tsakozzz Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Παντός εδώ Γερμανία ακόμα δεν εμφανίστηκε. Εν αναμονή και θα είμαι πιθανόν κάτοχος. Ακονα και στις 10 του μηνα θα ανεβαινα στην Δρέσδη κ ελεγα να εψαχνα να το βρω να το παρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Από το Ιταλικό Amazon το τσίμπησα, απο τρίτο πωλητή αλλά τώρα το δίνει και το ίδιο το Amazon.it. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manager21 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 γεια σας πρώτη φορά γράφω στο φορουμ Αύριο το παραλαμβάνω ένα γκρι (4gb,32gb) από ελ. μαγαζί και θα σας πω την γνώμη μου. είναι το πρώτο μου android! Μέχρι σήμερα είχα iphone 4 από την ήμερα που κυκλοφόρησε Ελλάδα γύρω στα 4,5 χρόνια! και ελπίζω και το Zenfone να μου κρατήσει αρκετά... με προβληματιζουν καποια σχολια για την camera αλλα χαιρομαι για τα updates που ηδη παιρνει!! επίσης παράγγειλα την αυθεντική θήκη της Asus από ebay, Taiwan και την περιμένω καθώς και μια 64gb micro sd Samsung evo class 10! και νομίζω θα ολοκληρωθεί τελείως όταν παραγγείλω μετά από καιρό και το Power bank της Asus το Zenpower. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 γεια σας πρώτη φορά γράφω στο φορουμ Αύριο το παραλαμβάνω ένα γκρι (4gb,32gb) από ελ. μαγαζί και θα σας πω την γνώμη μου. είναι το πρώτο μου android! Μέχρι σήμερα είχα iphone 4 από την ήμερα που κυκλοφόρησε Ελλάδα γύρω στα 4,5 χρόνια! και ελπίζω και το Zenfone να μου κρατήσει αρκετά... με προβληματιζουν καποια σχολια για την camera αλλα χαιρομαι για τα updates που ηδη παιρνει!! επίσης παράγγειλα την αυθεντική θήκη της Asus από ebay, Taiwan και την περιμένω καθώς και μια 64gb micro sd Samsung evo class 10! και νομίζω θα ολοκληρωθεί τελείως όταν παραγγείλω μετά από καιρό και το Power bank της Asus το Zenpower. Περιμένουμε εντυπώσεις. Καλός ήρθες στο φόρουμ. Πόσο βγήκε και από που το πήρες; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 http://www.amazon.it/gp/aw/d/B00VLSMHYW/ref=mp_s_a_1_2?qid=1430747772&sr=8-2&pi=SY200_QL40&keywords=Asus+zenfone+2&dpPl=1&dpID=41tTlJZCiGL&ref=plSrch Asus zenfone ZE551ML-6J162WW Intel Atom Z3580 Quad-Core 2.3 MHz, 32 GB rom, 4gb ram 350€! Δεν πιστεύω οτι ειναι κακη επιλογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Μια απορία. Επειδή δεν ξέρω καθόλου το Intel Atom σε σχέση με τους snapdragon που ειναι στα περισσότερα τηλέφωνα για πείτε απόψεις και γενικά σαν κινητό τι ποιότητα έχει. Έχω το NOTE 3 και το oneplus και μπορώ να πω ότι το 1+ για τα χρήματα του είναι απλά τέλειο. Ασ κάνει κάποιος που το έχει μια αναφορά... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Αντε πείτε μ κ εμένα μεγιες! Το παραγγειλα απο amazon.it με express shipment Πέμπτη θα ειναι στα χεράκια μ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Αντε πείτε μ κ εμένα μεγιες! Το παραγγειλα απο amazon.it με express shipment Πέμπτη θα ειναι στα χεράκια μ! Με το θέμα εγγύηση η Asus δέχεται από άλλες χώρες ευρωπαϊκές; με για σου. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 και γω το μεγαλο ζεν απο ιταλια, λογικα τη πεμπτη θα το εχω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Ζηλιάρη. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 και γω το μεγαλο ζεν απο ιταλια, λογικα τη πεμπτη θα το εχω!:) κοιτάξου στον καθρέφτη και αναρωτήσου... ειναι τα μούτρα σου για το "μεγάλο"???? :shifty::shifty::shifty: :lol::lol::p Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 σταααααματήηηηστε να παραγγέλνετε :) , ακόμα προσπαθώ να αντισταθώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 (edited) Ρε ζηλιαρη ζηλεψες απο εμενα τον ζηλιαρη! Και εγω το μεγαλο πήρα σε γκρι! Για να δούμε ποιος απο τους δυο μας θα γράψει σχόλιά την Πέμπτη! Χαχαχαχα ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @kodorevi8ulis ριχτω ρεεεεε! Πατατο το κουμπακι να παει σταδιαλο! Χαχαχαχα Edited May 4, 2015 by tsakozzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Tsakozzz ίσως η Πέμπτη να είναι πολύ τώρα που βλέπω το tracking,άργησε λίγο να πάρει μπρος αλλά έχει γκαζωσει! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosf Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Καλορίζικα παιδιάαααααα!!!! Με το καλό να τα πάρετε!!! Εγώ θα περιμενω μέχρι να πέσει στα 300... Είχα βρει βέβαια και το MEIZU MX4 Pro στο to2c στα 310 αλλα φοβαμαι ακομη να αγορασω απο Κινα!!!:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλορίζικα παιδιά! Οπωσδήποτε εντυπώσεις μόλις τα πιάσετε αυτά χέρια σας... Ποιότητα κατασκευής με ενδιαφέρει πολύ οθόνη κ μπαταρία... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 μια και ανεφερε ο φιλος ανωτερο για την μπαταρια!! τι πιστευετε ότι ειναι καλητερα για μια συσκευη οταν ειναι καινουργια! να περιμενουμε να αδειασει εντελως η μολις παρουμε την συσκευη να την βαλουμε στις πριζα πριν καν ανοιξεει μεχρι να φτασει στο 100%? οταν ειχα παρει το motorola xt910 και το ειχα προτοανοιξει η μπαταρια του ηταν 100%!!! για πειτε γιατι ποτε δεν εβγαλα ακρη τι ειναι το σωστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Παρελήφθη το μεσημέρι, στο ζόρι του στησιμάτος ψιλοζεστάθηκε αλλά λιγότερο απο το Ν5. Εχει μερικές εφαρμογές που θα φύγουν με ρουτ. Φορτιζει πολύ σβέλτα απόσο βλέπω τώρα! Αυτά τα ολίγα σαν πρώτη εντύπωση!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Εκτός από τις εφαρμογές τις ίδιας της Asus όλες οι άλλες γίνονται απλά uninstall χωρίς root. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Παρελήφθη το μεσημέρι, στο ζόρι του στησιμάτος ψιλοζεστάθηκε αλλά λιγότερο απο το Ν5. Εχει μερικές εφαρμογές που θα φύγουν με ρουτ. Φορτιζει πολύ σβέλτα απόσο βλέπω τώρα! Αυτά τα ολίγα σαν πρώτη εντύπωση!:) Ναι και εμένα σήμερα το πρωί ήρθε! Πολύ γρήγορα μπορώ να πω. Ζεσταθηκε και εμένα στο σεταπ αλλά έκανε αναβάθμιση μόλις το άνοιξα... φόρτωσε πολύ γρήγορα στον μεσημεριανό ύπνο 1:30 ωρα έφτασε 100% από 15% που ήταν. Ακόμα προσπαθώ να συνηθίσω τον όγκο του είναι παντόφλα μπορώ να πω άλλα δυνατό πράγμα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μια και ανεφερε ο φιλος ανωτερο για την μπαταρια!! τι πιστευετε ότι ειναι καλητερα για μια συσκευη οταν ειναι καινουργια! να περιμενουμε να αδειασει εντελως η μολις παρουμε την συσκευη να την βαλουμε στις πριζα πριν καν ανοιξεει μεχρι να φτασει στο 100%? οταν ειχα παρει το motorola xt910 και το ειχα προτοανοιξει η μπαταρια του ηταν 100%!!! για πειτε γιατι ποτε δεν εβγαλα ακρη τι ειναι το σωστο! Στο 50% στο ρεύμα με τη μια δεν πρέπει να αδειάζει τουλάχιστον για ένα μήνα. Μετά μια φορά στο τόσο ας αδειάζει και πάλι δεν κάνει κάτω από 30% χαλάει την δύναμή της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Αυτά για τη μπαταρία που τα έχεις διαβάσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλορίζικα παιδιά! Οπωσδήποτε εντυπώσεις μόλις τα πιάσετε αυτά χέρια σας... Ποιότητα κατασκευής με ενδιαφέρει πολύ οθόνη κ μπαταρία... Καλό είναι από άποψη κατασκευής η οθόνη είναι πολύ καλή άστο αυτό! Μπαταρία τώρα το πήρα 24 ωρες δεν το έχω! Παντός φορτίζει σφαίρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Στο 50% στο ρεύμα με τη μια δεν πρέπει να αδειάζει τουλάχιστον για ένα μήνα. Μετά μια φορά στο τόσο ας αδειάζει και πάλι δεν κάνει κάτω από 30% χαλάει την δύναμή της μπαταρίας. Η πρωταπριλιά πέρασε. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 (edited) Απλά δεν έχει καλή ρύθμιση η κάμερα παιδιά στο αυτόματο τα κάνει Σκατ@ αυτή είναι η δικιά μου ρύθμιση ! Δεν την ανεβάζει μάλλον είναι μεγάλη η φωτογραφία. Edited May 5, 2015 by DManolo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Αυτά για τη μπαταρία που τα έχεις διαβάσει ? Στο ΝΕΤ κάπου απλά τα μαχ βολτ είναι 4.2 στα 3.15 λέει το ZenFone ακόμα ανάβει πράγμα που δεν είναι καλό απλά το κάνουν για να κρατήσει λιγο ακόμα.θα έπρεπε στα 3.3 να σβήνει. Και η σωστή φόρτιση θα έπρεπε να είναι με 4.5 βολτ αλλά θα πάρει ωρα για να φορτισει. Η Asus όπως και όλοι κατασκευαστές ποντάρουν ότι θα το κρατήσουμε 2χρόνια τότε θα έχει χαλάσει η μπαταρία και αν όχι δε θα κρατάει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts