sony76 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 για να καταλάβω βγήκαν τα επίσημα η ακόμα ένα preview; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Θέλει hard reset? Όχι, σε μικροενημερωσεις δεν απαιτείται hard reset. Σε Redstone ξανα τωρα Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 για να καταλάβω βγήκαν τα επίσημα η ακόμα ένα preview; preview εννοείται. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) Ότι τέσταρα δείχνει να δουλεύει οκ οπότε δεν δείχνει να έχει γίνει κάποια ζημιά σε σχέση με την 107 τουλάχιστον :p . Τώρα για τις βελτιώσεις (ειδικά αυτή που λέει για την καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας στα background processes η οποία είναι και πιο ενδιαφέρουσα) θα δείξει. Νομίζω ότι το swipe στην γραμμή διευθύνσεων του EDGE είναι καινούργια προσθήκη στην 122. Εκτός αν δεν θυμάμαι καλά και υπήρχε και πριν. Edited March 2, 2016 by niotheros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 ερωτηση μετα Ελληνικα τι θεμα υπαρχει; γιατι στις ρυθμισεις του πληκτρολογειου μου βγαζει ενδειξει οτι απαιτητε προσοχη και θελει να κατεβασει Ελληνικα , κανει οτι τα κατεβαζει και λεει οτι προσπαθει να κανει και εγκατασταση αλλα δεν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 ερωτηση μετα Ελληνικα τι θεμα υπαρχει; γιατι στις ρυθμισεις του πληκτρολογειου μου βγαζει ενδειξει οτι απαιτητε προσοχη και θελει να κατεβασει Ελληνικα , κανει οτι τα κατεβαζει και λεει οτι προσπαθει να κανει και εγκατασταση αλλα δεν γινεται Δοκίμασε να κατεβάσεις το Windows Insider και να προσπαθήσεις εκ νέου. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 οποτε αυριο που θα κανει και fw update ξαναγινομαστε insiders και παταμε release preview και εχουμε ολο το πακετο? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 οποτε αυριο που θα κανει και fw update ξαναγινομαστε insiders και παταμε release preview και εχουμε ολο το πακετο? Σε όλα τα rings θα είναι διαθέσιμο το firmware. Λογικά το production θα το βγάλουν εντελώς. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Σε όλα τα rings θα είναι διαθέσιμο το firmware. Λογικά το production θα το βγάλουν εντελώς. Δηλαδή αύριο να κάνουμε το hard reset που θα είναι και το νεο firemware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Σε εμένα το θέμα που έχω στο ότι δεν αφήνει να ορίσω περιορισμό δεδομένων, δεν λύθηκε, η οθόνη συνεχίζει να αναβοσβήνει σε 830. Φοβάμαι πως Firmware θα πάρουν μόνο τα 950, αυτό διάβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 τεχνικά δεν μας αναγκάζει κάποιος να κάνουμε hard reset. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) Δοκίμασε να κατεβάσεις το Windows Insider και να προσπαθήσεις εκ νέου. μα το έχω το insider μαλλον έχει σχέση με την ορθογραφία Edited March 2, 2016 by P270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Φοβάμαι πως Firmware θα πάρουν μόνο τα 950, αυτό διάβασα δε το γράφει στο άρθρο που έβαλαν τα παιδιά. Γράφει και για retail και για insiders. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Δηλαδή αύριο να κάνουμε το hard reset που θα είναι και το νεο firemware Το νέο firmware θα είναι σταδιακά διαθέσιμο στις συσκευές (δηλ. όχι από αύριο σε όλες) και θα πρέπει πρώτα να περάσει από τους παρόχους (:mad:). Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Περάστηκε η ενημέρωση κανονικά εδώ και λίγη ώρα σε L640 και πάνω κάτω φαίνεται η ίδια. Το πρόβλημα με τις εφαρμογές που υπήρχε από το L950 εξακολουθεί να υπάρχει (παρ'όλο που δεν έχω κάρτα SD στη συσκευή, μετά από reboot θέλει έως και 1 λεπτό για να αναγνωρίζει εφαρμογές και παιχνίδια τύπου Candy Crush εμφανίζοντας το "pending" και πατώντας πάνω στην εφαρμογή εμφανίζει το μήνυμα ότι υπάρχει ενημέρωση στο Store και η Start screen μαζί με τη λίστα των εφαρμογών κρασάρουν) , ενώ θέλω να δω πώς θα πάει από άποψης αυτονομίας. Παρ'όλο που έχω λιγότερες εφαρμογές, έχω κλείσει όλους τους συγχρονισμούς και το χω σε πτήση, κάθε βράδυ (6-8 ώρες) καταναλώνει τουλάχιστον 10%. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Είχα πάει εδώ και μέρες πίσω στην 8.1 και είπα να την δοκιμάσω μπας και. Καταρχάς κατεβάζω insider και επιλέγω το production ring και περνάει την .107 και μετά κατέβασε την .122. Τα γρανάζια τρελάθηκαν να εγκαθιστούν. Στην .107 το Store δεν έβρισκε κανένα update με τη καμία. Τέλος πάντων την παράτησα και θα συνεχίσω τα settings σήμερα. Έκανα ένα κάρο updates και είδωμεν. Η αλληλογραφία πάντως από ειδ/σεις τα ίδια! Πολύ τρελό bug για να φτιαχτεί θα είναι αυτό. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Οποτε το fw update θα ερθει ποιο μετα? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Οποτε το fw update θα ερθει ποιο μετα? Σε μια λίστα που έδωσε χτες ο GabeAul στο twitter περιελάμβανε μονο τα 950/XL. Ζαλίστηκα να σκρολάρω και νομίζω ότι δεν είδα ούτε για το 550. Δε ξέρω κατά πόσο θα δώσουν και σε άλλα ή όλα, αλλά προτεραιότητα έχουν δώσει σε αυτά βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 (edited) Η αλληλογραφία πάντως από ειδ/σεις τα ίδια! Πολύ τρελό bug για να φτιαχτεί θα είναι αυτό. :wacko: Αυτό με την ηχητική ειδοποίηση είναι bug της εφαρμογής του outlook. Είναι "εύκολο" να φτιαχτεί (και εμείς εδώ μέσα να είχαμε πρόσβαση στον κώδικα του outlook θα το φτιάχναμε από μόνοι μας) αλλά αν δεν το βάλουν ψηλά στην λίστα με τις διορθώσεις που πρέπει να γίνουν δεν πρόκειται να ασχοληθούν τα 5 λεπτά που χρειάζεται. Anyway, από άποψη βελτιώσεων στην κατανάλωση από τα background processes υπάρχει πιο βελτιωμένη εικόνα στην 122 και το κινητό δείχνει να μου έφαγε λιγότερη μπαταρία το βράδυ με ανοικτό το wifi. Edited March 3, 2016 by georgb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Αυτό με την ηχητική ειδοποίηση είναι bug της εφαρμογής του outlook. Είναι "εύκολο" να φτιαχτεί (και εμείς εδώ μέσα να είχαμε πρόσβαση στον κώδικα του outlook θα το φτιάχναμε από μόνοι μας) αλλά αν δεν το βάλουν ψηλά στην λίστα με τις διορθώσεις που πρέπει να γίνουν δεν πρόκειται να ασχοληθούν τα 5 λεπτά που χρειάζεται. Τόσα updates της Αλληλογραφίας τόσο δύσκολο είναι να το έφτιαχναν; Για μένα κακά τα ψέματα είναι κάτι που "δίνει" plus στην συνολική εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Σε μια λίστα που έδωσε χτες ο GabeAul στο twitter περιελάμβανε μονο τα 950/XL. Ζαλίστηκα να σκρολάρω και νομίζω ότι δεν είδα ούτε για το 550. Δε ξέρω κατά πόσο θα δώσουν και σε άλλα ή όλα, αλλά προτεραιότητα έχουν δώσει σε αυτά βλέπω. Αρα καλα ειδα και εγω!μολις τελειωσε η αναβαθμιση εβαλα την release preview και οχι την slow(νομιζω η πρωτη ειναι με καποιοyς drivers) ολα μια χαρα αλλα μια ερωτηση,η καμερα των windows ειναι η καμερα που επιλεγουμε και οχι η lumia ετσι?γιατι εχει βγει αναβαθμιση η οποια εχει και pause στην καταγραφη βιντεο η ειναι αλλη εφαρμογη? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Τόσα updates της Αλληλογραφίας τόσο δύσκολο είναι να το έφτιαχναν; Για μένα κακά τα ψέματα είναι κάτι που "δίνει" plus στην συνολική εμπειρία. τι πρόβλημα έχεις με το outllook?σε έμενα έρχεται κανονικά ειδοποίηση σε με 2 λογαριασμούς. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 (edited) τι πρόβλημα έχεις με το outllook?σε έμενα έρχεται κανονικά ειδοποίηση σε με 2 λογαριασμούς. Δεν έρχεται ηχητική ειδ/ση νέας αλληλογραφίας. "Χτυπάει" μόνο όταν ενεργοποιήσω και το "μπάνερ" στις ρυθμίσεις > ειδοποιήσεις στην αλληλογραφία αν είναι μόνο ο ήχος τικαρισμένος δεν χτυπά, βλέπω μόνο στην οθόνη ψηλά την ένδειξη ότι έχω νέα αλληλογραφία. Edited March 3, 2016 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 τι πρόβλημα έχεις με το outllook?σε έμενα έρχεται κανονικά ειδοποίηση σε με 2 λογαριασμούς. Έχουν βάλει ένα checkbox στα notifications που λέει play sound και όταν τα τικάρεις βαρέθηκαν να γράψουν στον κώδικα του event "Notifications.playsound = true;". Και έχουμε μπλέξει στην γραφειοκρατία τώρα πότε θα δώσει έγκριση ο προϊστάμενος του τμήματος να το συμπληρώσουν :lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 τι να σας πω,εγώ τα έχω τικάρει και έχω κανονικά και ήχο.:rolleyes: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts