσω αλλά δεν βλέπω κάτι ανησυχητικό...:ninja: Όμως ένα άγχος το έχω Να μην ξεχάσεις την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς επαναφορά κάποιου μπακαπ και φορματ κάρτας sd Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Να μην ξεχάσεις την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς επαναφορά κάποιου μπακαπ και φορματ κάρτας sd Δεν χρειάζονται όλα αυτά ρε παιδιά. Εκτός αν έχει προβλήματα που δε φτιάχνουν. Εγώ πάντα επαναφέρω το back up μου και δουλεύει ρολόι. Στην sd δεν έχω κάνει ούτε μια φορά format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Kαι όμως χρειάζονται ρε φίλε ειδικά το hard reset έπειτα από κάθε μεγάλη αναβάθμιση. Και το να πας από τα 8 στα 10 είναι μεγάλη αναβάθμιση. Εγώ πάντως σε 7 τηλέφωνα που έχω βάλει 10άρια (είτε insider είτε official) πάντα έκανα τρία hard reset στη σειρά για να "στρώσει - πατήσει" καλά το λειτουργικό ;) Εντελώς πληροφοριακά και το android χρειάζεται τέτοιες διαδικασίες , μόνο το ios :bow: δεν "μασάει" από τέτοια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Kαι όμως χρειάζονται ρε φίλε ειδικά το hard reset έπειτα από κάθε μεγάλη αναβάθμιση. Και το να πας από τα 8 στα 10 είναι μεγάλη αναβάθμιση. Εγώ πάντως σε 7 τηλέφωνα που έχω βάλει 10άρια (είτε insider είτε official) πάντα έκανα τρία hard reset στη σειρά για να "στρώσει - πατήσει" καλά το λειτουργικό ;) Εντελώς πληροφοριακά και το android χρειάζεται τέτοιες διαδικασίες , μόνο το ios :bow: δεν "μασάει" από τέτοια ;) Το hard reset ναι, αλλά μόνο αυτό, όχι τα υπόλοιπα που λέει ο φίλος. Και με επαναφορά του back up κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Αν το backup το είχες πάρει στα 10άρια... ναι κάντο , αν το είχες από τα οχτάρια τότε εγώ δεν θα το έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Αν το backup το είχες πάρει στα 10άρια... ναι κάντο , αν το είχες από τα οχτάρια τότε εγώ δεν θα το έκανα Εγώ πάντως το ίδιο back up έχω από τα 8αρια χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanzibar Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Πήγαν όλα καλά με την 420, κανένα back up δεν πήρα, ένα αρχείο Word έχασα μόνο αλλά το βρήκα στο OneDrive. Στρωτά δείχνει να πηγαίνει, προς το παρόν και με όλες τις ρυθμίσεις τσεκαρισμένες κανένα πρόβλημα. Καλά μιλάαααμε άλλο επίπεδο πρόσφυσης αισθητικά και λειτουργικά εεε :shifty: Edited June 16, 2016 by Zanzibar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ποια εκδοση εχει τωρα πανω; Αν εχει την 10586.420 δεν χρειαζεται να κανεις κατι. Μονο αν ειναι στην redstone θα χρειαστει να πας με το recovery tool αλλα και παλι δεν αξιζει την φασαρια μιας και σε ενα μηνα θα δωθει επισημα και αυτη. Απλα βγες απο το insider με επιλογη production ring και ειναι οκ. Δεν υπάρχει επιλογή production ring στην redstone (μόνο fast και slow), τουλάχιστον όχι στην .14364 που φοράω εγώ. Δεν είναι πια λειτουργική η εφαρμογή Insider και σε παραπέμπει να πας στις ρυθμίσεις στην κατηγορία Update & security, εκεί βρίσκονται πια οι ρυθμίσεις για Insider builds, όπως είναι και στο pc δηλαδή... Μόνο με το recovery tool θα γυρίσεις σε επίσημη. Ή μπορείς να κάνεις unlink (στις ρυθμίσεις που είπα πιο πάνω) το ms account σου (διότι δεν μπορείς να σταματήσεις κανονικά τις insider builds) και όταν βγει η επίσημη redstone θα την περάσεις και τότε μόνο θα μπορέσεις να σταματήσεις τις insider builds, άμα πας τώρα να τις σταματήσεις δεν γίνεται, θα το δεις και μόνος σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacta_3 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Δεν υπάρχει επιλογή production ring στην redstone (μόνο fast και slow), τουλάχιστον όχι στην .14364 που φοράω εγώ. Δεν είναι πια λειτουργική η εφαρμογή Insider και σε παραπέμπει να πας στις ρυθμίσεις στην κατηγορία Update & security, εκεί βρίσκονται πια οι ρυθμίσεις για Insider builds, όπως είναι και στο pc δηλαδή... Μόνο με το recovery tool θα γυρίσεις σε επίσημη. Ή μπορείς να κάνεις unlink (στις ρυθμίσεις που είπα πιο πάνω) το ms account σου (διότι δεν μπορείς να σταματήσεις κανονικά τις insider builds) και όταν βγει η επίσημη redstone θα την περάσεις και τότε μόνο θα μπορέσεις να σταματήσεις τις insider builds, άμα πας τώρα να τις σταματήσεις δεν γίνεται, θα το δεις και μόνος σου... Ναι το είδα! Αν διαγράψω το mc account που είναι εγγεγραμμένο στο insider από τις ρυθμίσεις που γράφεις παραπάνω θα πάρω την επίσημη εκδοσή ή θα πρέπει πάλι με recovery tool? Edited June 16, 2016 by Lacta_3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ναι το είδα! Αν διαγράψω το mc account που είναι εγγεγραμμένο στο insider από τις ρυθμίσεις που γράφεις παραπάνω θα πάρω την επίσημη εκδοσή ή θα πρέπει πάλι με recovery tool? Άμα το διαγράψεις δεν θα μπορεί να πάρει πλέον καινούρια builds, και όταν με το καλό βγει η επίσημη redstone θα το ξαναβάλεις το ms account στις ρυθμίσεις του Insider και θα την κατεβάσεις, μόνο τότε θα μπορείς θα βγεις τελείως από Insider και να γλυτώσεις το recovery tool. Με λίγα λόγια η προϋπόθεση είναι να βγει επίσημα μια build με μεγαλύτερο αριθμό από αυτόν που έχεις τώρα (πχ από 14364 που είναι τώρα να πάει 14365 ας πούμε και πάνω..) και την περάσεις, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να βγει και στο fast ή slow ring, διότι μόνο από αυτά μπορεί να επιλέξεις εσύ. Λοιπόν, βγαίνει η επίσημη redstone και σε fast ή slow, την περνάς και βγαίνεις από insider. Αυτά τα ολίγα....... Πιστεύω να μην σε μπέρδεψα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Νέο release σε Fast Ring. 14367. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 To 635 (1gb) υποστηρίζεται τελικά στις τελευταίες build; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 To 635 (1gb) υποστηρίζεται τελικά στις τελευταίες build; Το 635 με το 1GB Ram υποστιρηζεται, η έκδοση των 512 ΜΒ όχι Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Το 635 με το 1GB Ram υποστιρηζεται, η έκδοση των 512 ΜΒ όχι To ρωτάω γιατί πριν 3-4 build δεν υποστηριζόταν και στις τελευταίες δεν είδα να το αναφέρουν σα προσθήκη. Καλώς. Θα κατεβάσω το insider. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacta_3 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Άμα το διαγράψεις δεν θα μπορεί να πάρει πλέον καινούρια builds, και όταν με το καλό βγει η επίσημη redstone θα το ξαναβάλεις το ms account στις ρυθμίσεις του Insider και θα την κατεβάσεις, μόνο τότε θα μπορείς θα βγεις τελείως από Insider και να γλυτώσεις το recovery tool. Με λίγα λόγια η προϋπόθεση είναι να βγει επίσημα μια build με μεγαλύτερο αριθμό από αυτόν που έχεις τώρα (πχ από 14364 που είναι τώρα να πάει 14365 ας πούμε και πάνω..) και την περάσεις, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να βγει και στο fast ή slow ring, διότι μόνο από αυτά μπορεί να επιλέξεις εσύ. Λοιπόν, βγαίνει η επίσημη redstone και σε fast ή slow, την περνάς και βγαίνεις από insider. Αυτά τα ολίγα....... Πιστεύω να μην σε μπέρδεψα..... Δεν με μπέρδεψες καθόλου! Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts