Jump to content

Manager21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Manager21

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Manager21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. απο Ελλαδα το ειχα παρει αλλα ειναι CN εκδοση, μου ειπαν οτι θα το στειλουν στην Asus... 7 μερες να παει και αλλες τοσες να γυρισει !!!
  2. δεν αναβει το πορτοκαλι λαμπακι της φορτισης ....
  3. ηθελα να απομονωσω την μπαταρια, το δοκιμασα να το λυσω ειναι αρκετα ευκολο μεχρι που συναντησα μια βιδα με αυτοκολλητο διπλα στην πισω καμερα .... οποτε τις ξαναβιδωσα ολες παλι !!! μην χασω την εγγυηση, αντε να δω τι γινεται με CN εγγυηση... μισο χρονο το εχω! το εβαλα για λιγο στο ψυγειο, ο πνιγμενος πιανεται απο τα μαλλια του... τιποτα!!! καποιος αλλος ελεγε να πιεσεις πισω απο το cover για να ακουμπουν οι επαφες αλλα τιποτα!!! στο pc δεν το βλεπει για να κανω τιποτα με fastboot
  4. το φορτιζα απο το pc και ξαφνικα το βρηκα κλειστο!! και δεν ανοιγει με τιποτα!!! δοκιμασα να το φορτισω απο τον φορτιστη του, συνδυασμους κουμπιων... τιποτα!! το εχω πριν απο το καλοκαιρι ειναι CN και απο την αρχη εχω βαλει WW απο το site της Asus και περναω συνεχεια ολα τα updates, εχω το τελευταιο firmware και απο οτι ειδα το εχει κανει και σε αλλους... http://forum.xda-developers.com/zenfone2/help/zenfone-2-ze551ml-wont-t3142652 http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=6000 η μονη λυση που προτεινει καποιος ειναι το ψυγειο!! http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/solution-randomly-shuting-long-periods-t3181779 please βοηθεια !!!
  5. νομιζω οτι ευθυνεται το call recording αν το εχεις ενεργοποιημενο...
  6. Δοκιμασε με εναν απλο φορτιστη 5V 1A θα κανει 2 ωρες να φορτισει αλλα θα εχεις θα ιδια καλα αποτελεσματα. Πιο πιθανο ειναι το fast charging να κανει ζημια στην μπαταρια!
  7. τα usb 1.0 και 2.0 βγαζουν 5V και 0.5Α(500mA) τα usb 3.0 βγαζουν 5V και 0.9Α και πανω ενας φορτιστης iphone βγαζει 5V και 1Α ενας φορτιστης Ipad βγαζει 5V και 2.1Α ο φορτιστης του Zenfone 2 einai 5V και 2A και κανει και fast charging Λογικο λοιπον να κανει τοση ωρα με 4 φορες λιγοτερα Ampere... εγω ειπα να δοκιμασουμε με αλλον φορτιστη που να ειναι και αυτος 5V και 2Α αλλα να μην κανει fast charging η με καποιον κοινο φορτιστη με 5V και 1Α οπως του iphone που χρησιμοποιω... λιγοτερα Αmpere δεν βλαπτουν απλα αργει να φορτισει, περισσοτερα μπορει να εχεις προβλημα γιατι πιεζεται η μπαταρια. Ακομα και ετσι ομως μπορεις να δεις αν θα αντεξει παραπανω η μπαταρια σου αυριο!
  8. To fast charging ζεσταινει πολυ τον επεξεργαστη!! Με απλη φορτιση δεν θα εχεις προβλημα, εστω και απο usb υπολογιστη μπορεις να δοκιμασεις...
  9. Οσον αφορα το θεμα της μπαταριας, προχτες που ηθελα να δοκιμασω το καινουριο powerbank που πηρα να δω ποσες φορτισεις μου δινει, το αφησα να φορτισει ολο απο το powerbank αργησε πολυ γιατι δεν εκανε fast charging αλλα την επομενη μερα τρελαθηκα απο την διαρκεια μπαταριας!! ολη μερα το χρησιμοποιουσα απο τις 9 το πρωι και στις 12 το βραδυ ειχα ακομα 30% !! καντε μερικες δοκιμες και εσεις με powerbanks η με αλλους φορτιστες που δεν υποστιριζουν fast charging μπας και βγαλουμε ακρη!!
  10. χρησιμοποιησα πρασφατα το PC Link και ενθουσιαστηκα!! αλλα για τηλεωραση χρειαζεται MHL καλωδιο, εχει χρησιμοποιησει κανεις καποιο καλωδιο MHL για συνδεση με HDMI σε TV ? το Zenfone 2 το usb mini ειναι με 5-pin? τα καλωδια με 11-pin ειναι μονο για Samsung? δεν ξερω αν ισχυει αλλα αυτο εχω βρει ZE500CL (1.6GHz-dual/2GB/16GB) - no MHL support ZE550ML (1.8GHz-quad/2GB/16GB) - no MHL support ZE551ML (1.8 or 2.3GHz-quad/2 or 4GB/16 or 32 or 64GB). This model has MHL support.
  11. Προβληματικο σου ετυχε τοτε... Δεν πειραζει!
  12. :) Το καλωδιο στη μερια που παει στον φορτιστη γραφει Asus? Τα περισσοτερα κοινα καλωδια δουλευουν κανονικα...
  13. Αλλαξε πριζα ,αλλαξε καλωδιο, δοκιμασε διαφορα γιατι κατι δεν παει καλα αν εχεις το μοντελο με τον Intel Atom z3580 θα επρεπε να εχει φορτισει πληρως σε μια ωρα.. Ειχα δοκιμασει με τον δικο του φορτιστη αλλα με αλλο καλωδιο και εδειχνε οτι φορτιζει αλλα εμενε στασιμο!
  14. Χρησιμοποιεις το δικο του καλωδιο και φορτιστη;
  15. Εμενα δεν μου βγαζει ποτε τα updates... Ουτε στο site εχουν βγαλει την 2.19 Υπαρχει κανενα link?
×
×
  • Create New...