Sterka Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Έχει δωθεί? (Γιατί δεν έχω πάρει χαμπάρι κάτι τέτοιο.) Στο sammobile.com υπάρχει η αναβάθμιση σχεδόν για όλες τις χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotzo Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Έχω το samsung galaxy a3 και μετά από πτώση δεν δουλεύει η αφή και η οθόνη είναι μαύρη. Ψάχνω τρόπο να ανακτήσω τα δεδομένα. Δεν βρίσκω το samsung acount. Η οθόνη είναι κλειδωμένη και δεν έχει usb debug. Δοκίμασα και otg cable για να βάλω ποντίκι και δεν το αναγνωρίζει. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Μόνο αν του κουμπώσεις άλλη οθόνη διστιχος (εκτός και αν δεν είχες κάποιο κλείδωμα οθόνης τότε απλά κουμπώσε το στο pc αν είχες θέλεις άλλη lcd) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas21r Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Καλησπέρα.Μόλις έκανα(μου έκανε δλδ η samsung) την αναβάθμιση.Στην οθόνη κλειδώματος,ακριβώς κάτω από την ώρα, φαίνεται ο καιρός και η θερμοκρασία.Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αφαιρέσω το δεύτερο; 2ο : Πάνω στις συντομεύσεις, στον ήχο-δόνηση-σίγαση, όταν το βάζω με ήχο(το αμέσως επόμενο βήμα από την σίγαση) μου κάνει παράλληλα έναν ήχο. Μπορούμε κάπως να απαλλαγούμε από το ηχητικό εφέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καλησπέρα.Μόλις έκανα(μου έκανε δλδ η samsung) την αναβάθμιση.Στην οθόνη κλειδώματος,ακριβώς κάτω από την ώρα, φαίνεται ο καιρός και η θερμοκρασία.Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αφαιρέσω το δεύτερο; 2ο : Πάνω στις συντομεύσεις, στον ήχο-δόνηση-σίγαση, όταν το βάζω με ήχο(το αμέσως επόμενο βήμα από την σίγαση) μου κάνει παράλληλα έναν ήχο. Μπορούμε κάπως να απαλλαγούμε από το ηχητικό εφέ; Για το καιρό αυτός υπήρχε πάντα. Στις ρυθμίσεις του widget ξετικάρεις την εμφάνισή του στην οθόνη κλειδώματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Μόλις έκανα κι εγώ την αναβάθμιση σε 6.0.1 ,όλα μια χαρά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassoula1 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 καμμια αναβαθμιση για το δικαρτο παιζει; ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το δικαρτο ειναι sm-a300f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisnope Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καλησπερα..Την αναβαθμιση φιλε sterka την εκανες επισημα απο τη samsung η απο τριτο παροχο?Σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους μου ειπαν οτι απο 20 Σεπτεβρη εχει ξεκινησει η αναβαθμιση των συσκευων σε Android 6.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Χτες ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση (ΟΤΑ) και τη πέρασα σήμερα το πρωϊ. 1032mb. Είχα το Ελληνικό (Generic) και τσέκαρα συνεχώς μιας και οι αντίστοιχες για τη Cosmote και Vodafone είχαν βγεί. Όλα καλά δείχνουν με μια μικρή απογοήτευση στο εμφανισιακό UI που περίμενα παραπάνω αλλαγές από αυτήν των στρογγυλεμένων εικονιδίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Καλησπερα..Την αναβαθμιση φιλε sterka την εκανες επισημα απο τη samsung η απο τριτο παροχο?Σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους μου ειπαν οτι απο 20 Σεπτεβρη εχει ξεκινησει η αναβαθμιση των συσκευων σε Android 6.. Κανονικά μου ήρθε μέσω ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrelaphon Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Στις επαφές ---> αγαπημένα παρατήρησα αχταρμά. Μια επαφή που έχει 3 τηλέφωνα π.χ. την έχει 3 φορές και η διαχείρηση είναι αδύνατη. Μόνο να προσθέσεις μπορείς :mad: Παράθεση http://i3.photobucket.com/albums/y54/agrelaphon/fujikura1_foto_sm.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καλημέρα σε όλους. Έχει η κοπέλα μου εδώ και 2 χρόνια την συσκευή και ήταν αρκετά ευχαριστημένη, ιδιαίτερα από την διάρκεια της μπαταρίας. Εδώ και δύο εβδομάδες που ήρθε το OTA Update σε 6.0.1 έχει παρατηρήσει δραστική μείωση στη μπαταρία της όμως. Έχετε συναντήσει κι εσείς αυτό το φαινόμενο; Χτες το βράδυ που πήγα στις ρυθμίσεις, μπαταρία για να δω στατιστικά, στις 2 πρώτες θέσεις ήταν Android OS και UI νομίζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καλημέρα σε όλους. Έχει η κοπέλα μου εδώ και 2 χρόνια την συσκευή και ήταν αρκετά ευχαριστημένη, ιδιαίτερα από την διάρκεια της μπαταρίας. Εδώ και δύο εβδομάδες που ήρθε το OTA Update σε 6.0.1 έχει παρατηρήσει δραστική μείωση στη μπαταρία της όμως. Έχετε συναντήσει κι εσείς αυτό το φαινόμενο; Χτες το βράδυ που πήγα στις ρυθμίσεις, μπαταρία για να δω στατιστικά, στις 2 πρώτες θέσεις ήταν Android OS και UI νομίζω. Κανένα τέτοιο θέμα, ίσα ίσα. Μήπως δεν έκατσε κάτι καλά στην αναβάθμιση? Αν έχεις κάνει επανεκκινήσεις στο τηλ/νο από τότε και είναι τα ίδια δοκίμασε επαναφορά τηλ/νου (με ότι αυτό συνεπάγεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowgr Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 εμενα η αναβαθμιση μου ηρθε στις 8/10 από τοτε παρατηρω ότι η συσκευη πλεον την καταλαβαίνεις ότι δουλευει.δλδ όταν την εχεις στο χερι σου νοιωθεις μια μικρη δονηση.στις γυναικας μου το p8 ελεγα ότι λογο οχταπυρηνο πολύ ισχυς κλπ.το εχει κανεις αυτό το θεμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diorama1 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καλησπέρα, εγώ παρατήρησα ότι η μπαταρία κρατάει περισσότερο, και γενικά πάει καλύτερα από το 5.0.1 που δεν είχε και αυτό κανένα πρόβλημα, αλλά παρατήρησα ένα πρόβλημα με τον αισθητήρα της φωτεινότητας όταν είναι στο auto έξω στο ήλιο πχ που έχει πολύ φως όταν το κλείσω και το ανοίξω πέφτει χαμηλά η φωτεινότητα και δεν βλέπω τίποτα, κάτι παρόμοιο είχα και με το 4.4.4, αλλά είχε διορθωθεί με το 5, μήπως το έχει παρατηρήσει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καλησπέρα, εγώ παρατήρησα ότι η μπαταρία κρατάει περισσότερο, και γενικά πάει καλύτερα από το 5.0.1 που δεν είχε και αυτό κανένα πρόβλημα, αλλά παρατήρησα ένα πρόβλημα με τον αισθητήρα της φωτεινότητας όταν είναι στο auto έξω στο ήλιο πχ που έχει πολύ φως όταν το κλείσω και το ανοίξω πέφτει χαμηλά η φωτεινότητα και δεν βλέπω τίποτα, κάτι παρόμοιο είχα και με το 4.4.4, αλλά είχε διορθωθεί με το 5, μήπως το έχει παρατηρήσει κανένας; Χωρίς να το έχω τσεκάρει ο ίδιος, παρόμοια αναφορά μου έκανε και η γυναίκα μου που το χρησιμοποιεί με flip case. Όταν ανοίγει την θήκη, αργεί ή δεν αυξάνεται καθόλου η φωτεινότητα στο επίπεδο που πρέπει. Αυτό όταν είναι έξω. Μέσα σε κλειστό χώρο όλα καλά. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diorama1 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Τhanks φίλε, ναι σε κλειστό χώρο είναι οκ, άρα είναι bug και κάποια στιγμή θα το διορθώσουν, την προηγούμενη φορά πήρε 6 μήνες, εγώ προς το παρόν προσπαθώ όταν έχει πολύ φως έξω να ενεργοποιώ την οθόνη κρατώντας το χωρίς να το χτυπάει απευθείας το φως, μετά είναι οκ αρκεί να μην απενεργοποιηθεί η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrelaphon Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Καλησπέρα, εγώ παρατήρησα ότι η μπαταρία κρατάει περισσότερο, και γενικά πάει καλύτερα από το 5.0.1 που δεν είχε και αυτό κανένα πρόβλημα, αλλά παρατήρησα ένα πρόβλημα με τον αισθητήρα της φωτεινότητας όταν είναι στο auto έξω στο ήλιο πχ που έχει πολύ φως όταν το κλείσω και το ανοίξω πέφτει χαμηλά η φωτεινότητα και δεν βλέπω τίποτα, κάτι παρόμοιο είχα και με το 4.4.4, αλλά είχε διορθωθεί με το 5, μήπως το έχει παρατηρήσει κανένας; Παρατήρησα κι εγώ αυτό το πρόβλημα με Samsung flip case, δεν το κάνει πάντα όμως. Τώρα Samsung να διορθώσει bug, χλωμό :O Παράθεση http://i3.photobucket.com/albums/y54/agrelaphon/fujikura1_foto_sm.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiu Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Γεια σας αγαπητοί φίλοι ! Νέος στην παρέα όπως βλέπετε και προφανώς άσχετος ! Εύχομαι όμως αρχικά σε όλους να είστε καλά και να περνάτε όμορφα. Λοιπόν,μετά την πρόσφατη ανανέωση λογισμικού που ήρθε στο κινητό και την αποδέχθηκα ο ...μαύρος (Α3 Galaxy) , παρατήρησα ότι : α) Η μπαταρία αδειάζει πολύ πιο γρήγορα. β) Οι εφαρμογές Winrar και DJVU reader δεν συνεργάζονται (αν και εγκατεστημένες), δεν λειτουργούν δηλαδή. Επειδή έχω την ατυχία να είμαι μαθηματικός και να έχω στο κινητό γύρω στα 50 βιβλία σε djvu καταλαβαίνετε ότι ή θα πετάξω το κινητό ή θα πετάξω τα βιβλία ! Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα, είναι καλοδεχούμενη. ΣΑς ευχαριστώ και καλές ειδήσεις μέσα από τα ωραίας σας κινητά ! Μπάμπης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Γεια σας αγαπητοί φίλοι ! Νέος στην παρέα όπως βλέπετε και προφανώς άσχετος ! Εύχομαι όμως αρχικά σε όλους να είστε καλά και να περνάτε όμορφα. Λοιπόν,μετά την πρόσφατη ανανέωση λογισμικού που ήρθε στο κινητό και την αποδέχθηκα ο ...μαύρος (Α3 Galaxy) , παρατήρησα ότι : α) Η μπαταρία αδειάζει πολύ πιο γρήγορα. β) Οι εφαρμογές Winrar και DJVU reader δεν συνεργάζονται (αν και εγκατεστημένες), δεν λειτουργούν δηλαδή. Επειδή έχω την ατυχία να είμαι μαθηματικός και να έχω στο κινητό γύρω στα 50 βιβλία σε djvu καταλαβαίνετε ότι ή θα πετάξω το κινητό ή θα πετάξω τα βιβλία ! Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα, είναι καλοδεχούμενη. ΣΑς ευχαριστώ και καλές ειδήσεις μέσα από τα ωραίας σας κινητά ! Μπάμπης Για την μπαταρία έχω να πω,κανένα πρόβλημα ίσως να κρατάει περισσότερο θα έλεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiu Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Ευχαριστώ ! Ίσως να ήταν ψευδαίσθηση, γιατί έτυχε να είναι ίσως ανοικτό το wi fi.Αυτό δεν με απασχολεί καθόλου. Αλλά το να μην μπορώ με τίποτα να κάνω συμβατές τις δύο εφαρμογές του DJVU και του Winrar δεν το μπορώ να το εξηγήσω. Μήπως υπάρχει τρόπος να κάνω ξανά εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης του συστήματος ; Δεν θέλω να επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, ποιος κάθεται πάλι να τα φτιάξει από την αρχή(ούτε και ξέρω φοβάμαι). Αν ξέρει κάποιος , ας μου πει αν και που γίνεται η ενημέρωση λογισμικού. Ευχαριστώ ! (δεν ξέρω ούτε αν μπορώ να βάλω την προηγούμενη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Ευχαριστώ ! Ίσως να ήταν ψευδαίσθηση, γιατί έτυχε να είναι ίσως ανοικτό το wi fi.Αυτό δεν με απασχολεί καθόλου. Αλλά το να μην μπορώ με τίποτα να κάνω συμβατές τις δύο εφαρμογές του DJVU και του Winrar δεν το μπορώ να το εξηγήσω. Μήπως υπάρχει τρόπος να κάνω ξανά εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης του συστήματος ; Δεν θέλω να επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, ποιος κάθεται πάλι να τα φτιάξει από την αρχή(ούτε και ξέρω φοβάμαι). Αν ξέρει κάποιος , ας μου πει αν και που γίνεται η ενημέρωση λογισμικού. Ευχαριστώ ! (δεν ξέρω ούτε αν μπορώ να βάλω την προηγούμενη) Είτε για επανεγκατάσταση της νεότερης (6.0.1) που γίνεται μέσω του Kies, είτε για πέρασμα με Odin της προηγούμενης, λογικά της 5άρας και για τα δυό θα χρειαστεί επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αναβαθμίσεις οι 2 εφαμογές δεν έχουν? ή να δοκιμάσεις να τις απεγκαταστήσεις και να τις ξαναπεράσεις από το Play Store δε παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiu Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Ωραία ! Η επανεγκατάσταση αλλά και η εισαγωγή άλλων παρόμοιων εφαρμογών δεν έφερε αποτελέσματα. Θα δοκιμάσω να δω μήπως φταίει το πρόγραμμα συμπίεσης που έχω και δεν είναι συμβατό με τη νέα επικαιροποίηση 6.0.1 (ή κάπως έτσι). Αν δεν είναι ούτε αυτό, θα γράψω στη Samsung. Nα είστε καλά και ευχαριστώ ! (Αν λυθεί το θέμα, θα σας ενημερώσω). Καλό ΣΑββατοκύριακο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowgr Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 μια ερωσηση από έναν λιγο ασχετο.....εχω την εκδοση SM-A300FU με android 6.0.1. η συσκευη μου μπορει να γινει δικαρτη??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 μια ερωσηση από έναν λιγο ασχετο.....εχω την εκδοση SM-A300FU με android 6.0.1. η συσκευη μου μπορει να γινει δικαρτη??:confused: Το λογισμικό είναι το τελευταίο που θα πρέπει να σε απασχολεί. Το τηλέφωνό σου είναι DUOS κοινώς φτιαγμένο για να δέχεται 2 κάρτες nano sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts