Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξανά γύρισα ξανά σε win 10 και μπορώ να ότι έχει βελτιωθεί παρα πολύ την που έτρεχε Αύγουστο(Σε Lumia 1020). Γνωρίζει κανεις αν μπορώ συνδέσω φλασακι μέσω καλωδίου;

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειμαι ο μονο που βλεπει το ui ως χειροτερο;

Εκει που ειχε ωραια το τηλεφωνο το ρολο τη δευτερης συσκευης σε μενα, το πιανω αραια και που τωρα, γιατι εχει κατι το απωθητικο.

Ειμαι ο μονο που βλεπει το ui ως χειροτερο;

Εκει που ειχε ωραια το τηλεφωνο το ρολο τη δευτερης συσκευης σε μενα, το πιανω αραια και που τωρα, γιατι εχει κατι το απωθητικο.

Παίζει να φταίνε τα hamburger menus, αλά Android... :p Προσωπικά, αυτά μου έχουν τη χειρότερη εντύπωση.

Huawei Nova 5T

στην φαση που ειμαστε θα επρεπε το λειτουργικο να δουλευει αψογα σε ολα τα χαρακτηριστικα και δυνατοτητες του οπως και οι core εφαρμογες της ms

μιλαω για τα στοιχειωδη δηλαδη σε καθε νεο release οποιουδηποτε λειτουργικου ,δεν μιλαω για τα universal apps ουτε για το android emulation ουτε για τιποτα αλλο που διερρεαν κατα καιρους

αιντε να δουμε τι εχουν κανει στην rtm αν και πλεον δεν κραταω καν καλαθι

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Χάθηκαν οι ειδοποιήσεις στα μηνύματα. Τις έχω ενεργοποιημένες..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Αν δεν πάρουμε firmware δεν θα ειναι αντικειμενικές απόψεις αλλα και στο 950 που εχει ειναι σαν beta αλλα πολύ καλυτέρα από εμάς

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Αν δεν πάρουμε firmware δεν θα ειναι αντικειμενικές απόψεις αλλα και στο 950 που εχει ειναι σαν beta αλλα πολύ καλυτέρα από εμάς

Αυτό θα έχει και αλλαγμένο firmware φαντάζομαι...

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

ρε παιδιά ποτε θα κυκλοφορήσει το win10 τελικά γιατί βλέπω ότι και τα site που λέγανε 14 Δεκέμβρη το σβήσανε.

ελπίζω να μην το τρενάρουν και άλλο.

Με το τελευταίο update η μπαταρία είναι με διάφορα καλύτερη αλλά δεν δουλεύει το call + sms filter

παιδια η microsoft το εχασε το παιχνιδι πατωσε με της ******** που κανει παμε για antroid αυτα, και μην ρωτισετε γιατι δεν υπαρχη επιστροφη η εταιρια ειναι για κλοτσιες.?μαυρα χαλια

Πέρασα χθες την τελευταία Insider Build (Fast Ring) στο Lumia 735 που φορούσε WP8.1 μου και πηγαίνει μια χαρά - η κάμερα ίσως έχει γίνει ένα κλικ πιο αργή αλλά αυτό το θέμα το είχα και με τη Lumia Camera στα 8.1 - δεν ήταν τόσο γρήγορη όσο η Microsoft Camera.

Θα περιμένω μέσα στις επόμενες ημέρες να δω πώς τα πάει από θέμα μπαταρίας και απόκρισης, αλλά προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος (ακόμα στήνω βέβαια τη συσκευή από την αρχή, δεν επανέφερα backup). :rolleyes:

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Παιδιά χαλαρώστε και κάντε λίγο υπομονή. Δεν είναι μικρή η αλλαγή πλεύσης που έχει κάνει η MS. Πότε πριν έδινε preview λογισμικό σε τέτοια κλίμακα; Πότε έδινε νέο λογισμικό σε συσκευές τριετίας και βάλε; Κι εγώ σπάζομαι σε μερικά θέματα αλλά στην τελική δεν είναι εύκολο να βγάλεις λειτουργικό που να είναι συμβατό με μια τέτοια γκάμα hardware.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Πέρασα χθες την τελευταία Insider Build (Fast Ring) στο Lumia 735 που φορούσε WP8.1 μου και πηγαίνει μια χαρά - η κάμερα ίσως έχει γίνει ένα κλικ πιο αργή αλλά αυτό το θέμα το είχα και με τη Lumia Camera στα 8.1 - δεν ήταν τόσο γρήγορη όσο η Microsoft Camera.

Θα περιμένω μέσα στις επόμενες ημέρες να δω πώς τα πάει από θέμα μπαταρίας και απόκρισης, αλλά προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος (ακόμα στήνω βέβαια τη συσκευή από την αρχή, δεν επανέφερα backup). :rolleyes:

βλέπεις κανενα σημάδι από notification led;

α... και μήπως τώρα όταν σε περνουν τηλέφωνο έχει συνεχομενη δόνηση;

@ MIXOStsi & polinerios Το θέμα μας δεν είναι ούτε η ορθογραφία ούτε οι προσωπικές αντιπαραθέσεις... Παρακαλώ να λήξει εδώ...

@ moyro Καλό είναι όταν γράφεις τέτοια ποστ να εξηγείς και τι προβλήματα έχεις γενικά... Φυσικά επιλογή σου είναι...

@ sony76 Επειδή γίνεται γενικά μια φασαρία για το notification led, αρχικά αν «ενεργοποιηθεί» (εφόσον υπάρχει πάντα) λογικά θα γίνει με την τελική έκδοση που θα έχει και τα firmware/drivers updates και έπειτα θα το ανακοινώσει και η ίδια η MS στο changelog που βλέπουμε σε κάθε update...

Για το δεύτερο που ρωτάς υπάρχει εδώ και καιρό... Όταν σε καλούν η δόνηση είναι μόνιμη πλέον...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Με 14 updates εφαρμογών σήμερα, ήρθε και το νέο facebook. Ωραία η νέα εμφάνιση, αν και βλέπω είναι ακόμα work-in-progress. Επίσης, παρόλο που επέλεξα να συνδεθούν οι επαφές του με τον τηλεφωνικό κατάλογο, αυτό δεν το έκανε... Ελπίζω να θέλει λίγη ώρα, αλλιώς θα "φύγει απ' το παράθυρο"....
Huawei Nova 5T

Εμένα μου έβγαλε κανονικά μπάρα συγχρονισμού. Αυτό το ρημάδι το reply πότε θα το δώσουν;

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

@ MIXOStsi & polinerios Το θέμα μας δεν είναι ούτε η ορθογραφία ούτε οι προσωπικές αντιπαραθέσεις... Παρακαλώ να λήξει εδώ...

Φυσικά αγαπητέ Alex, αλλά να γράφει κάποιος 5 αράδες χωρίς να αιτιολογήσει, πόσο μάλλον όταν τα γράφει για μια εταιρεία κολοσσό που δεν την φτάνει (ούτε εγώ φυσικά) ούτε στο νύχι της, το λες και flame bait...

Τουλάχιστον να γράφει ελληνικά.

Εσυ κανεις αξιολογηση γραπτων;

Γεια σου πατριώτη!!!

@some: Αυτό που κατακρίνετε, ου 666 M$, την όλη κατάσταση του OS χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ακόμα... :X

Ναι οκ, κάποια πράγματα είναι foul και λάθος κλπ. Άλλα μέχρι εδώ... Θέλει δρόμο ακόμα για να χτυπήσουμε το σφυράκι και να βγάλουμε τελεσίδικη απόφαση!!!

:rtfm:

Αυτό που κατακρίνετε, ου 666 M$, την όλη κατάσταση του OS χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ακόμα... :X

Χαχαχαχαχαχα :lol: Αυτό όντως συμβαίνει! Ειδικά με χρήστες άλλων λειτουργικών. :p

Huawei Nova 5T

Η μόνη δικαιολογία για την ms ειναι ότι έχτισε τα windows 10 και στα κινητά και στα σταθερά από το 0 αλλα ακομα και στο 950 που έχει firmware τρέχει beta λειτουργικό.. Βιάστηκε αλλα βιάστηκε γιατί ήδη είχε αργήσει πολύ με άλλο ένα reset μάλλον για καλο μας..

Δεν κρύβω ότι σκέφτομαι και εγώ για ένα edge plus η note 5 αλλα θα χάσω και πολλά καλά των Wm

Βλέπω να περιμένουμε τα Redstone και επίσης βλέπω μια δειλή κίνηση εφαρμογών να έρχονται στα wm10 όπως και για πρώτη φορα η παρουσίαση ήταν κάτι εκπληκτικό για τα δεδομένα ακομα και της apple

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

σε lagdroid δεν γυρναω ,δεν θελω να γινω χακερ για να δουλευω ενα αναθεματισμενο τηλεφωνο

για το ios δεν το συζητω καν ,σιγα μην δωσω ενα μηνιατικο για ενα τηλεφωνο σαν ψωνισμενος

αλλα η ms κ στα desktop με τα ρουφιανο10 κ στα mobile μας τα χαλαει

το κακο ειναι οτι δεν εχουμε εναλλακτικες

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Δεν κρύβω ότι σκέφτομαι και εγώ για ένα edge plus η note 5 αλλα θα χάσω και πολλά καλά των Wm

φιλε μου κατοχος και εγω windows phone.... πες ενα απο τα πολλα καλα εκτος το οτι ρολλαρει τελεια για να με ανεβασεις και δεν το δωσω...

πεστα στην νυφη να τα ακουσει η πεθερα και να μην γυρισω στο αντροιντ

+bobb -=azor=-

σε lagdroid δεν γυρναω ,δεν θελω να γινω χακερ για να δουλευω ενα αναθεματισμενο τηλεφωνο

για το ios δεν το συζητω καν ,σιγα μην δωσω ενα μηνιατικο για ενα τηλεφωνο σαν ψωνισμενος

αλλα η ms κ στα desktop με τα ρουφιανο10 κ στα mobile μας τα χαλαει

το κακο ειναι οτι δεν εχουμε εναλλακτικες

Αυτό το τελευταίο δεν μπορείς να το αποφύγεις όπου κι αν πας! Οπότε μένεις στα 10... ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂