Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θέλει hard reset?

Όχι, σε μικροενημερωσεις δεν απαιτείται hard reset. Σε Redstone ξανα τωρα

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Ότι τέσταρα δείχνει να δουλεύει οκ οπότε δεν δείχνει να έχει γίνει κάποια ζημιά σε σχέση με την 107 τουλάχιστον :p . Τώρα για τις βελτιώσεις (ειδικά αυτή που λέει για την καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας στα background processes η οποία είναι και πιο ενδιαφέρουσα) θα δείξει.

Νομίζω ότι το swipe στην γραμμή διευθύνσεων του EDGE είναι καινούργια προσθήκη στην 122. Εκτός αν δεν θυμάμαι καλά και υπήρχε και πριν.

Edited by niotheros
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

ερωτηση μετα Ελληνικα τι θεμα υπαρχει; γιατι στις ρυθμισεις του πληκτρολογειου μου βγαζει ενδειξει οτι απαιτητε προσοχη και θελει να κατεβασει Ελληνικα , κανει οτι τα κατεβαζει και λεει οτι προσπαθει να κανει και εγκατασταση αλλα δεν γινεται

ερωτηση μετα Ελληνικα τι θεμα υπαρχει; γιατι στις ρυθμισεις του πληκτρολογειου μου βγαζει ενδειξει οτι απαιτητε προσοχη και θελει να κατεβασει Ελληνικα , κανει οτι τα κατεβαζει και λεει οτι προσπαθει να κανει και εγκατασταση αλλα δεν γινεται

Δοκίμασε να κατεβάσεις το Windows Insider και να προσπαθήσεις εκ νέου.

οποτε αυριο που θα κανει και fw update ξαναγινομαστε insiders και παταμε release preview και εχουμε ολο το πακετο?
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

οποτε αυριο που θα κανει και fw update ξαναγινομαστε insiders και παταμε release preview και εχουμε ολο το πακετο?

Σε όλα τα rings θα είναι διαθέσιμο το firmware. Λογικά το production θα το βγάλουν εντελώς.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Σε όλα τα rings θα είναι διαθέσιμο το firmware. Λογικά το production θα το βγάλουν εντελώς.

Δηλαδή αύριο να κάνουμε το hard reset που θα είναι και το νεο firemware

Σε εμένα το θέμα που έχω στο ότι δεν αφήνει να ορίσω περιορισμό δεδομένων, δεν λύθηκε, η οθόνη συνεχίζει να αναβοσβήνει σε 830.

Φοβάμαι πως Firmware θα πάρουν μόνο τα 950, αυτό διάβασα

Δοκίμασε να κατεβάσεις το Windows Insider και να προσπαθήσεις εκ νέου.

μα το έχω το insider

μαλλον έχει σχέση με την ορθογραφία

Edited by P270

Φοβάμαι πως Firmware θα πάρουν μόνο τα 950, αυτό διάβασα

δε το γράφει στο άρθρο που έβαλαν τα παιδιά.

Γράφει και για retail και για insiders.

Xiaomi 12 Pro

Δηλαδή αύριο να κάνουμε το hard reset που θα είναι και το νεο firemware

Το νέο firmware θα είναι σταδιακά διαθέσιμο στις συσκευές (δηλ. όχι από αύριο σε όλες) και θα πρέπει πρώτα να περάσει από τους παρόχους (:mad:).

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Περάστηκε η ενημέρωση κανονικά εδώ και λίγη ώρα σε L640 και πάνω κάτω φαίνεται η ίδια. Το πρόβλημα με τις εφαρμογές που υπήρχε από το L950 εξακολουθεί να υπάρχει (παρ'όλο που δεν έχω κάρτα SD στη συσκευή, μετά από reboot θέλει έως και 1 λεπτό για να αναγνωρίζει εφαρμογές και παιχνίδια τύπου Candy Crush εμφανίζοντας το "pending" και πατώντας πάνω στην εφαρμογή εμφανίζει το μήνυμα ότι υπάρχει ενημέρωση στο Store και η Start screen μαζί με τη λίστα των εφαρμογών κρασάρουν) , ενώ θέλω να δω πώς θα πάει από άποψης αυτονομίας. Παρ'όλο που έχω λιγότερες εφαρμογές, έχω κλείσει όλους τους συγχρονισμούς και το χω σε πτήση, κάθε βράδυ (6-8 ώρες) καταναλώνει τουλάχιστον 10%.

Είχα πάει εδώ και μέρες πίσω στην 8.1 και είπα να την δοκιμάσω μπας και.

Καταρχάς κατεβάζω insider και επιλέγω το production ring και περνάει την .107

και μετά κατέβασε την .122. Τα γρανάζια τρελάθηκαν να εγκαθιστούν. Στην .107

το Store δεν έβρισκε κανένα update με τη καμία. Τέλος πάντων την παράτησα

και θα συνεχίσω τα settings σήμερα. Έκανα ένα κάρο updates και είδωμεν.

Η αλληλογραφία πάντως από ειδ/σεις τα ίδια! Πολύ τρελό bug για να φτιαχτεί θα είναι αυτό. :wacko:

Οποτε το fw update θα ερθει ποιο μετα?

Σε μια λίστα που έδωσε χτες ο GabeAul στο twitter περιελάμβανε μονο τα 950/XL.

Ζαλίστηκα να σκρολάρω και νομίζω ότι δεν είδα ούτε για το 550. Δε ξέρω κατά πόσο

θα δώσουν και σε άλλα ή όλα, αλλά προτεραιότητα έχουν δώσει σε αυτά βλέπω.

Η αλληλογραφία πάντως από ειδ/σεις τα ίδια! Πολύ τρελό bug για να φτιαχτεί θα είναι αυτό. :wacko:

Αυτό με την ηχητική ειδοποίηση είναι bug της εφαρμογής του outlook. Είναι "εύκολο" να φτιαχτεί (και εμείς εδώ μέσα να είχαμε πρόσβαση στον κώδικα του outlook θα το φτιάχναμε από μόνοι μας) αλλά αν δεν το βάλουν ψηλά στην λίστα με τις διορθώσεις που πρέπει να γίνουν δεν πρόκειται να ασχοληθούν τα 5 λεπτά που χρειάζεται.

Anyway, από άποψη βελτιώσεων στην κατανάλωση από τα background processes υπάρχει πιο βελτιωμένη εικόνα στην 122 και το κινητό δείχνει να μου έφαγε λιγότερη μπαταρία το βράδυ με ανοικτό το wifi.

Edited by georgb

Αυτό με την ηχητική ειδοποίηση είναι bug της εφαρμογής του outlook. Είναι "εύκολο" να φτιαχτεί (και εμείς εδώ μέσα να είχαμε πρόσβαση στον κώδικα του outlook θα το φτιάχναμε από μόνοι μας) αλλά αν δεν το βάλουν ψηλά στην λίστα με τις διορθώσεις που πρέπει να γίνουν δεν πρόκειται να ασχοληθούν τα 5 λεπτά που χρειάζεται.

Τόσα updates της Αλληλογραφίας τόσο δύσκολο είναι να το έφτιαχναν; Για μένα κακά τα ψέματα

είναι κάτι που "δίνει" plus στην συνολική εμπειρία.

Σε μια λίστα που έδωσε χτες ο GabeAul στο twitter περιελάμβανε μονο τα 950/XL.

Ζαλίστηκα να σκρολάρω και νομίζω ότι δεν είδα ούτε για το 550. Δε ξέρω κατά πόσο

θα δώσουν και σε άλλα ή όλα, αλλά προτεραιότητα έχουν δώσει σε αυτά βλέπω.

Αρα καλα ειδα και εγω!μολις τελειωσε η αναβαθμιση εβαλα την release preview και οχι την slow(νομιζω η πρωτη ειναι με καποιοyς drivers)

ολα μια χαρα αλλα μια ερωτηση,η καμερα των windows ειναι η καμερα που επιλεγουμε και οχι η lumia ετσι?γιατι εχει βγει αναβαθμιση η οποια εχει και pause στην καταγραφη βιντεο η ειναι αλλη εφαρμογη?

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Τόσα updates της Αλληλογραφίας τόσο δύσκολο είναι να το έφτιαχναν; Για μένα κακά τα ψέματα

είναι κάτι που "δίνει" plus στην συνολική εμπειρία.

τι πρόβλημα έχεις με το outllook?σε έμενα έρχεται κανονικά ειδοποίηση σε με 2 λογαριασμούς.

Xiaomi 12 Pro

τι πρόβλημα έχεις με το outllook?σε έμενα έρχεται κανονικά ειδοποίηση σε με 2 λογαριασμούς.

Δεν έρχεται ηχητική ειδ/ση νέας αλληλογραφίας. "Χτυπάει" μόνο όταν ενεργοποιήσω και το "μπάνερ" στις ρυθμίσεις > ειδοποιήσεις στην αλληλογραφία αν είναι μόνο ο ήχος τικαρισμένος δεν χτυπά, βλέπω μόνο στην οθόνη ψηλά την ένδειξη ότι έχω νέα αλληλογραφία.

Edited by venejo

Έχουν βάλει ένα checkbox στα notifications που λέει play sound και όταν τα τικάρεις βαρέθηκαν να γράψουν στον κώδικα του event "Notifications.playsound = true;". Και έχουμε μπλέξει στην γραφειοκρατία τώρα πότε θα δώσει έγκριση ο προϊστάμενος του τμήματος να το συμπληρώσουν :lol:.