Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντός εδώ Γερμανία ακόμα δεν εμφανίστηκε. Εν αναμονή και θα είμαι πιθανόν κάτοχος.

Ακονα και στις 10 του μηνα θα ανεβαινα στην Δρέσδη κ ελεγα να εψαχνα να το βρω να το παρω!

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από το Ιταλικό Amazon το τσίμπησα, απο τρίτο πωλητή αλλά τώρα το δίνει και το ίδιο το Amazon.it.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

γεια σας πρώτη φορά γράφω στο φορουμ

Αύριο το παραλαμβάνω ένα γκρι (4gb,32gb) από ελ. μαγαζί και θα σας πω την γνώμη μου. είναι το πρώτο μου android!

Μέχρι σήμερα είχα iphone 4 από την ήμερα που κυκλοφόρησε Ελλάδα γύρω στα 4,5 χρόνια!

και ελπίζω και το Zenfone να μου κρατήσει αρκετά... με προβληματιζουν καποια σχολια για την camera αλλα χαιρομαι για τα updates που ηδη παιρνει!!

επίσης παράγγειλα την αυθεντική θήκη της Asus από ebay, Taiwan και την περιμένω

καθώς και μια 64gb micro sd Samsung evo class 10! και νομίζω θα ολοκληρωθεί τελείως όταν παραγγείλω μετά από καιρό και το Power bank της Asus το Zenpower.

γεια σας πρώτη φορά γράφω στο φορουμ

Αύριο το παραλαμβάνω ένα γκρι (4gb,32gb) από ελ. μαγαζί και θα σας πω την γνώμη μου. είναι το πρώτο μου android!

Μέχρι σήμερα είχα iphone 4 από την ήμερα που κυκλοφόρησε Ελλάδα γύρω στα 4,5 χρόνια!

και ελπίζω και το Zenfone να μου κρατήσει αρκετά... με προβληματιζουν καποια σχολια για την camera αλλα χαιρομαι για τα updates που ηδη παιρνει!!

επίσης παράγγειλα την αυθεντική θήκη της Asus από ebay, Taiwan και την περιμένω

καθώς και μια 64gb micro sd Samsung evo class 10! και νομίζω θα ολοκληρωθεί τελείως όταν παραγγείλω μετά από καιρό και το Power bank της Asus το Zenpower.

Περιμένουμε εντυπώσεις. Καλός ήρθες στο φόρουμ. Πόσο βγήκε και από που το πήρες;

http://www.amazon.it/gp/aw/d/B00VLSMHYW/ref=mp_s_a_1_2?qid=1430747772&sr=8-2&pi=SY200_QL40&keywords=Asus+zenfone+2&dpPl=1&dpID=41tTlJZCiGL&ref=plSrch

Asus zenfone ZE551ML-6J162WW

Intel Atom Z3580 Quad-Core 2.3 MHz,

32 GB rom, 4gb ram

350€! Δεν πιστεύω οτι ειναι κακη επιλογη!

Μια απορία. Επειδή δεν ξέρω καθόλου το Intel Atom σε σχέση με τους snapdragon που ειναι στα περισσότερα τηλέφωνα για πείτε απόψεις και γενικά σαν κινητό τι ποιότητα έχει. Έχω το NOTE 3 και το oneplus και μπορώ να πω ότι το 1+ για τα χρήματα του είναι απλά τέλειο. Ασ κάνει κάποιος που το έχει μια αναφορά...

Αντε πείτε μ κ εμένα μεγιες! Το παραγγειλα απο amazon.it με express shipment Πέμπτη θα ειναι στα χεράκια μ!

Με το θέμα εγγύηση η Asus δέχεται από άλλες χώρες ευρωπαϊκές; με για σου.

και γω το μεγαλο ζεν απο ιταλια, λογικα τη πεμπτη θα το εχω!:)

κοιτάξου στον καθρέφτη και αναρωτήσου... ειναι τα μούτρα σου για το "μεγάλο"???? :shifty::shifty::shifty:

:lol::lol::p

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Ρε ζηλιαρη ζηλεψες απο εμενα τον ζηλιαρη! Και εγω το μεγαλο πήρα σε γκρι! Για να δούμε ποιος απο τους δυο μας θα γράψει σχόλιά την Πέμπτη! Χαχαχαχα

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@kodorevi8ulis ριχτω ρεεεεε! Πατατο το κουμπακι να παει σταδιαλο! Χαχαχαχα

Edited by tsakozzz

Καλορίζικα παιδιάαααααα!!!! Με το καλό να τα πάρετε!!! Εγώ θα περιμενω μέχρι να πέσει στα 300...

Είχα βρει βέβαια και το MEIZU MX4 Pro στο to2c στα 310 αλλα φοβαμαι ακομη να αγορασω απο Κινα!!!:(:(:(

Καλορίζικα παιδιά! Οπωσδήποτε εντυπώσεις μόλις τα πιάσετε αυτά χέρια σας... Ποιότητα κατασκευής με ενδιαφέρει πολύ οθόνη κ μπαταρία...
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

μια και ανεφερε ο φιλος ανωτερο για την μπαταρια!!

τι πιστευετε ότι ειναι καλητερα για μια συσκευη οταν ειναι καινουργια!

να περιμενουμε να αδειασει εντελως η μολις παρουμε την συσκευη να την βαλουμε στις πριζα πριν καν ανοιξεει μεχρι να φτασει στο 100%?

οταν ειχα παρει το motorola xt910 και το ειχα προτοανοιξει η μπαταρια του ηταν 100%!!!

για πειτε γιατι ποτε δεν εβγαλα ακρη τι ειναι το σωστο!

Παρελήφθη το μεσημέρι, στο ζόρι του στησιμάτος ψιλοζεστάθηκε αλλά λιγότερο απο το Ν5. Εχει μερικές εφαρμογές που θα φύγουν με ρουτ. Φορτιζει πολύ σβέλτα απόσο βλέπω τώρα! Αυτά τα ολίγα σαν πρώτη εντύπωση!:)

Εκτός από τις εφαρμογές τις ίδιας της Asus όλες οι άλλες γίνονται απλά uninstall χωρίς root.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Παρελήφθη το μεσημέρι, στο ζόρι του στησιμάτος ψιλοζεστάθηκε αλλά λιγότερο απο το Ν5. Εχει μερικές εφαρμογές που θα φύγουν με ρουτ. Φορτιζει πολύ σβέλτα απόσο βλέπω τώρα! Αυτά τα ολίγα σαν πρώτη εντύπωση!:)

Ναι και εμένα σήμερα το πρωί ήρθε! Πολύ γρήγορα μπορώ να πω. Ζεσταθηκε και εμένα στο σεταπ αλλά έκανε αναβάθμιση μόλις το άνοιξα... φόρτωσε πολύ γρήγορα στον μεσημεριανό ύπνο 1:30 ωρα έφτασε 100% από 15% που ήταν. Ακόμα προσπαθώ να συνηθίσω τον όγκο του είναι παντόφλα μπορώ να πω άλλα δυνατό πράγμα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μια και ανεφερε ο φιλος ανωτερο για την μπαταρια!!

τι πιστευετε ότι ειναι καλητερα για μια συσκευη οταν ειναι καινουργια!

να περιμενουμε να αδειασει εντελως η μολις παρουμε την συσκευη να την βαλουμε στις πριζα πριν καν ανοιξεει μεχρι να φτασει στο 100%?

οταν ειχα παρει το motorola xt910 και το ειχα προτοανοιξει η μπαταρια του ηταν 100%!!!

για πειτε γιατι ποτε δεν εβγαλα ακρη τι ειναι το σωστο!

Στο 50% στο ρεύμα με τη μια δεν πρέπει να αδειάζει τουλάχιστον για ένα μήνα. Μετά μια φορά στο τόσο ας αδειάζει και πάλι δεν κάνει κάτω από 30% χαλάει την δύναμή της μπαταρίας.

Καλορίζικα παιδιά! Οπωσδήποτε εντυπώσεις μόλις τα πιάσετε αυτά χέρια σας... Ποιότητα κατασκευής με ενδιαφέρει πολύ οθόνη κ μπαταρία...

Καλό είναι από άποψη κατασκευής η οθόνη είναι πολύ καλή άστο αυτό! Μπαταρία τώρα το πήρα 24 ωρες δεν το έχω! Παντός φορτίζει σφαίρα!

Στο 50% στο ρεύμα με τη μια δεν πρέπει να αδειάζει τουλάχιστον για ένα μήνα. Μετά μια φορά στο τόσο ας αδειάζει και πάλι δεν κάνει κάτω από 30% χαλάει την δύναμή της μπαταρίας.

Η πρωταπριλιά πέρασε. :lol:

Απλά δεν έχει καλή ρύθμιση η κάμερα παιδιά στο αυτόματο τα κάνει Σκατ@

αυτή είναι η δικιά μου ρύθμιση ! Δεν την ανεβάζει μάλλον είναι μεγάλη η φωτογραφία.

Edited by DManolo

Αυτά για τη μπαταρία που τα έχεις διαβάσει ?

Στο ΝΕΤ κάπου απλά τα μαχ βολτ είναι 4.2 στα 3.15 λέει το ZenFone ακόμα ανάβει πράγμα που δεν είναι καλό απλά το κάνουν για να κρατήσει λιγο ακόμα.θα έπρεπε στα 3.3 να σβήνει. Και η σωστή φόρτιση θα έπρεπε να είναι με 4.5 βολτ αλλά θα πάρει ωρα για να φορτισει. Η Asus όπως και όλοι κατασκευαστές ποντάρουν ότι θα το κρατήσουμε 2χρόνια τότε θα έχει χαλάσει η μπαταρία και αν όχι δε θα κρατάει πολύ.

• The title was changed to Asus Zenfone 2