niotheros Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Έχει κολλήσει στο 0% το downloading εδώ και μισή ώρα. Φυσιολογικό; Φυσιολογικό! Σήμερα βγήκε και είναι λογικό να την κατεβάζει πάρα πολύς κόσμος αυτή τη στιγμή! ;) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το 950 έχει την ίδια έκδοση preview μ εμάς, δεν νομίζω να έχουν κάτι διαφορετικό, θυμάμαι όμως στα χαρακτηριστικά του 950 να λέει call recording Τεσπα, πρέπει να προσπαθησει πολυ η microsoft, δεν κάνει αλματα αλλα μικρα βηματα που ξεπερνιουνται ευκολα απο τον ανταγωνισμο Το 950 θα έχει τα official λογικά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το 950 θα έχει τα official λογικά! οταν κυκλοφορισει επισημα, τωρα εχει insider εκδοση, πως δηλαδη να υπαρχει ηδη η final κ εμεις να περνουμε preview Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το 950 θα έχει τα official λογικά! Όταν κυκλοφορήσει τα official θα έχει, στην παρουσίασή του ήταν με την τρέχουσα preview, αφού ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 ολοι πειραμε την 581 αλλα σαν να μην αλλαξε τιποτα απο την 572 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 ολοι πειραμε την 581 αλλα σαν να μην αλλαξε τιποτα απο την 572 Πως την πήρατε ρε παιδιά ? Είμαι 1,5 ώρα στο 16% και δεν λεει να πάει παραπάνω !!!! Πόση ώρα θέλει ρε γαμ@το ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Και εγώ την πήρα και έγινε σχετικά γρήγορα κιόλας νομίζω. Εμένα το μόνο "bug" που είχε (το tile του facebook δε γινόταν μακρόστενο), διορθώθηκε. Ταχύτητα δε βλέπω διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Η επιβεβαίωση του mail δουλεύει ξανά το motion data ακόμα δεν μου το κατεβαζει.. Σε σας; hard reset δεν έχω κάνει.. Επίσης πάλι δεν μπορώ να βάλω το google στον edge σαν default search engine Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ενδιαφερομαι και εγω να την βαλω στο 930 μου, αλλα θελω να κρατησω οτι μπορω απο οτι εχω στην συσκευη μου. Τι μπορω να σωσω ? Hard reset υποθετω οτι θα χρειαστει να κανω Ειναι η κυρια συσκευη μου Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Η επιβεβαίωση του mail δουλεύει ξανά το motion data ακόμα δεν μου το κατεβαζει.. Σε σας; hard reset δεν έχω κάνει.. Επίσης πάλι δεν μπορώ να βάλω το google στον edge σαν default search engine Έχεις προσπάθησει με τον τρόπο που είχα γράψει; Μπαίνεις στον edge και βάζεις τις σελίδες να δείχνουν ολόκληρες και όχι mobile. Πάς google, κάνεις μια τυχαία αναζήτηση και αν πας στις ρυθμίσεις σου έχει να τον επιλέξεις σαν default. Την κατεβάζω και εγώ. 1 ώρα και είμαι στο 60%, αλλά λόγω αργού ιντερνετ. edit: Τώρα γίνεται εγκατάσταση. Μετά την τελέυταια ενημέρωση του facebook beta, πάει ακόμα πιο γρήγορα και έφτιαξαν το θέμα με την ανάλυση. Edited October 29, 2015 by AgelosMo Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Έχεις προσπάθησει με τον τρόπο που είχα γράψει; Μπαίνεις στον edge και βάζεις τις σελίδες να δείχνουν ολόκληρες και όχι mobile. Πάς google, κάνεις μια τυχαία αναζήτηση και αν πας στις ρυθμίσεις σου έχει να τον επιλέξεις σαν default. Την κατεβάζω και εγώ. 1 ώρα και είμαι στο 60%, αλλά λόγω αργού ιντερνετ. Δεν το είχα δει το μηνυμα σου πριν αλλα τώρα που το δοκίμασα δεν μου δούλεψε εκτος αν κάνω κάτι λάθος.. Edit Μετά από κάποιες δοκιμές τελικά δούλεψε χωρίς να κάνω κάτι διαφορετικό Edited October 29, 2015 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Παιδιά έκανα βλακία και έκανα hard reset αντι ένα απλό update ΄γιατί πρώτο θα κάνει 2-3 μέρες μέχρι να στρώσει το λογισμικό στο κινητό και επείσης έκανα 2hard reset και τα storage δε μου τα εμφανίζει σωστά του κινητού δεν μου το εμφανίζει καν ενώ αυτό της sd μου το εμφανίζε με κινέζικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 την περασα και εγω την νεα ρομ παει πολυ καλυτερα βλεπω, σχεδον αριστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pel Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Έβαλα την 581 στο χώρο αποθήκευσης δεν βλέπω το χώρο του τηλεφώνου ,φαίνεται μόνο η SD,καμία ιδεα Edited October 30, 2015 by pel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Έβαλα την 581 στο χώρο αποθήκευσης δεν βλέπω το χώρο του τηλεφώνου ,φαίνεται μόνο η SD,καμία ιδεα Σε όλους συμβαίνει αυτό. Είναι bug της 581. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Πρώτη φορά από όταν ξεκίνησα να συμμετέχω στο insider που η μπαταρία δεν έπεσε καθόλου όλο το βράδυ (8ωρο). Και φυσικά δεν ζεσταίνεται πλέον. Νομίζω πως η επόμενη θα είναι η rtm. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 ισως η χθεσινη built να ειναι η τελικη..αν μπειτε στης πληροφοριες λεει windows 10 mobile και οχι technical preview..λογικα τωρα μενουν μονο τα firmware για καθε συσκευη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Hard reset να κάνουμε τελικά;γιατί να πω την αμαρτία μου βαριέμαι να το στήνω από την αρχή...:ninja: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Hard reset να κάνουμε τελικά;γιατί να πω την αμαρτία μου βαριέμαι να το στήνω από την αρχή...:ninja: Αν αναβάθμισες από τα 8.1 καλό είναι να κάνεις. Αν ήσουν σε προηγούμενο build των 10 δεν είναι απαραίτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Hard reset να κάνουμε τελικά;γιατί να πω την αμαρτία μου βαριέμαι να το στήνω από την αρχή...:ninja: Γνώμη μου είναι να κάνεις το Update και όποτε έχεις ώρα κάνε και το Hard reset.. εγώ που έκανα hard reset άδικος κόπος ήτανε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 ισως η χθεσινη built να ειναι η τελικη..αν μπειτε στης πληροφοριες λεει windows 10 mobile και οχι technical preview..λογικα τωρα μενουν μονο τα firmware για καθε συσκευη.. Δε μπορεί να είναι η τελική από τη στιγμή που δε δουλεύουν κάποια πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Επιπλέων όταν πατάς συνχόμενα το back και πηγαίνεις εκεί που θα κλείσεις εφαρμογές task view στο start αριστερά πάνω έχει ενα γκρίζο εικονίδιο το κάνει και σε εσάς? κάτι έτσι http://1drv.ms/1RhTaix Edited October 30, 2015 by kipreosomonoiati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Αν αναβάθμισες από τα 8.1 καλό είναι να κάνεις. Αν ήσουν σε προηγούμενο build των 10 δεν είναι απαραίτητο. είμαι ακριβώς στο προηγούμενο,άρα δεν θα κάνω γι αρχή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 σιγουρα δεν ειναι, αλλα νομιζω οτι η επομενη θα ειναι. εμενα πχ οταν βαζω ξυπνητηρι, διαλεγω τον εναν ηχο που εχει παταω να τον ακουσω και δεν παιζει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ήμουν σε slow ring, διάβαζα πολλά καλά για την 10572... Γύρισα σε fast και επειδή είχα κάποια θέματα, είπα να κάνω ένα hard reset, πριν το update... Τι το 'θελα... Η συσκευή είναι τούβλο πλέον.. Όχι ότι δεν το έχω ξανακάνει.. :lol: Η επιλογή του recovery tool δεν υφίσταται. Πάντως, για να κάνει κάποιος hard reset με το συνδυασμό πλήκτρων, πρέπει να έχει ακρίβεια χειρουργού. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts