Jump to content

sdrala

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sdrala

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

sdrala's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδία σώστε με, είναι το κινητό της γυναίκας μου και εδώ και 3 ώρες έχει βγάλει πάνω αριστερά ενα εικονιδιο ακουστικων και δίπλα μια παύλα. αυτο δεν μπορώ να το απενεργοποισηω με τιποτα. Παω να δυναμωσω το κινητο και χαμηλωνει μονο του. Το χειροτερο δε είναι οτι δεν κλεινει καν. παταω το κουμπι να κλείσει και βγάζει απο πανω την μπαρα με το αθορυβο αλλα δεν κλεινει. τηλεφωνο οταν κανω ο αλλος δεν με ακουει. τι φταιει? μπορειτε να με βοηθησετε?
  2. Και στο κινητό της γυναίκας μας το ίδιο θέμα. Έκανα hard reset και έπαιξε η κάμερα αλλά μετά από τα update πάλι τα ίδια. Αναγκάστηκα να κατεβάσω άλλη εφαρμογή για κάμερα αλλά ψιλοτραγικό όλο αυτό. Θα δοκιμάσω να απεγκαταστήσω το htc speak.
  3. sdrala

    LG G Flex2 (H955)

    Δεν δοκιμασα.θεωρητικα δεν ειναι ταχυφορτιστης αυτος;Δεν πρεπει να βρω κατι αντιστοιχο;Μηπως να φταιει το καλωδιο;2 μηνες κινητο βεβαια αλλα ποιος ξερει τι καλωδια βαζουν.
  4. sdrala

    LG G Flex2 (H955)

    Εχω δοκιμασει 3 φορες απο το πρωι.Και παλι τα ιδια.2 μηνες το εχω το κινητο.
  5. sdrala

    LG G Flex2 (H955)

    Καλημέρα, σήμερα παρατήρησα το εξής και θα ήθελα τη γνώμη σας. Το κινητό μέσα σε 20 λεπτά φορτίζει μόνο 10%. Τι μπορεί να φταίει?
  6. sdrala

    LG G Flex2 (H955)

    Εγώ πάντως έχω την ringke fusion σε διάφανη και είμαι ευχαριστημένος ως ενός σημείου. Έρχεται και με ένα φοβερό screen protector.Όμως προσοχή γιατί έχει ένα φοβερό μειονέκτημα για αυτό την παρήγγειλα και σε μαύρο. Όταν βγάζεις φωτογραφία ή βίντεο με φλας φεγγίζει το διάφανο και ουσιαστικά δεν βγάζεις σωστη φωτογραφία ή βίντεο. Ένα μείον αλλα μεγάλης σημασιας. Κατά τα άλλα είναι αψογη η θηκη.
  7. sdrala

    LG G Flex2 (H955)

    Δηλαδή να μην ανησυχώ; Aυτό μπορεί να μου το πείτε με βεβαιότητα; Μήπως έχει θέμα hardware το κινητό ή όντως ζεστάθηκε και έριξε την απόδοση του; Ξέρετε είμαι νέος στο android και είμαι λίγο χαμένος.
  8. sdrala

    LG G Flex2 (H955)

    Νομίζω πως ναι.
  9. sdrala

    LG G Flex2 (H955)

    Τελικά κάθε φορα που κανω log in στον chrome με με το λογαριασμο μου πεταει αυτό το παραθυρο.Αρα κανω log out και τελειωνω. Και εφτιαξα και νέο λογαριασμο εν το μεταξυ και παλι τιποτα. Θα ηθελα όμως να σας ρωτησω και το εξής. Εκανα ένα benchmark test το πρωο και εβγαλα σκορ γυρω στη 71.000 Είναι δυνατο μεσα σε μια ωρα να ξαναεκανα 2 τεστ και να εβαλε σκορ μια 56.000 και μια 59.000.? Δεν είναι μεγαλη αποκλιση?Το κινητο το εκανα reset δεν εχει καμια εφαρμογή μεσα περα απο το antutu.Mηπως ζεσταθηκε ας πουμε ?Τι να πω είμαι και ασχετος με android και δεν σας κρυβω ότι εχω ξενερωσει με την ολη φαση.
  10. sdrala

    LG G Flex2 (H955)

    Καλημερα και σας ευχαριστω για τη βοηθεια.Μετα απο ξενυχτι....πηρε φωτια το κινητο κανοντας 3 εργοστασιακες επαναφορες και την τριτη φορα ως νεο κινητο δοκιμασα και εκανα logout στο λογαριασμο gmail οταν μπηκα στον chrome....εκ τοτε δεν μου εχει εμφανισει ξανα τιποτα.Τι να κανω προτεινετε; Ειναι θεμα λιγαριασμου.
  11. sdrala

    LG G Flex2 (H955)

    Συγνώμη που μιλησα απότομα αλλα είναι ενδεικτικο της απογοήτευσης μου.Εχω κινητο windows 3 χρονια και ποτε δεν ειχα τετοια θεματα.Μιλαμε ότι δεν μπορω να σερφαρω.Εκει που είμαι στο ιντερνετ μου πεταει αυτή τη σελιδα.Εκανα επαναφορά κινητου με εργοστασιακες ρυθμισεις και παλι τα ιδια. Δεν φευγει αυτό το πραγμα.
  12. sdrala

    LG G Flex2 (H955)

    Φίλε είμαι χρήατης windows 20 χρονια.Ειμαι πάρα πολύ προσεκτικός με τη χρήση του κινητου.Εχω ολες και ολες 6 εφαρμογες...viber word excel dropbox autocad και here maps. Eiναι δυνατον μεσα σε 10 μερες να μου εμφανίζεται αυτό το πράγμα.Ειναι να μην τρελαίνομαι΄?Το κινητο το εχω για δουλεια όχι για πειραματισμούς.
  13. sdrala

    LG G Flex2 (H955)

    Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κανείς γιατί είμαι σε απόγνωση. Εχω το κινητο 15 μερες.Το μονο σερφαρισμα μου στο ιντερνετ είναι σελιδες ενημερωσης και αθλητικες όπως gazetta κλπ. Εδώ και δυο μερες μπαινοντας στο gazetta στο sportdog και άλλες σελιδες μου πεταε παραθυρο google και λεει ότι το κινητο μου εχει 4 ιους και κινδυνευει και ότι πρεπει να πατησω για να εγκαταστήσω antivirus. Antivirus εν το μεταξυ εχω βαλει ένα free από το store. Πραγματικα ότι και να κανω δεν γινεται τιποτα κάθε φορα που παω να σερφαρω μου πεταει ατη τη σελιδα και είμαι σε απογνωση... τοσο που λησμονω το lumia.Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι σοι λειτουργικο είναι αυτό και τι ασφαλεια σου παρεχει. Μπορειτε σας παρακαλω να με βοηθήσετε γιατι θα το βγαλω σε πωλητηριο ακομη δεν το πηρα.
  14. sdrala

    LG G Flex2 (H955)

    Την ιδια θηκη πηρα και εγω με ενα screen protector της εταιρειας.εκανες τρομερη επιλογη.
  15. sdrala

    LG G Flex2 (H955)

    Εγώ πάντως είχα χρόνια να χαρώ τόσο πολύ με καινούριο gadget. Στη τιμή που το πήρα το κινητό απλά δεν υπάρχει. Είναι κλοπή. Και όσοι το βλέπουν μένουν με το στόμα ανοιχτό. Και μιλάμε για κατόχους iPhone 6s , xperia z5 τα πιο πρόσφατα παραδείγματα. Όταν δε άκουσαν και την τιμή μόνο που δεν έκλαψαν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα βγάλει πρόβλημα προς το παρον δηλώνω ερωτευμένος.
×
×
  • Create New...