Polis4 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Εστειλα μνμ σε 5 πωλητες και ολοι απαντησαν οτι ειναι γνησιο της asus με λογοτυπο το οποιονστην φωτο το εχουν αφαιρεσει για ευνοητους λογους. Εχω αγορασει στο παρελθον touch για s4 το οποιο στην φωτο φαινοταν χωρις λογοτυπο και ηρθε με μαυρο αυτοκολλητο επανω Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Εστειλα μνμ σε 5 πωλητες και ολοι απαντησαν οτι ειναι γνησιο της asus με λογοτυπο το οποιονστην φωτο το εχουν αφαιρεσει για ευνοητους λογους. Εχω αγορασει στο παρελθον touch για s4 το οποιο στην φωτο φαινοταν χωρις λογοτυπο και ηρθε με μαυρο αυτοκολλητο επανω Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άμα δουλέψει...τι σε νοιάζει ;;; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Kαλημερα παιδια εχω κ εγω πρβλημα της οθονης ξαφνικα μου κανει μονο του διαφορα κ μολις παταω το ουμπι κ σβηνει ξαναφτιαχνει αλλα μπορει να το ξανακανει πιο μετα η καπακι,ειναι αγορασμενο απο ιταλια εχω την αποδειξη απο το αμαζον πως το στελνω τι κανω ? Γνωριει κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Kαλημερα παιδια εχω κ εγω πρβλημα της οθονης ξαφνικα μου κανει μονο του διαφορα κ μολις παταω το ουμπι κ σβηνει ξαναφτιαχνει αλλα μπορει να το ξανακανει πιο μετα η καπακι,ειναι αγορασμενο απο ιταλια εχω την αποδειξη απο το αμαζον πως το στελνω τι κανω ? Γνωριει κανεις ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6666261 Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Η Asus θα παρουσιάσει τη νέα οικογένεια Zenfone 3 στις 30 Μαΐου στο πλαίσιο της Computex 2016 και φτιάχνει το κλίμα δημοσιεύοντας ένα video teaser για την…Zenvolution που θα φέρουν τα νέα smartphones της. Παράλληλα, διέρρευσαν ορσιμένα τεχνικά χαρακτηριστικά από το AnTuTu benchmark, απ’ όπου επιβεβαιώνεται ότι η εταιρεία θα αφήσει την Intel και θα στραφεί στην Qualcomm για τους επεξεργαστές της. Asus Zenfone 3 (φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά – Z016D) Οθόνη Full HD 2.5D (1920 x 1080) Επεξεργαστής 64bit quad-core Qualcomm Snapdragon 820 Επεξεργαστής γραφικών Adreno 530 GPU Μνήμη RAM 4GB Αποθηκευτικός χώρος 32GB Κάμερα 23MP με Laser Autofocus Εμπρόσθια κάμερα 8MP Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων WiFi, Bluetooth, GPS, 4G LTE Λειτουργικό σύστημα Android 6.0.1 Marshmallow Υποδοχή USB Type-C Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Φημολογείται επίσης ότι θα είναι τουλάχιστον $100 πιο ακριβό. Αν ισχύει αυτό, δύσκολα τα βλέπω για την ASUS. Εκτός βέβαια αν βγάλει κάποια πιο φτηνή παραλλαγή που δεν είναι τελείως χώμα όμως. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Η Asus θα παρουσιάσει τη νέα οικογένεια Zenfone 3 στις 30 Μαΐου στο πλαίσιο της Computex 2016 και φτιάχνει το κλίμα δημοσιεύοντας ένα video teaser για την…Zenvolution που θα φέρουν τα νέα smartphones της. Παράλληλα, διέρρευσαν ορσιμένα τεχνικά χαρακτηριστικά από το AnTuTu benchmark, απ’ όπου επιβεβαιώνεται ότι η εταιρεία θα αφήσει την Intel και θα στραφεί στην Qualcomm για τους επεξεργαστές της. Asus Zenfone 3 (φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά – Z016D) Οθόνη Full HD 2.5D (1920 x 1080) Επεξεργαστής 64bit quad-core Qualcomm Snapdragon 820 Επεξεργαστής γραφικών Adreno 530 GPU Μνήμη RAM 4GB Αποθηκευτικός χώρος 32GB Κάμερα 23MP με Laser Autofocus Εμπρόσθια κάμερα 8MP Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων WiFi, Bluetooth, GPS, 4G LTE Λειτουργικό σύστημα Android 6.0.1 Marshmallow Υποδοχή USB Type-C Με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά δεν βλέπω γιατί κάποιος κάτοχος του Zenfone 2, ιδιαίτερα της έκδοσης 64GB, να θελήσει να το αγοράσει! Δεν μοιάζει και πολύ για αναβάθμιση! Τέλος πάντων θα δούμε. Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά δεν βλέπω γιατί κάποιος κάτοχος του Zenfone 2, ιδιαίτερα της έκδοσης 64GB, να θελήσει να το αγοράσει! Δεν μοιάζει και πολύ για αναβάθμιση! Τέλος πάντων θα δούμε. Κοντός ψαλμός αλληλούια ... Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Εγώ πάντως είχα διαβάσει για τον 650.. μακάρι να πάει στον 820 αλλά δυσκολο το κόβω να μπορει να κρατησει χαμηλες τιμες αν το κάνει αυτό. Λογικά μέχρι τις 30 του μηνα θα έχει βγει και η ΜΜ για το κινητο μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Λογικά μέχρι τις 30 του μηνα θα έχει βγει και η ΜΜ για το κινητο μας. Οσο ζω Ελπίζω! Για τα παραπάνω παντος εγω δεν θα εδινα ουτε 50 ευρώ παραπανω για καινούργιο! Πρεπει τουλάχιστον να ειχε 6gb ram! Kai μπαφαρια 4500mah! Τωρα αυτα τα δαχτυλικα κ οι π|π3ς ειναι για κλαρινογαμπριζματα! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Απο το video διακρινω μεταλλο... αυτο που χαλαει ειναι οτι φαινεται η καμερα να προεξεχει οπως samsung ... και αν προεξεχει πολυ τοτε ισως να εχει φθορα... Τωρα θα μου πεις του βαζεις θηκη, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα... Γενικοτερα απο οσο μπορει να φανει στο video εμενα μου αρεσει, αλλα ακομα δεν ξερουμε με την μπαταρια τι παιζει... Ειδωμεν ομως οταν παρουσιαστει ;) Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Αν δεν ειναι dualsim active και δεν βγάλουν και έκδοση με 6.4" ας το φάνε. Θα μείνω με το Zenfone 2 :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Αν δεν ειναι dualsim active και δεν βγάλουν και έκδοση με 6.4" ας το φάνε. Θα μείνω με το Zenfone 2 :) Το τηλέφωνο χρειαζόταν 2-3 πινελιές για να γίνει καλύτερο. Μπαταρία (4000mah) και καλύτερη φωτογραφική, σε όλα τα άλλα είναι μια χαρά.. Τώρα τα άλλα τσιτάτα τύπου: finger food / print (όπως το λενε) είναι σημεία των καιρών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Για το fingerprint παιδια, ειδα που το αναφερετε αρκετοι εως αχρηστο. Καταλαβαινω οτι ειναι αχρηστο για εσας. Δυστυχως για αλλους χρηστες, οχι μονο δεν ειναι αχρηστο, αλλα τουναντιον ειναι απαραιτητο. Θα χρειαστει να το σεβαστειτε. Αλλωστε και η asus μελεταει κοστος και ζητηση, οπως ολες οι εταιρειες, δεν τα βαζουν τυχαια τα features. Για πχ, εγω δεν θα ψωνιζα το επομενο asus, που θελω ετσι και αλλιως, αν δεν εχει fingerprint. Δεν το χρειαζομουνα και εγω, ωσπου βρεθηκα ξαφνικα λογω προσωπικων καταστασεων να το χρειαζομαι απολυτα, μιλαω 30-40 φορες την ημερα στο τηλ και αναγκαζομαι συνεχεια να ξεκλειδωνω με χρονοβορους τροπους, προσπαθωντας να μην το δουν οι διπλανοι. Αν δεν το βαλει η asus, θα αναγκαστω να παρω αλλη μαρκα. (εχω δει το βιντεακι με την φιλεναδα και το χερι του κοιμομενου χρηστη και δεν ανοιγει και εκεινος κρυφοξυπναει και το βαζει στο ποδι, χαχα, τεσπα, το θελω με το ζορι, τι να κανουμε). update 184: ελυσε, οπως περιμενα, το προβλημα της μπαταριας που εμφανιστηκε στην 183 και δεν υπηρχε στην 174, ουτε το asus cover χτυπαει, ουτε τρωει 30% την νυχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Εγω την χωρισα! Και δεν το χρειάζομαι το fingerprint! Xaxaxaxa τωρα με την επόμενη..... Λες να κανω κ αναβάθμιση κινητου! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Εγω την χωρισα! Και δεν το χρειάζομαι το fingerprint! Xaxaxaxa τωρα με την επόμενη..... Λες να κανω κ αναβάθμιση κινητου! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο θέμα privacy, εγω θα ήθελα υλοποιηση του bluetooth proximity unlock.. Μέχρι τώρα το μόνο που έχω βρει και το εφαρμοζει είναι το mi band σε συνδιασμό με το miuiOS... οσο και αν εψαξα, δεν βρηκα τροπο να γινεται σε μη miuiΟS συσκευη.:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efialtis1971 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Η Asus θα παρουσιάσει τη νέα οικογένεια Zenfone 3 στις 30 Μαΐου στο πλαίσιο της Computex 2016 και φτιάχνει το κλίμα δημοσιεύοντας ένα video teaser για την…Zenvolution που θα φέρουν τα νέα smartphones της. Παράλληλα, διέρρευσαν ορσιμένα τεχνικά χαρακτηριστικά από το AnTuTu benchmark, απ’ όπου επιβεβαιώνεται ότι η εταιρεία θα αφήσει την Intel και θα στραφεί στην Qualcomm για τους επεξεργαστές της. Asus Zenfone 3 (φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά – Z016D) Οθόνη Full HD 2.5D (1920 x 1080) Επεξεργαστής 64bit quad-core Qualcomm Snapdragon 820 Επεξεργαστής γραφικών Adreno 530 GPU Μνήμη RAM 4GB Αποθηκευτικός χώρος 32GB Κάμερα 23MP με Laser Autofocus Εμπρόσθια κάμερα 8MP Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων WiFi, Bluetooth, GPS, 4G LTE Λειτουργικό σύστημα Android 6.0.1 Marshmallow Υποδοχή USB Type-C αν αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του zen 3 ελικρινα πιο πολυ για ''σπατουλαρισμα'' μου κανει παρα για νεο κινητο.το 2αρι που εχουμε ειναι απιστευτο γιατι να ''σκασει'' καποιος ενα καρο χρηματα για το τιποτε.τα ιδια εκανε και η samsung και ενω αγορασα το s3 εβγαλε το s4 χωρις καμμια ουσιαστικη διαφορα.αποτελεσμα το s4 σχεδον πατωσε στις πωλησεις.ο κοσμος ξυπνησε και πριν αγορασει κατι ακριβο το ψαχνει κυριως μεσω youtube, οποτε αποφασιζει αν θα το αγορασει η οχι.προσωπικα για το zen 3 με αυτα τα χαρακτηστικα ουτε με σφαιρες δεν θα εδινα χρηματα.αυτο που εχουμε ''παταει'' κατω πολλες μα παρα πολλες συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotismixa Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παιδιά καλημέρα έχω το asus εδώ και 7 μήνες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εχθές αποφάσισα να βάλω και μια δεύτερη κάρτα σιμ μια για data και μια για ομιλία αλλά δυστυχώς απογοήτευση στη δεύτερη σιμ δεν έχω σήμα για αρκετή ώρα ενώ όταν την είχα στην 1 δεν είχα τέτοια θέματα (έχω λίγο αδύναμο σήμα σπίτι μου αλλά ποτέ δεν έχω χάσει κλήσεις) στη θέση ένα που έβαλα τη νέα κάρτα δουλεύει μια χαρά. Απογοήτευσης συνέχεια ένα αρκετά μεγάλο battery drain (όπου φαντάζομαι είναι λογικό) δε με πειράζει τόσο η μπαταρία αλλά με το σήμα έχω πρόβλημα. Στο δωμάτιο μου πάντα g είχα δε βρίσκω το λόγο να μην έχει σήμα στη θέση 2 που είναι όντως μόνο για 2g. Υπάρχει κάποιος φίλος με αντίστοιχο πρόβλημα ή κάποια λύση στο πρόβλημα με μια πρόχειρη αναζήτηση δε βρήκα κάτι που να βοηθάει. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Ρε παίδες στην εφαρμογή chompSMS, εμφανίζεται από ποια SIM είναι το SMS; είτε ως εισερχόμενο είτε ως εξερχόμενο στο αρχείο των SMS και επίσης ως εισερχόμενο κατά την ειδοποίηση, γιατί όσο και αν ψάχνω δεν το βρίσκω. Edited May 20, 2016 by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Στα εξερχομενα πχ φαινεται ο οριθμος της σιμ διπλα στο κειμενο που εστειλεςhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160520/07acf04f148f558030a4a991197199c8.jpg Ομοιως στα εισερχομενανσε ποια καρτα το ελαβες https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160520/344f46a0a15c4cf94e10956a9e60d2fe.jpg Edited May 20, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παιδιά καλημέρα έχω το asus εδώ και 7 μήνες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εχθές αποφάσισα να βάλω και μια δεύτερη κάρτα σιμ μια για data και μια για ομιλία αλλά δυστυχώς απογοήτευση στη δεύτερη σιμ δεν έχω σήμα για αρκετή ώρα ενώ όταν την είχα στην 1 δεν είχα τέτοια θέματα (έχω λίγο αδύναμο σήμα σπίτι μου αλλά ποτέ δεν έχω χάσει κλήσεις) στη θέση ένα που έβαλα τη νέα κάρτα δουλεύει μια χαρά. Απογοήτευσης συνέχεια ένα αρκετά μεγάλο battery drain (όπου φαντάζομαι είναι λογικό) δε με πειράζει τόσο η μπαταρία αλλά με το σήμα έχω πρόβλημα. Στο δωμάτιο μου πάντα g είχα δε βρίσκω το λόγο να μην έχει σήμα στη θέση 2 που είναι όντως μόνο για 2g. Υπάρχει κάποιος φίλος με αντίστοιχο πρόβλημα ή κάποια λύση στο πρόβλημα με μια πρόχειρη αναζήτηση δε βρήκα κάτι που να βοηθάει. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια εκδοση φοράς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Στα εξερχόμενα ok. Στα εισερχόμενα όμως υπάρχει πρόβλημα, δεν εμφανίζεται το σύμβολο με τον αριθμό της SIM μόνο το κείμενο του μηνύματος και αυτό συμβαίνει και στις δύο SIM. Edited May 20, 2016 by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Πήρα χτες αυτήν τη θήκη: http://www.e-shop.gr/asus-bumper-case-orange-for-ze550ml-ze551ml-p-TEL.023439 την συστηνω, τέλεια εφαρμογή και προστασία Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotismixa Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Ποια εκδοση φοράς; Αν εννοείς Android τη τελευταία με οτα Αν εννοείς του κινητόυ 2.3 ghz ww Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Έχω την εντύπωση πως με την τελευταία αναβάθμιση έχει στρώσει λίγο η μπαταρία. 1.8ghz /4GB / cn σε ww Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts