venejo Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Έτσι πάει, το κατεβάζεις > install > το τρέχεις> επιλέγεις το Get preview builds > και μετά επιλέγεις ring. Θα έπρεπε να σου κατεβάσει κάποια build... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Έτσι πάει, το κατεβάζεις > install > το τρέχεις> επιλέγεις το Get preview builds > και μετά επιλέγεις ring. Θα έπρεπε να σου κατεβάσει κάποια build... Μηπως αν το εχεις κανει μια φορα και μετα ξεγραφτεις, μηπως δεν γινεται μετα να ξανα γινεις insider? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Μηπως αν το εχεις κανει μια φορα και μετα ξεγραφτεις, μηπως δεν γινεται μετα να ξανα γινεις insider? Δεν κάνει εγγραφή/απεγγραφή. Απλά σετάρει το update του τηλ/νου να "βλέπει" τις αντίστοιχες builds που έχεις επιλέξει μέσω των rings και κατεβάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Δεν κάνει εγγραφή/απεγγραφή. Απλά σετάρει το update του τηλ/νου να "βλέπει" τις αντίστοιχες builds που έχεις επιλέξει μέσω των rings και κατεβάζει. ειχα κανει απεγγραφη εκει που εκανες εγγραφη στην αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 ειχα κανει απεγγραφη εκει που εκανες εγγραφη στην αρχη Το Windows Insider δεν θέλει εγγραφές. Το παλιότερο που είχαμε για την ίδια δουλειά και ήταν ουσιαστικά για τους developers, το Windows Preview, ήθελε λογαριασμό και δηλωμένο ως developer. To insider το ανοίξανε σε όλους. Κάνεις μόνο αποδοχή των όρων με το Get preview builds και μετά σετάρει τη συσκευή σου με το ring που έχεις επιλέξει και γι αυτό και η επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 σε ευχαριστω πολυ ρε φιλε για την προσπαθεια, αλλα παλι δεν τα καταφερα, μου γραφει οτι ειναι ενημερωμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Οι συσκευες που δεν υποστηριζονται επισημα στην redstone νομιζω δεν αφηνει να κατεβασεις fast και slow ring. Μονο release preview την εκδοση 10586. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 σε ευχαριστω πολυ ρε φιλε για την προσπαθεια, αλλα παλι δεν τα καταφερα, μου γραφει οτι ειναι ενημερωμενο Εδώ ΔΕΝ το έχει το 820. Το είχες καταφέρει παλιότερα? Επίσης τελικά θέλει εγγραφή (την έκανα μάλλον στην αρχή και δεν ασχολήθηκα από τότε, sorry). Για δοκίμασε και πες. Απεγγραφή από που έκανες που λες γιατί δε βλέπω πουθενά κάποια επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Οι συσκευες που δεν υποστηριζονται επισημα στην redstone νομιζω δεν αφηνει να κατεβασεις fast και slow ring. Μονο release preview την εκδοση 10586. Η 318 ηταν στην εκδοση 10586? γιατι αυτη ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Οι συσκευες που δεν υποστηριζονται επισημα στην redstone νομιζω δεν αφηνει να κατεβασεις fast και slow ring. Μονο release preview την εκδοση 10586. Αυτό φαντάζομαι εννοείται, εγώ τουλάχιστον για builds της 1511 έλεγα. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η 318 ηταν στην εκδοση 10586? γιατι αυτη ειχα Η .312, από σήμερα είναι η .420. Μάλλον την .338 εννοείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Οι συσκευες που δεν υποστηριζονται επισημα στην redstone νομιζω δεν αφηνει να κατεβασεις fast και slow ring. Μονο release preview την εκδοση 10586. ναι... το εκανα σε release preview και ενημερωνεται, επιτελους, ελπιζω να ενημερωνεται στα 10.. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό φαντάζομαι εννοείται, εγώ τουλάχιστον για builds της 1511 έλεγα. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η .312, από σήμερα είναι η .420. Μάλλον την .338 εννοείς οχι, μεχρι την 3.18 ειχα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-build-14364-fast-ring-available Διαθέσιμη η 14364 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Μόλις μπήκε η 10586.420 στο 925 μου! Μέσα σε 20 λεπτάκια! Αστέρι το 925 :D Θα σας πω εντυπώσεις μόλις το δουλέψω λίγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Εμένα με την 420 δεν μου κατεβάζει το instagram, ξέρει κανεις το γιατί; http://i.imgur.com/GOGI9CH.png Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Θέλει πιό δυνατό τηλέφωνο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Μάλλον έχει πρόβλημα το instagram σε κανέναν από ότι κατάλαβα δεν κατεβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Μάλλον έχει πρόβλημα το instagram σε κανέναν από ότι κατάλαβα δεν κατεβαίνει. Και σε μένα δεν κατεβαίνει. Και μάλιστα η ενότητα Απαιτήσεις Υλικού που παραπέμπει δεν υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Όποτε αναμένουμε... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Μάλλον έχει πρόβλημα το instagram σε κανέναν από ότι κατάλαβα δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω αν είναι ίδια με τα 10 η εφαρμογή Instagram, αλλά στα 8.1 κατεβαίνει κανονικά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Βάλαμε την 420 σε 535 και laptop άντε να δούμε lagκαρισματα θα έχουμε :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Δεν ξέρω αν είναι ίδια με τα 10 η εφαρμογή Instagram, αλλά στα 8.1 κατεβαίνει κανονικά! Στα 8.1 είναι "άλλη" παλιότερη και ξεχασμένη ουσιαστικά version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Υπάρχει πρόβλημα είναι γενικό το έχουν αναφέρει έξω. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Εμένα με την 420 δεν μου κατεβάζει το instagram, ξέρει κανεις το γιατί; http://i.imgur.com/GOGI9CH.png Sent from mTalk Σε πολλούς είναι το πρόβλημα. Δες περισσότερα από http://windowscentral.com/many-windows-10-mobile-users-can-no-longer-install-instagram Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Περασα την 14364 και η μπαταρια μου τρελάθηκε! Το βγαζω απο την φορτιση και με ανοιχτο WiFi σε 1 ωρα πηγε 82% ! Μιση μερα μου βγαζει πλεον Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Εμένα με την 420 δεν μου κατεβάζει το instagram, ξέρει κανεις το γιατί; http://i.imgur.com/GOGI9CH.png Sent from mTalk αποτι διαβάζω είναι bug για ορισμένες συσκευές. αλλά αν θες κάνε μια δοκιμή να αλλάξεις περιοχή και βάλε γερμάνια η Αμερική και προσπάθησε να το κατεβάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts