openopen Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Από σήμερα για οποίον ενδιαφέρεται διάθεσιμη ή βίντεοκληση στο messenger και για το τηλέφωνο μας. Την δοκιμασα και δεν δουλευει... εσενα σου δουλευει? Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλημέρα...απο που πήρες το ZenWatch 2 για να το πάρω και εγώ; θα έκανε καλό δίδυμο με το θηρίο μου...Είμαι στον Καναδά ,το έβαλε εχθές ένα κατάστημα ηλεκτρονικών προσφορά 200$ το είδα το πρωί και πήρα το τελευταίο το βράδυ. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Είμαι στον Καναδά ,το έβαλε εχθές ένα κατάστημα ηλεκτρονικών προσφορά 200$ το είδα το πρωί και πήρα το τελευταίο το βράδυ. Καλορίζικο, πρέπει να είναι πολύ ομορφο αν και του λείπουν το GPS και το 3g... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Παίδες, ξαφνικά έχω πρόβλημα με τα μηνύματα.Δεν δέχομαι κανένα sms εδώ και λίγες μέρες.Αντιμετώπισε κανείς άλλος το πρόβλημα; Το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω την default εφαρμογή και να χρησιμοποιώ το textra.Έχει σχέση αυτό; Δεν έχω πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις ούτε έχω κάνει φραγή πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Μήπως θέλει ρυθμίσεις το πρόγραμμα το καινούριο ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με την 2η sim? εξηγω: σε ασχετα σημεια ξαφνικά μου εμφανίζει ότι η 2η sim δεν είναι τοποθετημένη. μετά την βρίσκει και μετά πάλι την χάνει. η σιμ ειναι καπου 5-6 μηνών what's up. edit. μολις δοκίμασα έντονο κούνημα του κινητού και σε όλες τις περιπτώσεις έχασε την 2η σιμ!! :( edit 2. τελικα δεν ειμαι σιγουρος αν φταιει που κουνιεται. τωρα το κουνουσα και δεν την εχανε. εβγαλα το καπακι κ δεν κουνιεται η σιμ. ουτε χανει την σιμ αν προσπαθω να την κουνησω!! edit 3. http://forum.xda-developers.com/zenfone2/help/2nd-sim-disconnecting-unlock-pin-t3105601/page2 τελικα εχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.. Edited December 13, 2015 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Παίδες, ξαφνικά έχω πρόβλημα με τα μηνύματα.Δεν δέχομαι κανένα sms εδώ και λίγες μέρες.Αντιμετώπισε κανείς άλλος το πρόβλημα; Το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω την default εφαρμογή και να χρησιμοποιώ το textra.Έχει σχέση αυτό; Δεν έχω πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις ούτε έχω κάνει φραγή πουθενά. Και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα αρκετό καιρό αλλά δεν μπόρεσα να βρω λύση. Μάλλον θέλει καθαρή εγκατάσταση της rom από την αρχή και να μην ξαναβαλουμε άλλη εφαρμογή μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με την 2η sim? εξηγω: σε ασχετα σημεια ξαφνικά μου εμφανίζει ότι η 2η sim δεν είναι τοποθετημένη. μετά την βρίσκει και μετά πάλι την χάνει. η σιμ ειναι καπου 5-6 μηνών what's up. edit. μολις δοκίμασα έντονο κούνημα του κινητού και σε όλες τις περιπτώσεις έχασε την 2η σιμ!! :( edit 2. τελικα δεν ειμαι σιγουρος αν φταιει που κουνιεται. τωρα το κουνουσα και δεν την εχανε. εβγαλα το καπακι κ δεν κουνιεται η σιμ. ουτε χανει την σιμ αν προσπαθω να την κουνησω!! edit 3. http://forum.xda-developers.com/zenfone2/help/2nd-sim-disconnecting-unlock-pin-t3105601/page2 τελικα εχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.. Εμένα δεν έχει βγάλει ΠΟΤΕ αυτο το μήνυμα. Ούτε όταν είμαι Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Έβαλα χαρτοταινια στην σιμ και μπήκε με το ζόρι κ είναι σταθερή κ δεν κουνιέται με τίποτα.με το ζόρι μπήκε στην θήκη σιμ κιόλας.αν πάλι μου το κάνει, θα αλλάξω για αρχή την ρομ κ αν το ξανακάνει θα παραγγείλω το ανταλλακτικό.5 ευρώ κάνει περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Έβαλα χαρτοταινια στην σιμ και μπήκε με το ζόρι κ είναι σταθερή κ δεν κουνιέται με τίποτα.με το ζόρι μπήκε στην θήκη σιμ κιόλας.αν πάλι μου το κάνει, θα αλλάξω για αρχή την ρομ κ αν το ξανακάνει θα παραγγείλω το ανταλλακτικό.5 ευρώ κάνει περίπου Κόψε την σε nano και βαλτην πίσω με ανταπτορα, εγώ έτσι την έχω Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Κόψε την σε nano και βαλτην πίσω με ανταπτορα, εγώ έτσι την έχω Ο ανταπτοτας είναι του εμπορίου; είναι πιο χοντρός; προς το παρών εδώ κ 3 ώρες που έχω κάνει την πατέντα με την χαρτοταινια δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα..τραγική πάντως η υλοποίηση της Asus για τις θύρες σιμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Μια χαρά είναι οι υποδοχές των Sims , μήπως σου έχει πέσει το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Μια χαρά είναι οι υποδοχές των Sims , μήπως σου έχει πέσει το κινητό; Το κινητό δεν το έχω ούτε 5 μέρες Κ μου το έκανε από την πρώτη στιγμή που είχα βάλει τις κάρτες μέσα. Όπως φαίνεται κ στο λινκ από xda, δεν είμαι ο μόνος με τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Μια χαρά είναι οι υποδοχές των Sims , μήπως σου έχει πέσει το κινητό; Το κινητό δεν το έχω ούτε 5 μέρες Κ μου το έκανε από την πρώτη στιγμή που είχα βάλει τις κάρτες μέσα. Όπως φαίνεται κ στο λινκ από xda, δεν είμαι ο μόνος με τέτοιο πρόβλημα. Δεν ξέρω παιδιά αλλά με την νέα sim της wind & cosmote (3 se 1 nano,mini κλπ) μου γλιστράνε από τη θέση 2. Στην 1 που έχω κομμένη συμβόλαιο μόνο δεδομένων δεν γλιστράει καθόλου. Τελικά την έβγαλα και την έβαλα λίγο διαγώνια και δεν ξαναέφυγε από τότε. Φυσικά κάθε μήνα τις κάνω swap για να φάω και τα δεδομένα από το συμβόλαιο ομιλίας… Στην παλιά την κομμένη που είναι λίγο ποιο χοντρή μια χαρά είναι δεν γλιστράει με τίποτα… Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 εμένα μου την εμφανιζει σαν μη ενεργη αλλα οταν καλεσω το νουμερο απανταει!:lol:πιν δε μου ζηταει ποτε ομως αρα καποιο bug θαναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Επειδή δεν βλέπω κάποιο ξεχωριστό νήμα..... Η άποψη σας για το Asus Zenfone 2 Laser, με τα 3GB μνήμη ποιά είναι? Θεωρείτε ότι είναι μια συμφέρουσα αγορά, στην τιμή των 289E??? (Είναι η έκδοση με τους 8 πυρήνες - snapdragon 615, αν δεν κάνω λάθος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ο ανταπτοτας είναι του εμπορίου; είναι πιο χοντρός; προς το παρών εδώ κ 3 ώρες που έχω κάνει την πατέντα με την χαρτοταινια δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα..τραγική πάντως η υλοποίηση της Asus για τις θύρες σιμ.. Απο Γερμανό αγορασμένο, μάλλον σου έτυχε,δεν εχω διαβάσει απο άλλον να έχει θέμα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Επειδή δεν βλέπω κάποιο ξεχωριστό νήμα..... Η άποψη σας για το Asus Zenfone 2 Laser, με τα 3GB μνήμη ποιά είναι? Θεωρείτε ότι είναι μια συμφέρουσα αγορά, στην τιμή των 289E??? (Είναι η έκδοση με τους 8 πυρήνες - snapdragon 615, αν δεν κάνω λάθος) Τόσα λεφτά για τον 615, εγώ δεν θα τα έδινα.. όχι ότι θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στην χρήση ή θα σου κολλάει αλλά θα κοιτουσα για πιο δυνατό επεξεργαστή. ειδικά σε αυτά τα λεφτά νομιζω θα βρεις καλύτερες ευκαιριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Νομίζω ότι η sim θέλει πίεση μέχρι να κάνει κλικ και επίσης με τον ίδιο τρόπο βγαίνει. Δεν "συρταρώνει" απλά στην υποδοχή. Υπάρχει κάποιο έλασμα που την κρατάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Νομίζω ότι η sim θέλει πίεση μέχρι να κάνει κλικ και επίσης με τον ίδιο τρόπο βγαίνει. Δεν "συρταρώνει" απλά στην υποδοχή. Υπάρχει κάποιο έλασμα που την κρατάει. How to Insert SIM Card and Micro Sd Card in to Asus Zenfone 2 συμφωνω... βαζεις την σιμ κ επειτα την πιεζεις μεχρι να "κουμπωσει" και για να την βγαλεις ξαναπιεζεις για να ελευθερωθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα αρκετό καιρό αλλά δεν μπόρεσα να βρω λύση. Μάλλον θέλει καθαρή εγκατάσταση της rom από την αρχή και να μην ξαναβαλουμε άλλη εφαρμογή μηνυμάτων. Το πρόβλημα λύθηκε επαναφέροντας την default εφαρμογή μηνυμάτων ως προεπιλογή.Βασικά εμφανίστηκε με το που έβαλα το textra.Παρ'όλα αυτά δεν υπήρχε τίποτα στις ρυθμίσεις του textra που απέκλειε εισερχόμενα μηνύματα.Το έχω μαμα.Έλεος, να μη μπορούμε να αλλάξουμε εφαρμογή για τα μηνύματα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Το πρόβλημα λύθηκε επαναφέροντας την default εφαρμογή μηνυμάτων ως προεπιλογή.Βασικά εμφανίστηκε με το που έβαλα το textra.Παρ'όλα αυτά δεν υπήρχε τίποτα στις ρυθμίσεις του textra που απέκλειε εισερχόμενα μηνύματα.Το έχω μαμα.Έλεος, να μη μπορούμε να αλλάξουμε εφαρμογή για τα μηνύματα;; Δεν είναι απαραίτητο να φταίει η asus. Αν δοκιμάσεις και με άλλη ,τρίτη εφαρμογή, και εκείνη δουλέψει κανονικά τότε μάλλον η textra φταίει αλλιώς έχεις δίκιο Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Δεν είναι απαραίτητο να φταίει η asus. Αν δοκιμάσεις και με άλλη ,τρίτη εφαρμογή, και εκείνη δουλέψει κανονικά τότε μάλλον η textra φταίει αλλιώς έχεις δίκιο Εγώ είχα το handcent SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Νομίζω ότι η sim θέλει πίεση μέχρι να κάνει κλικ και επίσης με τον ίδιο τρόπο βγαίνει. Δεν "συρταρώνει" απλά στην υποδοχή. Υπάρχει κάποιο έλασμα που την κρατάει. Παιδιά δεν είμαι άσχετος.Δεν είναι η πρώτη μου συσκευή.. Ίσα ίσα που θα με έλεγες advanced user.σαφώς κ είχε κάνει αυτό το κλικ που λέτε.Αλλά ακόμα κ έτσι, βγάλε το καπάκι κ τράβα το με το δάχτυλο σου την σιμ.θα δεις ότι βγαίνει.Για αυτό έχει στο καπάκι τα 2 λαστιχακια...Για να κρατάνε τις σιμ στην θέση τους. Τεσπα, με το τρόπο που ανέφερα πιο πάνω, δεν μου παρουσιάσει πλέον το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Παιδιά το ραδιόφωνο παίζει πολύ χαμηλά σε ένταση σε σχέση με όταν είναι σε άλλη εφαρμογή (πχ στην μουσική) από τα ακουστικά.παίζει τρόπος να δυναμώσει ή να ψάξω άλλη εφαρμογή για το ραδιόφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts