Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έγινε και το update σε .29.. Δεν άλλαξε κάτι συνταρακτικό ή τουλάχιστον εγώ δεν το είδα... Αλλά, αργεί η Microsoft... Γενικότερα, όχι για το συγκεκριμένο update.. Αργεί πολύ...

Α, ναι.. Είχα και μια αύξηση της θερμοκρασίας, που δεν υπήρχε στο προηγούμενο update. Ελπίζω να ήταν λόγω της εγκατάστασης του .29..

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χθες έβαλα την preview και εγώ. Από ότι είδα δεν υπάρχει η εφαρμογή φίλτρο κλήσεων και sms. Ξέρουμε τον λόγο; Edited by emm_stra
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Υπάρχει στην εφαρμογή κλήσεων. Πατάς τις τρεις τελίτσες και σου βγάζει μενού με μπλοκαρισμένες κλήσεις. Επιλέγεις τις μπλοκαρισμένες και από εκεί και μετά έχει κανονικά τις επιλογές για προσθήκη αριθμού κ.τ.λ.. Το αντίστοιχο ισχύει και για τα sms.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Υπάρχει στην εφαρμογή κλήσεων. Πατάς τις τρεις τελίτσες και σου βγάζει μενού με μπλοκαρισμένες κλήσεις. Επιλέγεις τις μπλοκαρισμένες και από εκεί και μετά έχει κανονικά τις επιλογές για προσθήκη αριθμού κ.τ.λ.. Το αντίστοιχο ισχύει και για τα sms.

Ευχαριστώ το είδα. Απλα δεν μπλοκάρει τα διαφημιστικά μηνύματα που μπλόκαρε με τα 8αρια.

Το προσθήκη φωτογραφιών Microsoft δεν μπορεί να το αναβαθμίσει. Βγάζει λάθος συνέχεια. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς;

Σκέφτομαι να βάλω τα 10.ειναι στα ελληνικά?η θα μπουν όταν δωθουν τα επίσημα?

Στα Ελληνικά είναι. Από WP8 και μετά (για να μην πω από WP7.5), τα Ελληνικά υποστηρίζονται τόσο σε ανάγνωση, όσο και σε γραφή επίσημα.

Βέβαια, λένε ότι η Επίσημη αναβάθμιση σε W10M, θα ξεκινήσει στις 14, αυτού του μήνα.

Huawei Nova 5T

Βέβαια, λένε ότι η Επίσημη αναβάθμιση σε W10M, θα ξεκινήσει στις 14, αυτού του μήνα.

Για να δούμε... Η συσκευή μου είναι μία απ' τις πρώτες υποτίθεται! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Και κάτι ακόμα.αν πατήσω επαναφορα εργοστασιακών θα σβηστούν ότι έχω στο onenote?η δεν χρειαζετε?μην κάνω καμιά πατατια και τρεχω

Καλημέρα!

Αναβάθμιση στο store για τις εφαρμογές mail & calendar και phone. Στην πρώτη εχουν βάλει και week view και στην δεύτερη, στις κλήσεις πατόντας το details βλέπεις την διάρκεια της συγκεκριμένης κλήσης.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Μπορει καποιος να με επιβεβαιωσει ή να με διαψευσει...

Εχω μια επαφη. Σε αυτη την επαφη μου εχει βγαλει συνδεδεμενους δυο outllook λογαριασμους, δυο microsoft μυνηματα λογαριασμους και εναν λογαριασμο skype. Σε μια αλλη επαφη εχω δυο outlook, εναν μηνυματα και δυο skype. Το ιδιο μπαχαλο συμβαινει σχεδον σε ολες τις επαφες, ενω παντου κανονικα θα επρεπε να εχω απο εναν λογαριασμο. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι το skype που εναι συνδεδεμενο με τον microsoft λογαριασμο μου, δημιουργει νεες επαφες.

Το δευτερο προβλημα ειναι το εξης. Οταν μπαινω στην μεα εφαρμογη skype των 10, μου βγαζει κανονικα τις επαφες μου απο τον τηλεφωνικο καταλογο. Οταν παω ομως να κανω κληση, τοτε η εφαρμογη καλει την messenger επαφη και εννοειται οτι η κληση δεν γινεται ποτε. Το ιδιο και με τα μηνυματα. Δεν στελνει στις skype επαφες αλλα στις παλιες MSN. Επισης, οι επαφες skype οταν ειναι μονες τους και οχι συνδεδεμενες, στον τηλεφωνικο καταλογο δεν μου βγαζουν επιλογη για κληση skype παρα μονο οταν ειναι συνδεδεμεενς με αλλη επαφη, οπου και τοτε καλει στην msn επαφη.

Γενικοτερα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει και στις δυο περιπτωσεις. Υπαρχει κανεις που εχει λυσει το μυστηριο ή ολοι απλα δεν ασχολειστε οπως θα πρεπει να κανω και εγω....

Edited by stewe
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με το multitasking εκτος ότι νομίζω 7 εφαρμογές σε σχέση με τον ανταγωνισμό ειναι πολύ λίγες στην ουσία δουλεύουν παραπάνω απλα δεν τις δείχνει.. Άνοιξα πάνω από 7 και δυο από τις πρώτες που χάθηκαν ήταν το edge και το nextgen reader που και αν χαθηκαν μόλις πάτησα από το tile να ξανά ανοίξουν άνοιξαν στο σημείο που τις είχα αφήσει

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

ενταξει το multitasking ειναι και σε μεγαλο βαθμο θεμα μνημης οποτε οταν τα περισσοτερα wp ειναι στο 1gb καταλαβαινεις οτι ψιλοκαλα ειναι 7 εφαρμογες

το ζητημα ειναι να μην βλεπεις συχνα αυτο το resuming και να χρειαζεσαι στο swith τοσο χρονο οσο το να τρεξεις την εφαρμογη απο την αρχη ξερωγω

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Και κάτι ακόμα.αν πατήσω επαναφορα εργοστασιακών θα σβηστούν ότι έχω στο onenote?η δεν χρειαζετε?μην κάνω καμιά πατατια και τρεχω

Outlook λογαριασμό έχεις φτιάξει στη συσκευή σου; Αν ναι, ό,τι έχεις γράψει στο OneNote, συγχρονίζεται και αποθηκεύεται στο Outlook account σου. Δε θα χαθεί καμία σημείωση.

Εχω μια επαφη. Σε αυτη την επαφη μου εχει βγαλει συνδεδεμενους δυο outllook λογαριασμους, δυο microsoft μυνηματα λογαριασμους και εναν λογαριασμο skype. Σε μια αλλη επαφη εχω δυο outlook, εναν μηνυματα και δυο skype. Το ιδιο μπαχαλο συμβαινει σχεδον σε ολες τις επαφες, ενω παντου κανονικα θα επρεπε να εχω απο εναν λογαριασμο. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι το skype που εναι συνδεδεμενο με τον microsoft λογαριασμο μου, δημιουργει νεες επαφες.

Το δευτερο προβλημα ειναι το εξης. Οταν μπαινω στην μεα εφαρμογη skype των 10, μου βγαζει κανονικα τις επαφες μου απο τον τηλεφωνικο καταλογο. Οταν παω ομως να κανω κληση, τοτε η εφαρμογη καλει την messenger επαφη και εννοειται οτι η κληση δεν γινεται ποτε. Το ιδιο και με τα μηνυματα. Δεν στελνει στις skype επαφες αλλα στις παλιες MSN. Επισης, οι επαφες skype οταν ειναι μονες τους και οχι συνδεδεμενες, στον τηλεφωνικο καταλογο δεν μου βγαζουν επιλογη για κληση skype παρα μονο οταν ειναι συνδεδεμεενς με αλλη επαφη, οπου και τοτε καλει στην msn επαφη.

Γενικοτερα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει και στις δυο περιπτωσεις. Υπαρχει κανεις που εχει λυσει το μυστηριο ή ολοι απλα δεν ασχολειστε οπως θα πρεπει να κανω και εγω....

Για να αποκλείσουμε τα πιο απλά.

Στην εφαρμογή People, όταν επιλέγεις τους λογαριασμούς, απ' τους οποίους θα εμφανίζονται οι επαφές, μήπως υπάρχουν και εκεί 2 Outlook accounts;

Huawei Nova 5T

Αυτό που κατάλαβα εγώ, είναι το εξής. Σαν microsoft messaging, βλέπει μεν το skype account, αλλά συνδέει και το msn account. Το μπέρδεμα γίνεται γιατί πολλοί δεν συνέχισαν με τον ίδιο λογαριασμό στο skype, αλλά κάνανε καινούργιο και πρέπει να τα βάλεις ένα ένα. Αλλά και πάλι μου έχει τύχει να στέλνω απο τα μηνύματα στο skype και να πάει στο λογαριασμό msn. Τα είχα και εγώ διπλά και τρίδιπλα, αλλά έφτιαξαν μόνα τους. Κάποιες επαφές που προσπάθησα να ενώσω, δεν μου τις δεχότανε ενώ ήταν προφανές. Άνοιξα το παλιό skype, έκανα συγχρονισμό επαφών, το έκλεισα έκανα default το καινούργιο skype video, και κάποιες μου τις είδε έτσι.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Αυτό που κατάλαβα εγώ, είναι το εξής. Σαν microsoft messaging, βλέπει μεν το skype account, αλλά συνδέει και το msn account. Το μπέρδεμα γίνεται γιατί πολλοί δεν συνέχισαν με τον ίδιο λογαριασμό στο skype, αλλά κάνανε καινούργιο και πρέπει να τα βάλεις ένα ένα. Αλλά και πάλι μου έχει τύχει να στέλνω απο τα μηνύματα στο skype και να πάει στο λογαριασμό msn. Τα είχα και εγώ διπλά και τρίδιπλα, αλλά έφτιαξαν μόνα τους. Κάποιες επαφές που προσπάθησα να ενώσω, δεν μου τις δεχότανε ενώ ήταν προφανές. Άνοιξα το παλιό skype, έκανα συγχρονισμό επαφών, το έκλεισα έκανα default το καινούργιο skype video, και κάποιες μου τις είδε έτσι.

Σε γενικές γραμμές msn-skype-outlook ήταν 3 διαφορετικές εφαρμογές της ms και τώρα προσπαθεί να τις ενώσει όσο ποιο καλά γίνετε και έτσι όλες οι επαφές μπερδεύωντε.. κάποιες φορές στο mesaging γράφει μια επαφή κάπως έτσι facebook:xXXXXXXXXX

Το προσθήκη φωτογραφιών Microsoft δεν μπορεί να το αναβαθμίσει. Βγάζει λάθος συνέχεια. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς;

Ναι το αντιμετωπίζω και εγώ. Από την πρώτη στιγμή που έβαλα τα wndows 10, αυτή η εφαρμογή δεν αναβαθμιζόταν μαζί με κάποιες άλλες. Στην πορεία όσες εφαρμογές δεν αναβαθμίζονταν άρχισε να κατεβαίνει σταδιακά η αναβάθμιση τους, ενώ η συγκεκριμένη εφαρμογή συνεχίζει να μου βγάζει σφάλμα.

Ελπίζω αυτά τα τελευταία προβλήματα με της επαφές, που διαβάζω πιο πάνω, να μην υπάρχουν όταν έρθουν τα υποτιθέμενα official 10, αλλιώς βλέπω να τρέχουμε και να μην φθάνουμε!!!! :confused: :confused:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εδώ και μήνες προσπαθώ να καταλάβω την χρησιμότητα το κουμπιού Bing.. Από την .29 και μετά μου βγάζει τον edge με αναζήτηση "searchTerms"... Σας το κάνει και εσάς?
the show must go on...

Για να αποκλείσουμε τα πιο απλά.

Στην εφαρμογή People, όταν επιλέγεις τους λογαριασμούς, απ' τους οποίους θα εμφανίζονται οι επαφές, μήπως υπάρχουν και εκεί 2 Outlook accounts;

Όχι. Στα φίλτρα έχω Outlook, μηνυματα microsoft και Skype... όλα από μία φορά.

Δες στην φωτο.

http://1drv.ms/1HT77DV

Μία επαφή με 8 συνδεδεμένες. Δύο outlook, δύο μηνύματα και ένα skype. Αυτή η επαφή υπάρχει μία φορά στο Outlook και εννοείται ότι έχει ένα μόνο msn. Αν αποσυνδέσω την Skype επαφή και την βρω μετά στον κατάλογο, τότε αυτή η επαφή μου βγάζει αριθμούς τηλεφώνου και καμία επιλογή να κάνω κλήση ή να στείλω μήνυμα μέσω skype. Επίσης αν προσέξεις οι εικόνες στις διπλές επαφές είναι διαφορετικές, οπότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι skype, outlook και msn επαφές έχουν τραβήξει η μία δεδομένα από την άλλη και τα έχουν κάνει όσο πιο σκατά γίνεται...

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Εγώ πάντως αν και κατά φερα σε ένα 930 που έχω να βάλω το πρόσφατο build δεν έχω καταφέρει να τι περάσω στο 950xl μου, δεν το βρίσκει άπλα....

Εγώ πάντως αν και κατά φερα σε ένα 930 που έχω να βάλω το πρόσφατο build δεν έχω καταφέρει να τι περάσω στο 950xl μου, δεν το βρίσκει άπλα....

οπως τα βλεπω τα πραγματα το κακο με το 950xl σου ειναι οτι δεν θα μπορει να παρει 8.1 :p

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Δες στην φωτο.

Μία επαφή με 8 συνδεδεμένες. Δύο outlook, δύο μηνύματα και ένα skype. Αυτή η επαφή υπάρχει μία φορά στο Outlook και εννοείται ότι έχει ένα μόνο msn. Αν αποσυνδέσω την Skype επαφή και την βρω μετά στον κατάλογο, τότε αυτή η επαφή μου βγάζει αριθμούς τηλεφώνου και καμία επιλογή να κάνω κλήση ή να στείλω μήνυμα μέσω skype. Επίσης αν προσέξεις οι εικόνες στις διπλές επαφές είναι διαφορετικές, οπότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι skype, outlook και msn επαφές έχουν τραβήξει η μία δεδομένα από την άλλη και τα έχουν κάνει όσο πιο σκατά γίνεται...

Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό, ήταν ακριβώς αυτό που γράφεις στο τέλος του post σου. Θα ψάξω αύριο περισσότερο και στη δική μου συσκευή με 10άρια και θα ξαναγράψω.

οπως τα βλεπω τα πραγματα το κακο με το 950xl σου ειναι οτι δεν θα μπορει να παρει 8.1 :p

Κακίες! :p

Huawei Nova 5T

Δες στην φωτο.

Έχω το ίδιο πρόβλημα με 8.1

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg