jimmys121979 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Παιδιά η Cyanogen πόσο συχνά γίνεται update στο Zenfone 2 551ML;; Κάθε μέρα έχουν update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Κάθε μέρα έχουν update Να υποθέσω μέσω OTA από τη στιγμή που περαστεί πρώτη φορά; Επίσης υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή το Zenfone 2 να είναι στη λίστα με τις επίσημα υποστηριζόμενες συσκευές της Cyanogen;;; Παράθεση There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vendeta Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 επανερχομαι με το θεμα Nova Go μετα απο επικοινωνια με την Forthnet δεν με επεισαν οι απαντησεις του αντιπρωσοπου τους στο ερωτημα τι δεν εχει το κινητο μου που εχουν τα αλλα και παιζουν το NovaGo ; η απαντηση ηταν οτι απλα δεν το υποστιριζει.Στελνω λοιπον εχθες ενα mail στην Asus και τους εξηγω το προβλημα,και τους προτρεπω να βρουν μια λυση.Σημερα μου απαντησαν αυτο: Dear valued customer Regarding the below described case, the problem is possibly caused due to incompatibility with your product and the application. If possible please await for a newer firmware version or application update that fixes this issue. Best regards Asus Help Desk Ειδωμεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzi90 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 επανερχομαι με το θεμα Nova Go μετα απο επικοινωνια με την Forthnet δεν με επεισαν οι απαντησεις του αντιπρωσοπου τους στο ερωτημα τι δεν εχει το κινητο μου που εχουν τα αλλα και παιζουν το NovaGo ; η απαντηση ηταν οτι απλα δεν το υποστιριζει.Στελνω λοιπον εχθες ενα mail στην Asus και τους εξηγω το προβλημα,και τους προτρεπω να βρουν μια λυση.Σημερα μου απαντησαν αυτο: Dear valued customer Regarding the below described case, the problem is possibly caused due to incompatibility with your product and the application. If possible please await for a newer firmware version or application update that fixes this issue. Best regards Asus Help Desk Ειδωμεν.... Επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα, περίπου, με το ote tv go η απάντηση είναι ότι δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με τον επεξεργαστή. Όποιος έχει Intel Atom δεν μπορεί να ''τρέξει'' αυτές τις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Να υποθέσω μέσω OTA από τη στιγμή που περαστεί πρώτη φορά; Επίσης υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή το Zenfone 2 να είναι στη λίστα με τις επίσημα υποστηριζόμενες συσκευές της Cyanogen;;; Από ότι λένε οι developers ο στόχος τους αυτός είναι. Να βγει επίσημη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Από ότι λένε οι developers ο στόχος τους αυτός είναι. Να βγει επίσημη έκδοση. ΟΚ, ευχαριστώ. Γμτ, ακόμη δε μπορώ ν' αποφασίσω. Zenfone, ZUK ή κάτι φθηνότερο;; :confused: Παράθεση There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα, περίπου, με το ote tv go η απάντηση είναι ότι δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με τον επεξεργαστή. Όποιος έχει Intel Atom δεν μπορεί να ''τρέξει'' αυτές τις εφαρμογές. Το Android έχει ανοσία στο είδος επεξεργαστών, δεν το επηρεάζουν, επειδή έχει ίδια φιλοσοφία με την Java. Οι προγραμματισταράδες τους φταίνε. :X Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Το Android έχει ανοσία στο είδος επεξεργαστών, δεν το επηρεάζουν, επειδή έχει ίδια φιλοσοφία με την Java. Οι προγραμματισταράδες τους φταίνε. :X Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Η εκτέλεση εφαρμογών για Android δεν εξαρτάται απ' την μάρκα (Intel, Mediatek κ.α.) του επεξεργαστή, ούτε καν το είδος του (x86, ARM κ.α). Αντιθέτως από τα συνηθισμένα λειτουργικά συστήματα, οι εφαρμογές για Android είναι εντελώς ελεύθερες από τον τύπο του επεξεργαστή. Εξαρτώνται μόνο από την ύπαρξη συμβατού συνόλου ΑΡΙ, δηλαδή εάν η έκδοση Android της συσκευής είναι αρκετά καινούρια ώστε να υποστηρίζει τις λειτουργίες τους. Από την στιγμή που μια εφαρμογή τρέχει στο Android κάποιας συσκευής, τότε ένας διαφορετικός επεξεργαστής δεν μπορεί να την εμποδίζει να τρέξει σε άλλη η οποία έχει ίδια έκδοση Android. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλημερα θελω να παραγγειλω το 4/32 με τον z3580 το βρισκω σε panda και gearbest και εχω κανει ερωτημα σχετικα με την διαθεσιμοτητα του.Αξιζει να παμε σε z3560 αν δεν υπαρχει?Ισχυει οτι η διαφορες τους ειναι το fast charging και καποιες διαφορες σε συχνοτητες 4g?Το κινητο θα φυγει για κοπελα και δεν θα υπαρξει δυνατοτητα ρουτ και παρεμβολων απο μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλημερα θελω να παραγγειλω το 4/32 με τον z3580 το βρισκω σε panda και gearbest και εχω κανει ερωτημα σχετικα με την διαθεσιμοτητα του.Αξιζει να παμε σε z3560 αν δεν υπαρχει?Ισχυει οτι η διαφορες τους ειναι το fast charging και καποιες διαφορες σε συχνοτητες 4g?Το κινητο θα φυγει για κοπελα και δεν θα υπαρξει δυνατοτητα ρουτ και παρεμβολων απο μενα. τα κινητά αυτά (από Κίνα) έρχονται συνήθως ρουταρισμένα και με αλλαγμένο το firmware. Εχει κάποια διαδικασία για να περαστούν τα updates, τα οποία είναι αρκετά συχνά και ουσιαστικά. Δες προηγούμενα posts Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormknight Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή το σάββατο θα κάτσω να ασχοληθώ με το κινητό και την ρομ. Ήθελα να ρωτήσω εμένα που είναι CN version αλλά φοράει firmware WW 2.13.... πάλι μέσω ADB θα το κάνω ή με το άλλο τρόπο που γράφτηκε στην 77 σελίδα που βάζω την ρομ στην Sd card? Επίσης πια ρομ βάζω πανω? την WW ή κάποια άλλη πχ CN? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Αγόρασα απο Amazon Ιταλίας το Zenfone 2 και θέλω να μου πείτε οσοι αγοράσατε απο εκει πόσα χρόνια εγγύηση εχει. Για την εγγύηση ρωτάω γιατί στο Γαλλικό Αmazon εχει ενα χρόνο ενω στο Ιταλικό δεν αναφέρει τίποτα.Επίσης αν δουλεύει με ακουστικά της Samsung(όλες τίς λειτουργίες...) ή θέλει τις Αsus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Δωσε μια το λινκ του κινητου Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Δωσε μια το λινκ του κινητου http://www.amazon.it/Asus-ZenFone-Smartphone-pollici-Silver/dp/B00VLSMHYW/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1442899155&sr=1-1&keywords=asus+zenfone+2+ze551ml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Αυτο λεει 1.8 ο επεξεργαστης. Αν ειναι οντως ετσι τοτε δεν ειναι το Ευρωπαικο. Αν θυμαμαι καλα το Ευρωπαικο 32αρι ειναι στα 2.3 Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Αυτο λεει 1.8 ο επεξεργαστης. Αν ειναι οντως ετσι τοτε δεν ειναι το Ευρωπαικο. Αν θυμαμαι καλα το Ευρωπαικο 32αρι ειναι στα 2.3 Οχι ελιναι το 32αρι αν δεις απο κάτω στην αναλυτική περιγραφή. Ειναι λάθος το 1.8 ο Ζ3580 είναι μόνο 2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 aloialone, φυγε απο το asus zenfone 2, πηγαινε πισω στο P780 :p (χαιρομαι που σε πετυχα και εδω φιλε!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 aloialone, φυγε απο το asus zenfone 2, πηγαινε πισω στο P780 :p (χαιρομαι που σε πετυχα και εδω φιλε!) Xaxaxa. Ελα φιλε μου. Ηρθα και εγω λιγο προς τα εδω αλλα με βλεπω για meizu mx5 pro σε 2 μηνες. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Το τσίμπησα και εγώ.Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές.Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.Παρ'ότι πλαστικό έχει εξαιρετικό φινίρισμα και δέσιμο που το κάνει συμπαγή κατασκευή.Η οθόνη πολύ καλή και χορταστική και η συσκευή έχει μαζεμένες διαστάσεις για το μέγεθος της οθόνης.Τρέχει απροβλημάτιστα χωρίς το παραμικρό lag και το UI είναι πολύ προσεγμένο.Μελανό σημείο το ηχείο που είναι κάπως αδύναμο για μένα αλλά το περίμενα αφού έρχομαι από το one με τα στερεοφωνικά ηχεία.Εν κατακλείδι πρόκειται για μία εξαιρετική συσκευή που αξίζει μέχρι τελευταίο ευρώ.Και αφήστε τους άλλους να δίνουν 700 και 800 ευρώ..:) Edited October 8, 2015 by zafos90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Οποιες συσκευές android έχουν επεξεργαστή intel θα μπορούν να τρέχουν εφαρμογες windows..... Αρε θα πάθουν την πλάκα τους οι άλλοι.... αν λειτουργήσει σωστά θα μου λύσει τα χέρια για πολλά πράγματα.... http://www.phonearena.com/news/Intel-based-Android-devices-will-soon-be-able-to-run-Windows-apps-via-CrossOver_id74534 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Αν μπορούσαμε να βάλουμε Windows Mobile θα ήταν καλή φάση να έχουμε αυτή τη επιλογή.Φάση θα είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Windows Mobile; αηδία!!! Δεν συγκρίνεται το Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Windows Mobile; αηδία!!! Δεν συγκρίνεται το Android. μας αρέσει το android γιατί έχεις επιλογές , και το να μπορείς να βάλεις windows mobile (όπως θυμάμαι παλιά έβαζα android σε συσκευή με wm6) αν είναι μια επιλογή είναι ό.τι καλύτερο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Windows Mobile; αηδία!!! Δεν συγκρίνεται το Android. Καλά σίγουρα και εμένα δε μου αρέσει αλλά δε το εχω δουλέψει και πολύ για να πω αν είναι καλύτερα ή χειρότερα. Σαν επιλογή όμως θα μπορούσε να υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts