Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι με τα βίντεο.swipe δε χρησιμοποιώ.

Πω... Άρα, καμία ελπίδα να τα ακούσουμε στο background πλέον...

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ με 625 κανένα πρόβλημα ούτε με την αναπαραγωγή ήχου ούτε με την αναπαραγωγή βίντεο σε mytube και tubecast.

Με τη .36, σε Lumia 820, έχει κάποιος θέμα με την αναπαραγωγή μουσικής, από βίντεο του youtube, στο background; Ούτε με mytube, ούτε με metrotube, ούτε με tubecast λειτουργεί....

Επίσης, πλέον έχω κι εγώ το θέμα με το πληκτρολόγιο, που πρέπει να κάνω swipe μια λέξη 2 και 3 φορές, για να την κάνει register. Και η αλλαγή γλώσσας, με swipe στο space δε μπορώ να πω ότι λειτουργεί... Τουλάχιστον, όχι όπως πριν...

το πληκτρολόγιο έχει θέμα στον edge, που τα έλεγε ο cb600f πριν μερικές μέρες. Τα γράφεις δύο φορές για να την πιάσει. Ότι πρόβλημα έχετε με mytube και τις υπόλοιπες εφαρμογές οφείλεται κατά κύριο λόγο στην google, αφού αυτές οι εφαρμογές απλά clients είναι..!

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Εγώ με 625 κανένα πρόβλημα ούτε με την αναπαραγωγή ήχου ούτε με την αναπαραγωγή βίντεο σε mytube και tubecast.

Όταν πέρασα την .29, έκανα hard reset κι επειδή δε δούλεψε, πήγα πίσω στα 8 και μετά καθαρό update. Στην .36 δεν έκανα κάτι. Έκανες κάτι διαφορετικό από εμένα;

το πληκτρολόγιο έχει θέμα στον edge, που τα έλεγε ο cb600f πριν μερικές μέρες. Τα γράφεις δύο φορές για να την πιάσει. Ότι πρόβλημα έχετε με mytube και τις υπόλοιπες εφαρμογές οφείλεται κατά κύριο λόγο στην google, αφού αυτές οι εφαρμογές απλά clients είναι..!

Να σου πω.. Στα 8.1, mytube και metrotube λειτουργούν κανονικά... Δε μπορώ να καταλάβω πού είναι η τόση διαφορά, δεδομένου ότι δεν έχουμε και τους drivers των 10αριών..

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Σου παίζουν δηλαδή στο back round???

Xiaomi 12 Pro

Όταν πέρασα την .29, έκανα hard reset κι επειδή δε δούλεψε, πήγα πίσω στα 8 και μετά καθαρό update. Στην .36 δεν έκανα κάτι. Έκανες κάτι διαφορετικό από εμένα;

Όχι, έκανα ακριβώς το ίδιο. Έχεις δοκιμάσει να τα απεγκαταστήσεις και να τα εγκαταστήσεις ξανά μπας και λυθεί το πρόβλημα;

Σου παίζουν δηλαδή στο back round???

Ναι κανονικά.

Να σου πω.. Στα 8.1, mytube και metrotube λειτουργούν κανονικά... Δε μπορώ να καταλάβω πού είναι η τόση διαφορά, δεδομένου ότι δεν έχουμε και τους drivers των 10αριών..

Ναι ε? Πάντως και στα 10 το mytube! στον υπολογιστή μου έβγαζε σφάλμα.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Όχι, έκανα ακριβώς το ίδιο. Έχεις δοκιμάσει να τα απεγκαταστήσεις και να τα εγκαταστήσεις ξανά μπας και λυθεί το πρόβλημα;

Απεγκατάσταση πώς κάνω; Το συνδέω στο Windows Recovery Tool και "γυρίζω" στα 8.1; Γιατί, γύρισα στα 8.1, αφού έκανα "τούβλο" τη συσκευή μου.

Ναι ε? Πάντως και στα 10 το mytube! στον υπολογιστή μου έβγαζε σφάλμα.

Ναι. Και στα 2 δε λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Επιλέγεις να ακούσεις στο background μόνο το audio κομμάτι του βίντεο κι αν πατήσεις κάποιο volume πλήκτρο, για να εμφανιστούν τα πλήκτρα αναπαραγωγής και ο τίτλος του βίντεο, δείχνει να φορτώνει 5-6 φορές το αρχείο/βίντεο και μετά σταματά ή πηγαίνει στο όποιο επόμενο μπορέσει να κάνει αναπαραγωγή..

Huawei Nova 5T

Απεγκατάσταση πώς κάνω; Το συνδέω στο Windows Recovery Tool και "γυρίζω" στα 8.1; Γιατί, γύρισα στα 8.1, αφού έκανα "τούβλο" τη συσκευή μου.

Εννοούσα τις δύο εφαρμογές να απεγκαταστήσεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη :) Αφού έχεις γυρίσει στα 8.1 δεν βλέπω το λόγο να το ξανακάνεις, αφού δεν δούλεψε τελικά.

Εννοούσα τις δύο εφαρμογές να απεγκαταστήσεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη :) Αφού έχεις γυρίσει στα 8.1 δεν βλέπω το λόγο να το ξανακάνεις, αφού δεν δούλεψε τελικά.

Α, σωστός. Είχα γυρίσει πριν τα 2-3 τελευταία updates των συγκεκριμένων apps. Θα ξαναδοκιμάσω. :)

Huawei Nova 5T

Αναφέρομαι στο θέμα με τα είκονίδια στην notification bar που αναφέρω στην παραπάνω παράθεση... Ας το δοκιμάσει κάποιος να μας πει...

Σχετικά με την εναλλαγή αγαπημένων φώτο, φαίνεται μετά απο κάποια ώρα να κολλάει σε κάποια αλλά παρατήρησα οτι αν μπω και βγω απο τις φωτογραφίες, συνεχίζει και πάλι την εναλλαγή.

.μολις το δοκίμασα στο δικό μου και ακριβώς το ίδιο κάνει και σε μένα τελικά.μαλλον ειναι στο μοντέλο.σου σβήνει εσένα στο άσχετο καμία φορά;τωρα που πήγα να το κάνω ήταν σβηστό.αλλες φορές κοκαλώνει κι ολλας μένοντας στην ώρα που κοκαλώσε και δεν δουλεύει τίποτα.αναγκαζομαι να το κλείνω και να το ξανανοίγω.και γράφει μια ώρα άσχετη.ανοιγω το Ίντερνετ και έρχεται σε δέκα δευτερα η κανονική ώρα

απο κάμερα δεν εχω παράπονο.απο όσο ξερω και βλέπω τις ίδιες βγάζει.hard reset δεν κάνω γιατι όντως φοβάμαι μην χάσω αρχεία.το authenticator το ξερω σαν εφαρμογή αλλα δεν την δουλευω όποτε δεν εχω απάντηση σε αυτό το θέμα.οτι άλλο θες ρωτά με.ιδια κινητά εχουμε

Ξέχασα να σου πω οτι δεν υποστηρίζει το rawer. Την εφαρμογή για τις φωτό δεν ξερω αν την ξες.και με τους χάρτες ένωσε μαζί τα here maps με το city lenses.

Βελτιώθηκε καθόλου η ταχύτητα λήψης φωτογραφιών (πάντα για 1020)?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Βελτιώθηκε καθόλου η ταχύτητα λήψης φωτογραφιών (πάντα για 1020)?
μπαααααααααα.θεωρω οτι γνωρίζεις οτι τραβάει δυο φωτό ταυτόχρονα

Πήρα σήμερα το 550 στον πατέρα μου γιατί έσπασε η οθόνη στο 535 που είχε... Θέλω να σας πω ότι το λειτουργικό πετάει και δεν έχει καμία σχέση με την technical preview. Επίσης έχει καταγραφή κλήσεων, glance screen και γενικά είναι πολύ γρήγορο. Υπομονή και ελπίζω να δουλέψουν και τα παλιότερα μοντέλα έτσι.

Πήρα σήμερα το 550 στον πατέρα μου γιατί έσπασε η οθόνη στο 535 που είχε... Θέλω να σας πω ότι το λειτουργικό πετάει και δεν έχει καμία σχέση με την technical preview. Επίσης έχει καταγραφή κλήσεων, glance screen και γενικά είναι πολύ γρήγορο. Υπομονή και ελπίζω να δουλέψουν και τα παλιότερα μοντέλα έτσι.

Η διαφορά των drivers. :)

Huawei Nova 5T

Σχετικά με τους drivers.

Για να καταλάβω, υπάρχει μια έκδοση tp ίδια για όλες τις συσκευές, από 630 μέχρι 1520 και εμείς περνάμε την ίδια αυτή έκδοση;

Αν είναι έτσι, ποιο είναι το νόημα της tp γενικότερα; τι πρόβλημα να εντοπίσω και να αναφέρω στο 930 όταν εκ των πραγμάτων η πχ 10586.36 είναι universal και δεν πρόκειται να δουλέψει σωστά στο τηλέφωνο μου;

Έχω δηλαδή το νέο πιρούνι της μηχανής μου και το δοκιμάζω στο CBR μου, άλλα την ίδια στιγμή το βάζει και ο φίλος στο C50 και πρέπει να δουλεύει σωστά; τι δεν καταλαβαίνω;

Σχετικά με τους drivers.

Για να καταλάβω, υπάρχει μια έκδοση tp ίδια για όλες τις συσκευές, από 630 μέχρι 1520 και εμείς περνάμε την ίδια αυτή έκδοση;

Αν είναι έτσι, ποιο είναι το νόημα της tp γενικότερα; τι πρόβλημα να εντοπίσω και να αναφέρω στο 930 όταν εκ των πραγμάτων η πχ 10586.36 είναι universal και δεν πρόκειται να δουλέψει σωστά στο τηλέφωνο μου;

Έχω δηλαδή το νέο πιρούνι της μηχανής μου και το δοκιμάζω στο CBR μου, άλλα την ίδια στιγμή το βάζει και ο φίλος στο C50 και πρέπει να δουλεύει σωστά; τι δεν καταλαβαίνω;

Κλαίω με το παράδειγμα που έδωσες, καλημέρα....λες να ταιριάζει (το πηρούνι) και στο Ducati 1098 μου. Off topic και συγγνώμη, αλλά έχεις πολύ δίκιο σε αυτό πολύ λες. Αυτή την διαφορά δεν είδα και εγώ όταν άλλαξα το 930 με το 532, όλα μου φάνηκαν ακριβώς τα ίδια ως προς την λειτουργία του λειτουργικού.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλημέρα. Σίγουρα έχεις καλύτερο πιρούνι από το tp της Honda.

Κοίτα φίλε, η Honda σίγουρα ξέρει, το 600RR 08 έχει στην πλάτη μερικά παγκόσμια πρωταθλήματα SuperSport, για την MS δεν είμαι σίγουρος.

Απλά, διαβάζω μέρες τώρα σε διάφορα ποστς "drivers" και "όταν βγουν οι drivers" και πραγματικά αναρωτιέμαι αν πραγματικά ισχύει.

Πάντως, τρομερό εργαλείο το Ducati άλλα.....για να το έχει άλλος :lol: x 3

Αν ποτέ βρεθούμε, μια και είσαι Δράμα από όσο ξέρω και εγώ Ξάνθη, θέλω βόλτα έτσι;

Εγώ δεν σου λέω για βόλτα με το CBRάκι γιατί....ένα ψοφίμι κάπου θα το μυρίσεις και θα σου σπάσει την μύτη :lol:

Πάντως στο tubecast παίζει ήχο στο παρασκήνιο αν το επιλέξω. Οι drivers που λέγαμε...

Edited by cb600f

Δεν έχει σχέση αυτό... Το hardware έχει.

Μπορεί δεν το γνωρίζω.τωρα δοκίμασα έβγαλα δυο φωτό, σαν να ειναι λίγο πιο γρήγορο

Καλημερα. Ειμαι φυσιολογικο να τρεχω την windows insider app να επιλεγω fast ring να κανει επανεκιννηση και οταν την ξανατρεχω να γινονται ολα απο την αρχη; και δωστου ξανα επανεκιννηση. Η εφαρμογη ειναι εγκατεστημενη στο τηλεφωνο και οχι στην SD.

Και ακομα δεν μπορω να κατεβασω το πακετο γλωσσας. Θυμαμαι οτι αφου βαλει κανεις καποιο ΤΡ build μετα απο δυο μερες βρισκει ενα μικρο sw update και αφου γινει τοτε κατεβαινουν κανονικα τα πακετα γλωσσας. Καμια ιδεα;

Ποτέ δεν αντιμετώπισα κάτι τέτοιο, ούτε φυσικά στο 635 που έχει κάρτα sd.

Ειχες κανει ποτε hard reset;;; αν ναι, μπορουσες κατευθειαν να κατεβαζεις πακετο γλωσσας;

Καλημερα. Ειμαι φυσιολογικο να τρεχω την windows insider app να επιλεγω fast ring να κανει επανεκιννηση και οταν την ξανατρεχω να γινονται ολα απο την αρχη; και δωστου ξανα επανεκιννηση. Η εφαρμογη ειναι εγκατεστημενη στο τηλεφωνο και οχι στην SD.

Και ακομα δεν μπορω να κατεβασω το πακετο γλωσσας. Θυμαμαι οτι αφου βαλει κανεις καποιο ΤΡ build μετα απο δυο μερες βρισκει ενα μικρο sw update και αφου γινει τοτε κατεβαινουν κανονικα τα πακετα γλωσσας. Καμια ιδεα;

Ναι είναι φυσιολογικό...

Για το πακέτο γλώσσας δεν ξέρω. Μπορείς να δοκιμάσεις hard reset και ιστορίες αλά με αμφίβολα αποτελέσματα...

:rtfm: