Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρχισε να γεμίζει το store με εφαρμογές και δεν μπορεί να διαχειριστεί τα updates...

δε νομίζω ότι φταίει αυτό.

Και στο δικό μου δεν έρχονται οι ενημερώσει με την συχνότητα που διαβάζω εδώ μέσα.

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα επομένως συγνώμη αν επαναλάβω κάτι που έχει ερωτηθεί.

Είμαι κάτοχος lumia 925 και μετα από πολλά βάσανα hard reset κλπ πλέον έχω την εκδοση .63

Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω έχει να κάνει με τους χάρτες. Βασικά από τότε που έκανα αναβάθμιση στα 10 έχω ξενερώσει που δεν έχω τα here maps kai drive.

Για εμένα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ατού του κινητού και έχοντας γυρίσει πολλά μέρη του κόσμου με έχουν βοηθήσει τρελά.

Το θέμα τωρα είναι ότι έχω πλεον μόνο την εφαρμογή χάρτες η οποία σε έμενα τουλάχιστον δεν έχει φωνητική πλοήγηση που είναι σημαντικό όταν οδηγάω.

Υπάρχει κάποια λύση για φωνητική πλοήγηση ή εγκατάσταση των here maps kai drive;

Οι Microsoft maps έχουν φωνητική πλοήγηση στα Αγγλικά αφού, βέβαια, κατεβάσεις το απαραίτητο αρχείο από τις Ρυθμίσεις. Πάντως πρόσφατα έκανα εγκατάσταση της .63 μέσω του windows device recovery tool και μου εγκατέστησε κανονικά τα here maps & here drive. Συμβουλή προς ναυτιλομένους: μην κάνετε hard reset με ενεργοποιημένο το device encryption γιατί χάνει το κλειδί του bitlocker και δεν εκκινεί με τίποτα...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

δε νομίζω ότι φταίει αυτό.

Και στο δικό μου δεν έρχονται οι ενημερώσει με την συχνότητα που διαβάζω εδώ μέσα.

Απλά δεν τις βλέπετε καθώς το νέο store των 10 για κάποιο ανεξήγητο και ηλίθιο λόγο δεν εμφανίζει το ιστορικό των αναβαθμίσεων... Ο μόνος τρόπος να τις βλέπετε είναι να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναβάθμιση εφαρμογών και μια φορα την μέρα να κάνετε χειροκίνητο έλεγχο για αναβαθμίσεις...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Και δεν σου έχει έρθει δηλαδή εδώ και δύο μέρες αναβάθμιση στο FB Beta? Είσαι σίγουρος? Πως ήρθε σε όλους τους άλλους?
Powerd by OnePlus 7 Pro

Και δεν σου έχει έρθει δηλαδή εδώ και δύο μέρες αναβάθμιση στο FB Beta? Είσαι σίγουρος? Πως ήρθε σε όλους τους άλλους?

σιγουρότατος και ναι για fb beta μιλάω.

έχω την 10.1.101.0 και στο λινκ σου δίνει την 10.1.102.0.

Xiaomi 12 Pro

Το facebook beta δεν έχει έρθει ούτε σε εμένα αλλά και σε πολλούς ακόμα, παράδειγμα δεν το έχουν λάβει ακόμα σε πολλές χώρες όπως η Βραζιλία.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Και δεν σου γράφει ενημέρωση δηλαδή? Τι σου γράφει? "Άνοιγμα"??

Ναι βρε συ.

Το έκανα απεγκατάσταση και το πέρασα ξανά τώρα.Μόνο έτσι ενημερώθηκε.όπως και η insider εφαρμογή.Ζητούσε ενημέρωση μέσα απο την εφαρμογή αλλά στο store τίποτα.

Xiaomi 12 Pro

Πολύ περίεργο... Πρώτη φορά το βλέπω σε εφαρμογή... Δοκίμασες πρώτα κάποιο soft reset...? Θα το κοιτάξω και εγώ....
Powerd by OnePlus 7 Pro

όπως βλέπεις δεν είμαι ο μοναδικός.Πολλοί δεν την ενημέρωσαν ακόμα.:lol:

άβυσσος η ψυχή του store.

Xiaomi 12 Pro

Όχι, το ίδιο θέμα είχα κι εγώ. Καταρχάς έχει βγει minor insider update διαθέσιμο από το phone update. Μετά έκανα απεγκατάσταση το windows insider και το ξανακατέβασα από το store. Το windows central λέει ότι είναι προετοιμασία για την έκδοση Redstone ενώ από σήμερα θα αρχίσει η διάθεση της .63 στους non insiders. Άρα η .63 θα είναι η επίσημη για τους κατόχους 8.1.

Ερχομαι και εγώ να συμπληρώσω ότι ο Nawzil της Microsoft, σήμερα έκανε tease ένα νέο build με αριθμό 11100. Λέτε να έχουμε κάτι σήμερα?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Όχι, το ίδιο θέμα είχα κι εγώ. Καταρχάς έχει βγει minor insider update διαθέσιμο από το phone update. Μετά έκανα απεγκατάσταση το windows insider και το ξανακατέβασα από το store. Το windows central λέει ότι είναι προετοιμασία για την έκδοση Redstone ενώ από σήμερα θα αρχίσει η διάθεση της .63 στους non insiders. Άρα η .63 θα είναι η επίσημη για τους κατόχους 8.1.

Η .63 θα γίνει διαθέσιμη για τους non insiders,αλλά μόνο για τα 950 950xl 550, γιαυτα δηλ. που έρχονται με τα 10αρια out of the box.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το καλό είναι ότι την rs1 θα την πάρουμε πολύ πιο νωρίς σαν insiders που είμαστε. Η επίσημη rs1 θα βγει μετά το καλοκαίρι.....

Απλά δεν τις βλέπετε καθώς το νέο store των 10 για κάποιο ανεξήγητο και ηλίθιο λόγο δεν εμφανίζει το ιστορικό των αναβαθμίσεων... Ο μόνος τρόπος να τις βλέπετε είναι να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναβάθμιση εφαρμογών και μια φορα την μέρα να κάνετε χειροκίνητο έλεγχο για αναβαθμίσεις...

Για να δεις αν έχουν αναβαθμιστεί οι εφαρμογές ,πας έλεγχος αποθήκης>εφαρμογές στο phone>και στο βελάκι διαλέγεις ημερομηνία εγκατάστασης

Δεν είχα σκεφτεί να το κάνω με τον μπακαλίστικο τρόπο αλλά καλός... Όπως και να έχει δεν συγκρίνεται με την ευκολία των 8.1 που σου ερχόταν ειδοποίηση από το Store ότι αναβαθμίστηκαν 3 εφαρμογές...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Το insider σε εναν φιλο μου εγινε αναβάθμιση μέσω της ενημέρωσης τηλεφώνου το Σάββατο το βραδάκι. Και αναρωτιώμουν τι κουλό ηταν αυτό. Να σημειώσω οτι αγόρασε το κινητό το πρωί και το βραδάκι το σετάραμε αφού περάσαμε windows 10. Στο δικό μου 640, καμία αναβάθμιση το insider και το facebook beta
iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

έχω lumia 735 και για κάποιο λόγο μετά από την αναβάθμιση έχω ελεύθερη μνήμη στο κινητό κάτω από 500 kb ενώ πριν είχα 2-3 Gb... ξέρει κανείς τι παίζει;
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Και στη δική μου συσκευή, lumia 640 XL όταν πήγα στο insider, μου λέει πως θέλει αναβάθμιση, αλλά στο store δεν μου βγάζει κάτι. Μάλιστα τώρα το απόγευμα, το store γενικά κολλάει πολύ. Προσπάθησα να κατεβάσω κάποια εφαρμογή και αφού προσπαθούσε για κάποια λεπτά, μου έβγαλε μήνυμα πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και να προσπαθήσω αργότερα. Το έχει συναντήσει και κάποιος άλλος αυτό;

Και στη δική μου συσκευή, lumia 640 XL όταν πήγα στο insider, μου λέει πως θέλει αναβάθμιση, αλλά στο store δεν μου βγάζει κάτι. Μάλιστα τώρα το απόγευμα, το store γενικά κολλάει πολύ. Προσπάθησα να κατεβάσω κάποια εφαρμογή και αφού προσπαθούσε για κάποια λεπτά, μου έβγαλε μήνυμα πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και να προσπαθήσω αργότερα. Το έχει συναντήσει και κάποιος άλλος αυτό;

Ναι εγώ σήμερα που προσπάθησα να κατεβάσω την εφαρμογή του σκρουτζ.

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Πιθανό να έχουν κάποιο πρόβλημα οι servers ή κάτι ετοιμάζουν.

Εγώ παιδιά είχα κάνει roll back στα 8.1, λόγω κάποιων προβλημάτων στην sd. Σήμερα που είδα το update του insider app και τη δυνατότητα που σου δίνει να κάνεις όποτε θες roll out και να παίρνεις επίσημα build και firmware όταν είναι διαθέσιμα, είπα να περάσω τα 10ρια. Και προς έκπληξη βλέπω ότι είναι διαθέσιμη η 10586.63, χωρίς να χρειάζεται να περάσω πρώτα την .29 και ούτω καθεξής. Καλό αυτό....

εγώ γυρνάω σε 8.1 με το recovery tool γιατί κρασάρει συνέχεια ο edge... κάθε φορά που τον ανοίγω με πετάει πίσω εδώ και πολύ ώρα!!

εγώ γυρνάω σε 8.1 με το recovery tool γιατί κρασάρει συνέχεια ο edge... κάθε φορά που τον ανοίγω με πετάει πίσω εδώ και πολύ ώρα!!
γιατι δεν κατεβάζεις κάποιον άλλο.οπως τον opera.εγω κατέβασα τον maxthon και ειναι παρά πολυ καλός

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα επομένως συγνώμη αν επαναλάβω κάτι που έχει ερωτηθεί.

Είμαι κάτοχος lumia 925 και μετα από πολλά βάσανα hard reset κλπ πλέον έχω την εκδοση .63

Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω έχει να κάνει με τους χάρτες. Βασικά από τότε που έκανα αναβάθμιση στα 10 έχω ξενερώσει που δεν έχω τα here maps kai drive.

Για εμένα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ατού του κινητού και έχοντας γυρίσει πολλά μέρη του κόσμου με έχουν βοηθήσει τρελά.

Το θέμα τωρα είναι ότι έχω πλεον μόνο την εφαρμογή χάρτες η οποία σε έμενα τουλάχιστον δεν έχει φωνητική πλοήγηση που είναι σημαντικό όταν οδηγάω.

Υπάρχει κάποια λύση για φωνητική πλοήγηση ή εγκατάσταση των here maps kai drive;

σε εμενα τους εχει κανονικά.σε προηγούμενη αναβάθμιση τους έχασε αλλα έπειτα σε επόμενη ξαναμπήκαν.και υπάρχει και κανονικά φωνητική πλοήγηση.περιμενε σε επόμενη αναβάθμιση ισως ξαναμπούν και σε σένα

γιατι δεν κατεβάζεις κάποιον άλλο.οπως τον opera.εγω κατέβασα τον maxthon και ειναι παρά πολυ καλός

Τον κατέβασα και ούτε αυτός δούλευε! Δεν ξέρω γιατί....

Edited by Alex_tz
Διόρθωση κώδικα παράθεσης