empeiros Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Παιδιά το ραδιόφωνο παίζει πολύ χαμηλά σε ένταση σε σχέση με όταν είναι σε άλλη εφαρμογή (πχ στην μουσική) από τα ακουστικά.παίζει τρόπος να δυναμώσει ή να ψάξω άλλη εφαρμογή για το ραδιόφωνο; Με την εφαρμογή ρύθμισης του ήχου, νομίζω λέγεται audiowizard, άλλαξε το προφιλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Με την εφαρμογή ρύθμισης του ήχου, νομίζω λέγεται audiowizard, άλλαξε το προφιλ Ήταν το 1ο που δοκίμασα.. δυστυχως δεν έκανε τπτ. Σε mtk επεξεργαστες υπήρχε μενου που μπορουσες να αλλάξεις τα values της έντασης του ηχου σε ολα. Εψαξα κ δεν βρήκα κάτι για intel.. Ενω από την εφαρμογή της μουσικής μου σπάει το τύμπανο η ένταση, στο ραδιοφωνο άντε να είναι στο 70-75% όταν είναι στο φουλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να χτυπήσω το τηλέφωνο αρχές του έτους μάλλον..πως σας φαίνεται;;θα ήθελα να μάθω για οθόνη,ηχο απο το τηλέφωνο αν παίζει καθαρά και δυνατά..πως είναι το θεμα απο ΡΟΜ και αν μπορείς να περάσεις εύκολα άλλη ΡΟΜ η να κάνεις ρουτ..θα φύγω απο oppo find 7a Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να χτυπήσω το τηλέφωνο αρχές του έτους μάλλον..πως σας φαίνεται;;θα ήθελα να μάθω για οθόνη,ηχο απο το τηλέφωνο αν παίζει καθαρά και δυνατά..πως είναι το θεμα απο ΡΟΜ και αν μπορείς να περάσεις εύκολα άλλη ΡΟΜ η να κάνεις ρουτ..θα φύγω απο oppo find 7a Το τηλέφωνό είναι τέλειο από επιδόσεις. Τώρα έχω cm 13 και χαίρομαι το marshmallow 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το τηλέφωνό είναι τέλειο από επιδόσεις. Τώρα έχω cm 13 και χαίρομαι το marshmallow 6.0.1 Σου δουλευει καλα? Σκεφτομουν να την περασω αλλα φοβαμαι για bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Το τηλέφωνό είναι τέλειο από επιδόσεις. Τώρα έχω cm 13 και χαίρομαι το marshmallow 6.0.1 Dual SIM ? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Σου δουλευει καλα? Σκεφτομουν να την περασω αλλα φοβαμαι για bugs Είναι πολύ σταθερη. Σε εμένα τουλάχιστον δουλεύει πάρα πολύ καλά ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Dual SIM ? Εγώ δεν έχω δεύτερη sim οπότε δεν έχω δοκιμάσει αν δουλεύει στο marshmallow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να χτυπήσω το τηλέφωνο αρχές του έτους μάλλον..πως σας φαίνεται;;θα ήθελα να μάθω για οθόνη,ηχο απο το τηλέφωνο αν παίζει καθαρά και δυνατά..πως είναι το θεμα απο ΡΟΜ και αν μπορείς να περάσεις εύκολα άλλη ΡΟΜ η να κάνεις ρουτ..θα φύγω απο oppo find 7a Το κινητό πετάει. πολυ γρήγορο και το μαμά λειτουργικο, προσωπικά, μου ειναι πολυ ευχρηστο και πρακτικό. καλή κάμερα και με πολλά extras στο software και με την κατάλληλη ρυθμιση, βγάζει πολυ καλές βραδυνες φωτο. Για να περάσεις άλλες custom rom θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader (και σαφώς να χάσεις την εγγυηση)το οποιο γινεται πολυ ευκολα με ένα προγραμματάκι που τρέχει από το κινητο. Mετά εγκαθιστάς custom recovery και του περνάς ότι θες. Mπορεις να το rootαρεις χωρίς να περάσεις custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 (edited) Το τηλέφωνό είναι τέλειο από επιδόσεις. Τώρα έχω cm 13 και χαίρομαι το marshmallow 6.0.1 Η δεύτερη σιμ δουλεύει; έχει αναβαθμίσεις ε; το σκέφτομαι και εγώ η Asus δεν νιώθει πολύ το αργεί το θεμα αυτό το Android OS μου έχει σπάσει τα νεύρα με το cpu που τρώει. Μπορείς να δοκιμάσεις τη δεύτερη σιμ;με κάποιου φίλου/γνωστού; Edited December 17, 2015 by DManolo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Η δεύτερη σιμ δουλεύει; έχει αναβαθμίσεις ε; το σκέφτομαι και εγώ η Asus δεν νιώθει πολύ το αργεί το θεμα αυτό το Android OS μου έχει σπάσει τα νεύρα με το cpu που τρώει. Μπορείς να δοκιμάσεις τη δεύτερη σιμ;με κάποιου φίλου/γνωστού; Ότι και να γίνει δεν είναι ακόμη σίγουρο γιατι η rom είναι alpha οποτε αν θέλεις το ρισκαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Η δεύτερη σιμ δουλεύει; έχει αναβαθμίσεις ε; το σκέφτομαι και εγώ η Asus δεν νιώθει πολύ το αργεί το θεμα αυτό το Android OS μου έχει σπάσει τα νεύρα με το cpu που τρώει. Μπορείς να δοκιμάσεις τη δεύτερη σιμ;με κάποιου φίλου/γνωστού; Σε τι ρομ εισαι τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Ωραία.ευχάριστα νέα..Η φωτογραφικη έχει αργό κλειστρο μήπως και αν ναι Μέχρι πόσα sec παει;;το ηχείο καμπάνα Έτσι..πιο πολύ με ενδιαφέρει να κάνω ρουτ παρα να ασχοληθώ με Άλλες ΡΟΜ εφόσον η δική του είναι καλη.από αναβαθμίσεις Πως είμαστε;;ΟΤΑ να φανταστώ περνει Έτσι; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Σε τι ρομ εισαι τώρα; Στη στοκ είμαι εντάξει δεν είναι τραγικά τα πράγματα τώρα αντεχω τόσο καιρό έτσι το έχω αλλά αργεί πολύ η Asus ! έχει ΟΤΑ το τηλέφωνο είναι Taiwan έκδοση και σκέφτομαι να μη χάσω τις αναβαθμίσεις αλλά άρχισα να βαριεμαι λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Στη στοκ είμαι εντάξει δεν είναι τραγικά τα πράγματα τώρα αντεχω τόσο καιρό έτσι το έχω αλλά αργεί πολύ η Asus ! έχει ΟΤΑ το τηλέφωνο είναι Taiwan έκδοση και σκέφτομαι να μη χάσω τις αναβαθμίσεις αλλά άρχισα να βαριεμαι λίγο... Πες ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό βρε αδερφε!:lol: Εγώ θα σου πρότεινα σχετικά με το μεγάλο ποσοστό που τρώει το android, να δοκιμασεις την Prism Barebone. μόλις βρω χρόνο, θα την βάλω σίγουρα. προς το παρών είμαι ευχαριστημένος με την στοκ ρομ με απενεργοποιημένα όσα δεν θέλω.4-5 ώρες οθόνη με βαριά χρήση αλλά στην αναμονή θα μπορούσε να έχει λιγότερη κατανάλωση. ευελπιστώ να φταίει η ρομ. πάντως με την android M θα δουμε μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση όταν το κινητό ειναι σε αδράνεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Πες ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό βρε αδερφε!:lol: Εγώ θα σου πρότεινα σχετικά με το μεγάλο ποσοστό που τρώει το android, να δοκιμασεις την Prism Barebone. μόλις βρω χρόνο, θα την βάλω σίγουρα. προς το παρών είμαι ευχαριστημένος με την στοκ ρομ με απενεργοποιημένα όσα δεν θέλω.4-5 ώρες οθόνη με βαριά χρήση αλλά στην αναμονή θα μπορούσε να έχει λιγότερη κατανάλωση. ευελπιστώ να φταίει η ρομ. πάντως με την android M θα δουμε μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση όταν το κινητό ειναι σε αδράνεια. Ναι αυτό σκέφτομαι αλλά με το ζόρι κρατιέμαι θα δούμε τώρα δεν έχω χρόνο αυτον τον καιρο αλλά λέω να αρχίσω να βλέπω και εγώ άλλες Ρομ ... έπρεπε να είχε 5.1 ποια είναι η σταθερή δεν ξέρω χωρίς να τρώει μνήμη και να χτυπά cpu οπότε γουσταρει δύο πολύ βασικά προβλήματα. Μεγάλη γκάφα από την Asus πάντως μιας το ήξερε μέχρι και η γιαγιά μου το πρόβλημα αυτό....!Τζάμπα παλεύει η ομάδα τους εκεί μέσα να φτιάξει τι ; εκτός και αν δε κάνω λάθος θα τα μεταφέρει στα εύκολα στο νέο Android γιαυτό δεν ασχολείται και τόσο με το θέμα πιθανών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Ναι αυτό σκέφτομαι αλλά με το ζόρι κρατιέμαι θα δούμε τώρα δεν έχω χρόνο αυτον τον καιρο αλλά λέω να αρχίσω να βλέπω και εγώ άλλες Ρομ ... έπρεπε να είχε 5.1 ποια είναι η σταθερή δεν ξέρω χωρίς να τρώει μνήμη και να χτυπά cpu οπότε γουσταρει δύο πολύ βασικά προβλήματα. Μεγάλη γκάφα από την Asus πάντως μιας το ήξερε μέχρι και η γιαγιά μου το πρόβλημα αυτό....!Τζάμπα παλεύει η ομάδα τους εκεί μέσα να φτιάξει τι ; εκτός και αν δε κάνω λάθος θα τα μεταφέρει στα εύκολα στο νέο Android γιαυτό δεν ασχολείται και τόσο με το θέμα πιθανών... Δεν εχουν όλα τα κινητά πρόβλημα με την 5.0. και μπορεί η asus να εχει διορθωσει μόνη της το memory leak της lollipop χωρίς να έχει μεταβεί στην 5.1. Προσωπικά προτιμώ να επικεντρωθουν οι μηχανικοι της στην δημιουργία της 6.0 παρά να δούμε κάποιο 5.1 update. οχι τιποτα αλλο, τον ιουνη έρχεται κ η επομενη έκδοση android (6.1 ; ) !! Επισης το android σαν λειτουργικό από μονο του είναι αδηφαγο στην μνημη ram. καλό είναι να αφήνεις το κινητό να αξιοποιεί την μνημη του και να μην ψάχνετε πως να ελατώσετε την χρήση του. Το πρόβλημα με την κατανάλωση της μπαταρίας είναι όταν "ξυπνάει" το κινητό απο idle για να τσεκάρει λογω κάποιας εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με την 2η sim? εξηγω: σε ασχετα σημεια ξαφνικά μου εμφανίζει ότι η 2η sim δεν είναι τοποθετημένη. μετά την βρίσκει και μετά πάλι την χάνει. η σιμ ειναι καπου 5-6 μηνών what's up. edit. μολις δοκίμασα έντονο κούνημα του κινητού και σε όλες τις περιπτώσεις έχασε την 2η σιμ!! :( edit 2. τελικα δεν ειμαι σιγουρος αν φταιει που κουνιεται. τωρα το κουνουσα και δεν την εχανε. εβγαλα το καπακι κ δεν κουνιεται η σιμ. ουτε χανει την σιμ αν προσπαθω να την κουνησω!! edit 3. http://forum.xda-developers.com/zenfone2/help/2nd-sim-disconnecting-unlock-pin-t3105601/page2 τελικα εχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.. Εμένα χάνει τη σιμ1 απο wind η τριπλη, σημερα συγκεκριμενα μου το εκανε τουλαχιστον 3φορες. Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Εμένα χάνει τη σιμ1 απο wind η τριπλη, σημερα συγκεκριμενα μου το εκανε τουλαχιστον 3φορες. εμενα με τον τροπο που εγραψα (εβαλα χαρτοταινια για να αυξησω το παχος της σιμ για να ακουμπάει καλύτερα στην επαφή) δεν μου ξαναεμφάνισε πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 εμενα με τον τροπο που εγραψα (εβαλα χαρτοταινια για να αυξησω το παχος της σιμ για να ακουμπάει καλύτερα στην επαφή) δεν μου ξαναεμφάνισε πρόβλημα. Ωραία θα το δοκιμάσω αν και μου φαινεται οτι θα παχύνει πολυ... Ευχαριστώ Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το ΤΟΥΜΠΑΝΟ , όταν είμαι Ελλάδα απενεργοποιώ τη δεύτερη sim και μου δίνει άλλη μια μέρα ... I feel pretty .... ohhhh so pretty ... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manager21 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) το φορτιζα απο το pc και ξαφνικα το βρηκα κλειστο!! και δεν ανοιγει με τιποτα!!! δοκιμασα να το φορτισω απο τον φορτιστη του, συνδυασμους κουμπιων... τιποτα!! το εχω πριν απο το καλοκαιρι ειναι CN και απο την αρχη εχω βαλει WW απο το site της Asus και περναω συνεχεια ολα τα updates, εχω το τελευταιο firmware και απο οτι ειδα το εχει κανει και σε αλλους... http://forum.xda-developers.com/zenfone2/help/zenfone-2-ze551ml-wont-t3142652 http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=6000 η μονη λυση που προτεινει καποιος ειναι το ψυγειο!! http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/solution-randomly-shuting-long-periods-t3181779 please βοηθεια !!! Edited December 20, 2015 by Manager21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 το φορτιζα απο το pc και ξαφνικα το βρηκα κλειστο!! και δεν ανοιγει με τιποτα!!! δοκιμασα να το φορτισω απο τον φορτιστη του, συνδυασμους κουμπιων... τιποτα!! το εχς πριν απο το καλοκαιρι ειναι CN και απο την αρχη εχω βαλει WW απο το site της Asus και περναω συνεχεια ολα τα updates, εχω το τελευταιο firmware και απο οτι ειδα το εχει κανει και σε αλλους... http://forum.xda-developers.com/zenfone2/help/zenfone-2-ze551ml-wont-t3142652 http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=6000 η μονη λυση που προτεινει καποιος ειναι το ξυγειο!! http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/solution-randomly-shuting-long-periods-t3181779 please βοηθεια !!! Το δοκιμασες; στην ουσια σου προτείνει να αποφορτιστεί τελειως και να το ξαναφορτίσεις. άραγε αν λύσεις το τηλέφωνο και αποσυνδέσεις την μπαταρία απο πανω, θα φτιάξει; σε βιντεο που είχα δει, το να λυσεις το τηλέφωνο ήταν αρκετά εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manager21 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 ηθελα να απομονωσω την μπαταρια, το δοκιμασα να το λυσω ειναι αρκετα ευκολο μεχρι που συναντησα μια βιδα με αυτοκολλητο διπλα στην πισω καμερα .... οποτε τις ξαναβιδωσα ολες παλι !!! μην χασω την εγγυηση, αντε να δω τι γινεται με CN εγγυηση... μισο χρονο το εχω! το εβαλα για λιγο στο ψυγειο, ο πνιγμενος πιανεται απο τα μαλλια του... τιποτα!!! καποιος αλλος ελεγε να πιεσεις πισω απο το cover για να ακουμπουν οι επαφες αλλα τιποτα!!! στο pc δεν το βλεπει για να κανω τιποτα με fastboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 ασε το στην φορτισει ολο το βραδυ μπας κ στρωσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manager21 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 δεν αναβει το πορτοκαλι λαμπακι της φορτισης .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts