Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να κατεβάσεις το 2.20.40.157 update απο το site της asus και να το περάσεις μονος σου.

Φυσικά και μπορώ να την κατεβάσω απο εκεί. Αλίμονο. Όμως αγόρασα αυτο το κινητό απο Ελλάδα για να μην μπαίνω καν στην διαδικασία να περνάω ρομ όπως έκανα πιο παλιά. Θέλω να δουλέψει ξανα το ΟΤΑ, γνωρίζει κανείς;

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τρώει πολύ μπαταρία ρε παιδιά...απαπα

Μόλις το πήρα εγκατέστησε ένα update...δεν είδα καν τι...

Στο κινητό μου γράφει:

Πληροφορίες λογισμικού

WW_2.20.40.139_20151104

Έχω το latest update?

Αρα και σε εσένα στην ίδια έκδοση με το δικό μου είναι. Μάλλον μέσω ΟΤΑ είναι κολλημένο ακόμα σε αυτήν.

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φυσικά και μπορώ να την κατεβάσω απο εκεί. Αλίμονο. Όμως αγόρασα αυτο το κινητό απο Ελλάδα για να μην μπαίνω καν στην διαδικασία να περνάω ρομ όπως έκανα πιο παλιά. Θέλω να δουλέψει ξανα το ΟΤΑ, γνωρίζει κανείς;

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αρα και σε εσένα στην ίδια έκδοση με το δικό μου είναι. Μάλλον μέσω ΟΤΑ είναι κολλημένο ακόμα σε αυτήν.

Δηλαδη πατας το κουμπι Ελεγχος Ενημερωσεων και τι σου λεει? (μου φαινεται πολυ περιεργο αυτο...)

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Απ ότι βλεπω την 157 την εχουν κατεβάσει(μαλλον έχει κάποιο bug; ). οποτε η πιο προσφατη επισημη είναι η 139. ισως για αυτό δεν σας κάνει update. η πιο πρόσφατη η 160 μάλλον είναι περισσότερο update για την 157 αφου ήταν και μόνο 20mb. λογικά θα βγάλουν αυτές τις μέρες νέο update με αυτή την λογική.

Καλησπέρα. Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να βάλω κάποιες φωτογραφίες για ταπετσαρία και ενώ στο app της συλλογής εμφανίζονται στο μέγεθος που θέλω όταν παω να τις εφαρμόσω για ταπετσαρία και Αρχική οθόνη εμφανίζονται μεγαλύτερες και δεν χωράνε. Προσπάθησα να τις επεξεργαστώ αλλά μόνο μεγαλώνουν δεν μικραίνουν. Υπάρχει κάποιο κόλπο η καμιά εφαρμογή για να κάνω επεξεργασία;

Ευχαριστώ

Κάνα καλό theme να πειραματιστούμε ?

http://img822.imageshack.us/img822/166/400x90.jpg

StarCraft2 Hellenic Community @ http://www.StarCraft2.gr

StarCraft 2 Gaming Stream @ http://www.Twitch.tv/Lunaticoldschool

Καλησπέρα. Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να βάλω κάποιες φωτογραφίες για ταπετσαρία και ενώ στο app της συλλογής εμφανίζονται στο μέγεθος που θέλω όταν παω να τις εφαρμόσω για ταπετσαρία και Αρχική οθόνη εμφανίζονται μεγαλύτερες και δεν χωράνε. Προσπάθησα να τις επεξεργαστώ αλλά μόνο μεγαλώνουν δεν μικραίνουν. Υπάρχει κάποιο κόλπο η καμιά εφαρμογή για να κάνω επεξεργασία;

Ευχαριστώ

νομιζω ότι αν περάσεις κάποιον άλλον launcher, όταν πας να διαλέξεις θέμα, σου βγάζει επιλογη με ποιο προγραμμα θα γινει το crop/εφαρμογή ταπετσαριας. δοκιμασε να κατεβάσεις τον launcher pro.

Καλησπερα παιδια!

Για καποιον που δεν ειναι εξοικειωμένος με φλασαρισματα ROM και γενικα δεν ασχολειται με αυτα, πιστευετε οτι το κινητο θα τον βολεψει;

Σκεφτομαι σοβαρα να το παρω, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ευχρηστο με την κινεζικη ρομ (λεω να το παρω απο vickmall. Αν υπαρχει σε σχετικα καλη τιμη απο ευρωπη, δεν θα ελεγα οχι αν εχετε να μου προτεινετε καποιο σαιτ). Το μενου εχω συνηθισει να το λειτουργω στα ελληνικα.

Καλησπερα παιδια!

Για καποιον που δεν ειναι εξοικειωμένος με φλασαρισματα ROM και γενικα δεν ασχολειται με αυτα, πιστευετε οτι το κινητο θα τον βολεψει;

Σκεφτομαι σοβαρα να το παρω, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ευχρηστο με την κινεζικη ρομ (λεω να το παρω απο vickmall. Αν υπαρχει σε σχετικα καλη τιμη απο ευρωπη, δεν θα ελεγα οχι αν εχετε να μου προτεινετε καποιο σαιτ). Το μενου εχω συνηθισει να το λειτουργω στα ελληνικα.

Το κινητό εγώ το παρήγγειλα από minideal στα 227 δολάρια (το κοκκινο χρώμα) και έκανε 20 μέρες να έρθει περιπου (παραγγελια 20/11, το εστειλαν 23/11 γιατι μεσολαβουσε σαββατοκυριακο, 1/12 ειχε μπει ελλαδα, 8/12 παρέλαβα).

ενώ είναι η CN έκδοση, ήρθε φλασαρισμένο με την WW χωρις κινεζιές μέσα ουτε μια. φαντάζομαι κάτι ανάλογο λογικά θα κάνει και το vickmall. ειχε κανονικά ελληνικά μέσα και λειτουργουσε υποδειγματικά out of the box. υπόψιν δεν τους είχα ζητήσει να περάσουν ελληνικά μέσα ή το οτιδήποτε. μόνο να τσεκάρουν το κινητό ότι λειτουργει κανονικά και δεν έχει hardware προβλήματα. έστειλαν μαζί και μια θηκη σιλικόνης δώρο αν κ δεν τους το είχα ζητήσει. θετικό αυτό αν κ ηταν μέτριας προς κακής ποιοτητας, έκανε την δουλειά της μέχρι να έρθει η κανονική μου θηκη.

Βέβαια για να μπορέσεις να περάσεις τα επομενα update, και όταν με το καλό βγει η android M, θα πρέπει να φλασάρεις την καινουργια ρομ. Ο οδηγός που υπάρχει στο φορουμ είναι πολυ καλός και αναλυτικός και μπράβο στο παλικάρι που τον έφτιαξε. έχει και φωτογραφίες και βίντεο για να κατανοήσεις όλα τα βήματα που θα κάνεις και δεν θα βρεις κανένα πρόβλημα. είναι κ αρκετά εύκολος στο να το κάνεις. δεν είναι τπτ το ιδιαιτερο.

στα του κινητού, δοκιμασα σημερα το glove mode. φορουσα γάντια thinsulate που είναι αρκετά χοντρά κ μάλλινα. έπρεπε να πιασει μεγαλη επιφανεια ο αντίχειρας για να αναγνωρισει επαφή η οθονη. λογικά με πιο λεπτά γάντια ή άλλο υλικο, θα μπορουμε να κανουμε κανονική χρήση χωρις ιδιαιτερη δυσκολια.

Edited by kallair

Παρέλαβα κι εγω σήμερα. Ύστερα από την πρώτη φόρτιση, το άνοιξα και είμαι στην ευχάριστη διαδικασία του ψαξίματος :-)

Είχε την 2.19.40.27_20150722_6381, μόλις συνδέθηκε (wifi) βρήκε αυτόματα την WW_2.20.40.97_20150917_1572 η οποία μπήκε χωρίς πρόβλημα.

Μετά του έκανα check για updates και βρηκε την WW_2.20.40.160_20151225_1227, η οποία επίσης μπήκε χωρίς πρόβλημα.

Συνεχίζω το ψάξιμο :-)

Μερικές φορές μου πετάει στο άσχετο ένα Welcome to Vodafone... τι παίζει? :)

Μήπως δε πατάνε καλά τα sim ?

υγ... μου κατεβάζει και μένα την WW_2.20.40.160_20151225_1227

Την περνάω κανονικά έτσι ?

Edited by LuNaTiC-Abuser

Ναι προχωρα ... τουλαχιστον σε εμενα και σε εναν φιλο μου μια χαρα κατσανε...

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Πέρνα την κανονικά. Πιθανόν να έχεις πράγματι θέμα με την SIM, μερικά μέλη είχαν και απλά την σφήνωσαν. Εγώ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο μια και η SIM μου σπάει απο mini σε micro και nano, την πάτησα ωστε να εξέχει κάπως απο το κέλυφος που την κάνει micro ώστε να είναι κάπως πιο παχιά. Κανένα θέμα από τότε που το έκανα.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Για καμιά θηκούλα απο skroytz έχετε να προτείνετε κάτι ?

ή κάποια άλλη επιλογή ?

Θα χρειαστώ λίγο την βοήθειά σας.

Έχω αγοράσει ήδη δύο tempered glasses για το κινητό μου. Και τα δύο λένε ότι είναι για zenfone 2 ze551ml. Το μοντέλο το οποίο έχω. Αλλά κανένα δεν έχει κάτσει καλά στο κινητό μου. Οι τρύπες για τους αισθητήρες δεν ταιριάζουν και μένει μέσα αερας

Και οι δύο οι πωλητές μου είπαν ότι έχουν πουλήσει πολλά τέτοια κομμάτια και ποτέ δεν είχαν πρόβλημα.

Τώρα δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή είμαι τόσο άτυχη και έπεσα και τις δυο φορές σε μουφα πωλητές ή το κινητό μου είναι μουφα (το θεωρώ δύσκολο επειδή το έχω αγοράσει από το amazon.it)

Θα ήθελα ΑΝ κάποιος έχει το ίδιο μοντέλο με μένα και έχει αγοράσει tempered glass να μου πει για να πάρω το ιδιο.

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Θα χρειαστώ λίγο την βοήθειά σας.

Έχω αγοράσει ήδη δύο tempered glasses για το κινητό μου. Και τα δύο λένε ότι είναι για zenfone 2 ze551ml. Το μοντέλο το οποίο έχω. Αλλά κανένα δεν έχει κάτσει καλά στο κινητό μου. Οι τρύπες για τους αισθητήρες δεν ταιριάζουν και μένει μέσα αερας

Και οι δύο οι πωλητές μου είπαν ότι έχουν πουλήσει πολλά τέτοια κομμάτια και ποτέ δεν είχαν πρόβλημα.

Τώρα δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή είμαι τόσο άτυχη και έπεσα και τις δυο φορές σε μουφα πωλητές ή το κινητό μου είναι μουφα (το θεωρώ δύσκολο επειδή το έχω αγοράσει από το amazon.it)

Θα ήθελα ΑΝ κάποιος έχει το ίδιο μοντέλο με μένα και έχει αγοράσει tempered glass να μου πει για να πάρω το ιδιο.

σιγουρα μιλάς για tempered glass και όχι απλή ζελατίνα; tempered glass για οποιοδηποτε κινητό και αν έχω πάρει, δεν μένει ποτέ αέρας μέσα αλλά στα πλάγια. και αέρας να μεινει μεσα, με λιγη πιεσει, τον "σπρωχνεις" εξω. Αλλά και καλά να μην σου κάτσει, έχει τύχει να βγάλω την tempered glass,να την πλυνω κ οπως είναι βρεγμένη να την ξαναβάλω πάλι. νερα και υγρασιες με λιγο πιεση, έφυγαν κ μπηκε καλά.

Προσπάθησε να είσαι σε χωρο χωρίς σκόνες στην ατμόσφαιρα και να έχεις σκουπισει πολυ καλά το κινητό. ξεκίνα με πιεση σε κεντρικό σημείο του tempered glass και θα εφαρμόσει αυτό μόνο του.. φαντάσου εγώ έχω πάρει tempered glass 3,1 ευρώ ΜΑΖΙ με θηκη σιλικόνης και μου ταίριαξε τόσο καλά που δεν φαινεται ότι έχω βάλει tempered glass πανω. Για την τιμη του είναι πολυ καλή αγορά.

http://www.ebay.com/itm/221871080378?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=520765548430&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Ειχα παρει απο σκρουτζ αυτη γιατι βιαζομουνα : http://www.e-smartbuy.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=3670&virtuemart_category_id=393&Itemid=71

παρα πολυ καλη εκατσε αμεσως τελεια και οι αισθητηρες μια χαρα.

Τωρα απ οτι βλεπω εχει βαλει και αλλες στο skroutz πιο φτηνες, δε ξερω την ποιοτητα βεβαια.

Μου ηρθε κ μενα η .160 μια χαρα ολα

Χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε!!!!

Υγεια και ευτυχια!!!!

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

σιγουρα μιλάς για tempered glass και όχι απλή ζελατίνα; tempered glass για οποιοδηποτε κινητό και αν έχω πάρει, δεν μένει ποτέ αέρας μέσα αλλά στα πλάγια. και αέρας να μεινει μεσα, με λιγη πιεσει, τον "σπρωχνεις" εξω. Αλλά και καλά να μην σου κάτσει, έχει τύχει να βγάλω την tempered glass,να την πλυνω κ οπως είναι βρεγμένη να την ξαναβάλω πάλι. νερα και υγρασιες με λιγο πιεση, έφυγαν κ μπηκε καλά.

Προσπάθησε να είσαι σε χωρο χωρίς σκόνες στην ατμόσφαιρα και να έχεις σκουπισει πολυ καλά το κινητό. ξεκίνα με πιεση σε κεντρικό σημείο του tempered glass και θα εφαρμόσει αυτό μόνο του.. φαντάσου εγώ έχω πάρει tempered glass 3,1 ευρώ ΜΑΖΙ με θηκη σιλικόνης και μου ταίριαξε τόσο καλά που δεν φαινεται ότι έχω βάλει tempered glass πανω. Για την τιμη του είναι πολυ καλή αγορά.

http://www.ebay.com/itm/221871080378?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=520765548430&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Ναι για tempered glass λέω.

Οπως βλέπεις οι τρύπες για τους αισθητήρες δεν ταιριάζουν και δεν μπορώ να βγαλω τον αέρα

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Οπως βλέπεις οι τρύπες για τους αισθητήρες δεν ταιριάζουν και δεν μπορώ να βγαλω τον αέρα

η γραμμη που κάνει και στην πρώτη κ στην δευτερη φωτο, είναι οτι απο κει κ πανω δεν ακουμπαει κανονικα το tempered glass??? :o και στο εχει κανει κ με 2ο tempered glass αυτό; εγω στην θεση του θα επερνα εναν χαρακα μεταλλικο κ θα τον εφαρμοζα πάνω στην οθονη κ με την βοηθεια οπισθιας πηγης φωτος θα προσπαθουσα να δω αν όντως η οθονη μου ειναι στραβη! χωρίς tempered glass πανω σαφώς η δοκιμη.. Aπο την φωτο λογω φλας δεν φαινεται καλα. προσπαθησε να βγαλεις μια φωτο με φως ημερας αν ειναι ευκολο

Edited by kallair

Εμένα το κάνει όταν δεν εχει σήμα η Vodafone και ξαναμπεί στο δίκτυο. Δεν μου το βγάζει σε άλλες περιπτώσεις.

Οι τρυπες για αισθητηρες τωρα που το ειδα καλύτερα είναι μια χαρά.. δες μια την φωτο που ανεβασα και τα βελάκια...

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρόνια!! Ήθελα να ρωτησω αν πιστεύεται ότι αξίζει τα λεφτά του(350 ευρώ) ! Διαβάζω ότι τα αρνητικά του είναι πρώτον ότι ή κάμερα είναι πολύ μέτρια και ότι έχει κάποια θέματα με τη μπαταρία τι ισχύει? Επειδή ενδιαφέρομαι και όταν το είδα από κοντά μου άρεσε παρά πολυ!

η γραμμη που κάνει και στην πρώτη κ στην δευτερη φωτο, είναι οτι απο κει κ πανω δεν ακουμπαει κανονικα το tempered glass??? :o και στο εχει κανει κ με 2ο tempered glass αυτό; εγω στην θεση του θα επερνα εναν χαρακα μεταλλικο κ θα τον εφαρμοζα πάνω στην οθονη κ με την βοηθεια οπισθιας πηγης φωτος θα προσπαθουσα να δω αν όντως η οθονη μου ειναι στραβη! χωρίς tempered glass πανω σαφώς η δοκιμη.. Aπο την φωτο λογω φλας δεν φαινεται καλα. προσπαθησε να βγαλεις μια φωτο με φως ημερας αν ειναι ευκολο

καλή χρονιά!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το tempered glass ακουμπάει κανονικά στο κινητό. Απλά δεν ταιριάζουν οι τρύπες του tempered glass με τον αισθητήρα. Η Γραμμή που βλέπεις είναι ο αέρας που μένει κάτω από το tempered glass και ακόμα και να τον βγάλω ,ξαναμπαίνει αφου δεν συμπίπτουν οι τρύπες του tempered glass με τους αισθητήρες του κινητού.

Οι τρυπες για αισθητηρες τωρα που το ειδα καλύτερα είναι μια χαρά.. δες μια την φωτο που ανεβασα και τα βελάκια...

καλή χρονιά

- Αυτό που ρωτάς τι είναι ,είναι ο αισθητήρας του κινητου. Δεν είναι ξένο σώμα

- Το δεύτερο σημείο ειναι τρύπα του tempered glass που ΔΕΝ συμπίπτει με τον αισθητηρα του κινητού.

Ελπίζω η νέα φωτογραφία που ανεβάζω να βοηθήσει περισσότερο.

Το πρόβλημα μου είναι ότι στα tempered glass που αγοράζω και παρόλο που λένε ότι είναι για το μοντέλο μου ΔΕΝ ταιριάζουν οι τρυπες τους με την θέση που είναι οι αισθητήρες του κινητού.

καλή χρονιά

- Αυτό που ρωτάς τι είναι ,είναι ο αισθητήρας του κινητου. Δεν είναι ξένο σώμα

- Το δεύτερο σημείο ειναι τρύπα του tempered glass που ΔΕΝ συμπίπτει με τον αισθητηρα του κινητού.

Ελπίζω η νέα φωτογραφία που ανεβάζω να βοηθήσει περισσότερο.

Το πρόβλημα μου είναι ότι στα tempered glass που αγοράζω και παρόλο που λένε ότι είναι για το μοντέλο μου ΔΕΝ ταιριάζουν οι τρυπες τους με την θέση που είναι οι αισθητήρες του κινητού.

Καλή χρονια με υγεια πανω απ όλα για ολους!!

Τι να πω.. το μονο που μένει να δοκιμασουμε ειναι να βαλεις εναν χαρακα να δουμε την ακριβη αποσταση της τρυπας για να μπορεσουμε να το συγκρίνουμε..

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Xρησιμοποιησα μπακαλίστικους τρόπους συγκρισης κ οντως υπαρχει διαφορα σε σχεση με το δικό μου. μπορεις να βάλεις το λινκ απο το tempered glass που φοράς; απο που το πήρες;

Καλή χρονια με υγεια πανω απ όλα για ολους!!

Τι να πω.. το μονο που μένει να δοκιμασουμε ειναι να βαλεις εναν χαρακα να δουμε την ακριβη αποσταση της τρυπας για να μπορεσουμε να το συγκρίνουμε..

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Xρησιμοποιησα μπακαλίστικους τρόπους συγκρισης κ οντως υπαρχει διαφορα σε σχεση με το δικό μου. μπορεις να βάλεις το λινκ απο το tempered glass που φοράς; απο που το πήρες;

Σε ευχαριστώ πολύ που ασχοληθηκες. Έχω φρικάρει πάντως

Αυτό που φοράει το κινητό τώρα και σας εδειξα στις φωτογραφίες το πήρα από εδώ

http://www.ebay.co.uk/itm/272023562263?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Ενώ ενα άλλο το πήρα από εδώ και πάλι δεν είχε κάτσει καλα

http://www.ebay.co.uk/itm/371342199776?_trksid=p2057872.m2748.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Σε ευχαριστώ πολύ που ασχοληθηκες. Έχω φρικάρει πάντως

Αυτό που φοράει το κινητό τώρα και σας εδειξα στις φωτογραφίες το πήρα από εδώ

http://www.ebay.co.uk/itm/272023562263?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Ενώ ενα άλλο το πήρα από εδώ και πάλι δεν είχε κάτσει καλα

http://www.ebay.co.uk/itm/371342199776?_trksid=p2057872.m2748.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Xμμ.. Καλό θα ήταν τότε ΑΝ κάποιος έχει tempered glass της nilkin και μπορει, να μετρήσει με έναν χάρακα την απόσταση από την τρύπα για το ακουστικό, μέχρι την τρυπα του αισθητήρα.. εχω την υποψια οτι ο συγκεκριμένος πωλητής πουλάει μουφα nilkin tempered glass. διαβασα τις κριτικες και ήταν κ άλλοι από άλλα μοντελα κινητών που είχαν θεμα με την θεση της τρυπας για τον αισθητηρα φωτός.

• The title was changed to Asus Zenfone 2