kipreosomonoiati Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Παιδιά το security codde στην αρχή για επαναφορά αρχείων απο το λογαριασμό που τον βρίσκω ? γιατί χωρίς αυτό δε μου κάνει επαναφορά ρυθμίσεων και επιλογών μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Δοκίμασε κανείς την τελευταία έκδοση χωρίς hard reset; σκέφτομαι να την περάσω έτσι και ότι γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Δοκίμασε κανείς την τελευταία έκδοση χωρίς hard reset; σκέφτομαι να την περάσω έτσι και ότι γίνει. Εγώ χωρίς hard reset είμαι.. Σήμερα την πέρασα. Απο μπαταρία δεν είδα βελτίωση αλλά, απο την άλλη, δεν το άφησα απο τα χέρια μου. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ωραίος. Αρχίζω τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1ann1s Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Μετά την εγκατάσταση της 10572 1. Δεν μπορεί να αναβαθμιστεί η glance screen 2. Δεν γινοτάν να εγκατασταθεί το ελληνικό πληκτρολόγιο (προτάσεις, swype, ..) Έκανα και επαναφορά τηλεφώνου μετά την αναβάθμιση σε 10572. Το 2ο πρόβλημα λύθηκε αφού έκανα είσοδο πάλι στο windows insiders, και έγιναν και 2 διαδοχικές ενημερώσεις του τηλεφώνου. Κινητό: Νοκια 920 Καμία σχέση σε απόκριση η 10572 με την 10536 που είχα.. βέβαια η 10536 ήταν χωρίς μετάβαση σε 8.1 και hard reset.. Θέλει πάντως λίγη δουλειά ακόμα για να φτάσουμε σε επίπεδα ταχύτητας 8.1 νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μετά την εγκατάσταση της 10572 1. Δεν μπορεί να αναβαθμιστεί η glance screen 2. Δεν γινοτάν να εγκατασταθεί το ελληνικό πληκτρολόγιο (προτάσεις, swype, ..) Έκανα και επαναφορά τηλεφώνου μετά την αναβάθμιση σε 10572. Το 2ο πρόβλημα λύθηκε αφού έκανα είσοδο πάλι στο windows insiders, και έγιναν και 2 διαδοχικές ενημερώσεις του τηλεφώνου. Κινητό: Νοκια 920 Καμία σχέση σε απόκριση η 10572 με την 10536 που είχα.. βέβαια η 10536 ήταν χωρίς μετάβαση σε 8.1 και hard reset.. Θέλει πάντως λίγη δουλειά ακόμα για να φτάσουμε σε επίπεδα ταχύτητας 8.1 νομίζω Σχετικά με το Νο 1, υπάρχει θέμα με πολούς που δεν μπορούν να αναβαθμίσουν την glance screen το motion data (απως εγω) η Microsoft μεσω του Gabriel Aul δήλωσε ότι τι κοιτάνε και θα το φτιάξουν, παραθέτω το συγκεκριμένο tweet: "Gabriel Aul @GabeAul 8h8 hours ago @golf1052 Yes, we have a Glance bug that the team is working on where it doesn't install/activate correctly." ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πανέμορφα :) Το 575 build πότε ειναι να δωθεί ? Την Τρίτη που μας έρχεται, από την "γνωστή πηγή" αυτό. Παραθέτω το tweet: "Gabriel Aul @GabeAul Oct 20 @arcadio_g_s Most likely next Tues" ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει .... πας ιστορικό κλήσεων (History) - δεξιά κάτω στις τρεις τελίτσες και Blocked calls. Αριστερά πάνω στις 3 γραμμές έχεις επιλογές Blocked calls - Blocked messages - Block List Μάλιστα μπορείς να βάλεις και νούμερα manually και οχι μόνο από το ιστορικό κλήσεων όπως στο 8.1. Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Εντυπώσεις απο μπαταρία μέχρι στιγμής. Έφυγα απο το σπίτι στις 9.10 με 83% και έχω κανα μισάωρο που μιλάω messenger και whatsapp. Η μπαταρία είναι στο 65% και κατεβαίνει. :lol: :lol: :lol: :lol: Γενικά πάντως σαν σύστημα, όσο δεν το πειράζω, η μπαταρία μένει άθικτη για πολλή ώρα. Νομίζω πως γενικά είναι θέμα των εφαρμογών, που δεν είναι ακόμα φτιαγμένες για τα Windows10. Μόλις ανακοινωθούν επίσημα και θα δίνουν όλοι τις καινούργιες εκδόσεις θα φτιάξει. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Πέρασα το τελευταίο μπιλντ στο 520 και δεν δουλεύει η κάμερα. Μου βγάζει πράσινη οθόνη. Κατά τα άλλα νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά. Παίζουν πολύ καλά ακόμα και στο 520. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Αυτό το πράγμα που ενσωμάτωσαν skype με τα μηνύματα και σου έρχονται 2πλες ειδοποιήσεις δεν είναι σπαστικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Παιδιά το security codde στην αρχή για επαναφορά αρχείων απο το λογαριασμό που τον βρίσκω ? γιατί χωρίς αυτό δε μου κάνει επαναφορά ρυθμίσεων και επιλογών μου Θα σου έρθει σε ένα email που έχεις δηλώσει συμπληρωματικά, εκτός από το hotmail με το οποίο είναι συνδεδεμένο το account σου. Αν θυμάμαι καλά σε ρωτάει κι όλας να συμπληρώσεις το email αυτό πριν σου στείλει τον κωδικό - αν περάσεις αυτό το βήμα δεν μπορείς να κάνεις επαναφορά (τουλάχιστον εγώ δεν είχα βρει τρόπο). Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Θα σου έρθει σε ένα email που έχεις δηλώσει συμπληρωματικά, εκτός από το hotmail με το οποίο είναι συνδεδεμένο το account σου. Αν θυμάμαι καλά σε ρωτάει κι όλας να συμπληρώσεις το email αυτό πριν σου στείλει τον κωδικό - αν περάσεις αυτό το βήμα δεν μπορείς να κάνεις επαναφορά (τουλάχιστον εγώ δεν είχα βρει τρόπο). Δεν μου στέλνει τίποτα.. και δεν επανέφερα τπτ.. έκανα τα πάντα έστειλα σε 2 mail αλλά πλά ήταν ένα mail ενημερωσης δεν μου έστελνε κοδικό και για το κινητό δεν μου έστελνε μήνυμα όυτε κληση έκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Δεν μου στέλνει τίποτα.. και δεν επανέφερα τπτ.. έκανα τα πάντα έστειλα σε 2 mail αλλά πλά ήταν ένα mail ενημερωσης δεν μου έστελνε κοδικό και για το κινητό δεν μου έστελνε μήνυμα όυτε κληση έκανε Έχεις βάλει στο outlook/hotmail σου ένα δεύτερο email επιβεβαίωσης για να σου στέλνει εκεί πχ άμα ξεχάσεις τον κωδικό σου κλπ.. Οποτε σε ρωτάει για αυτό το mail δειχνοντας σου λίγα γράμματα.. Το γράφεις όλο.. Και σου στέλνει εκεί ένα κωδικό αυτό τον κωδικό σε ρωτάει στην επόμενη σελίδα να τον βάλεις.. Άμα δεν έχεις βάλει δεύτερο mail πας στην σελίδα και κάπου στις ρυθμίσεις η το προφίλ το βάζεις αλλά θέλει νομίζω 30 μέρες για ενεργοποίηση αν το βάλεις τωρα.. Όπως καταλαβαίνεις επειδή θα κάνει share τα password σου θέλει διπλή επιβεβαίωση ότι είσαι εσύ.. Edited October 22, 2015 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μετά την εγκατάστασης της τελευταίας ενώ μου κάνει restore τα πάντα, δεν μου κάνει restore τα sms. Δοκίμασα και hard reset αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα? Γιατί είχα σημαντικά μηνύματα της δουλειάς που δεν πρέπει να χαθούν, αν χάθηκαν την έκατσα...! Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μετά την εγκατάστασης της τελευταίας ενώ μου κάνει restore τα πάντα, δεν μου κάνει restore τα sms. Δοκίμασα και hard reset αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα? Γιατί είχα σημαντικά μηνύματα της δουλειάς που δεν πρέπει να χαθούν, αν χάθηκαν την έκατσα...! Δες μιπως έβαλες πιο παλιό restore αλλά και πάλι κάτι θα σου έδειχνε... Έχω την εντύπωση όμως ότι ποσο καιρό πίσω να αποθηκεύει τα μηνύματα το κανεις από τις ρυθμίσεις τον μηνυμάτων.. Και όχι από το αντιγραφο ασφάλεια.. Βέβαια μπορεί να το ρυθμιζεις από εκεί αλλά να περιλαμβάνεται στο αντιγραφο ασφαλείας.. Νομίζω το default είναι να κρατάει ένα μήνα η τόσο το έχω εγώ.. Ότι χρήσιμο έχεις να το βγάζεις screenshot για να πηγαίνει σαν φωτογραφία στο OneDrive να μπορείς να το βλέπεις και από παντού.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Δες μιπως έβαλες πιο παλιό restore αλλά και πάλι κάτι θα σου έδειχνε... Έχω την εντύπωση όμως ότι ποσο καιρό πίσω να αποθηκεύει τα μηνύματα το κανεις από τις ρυθμίσεις τον μηνυμάτων.. Και όχι από το αντιγραφο ασφάλεια.. Βέβαια μπορεί να το ρυθμιζεις από εκεί αλλά να περιλαμβάνεται στο αντιγραφο ασφαλείας.. Νομίζω το default είναι να κρατάει ένα μήνα η τόσο το έχω εγώ.. Ότι χρήσιμο έχεις να το βγάζεις screenshot για να πηγαίνει σαν φωτογραφία στο OneDrive να μπορείς να το βλέπεις και από παντού.. Τώρα που την έπαθα, έμαθα. Απλά τόσο καιρό δεν είχα ποτέ θέμα με τα μηνύματα. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ρε παιδια έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις που μου βγάζει (ειμαι στη δοκιμαστικη windows 10) αλλά ανοιγωντας την εφαρμογη που παιρνει τηλεφωνα δεν μου εμφανιζει το dial pad...μου εμφανιζει μονο το ιστιρικο και τις επαφες... Γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ρε παιδια έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις που μου βγάζει (ειμαι στη δοκιμαστικη windows 10) αλλά ανοιγωντας την εφαρμογη που παιρνει τηλεφωνα δεν μου εμφανιζει το dial pad...μου εμφανιζει μονο το ιστιρικο και τις επαφες... Γιατί? Δοκίμασε να κάνεις μερικά soft reset (vol down + power button), και αν δε φτιάξεις, τότε το hard reset νομίζω είναι μονόδρομος..! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ρε παιδια έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις που μου βγάζει (ειμαι στη δοκιμαστικη windows 10) αλλά ανοιγωντας την εφαρμογη που παιρνει τηλεφωνα δεν μου εμφανιζει το dial pad...μου εμφανιζει μονο το ιστιρικο και τις επαφες... Γιατί? Unpin και ξαναpin στην homescreen... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μετά την εγκατάστασης της τελευταίας ενώ μου κάνει restore τα πάντα, δεν μου κάνει restore τα sms. Δοκίμασα και hard reset αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα? Γιατί είχα σημαντικά μηνύματα της δουλειάς που δεν πρέπει να χαθούν, αν χάθηκαν την έκατσα...! Δεν έχω μαζί μου το Lumia 720 με τα WP10, αλλά στα WP8.1 πηγαίνοντας στο Settings->Backup-> Text Messages έχει επιλογή "Download messages" - εγώ την έχω πάντα στο any time και δν θυμάμαι να έχω χάσει μηνύματα μετά από διάφορα restore που έχω κάνει κατά καιρούς... μπορείς να το τσεκάρεις? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μετά την εγκατάστασης της τελευταίας ενώ μου κάνει restore τα πάντα, δεν μου κάνει restore τα sms. Δοκίμασα και hard reset αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα? Γιατί είχα σημαντικά μηνύματα της δουλειάς που δεν πρέπει να χαθούν, αν χάθηκαν την έκατσα...! Μια φορά είχαν αγήσει να μου εμφανιστούν τα μηνύματα. Αλλιώς γύρνα σε 8.1 και κάνε restore να δεις... Πάντως η εγκατάσταση tech preview σε επαγγελματική συσκευή, δεν είναι και πολύ καλό !!! Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Θα έκανα που θα έκανα hard reset,θα περάσω την καινούρια έκδοση να δω τι λέει.:rolleyes: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Πατησα τα Vol - και το power button αφου ειχα κλεισει το κινητο (σα να ηθελα να μπω σε cwm σε android συσκευη ) και εβγαλε ενα θαυμαστικο!!!Μετα ξαναπατησα το power button γιατι τρομαξα και το κινητο ανοιξε κανονικα...Το προβλημα με την εφαρμογη τηλεφωνου λυθηκε.... Γενικα τι bugs εχουν εντοπιστει στα win 10 μεχρι στιγμης εκτος για την μπαταρια που λεει καποιο παιδι πιο πισω το οποιο εμενα δεν μου το κανει μεχρι στιγμης..?? Παιδια συγγνωμη που ρωταω συνεχεια αλλα μετά απο τοσα χρόνια σε android και μολις 2 μερες σε WP νιωθω λες και ανακαλυπτω ξανα την Αμερικη!!!Δεν μπορω να κανω τιποτα μονος μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Δεν έχω μαζί μου το Lumia 720 με τα WP10, αλλά στα WP8.1 πηγαίνοντας στο Settings->Backup-> Text Messages έχει επιλογή "Download messages" - εγώ την έχω πάντα στο any time και δν θυμάμαι να έχω χάσει μηνύματα μετά από διάφορα restore που έχω κάνει κατά καιρούς... μπορείς να το τσεκάρεις? Η επιλογή αυτή στα 10 είναι μέσα από την εφαρμογή των μηνυμάτων, όπου το έχω στο any time, όμως δεν κατέβηκε τίποτα... :( Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Πάντως η 10572 σε Lumia 1520 έχει πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Χειρότερα από την 10536. Από τις 10 το πρωί με 100% είχε πέσει στο 38% μέχρι τις 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Πάντως η 10572 σε Lumia 1520 έχει πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Χειρότερα από την 10536. Από τις 10 το πρωί με 100% είχε πέσει στο 38% μέχρι τις 2. Και εγώ νομίζω ότι στα κινητά που δεν είναι στην πρώτη φουρνιά δεν τρέχει σωστά... Και εγώ με 1520 γύρισα μετά από 4 μήνες στα 10 πίσω στα 8.1 και αλλάζοντας και σε ένα Nokia care την μπαταρία τώρα έχω 7:30 ώρες on screen με βαριά χρήση, αυτό νομίζω δεν το αλλάζεις εύκολα.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts