Cynaegeirus Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Σε όλους συμβαίνει αυτό. Είναι bug της 581. Δεν το βλέπω εγώ... Μισή μέρα με την 581 στο 535 και δεν βλέπω διαφορά απο την 572 Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Με ποσα back επανέρχεται στην αρχική οθόνη στα 10; Χωρίς να αφήνει εφαρμογές ανοιχτές εννοείται... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ανάλογα με τις πόσες εφαρμογές έχεις άνοιχτες. Μέχρι να κλείσουν όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Με ποσα back επανέρχεται στην αρχική οθόνη στα 10; Χωρίς να αφήνει εφαρμογές ανοιχτές εννοείται... Δεν κλείνουν οι εφαρμογές με το back... Πρέπει να τις κλείσεις απ' το task view. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Δεν το βλέπω εγώ... Μισή μέρα με την 581 στο 535 και δεν βλέπω διαφορά απο την 572 Τι δεν βλέπεις; Εσυ δεν έχεις το bug με την SD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Αν και γενικά έχει φτιάξει η θερμοκρασία στα παιχνίδια ζεματάει πάλι και εύκολα... Βέβαια για κάτι τέτοια μπορεί να θέλει firmware Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Τι δεν βλέπεις; Εσυ δεν έχεις το bug με την SD; βλέπω και εσωτερική μνήμη και sd κανονικά. Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pel Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Επιπλέων όταν πατάς συνχόμενα το back και πηγαίνεις εκεί που θα κλείσεις εφαρμογές task view στο start αριστερά πάνω έχει ενα γκρίζο εικονίδιο το κάνει και σε εσάς? κάτι έτσι http://1drv.ms/1RhTaix Το έχω και γω lumia830 ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βλέπω και εσωτερική μνήμη και sd κανονικά. Είσαι σίγουρος ότι είσαι στη 581? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Το έχω και γω lumia830 ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είσαι σίγουρος ότι είσαι στη 581? Μήπως δεν έκανε hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Μήπως δεν έκανε hard reset? δεν έκανα hard reset παιδιά. απλό update Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Είσαι σίγουρος ότι είσαι στη 581? Καταρχήν δεν το έχουν όλοι ντε και καλά το συγκεκριμένο bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alegg Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 να παω στην δοκιμαστικη εκδοση η να περιμενω την κανονικη?? αμα παω τωρα στην δοκιμαστικη θα μπορω μετα να παω στην κανονικη οταν βγει?? εχω το νοκια λουμια 730 Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 να παω στην δοκιμαστικη εκδοση η να περιμενω την κανονικη?? αμα παω τωρα στην δοκιμαστικη θα μπορω μετα να παω στην κανονικη οταν βγει?? εχω το νοκια λουμια 730 Ευχαριστω:) Θα μπορείς να πάρεις την τελική η να γυρίσεις άμα δεν σου αρέσουν στα 8.1 αλλα σβήνοντας όλα τα πράγματα από το κινητό Τώρα αν θες να τα βάλεις είναι στο δικό σου χέρι.. Η αυτονομία και η γρηγοράδα είναι ένα τακ χειρότερη από τα 8.1 οι δυνατότητες πολύ περισσότερες και πότε πότε δεν δουλεύει και κάτι.. Εσύ αποφασίζεις Υ.γ. Έβαλε κανένας το motion data? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Υ.γ. Έβαλε κανένας το motion data? Μπά εδώ και καιρό δεν μπαίνει με τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag02 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Θα μπορείς να πάρεις την τελική η να γυρίσεις άμα δεν σου αρέσουν στα 8.1 αλλα σβήνοντας όλα τα πράγματα από το κινητό Τώρα αν θες να τα βάλεις είναι στο δικό σου χέρι.. Η αυτονομία και η γρηγοράδα είναι ένα τακ χειρότερη από τα 8.1 οι δυνατότητες πολύ περισσότερες και πότε πότε δεν δουλεύει και κάτι.. Εσύ αποφασίζεις Υ.γ. Έβαλε κανένας το motion data? Θα διαφωνίσω με το κοκκινισμένο. Ειδικά απο την 572 και μετά μου φαίνονται ίδια, αν όχι ταχύτερα απο τα 8.1 στο 925. Ίσως βέβαια φταίει που ειχα συνηθίσει τόσο καιρό με τις προηγούμενες εκδόσεις της tech preview, αλλά και πάλι, ειναι ταχύτατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 την πέρασα χωρίς hard reset απο την 572. όλα καλά προς το παρόν. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Θα διαφωνίσω με το κοκκινισμένο. Ειδικά απο την 572 και μετά μου φαίνονται ίδια, αν όχι ταχύτερα απο τα 8.1 στο 925. Ίσως βέβαια φταίει που ειχα συνηθίσει τόσο καιρό με τις προηγούμενες εκδόσεις της tech preview, αλλά και πάλι, ειναι ταχύτατο. Ακριβώς το ίδιο και σε 625, από θέμα ταχύτητας είναι μια χαρά. Έχουν περιοριστεί πλέον κάπως τα φαινόμενα της φόρτωσης και της συνέχειας και είμαι ευχαριστημένος σε αυτόν τον τομέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Η μπαταρία είναι οντως λίγο χειρότερη από 8.1, φαντάζομαι θα λυθεί το πρόβλημα. Edit: Ρε παιδια χάθηκαν οι επαφές μου από το σκαιπ τωρα που το άνοιξα. Έχω κάνει ένωση του σκαιπ και του πρωιν msn και μέχρι σήμερα έδειχνε ολες τις επαφές τωρα δείχνει μόνο τρεις που είναι από το messenger. Στον υπολογιστή μου τις δείχνει ολες. Έκανα αποσύνδεση και μπήκα πάλι αλλα τα ίδια. Edited October 30, 2015 by kampamarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Windows 10 Mobile 10581 Vs Windows Phone 8., Speed Comparison Ερώτηση αν πάτε να καλέσετε κάποιον αριθμό πατώντας ενναν έναν αριθμό 6 9 κλπ στο πρώτο αριθμό έχει και σας πολυ λαγκ; Επίσης πατήστε: Smartdial does not work with Greek language στο feedback και το πρώτο που βγαίνει λέει κάτι παρόμοιο ψηφήστε μπας και βάλουν και ελληνικά στο smartdial Edited October 30, 2015 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 δυστηχως βγαζει αυτο το κωδικο σφαλματος 0x80070538 και δεν κανει την αναβαθμιση. ψαχνοντας λιγο στο νετ βρηκα οτι το εχουν και αλλοι και η μονη λυση μεχρι στιγμης ειναι η επιστροφη στα 8 και φτου απο την αρχη.....ευτυχως που και καλα το ειχε λυσει αυτο το θεμα.....τεσπα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 δυστηχως βγαζει αυτο το κωδικο σφαλματος 0x80070538 και δεν κανει την αναβαθμιση. ψαχνοντας λιγο στο νετ βρηκα οτι το εχουν και αλλοι και η μονη λυση μεχρι στιγμης ειναι η επιστροφη στα 8 και φτου απο την αρχη.....ευτυχως που και καλα το ειχε λυσει αυτο το θεμα.....τεσπα.... Εδώ, στην προηγούμενη build, υπήρχε θέμα, που πήγαινες να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το κινητό γινόταν τούβλο και η Microsoft δεν έκανε κάτι γι' αυτό... Και στα Discussions υπάρχουν πολλά τέτοια θέματα... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 δυστηχως βγαζει αυτο το κωδικο σφαλματος 0x80070538 και δεν κανει την αναβαθμιση. ψαχνοντας λιγο στο νετ βρηκα οτι το εχουν και αλλοι και η μονη λυση μεχρι στιγμης ειναι η επιστροφη στα 8 και φτου απο την αρχη.....ευτυχως που και καλα το ειχε λυσει αυτο το θεμα.....τεσπα.... Αν είσαι στην 572 μπορείς να περιμένεις την επόμενη αναβάθμιση. Η 581 δεν προσφέρει τίποτα καινούριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Tην περασα και εγω στο 930 και ειμαι ευχαριστημενος για την ωρα! Πολυ ποιο ομορφο το κινητο με τα 10αρια! Χωρις hard reset και εχω ακριβως οτι ειχα πριν, απλα αναβαθμιστηκα σε 10 ! Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Ποια είναι η τελευταία build για slow insiders...??? Άκυρο, ήμουν στην 166 με slow και όταν έβαλα fast αναβαθμίστηκε στην 581... Πολύ θετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, αναλυτικά αργότερα... Edited October 31, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) Στην 5.81 ,δεν μου δουλεύει το φλάς ενώ έφτιαξε το πληκτρολόγιο και πλέον έχει ορθογραφικό έλεγχο αλλά και γράφει με σαρωσει γραμμάτων, το οποίο δουλεύει άψογα... Edit: Μόλις έκανα μια επανεκκίνηση και το φλάς δουλεύει... Edited October 31, 2015 by nassosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts