paolo21r Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 από ότι βλεπω οι αγορες μεσω vodafone δεν γινονται σε lumia 640xl,το παθαινει και άλλος αυτό? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkok Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εγώ φίλε έχω cosmote και δεν καταφέρνω να κάνω αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εγώ φίλε έχω cosmote και δεν καταφέρνω να κάνω αγορά μονο η Vodafone προσφερει αυτή την υπηρεσια Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkok Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Δηλαδή τι εννοείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 αγορες από το store μπορεις να κανεις και πληρωνεις μεσω του λογαριασμου σου η το υπολοιπο σου αν εχεις καρτοκινητο και το υποστιριζει μονο η Vodafone αυτή την υπηρεσια Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 να σαι καλα.ειναι πολύ χρησιμο ουτε μπλέκεις με καρτες,paypal κτλ και πιο ασφαλη από όλα,τα αλλα οs ακομα δεν το εχουν εφαρμοσει και στα windows είναι πανω από 3 χρονια Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Την έβαλα και εγώ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το tile του facebook δε μου γίνεται μακρόστενο, μόνο μικρό και μεσαίο. Το έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα; Κατά τα άλλα, είναι ταχύτατη. Lumia 640 XL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Την έβαλα και εγώ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το tile του facebook δε μου γίνεται μακρόστενο, μόνο μικρό και μεσαίο. Το έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα; Κατά τα άλλα, είναι ταχύτατη. Lumia 640 XL και εμενα ετσι ειναι Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Πριν 3-4 ώρες ήρθαν και τα sms. Συγχρονίστηκαν όλα, παλιά και νέα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankie1099 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ξερεις κανεις τι παιζει τελικα με Here Maps / Drive κλπ??? Στο νεο store με την insider preview δεν τα βρίσκω πλεον... Τα χασαμε οριστικα? Παει? Αυτο ηταν??? χαχαχχαχαα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Την έβαλα και εγώ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το tile του facebook δε μου γίνεται μακρόστενο, μόνο μικρό και μεσαίο. Το έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα; Κατά τα άλλα, είναι ταχύτατη. Lumia 640 XL Στο δικό μου το 640xl γίνετε μακρόστενο κανονικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδιά, όσοι έχετε εγκαταστήσει τις τελευταίες εκδόσεις των 10, η εμπειρία του να ακούς μουσική με ακουστικά ή bluetooth μέσω του ενσωματωμένου player ή τρίτης εφαρμογής, έχει βελτιωθεί καθόλου σε σχέση με τα 8.1; Διότι δυστυχώς μετά τα 8.1 δεν ξαναείδαμε άσπρη μέρα... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pel Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Lumia 830 , έβαλα την τελευτεα έκδοση , όταν κλειδώνει η οθόνη το WiFi απενεργοποιητε σε κάποιον άλλο συβενει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pel Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 μονό στον edge , όταν κλειδώνει η οθόνη απενεργοποιείται το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ξερεις κανεις τι παιζει τελικα με Here Maps / Drive κλπ??? Στο νεο store με την insider preview δεν τα βρίσκω πλεον... Τα χασαμε οριστικα? Παει? Αυτο ηταν??? χαχαχχαχαα Λένε ότι ειναι προσωρινό πρόβλημα, αλλα πιστεύω ότι πάμε τελικά στην έκδοση map της microsoft, έκδοση που για εμένα τουλάχιστον είναι μια χαρά. Έχει traffic info και επειδή έχω την Αγγλική φωνή μου διαβάζει και τα ονόματα των δρόμων (αν είναι με λατινικούς χαρακτήρες) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Επειδή δεν έχει (νομίζω) αναφερθεί κα επειδή προσωπικά με ψιλοαφορά: Κανένα νέο για static IP υπάρχει, έχετε δει εσείς που τα δουλεύετε? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankie1099 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 ειναι και η δυναμη της συνηθειας... ιδωμεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Διάβασα στο wmpoweruser.com, ότι στην 10572 έκδοση δείχνει πόσες φορές χτύπησε το κινητό σε μια αναπάντητη. Το έχει προσέξει κανείς αυτό? http://wmpoweruser.com/windows-10-mobile-build-10572-will-now-show-you-how-many-rings-your-missed-callers-waited/ Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Και Google search στον Edge. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Εγκατέστησα χθες τη 10572 και είναι πραγματικά εξαιρετική έκδοση! Δεν έκανα hard reset και όλα είναι ομαλά και σταθερά. Νομίζω πλησιάζουμε στην RTM. Τι είναι η RTM; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Τι είναι η RTM; Η τελική έκδοση του λειτουργικού. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 «Release To Manufacturing» Δεν είναι η τελική έκδοση.. Είναι μία από τις τελευταίες εκδόσεις και αυτή που η Microsoft θα διανέμει στους κατασκευαστές για να ετοιμάσουν το update στην τελική του μορφή... Είναι πάντα η καλύτερη μέχρι εκείνη τη στιγμή και πιο σταθερή... Δεν σημαίνει ότι θα είναι και η τελευταία πριν το release γιατί μπορεί να υπάρξουν 2-3 διορθωτικές... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Όπως και να χει μεθαύριο θα βγει η .575 με πολλά fixed , new features κλπ. Φορτίστε κινητά θα πάρει φωτιά το insider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Μόλις είδα ότι χάθηκε η επιλογή "Μόνο 3G" και "Mόνο 4G" από τις επιλογές της sim. Μεγάλη βλακεία... Ενώ στην 569 υπήρχε κανονικά και δούλευε όπως έπρεπε, εδώ εξαφανίστηκε. Περίεργα πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Δηλαδή δουλεύει μόνο στο αυτόματο και στο ταχύτερο δίκτυο εφόσον υπάρχει σήμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts