carmik Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Κοίτα, είναι διάφορα θεματακια. Το βασικό είναι ένα πρόβλημα λόγω του οποίου ο χρήστης ακούγεται πολύ χαμηλά από τους άλλους. Αυτό το πρόβλημα αφορά τα 2 Redmi 2. Κάποια θέματα υπάρχουν με την υλοποίηση Bluetooth. Με μια πρώτη μάτια υπάρχει μια συνεχή βελτίωση του λογισμικού της Xiaomi. Εξετάζοντας προσεκτικά βλέπει κανείς ότι αυτές οι αναβαθμίσεις εκεί κατά κύριο λόγο βελτιώσεις των εφαρμογών της (dialer, ημερολόγιο, επαφές κτλ). Αναλώνεται δηλαδή πολύ χρόνο στο να κάνει πράγματα επειδή επέλεξε να έχει ένα custom λογισμικό... Όσα Xiaomi πέρασαν από τα χέρια μου σώζονται γιατί έχουν μια πολύ καλή ισορροπία χαρακτηριστικών. Δεν είχαν όμως το πρόβλημα έντασης φωνής που συνάντησα με το Redmi 2. Και η Xiaomi δεν μπορεί να δώσει τις σωστές προτεραιότητες στα bugs. Διάβασε λίγο παραπάνω να δεις τι θα προτιμήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Κοίτα, είναι διάφορα θεματακια. Το βασικό είναι ένα πρόβλημα λόγω του οποίου ο χρήστης ακούγεται πολύ χαμηλά από τους άλλους. Αυτό το πρόβλημα αφορά τα 2 Redmi 2. Κάποια θέματα υπάρχουν με την υλοποίηση Bluetooth. Με μια πρώτη μάτια υπάρχει μια συνεχή βελτίωση του λογισμικού της Xiaomi. Εξετάζοντας προσεκτικά βλέπει κανείς ότι αυτές οι αναβαθμίσεις εκεί κατά κύριο λόγο βελτιώσεις των εφαρμογών της (dialer, ημερολόγιο, επαφές κτλ). Αναλώνεται δηλαδή πολύ χρόνο στο να κάνει πράγματα επειδή επέλεξε να έχει ένα custom λογισμικό... Όσα Xiaomi πέρασαν από τα χέρια μου σώζονται γιατί έχουν μια πολύ καλή ισορροπία χαρακτηριστικών. Δεν είχαν όμως το πρόβλημα έντασης φωνής που συνάντησα με το Redmi 2. Και η Xiaomi δεν μπορεί να δώσει τις σωστές προτεραιότητες στα bugs. Διάβασε λίγο παραπάνω να δεις τι θα προτιμήσεις. Δηλαδή σίγουρα το redmi 2 θα χει προβλημα με την ηχο? αν έτυχε σε σενα? Και όταν λες υλοποιήση bluetooth έχει θέμα το bluetooth και δε μπορεις να στειλεις η να σου στειλουν ευκολα? Και αν βάλω την τελευταια rom την ελληνικη που εβγαλαν στο ελληνικο site θα χω ακομα θεματα? sorry για τις πολλεσ ερωτησεις απλα θελω να ειναι ευχαριστημενη η κοπελα μου πληρως. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με το δικό μου πάντως. Το είχα σαν δεύτερη συσκευή για περίπου 3 μήνες και δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα από αυτά που αναφέρει ο carmik. Αυτό που δεν λειτουργούσε μόνο ήταν το wifi hotspot, στο οποίο βρεθηκε λύση στο miui.gr και το διόρθωσα. Πιστεύω ότι με καλή rom και σωστό πέρασμα δεν θα χρειαστεί ποτέ τίποτα.;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Δηλαδή σίγουρα το redmi 2 θα χει προβλημα με την ηχο? Όχι, εμφανίζεται σε συγκεκριμένες κλήσεις. αν έτυχε σε σενα? Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με το δικό μου πάντως. [...] Πιστεύω ότι με καλή rom και σωστό πέρασμα δεν θα χρειαστεί ποτέ τίποτα.;) Έχω "δώσει"/φλασάρει πάνω από 20 Xiaomi τον τελευταίο χρόνο, από το Redmi 1S, μέχρι το Mi4. Δεν είναι ζήτημα φλασαρίσματος. Αν είναι να έχεις το πρόβλημα, θα το έχεις... Οι developers της Xiaomi, μόλις εδέησαν ύστερα από μερικούς μήνες που αναφέρθηκε το πρόβλημα και αποφάσισαν απλά το bug report να το βάλουν σε under review. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα λυθεί... Δες και: http://en.miui.com/thread-112696-1-1.html Επίσης μόνο στο Redmi 2 υπάρχει ένα θέμα με SIM reset: στα καλά του καθουμένου σου ζητάει PIN ξανά το κινητό. Και αυτό έχει αναφερθεί ως bug: http://en.miui.com/thread-112696-1-1.html. Και δεν το έχουν "αγγίξει" καν εδώ και 2 μήνες... Πάντως φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευπρόσβλητη η έκδοση των 2Gb, η οποία παίζει με άλλες μπάντες συχνοτήτων σε σχέση με του 1Gb. Οπότε ίσως να μην έχεις θέμα. Και όταν λες υλοποιήση bluetooth έχει θέμα το bluetooth και δε μπορεις να στειλεις η να σου στειλουν ευκολα? Όχι, δεν έχεις πρόβλημα με αποστολή και λήψη. Το πρόβλημα υπάρχει σε handsfree και car kits. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Όχι, εμφανίζεται σε συγκεκριμένες κλήσεις. Έχω "δώσει"/φλασάρει πάνω από 20 Xiaomi τον τελευταίο χρόνο, από το Redmi 1S, μέχρι το Mi4. Δεν είναι ζήτημα φλασαρίσματος. Αν είναι να έχεις το πρόβλημα, θα το έχεις... Οι developers της Xiaomi, μόλις εδέησαν ύστερα από μερικούς μήνες που αναφέρθηκε το πρόβλημα και αποφάσισαν απλά το bug report να το βάλουν σε under review. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα λυθεί... Δες και: http://en.miui.com/thread-112696-1-1.html Επίσης μόνο στο Redmi 2 υπάρχει ένα θέμα με SIM reset: στα καλά του καθουμένου σου ζητάει PIN ξανά το κινητό. Και αυτό έχει αναφερθεί ως bug: http://en.miui.com/thread-112696-1-1.html. Και δεν το έχουν "αγγίξει" καν εδώ και 2 μήνες... Πάντως φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευπρόσβλητη η έκδοση των 2Gb, η οποία παίζει με άλλες μπάντες συχνοτήτων σε σχέση με του 1Gb. Οπότε ίσως να μην έχεις θέμα. Όχι, δεν έχεις πρόβλημα με αποστολή και λήψη. Το πρόβλημα υπάρχει σε handsfree και car kits. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας , θα το τσιμπίσω τελικά και ο θεός βοηθός.θα σας ξαναζαλίσω όταν μου έρθει δε την γλιτώνετε χαχα. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 (edited) Επίσης μόνο στο Redmi 2 υπάρχει ένα θέμα με SIM reset: στα καλά του καθουμένου σου ζητάει PIN ξανά το κινητό. Και αυτό έχει αναφερθεί ως bug: http://en.miui.com/thread-112696-1-1.html. Και δεν το έχουν "αγγίξει" καν εδώ και 2 μήνες... Πάντως φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευπρόσβλητη η έκδοση των 2Gb, η οποία παίζει με άλλες μπάντες συχνοτήτων σε σχέση με του 1Gb. Οπότε ίσως να μην έχεις θέμα. Όντως μπορεί να είναι έτσι γιατί έχω την έκδοση με το 1 gb. Το θέμα με το sim reset που αναφέρεις μου το εμφάνισε 4-5 φορές ξέρω ΄γω στο 3μηνο, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί κυκλοφορώ με μηχανή και τσάντα κι έλεγα θα πατιέται το power... :O Κι αν είχε κάνει κανένα reset εκτός τσάντας θεώρησα ότι απλά έκανε επανεκκίνηση μόνο του, όχι σπανιο φαινόμενο για android. Αυτό για το φλασάρισμα το είπα γιατί όταν μου ήρθε η συσκευή τον Μάρτη χρειάστηκε επειγόντως κινητό μια φίλη και πέρασα όπως να 'ναι μια stable rom που βρήκα στο miui.gr και της το παραχώρησα.... και μου παραπονιόταν για πολλά πράγματα και επιπλέον για αυτό που ανέφερες (πολύ χαμηλός ήχος). Μου το επέστρεψε τον Απρίλη και του πέρασα developer rom πιο προσεκτικά, διόρθωσα και το θέμα με το tethering και ως δια μαγείας το κινητό δεν είχε θέμα... Τώρα το έχω δώσει εδώ και 3 εβδομάδες στον αδερφό μου και δεν μου έχει πει κάτι, αλλά θα τον τσεκάρω :p Edited August 7, 2015 by NikoSoti Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας , θα το τσιμπίσω τελικά και ο θεός βοηθός.θα σας ξαναζαλίσω όταν μου έρθει δε την γλιτώνετε χαχα. :P Καταλαβαίνω... Προσωπικά θα κατέβαζα την τελευταία multilang stable ROM από xiaomi.eu, η οποία για την ώρα είναι αυτή: https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347787922 Βάλε την, κάνε μετά από recovery full wipes και μετά στον updater, ενεργοποίησε να παίρνει την επόμενη αυτόματα. Θα συμβούλευα να μην παίξεις με developer/εβδομαδιαίες εκδόσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Καταλαβαίνω... Προσωπικά θα κατέβαζα την τελευταία multilang stable ROM από xiaomi.eu, η οποία για την ώρα είναι αυτή: https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347787922 Βάλε την, κάνε μετά από recovery full wipes και μετά στον updater, ενεργοποίησε να παίρνει την επόμενη αυτόματα. Θα συμβούλευα να μην παίξεις με developer/εβδομαδιαίες εκδόσεις... Καλύτερη είναι αυτή που μου στείλες ή αυτή? https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5954-Stable-6-2-0-Xiaomi-Redmi-2/#description Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Καλύτερη είναι αυτή που μου στείλες ή αυτή? https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5954-Stable-6-2-0-Xiaomi-Redmi-2/#description Αυτή που σου έστειλα είναι πολύ νεώτερη, βγήκε Ιούλιο-Αύγουστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Εγώ φοράω στου γιου την τελευταία ελληνική GTV Develoord από την αρχή και όλα καλά. Είναι το 2αρι με τα 2 Gb μνήμη και είχε ερθει με multi στην οποία τα ελληνικά ηταν χάλια. Το να βάλεις οτιδήποτε άλλο εκτός από την ελληνική Developed ή stable, θα χάσεις χρόνο και φαιά ουσία. Μη ξεχνάς οτι την φτιάχνει επαγγελματιας του είδους (οχι χομπιστας) σε προγραμματισμό με πολύ καλή ομάδα υποστήριξης στο θέμα μετάφρασης και γραφικών . Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Εγώ φοράω στου γιου την τελευταία ελληνική GTV Develoord από την αρχή και όλα καλά. Είναι το 2αρι με τα 2 Gb μνήμη και είχε ερθει με multi στην οποία τα ελληνικά ηταν χάλια. Το να βάλεις οτιδήποτε άλλο εκτός από την ελληνική Developed ή stable, θα χάσεις χρόνο και φαιά ουσία. Μη ξεχνάς οτι την φτιάχνει επαγγελματιας του είδους (οχι χομπιστας) σε προγραμματισμό με πολύ καλή ομάδα υποστήριξης στο θέμα μετάφρασης και γραφικών . Δηλαδή εσύ μου λες να κατεβάσω rom απο το xiaomihellas? Έχω μπερδευτεί θέλω την καλύτερη rom χωρις προβλήματα κανονικά ελληνικα και να αναβαθμιζετε οταν χρειαζετε.Το κινητο δε το χω παρει ακομα , ταξιδευει και δε θέλω να το αφησω τελευτεα στιγμη να ψαχνω ρομς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Δηλαδή εσύ μου λες να κατεβάσω rom απο το xiaomihellas? Έχω μπερδευτεί θέλω την καλύτερη rom χωρις προβλήματα κανονικά ελληνικα και να αναβαθμιζετε οταν χρειαζετε.Το κινητο δε το χω παρει ακομα , ταξιδευει και δε θέλω να το αφησω τελευτεα στιγμη να ψαχνω ρομς. Ναι κατέβασε την ελληνική stable από xiaomihellas μιας και δεν θες να ψάχνεσαι με εβδομαδιαία updates και θες κάτι πιο σταθερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Ναι κατέβασε την ελληνική stable από xiaomihellas μιας και δεν θες να ψάχνεσαι με εβδομαδιαία updates και θες κάτι πιο σταθερό. Παρακάτω θα βρεις όλες τις ελληνικές stable. Επέλεξε για το δικό σου, ανάλογα με το αν έχεις με 1Gb ή με 2 Gb ram. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/8437 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Σιγουρα το redmi 2 me 1 gb ram δεν εχει lag?μπορει να μου απαντησει καποιος που το χει δουλεψει?(ακομα το περιμενω το κινιτο btw sorry που σας ζαλιζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Παρακάτω θα βρεις όλες τις ελληνικές stable. Επέλεξε για το δικό σου, ανάλογα με το αν έχεις με 1Gb ή με 2 Gb ram. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/8437 Όμως με τις developer παίρνω καθε εβδομάδα σχεδόν uptades , άρα διορθώνουν bugs,συνεχώς σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Εγώ που το έχω δουλέψει μπορώ να σου πω ότι το κινητό είναι μια χαρά και δεν κολλάει... Βέβαια δεν είναι και ναυαρχίδα, οπότε μην έχεις και τρελές προσδοκίες! Όπως και τα παιδιά πιο πάνω, θα σου πρότεινα να φλασάρεις stable rom για να μην έχεις ανεπιθύμητα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν αν αναβαθμίζεις κάθε βδομάδα... Οι stable συνήθως βγαίνουν ανά 1-1,5 μήνα οπότε θα έχεις τακτική αναβάθμιση! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Σε ευχαριστω nikosoti για την απαντηση.παντως η τελευτεα stable rom νομιζω ειναι ακομα του φεβρουαριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Η τελευταία stable rom είναι από προχθές! Είναι η 6.3.0, με root και recovery TWRP. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Nikosoti αν μπορεις στειλε link.δηλαδη θελει root η απλα κανω το updater οπως εχω διαβασει στα forums? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5954-Stable-6-3-0-Xiaomi-Redmi-2/ Έχει 4 καρτέλες σε αυτό το ποστ. Εσένα σε ενδιαφέρει ό,τι λέει στην "περιγραφη" και στο "αρχεία". Επίσης στο ίδιο ποστ κάτω-κάτω σου έχει δύο τρόπους εγκατάστασης. Καλή προετοιμασία ;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει κανενας κατοχος του redmi 2 pro με 2gb ram να μας πει εαν δουλευει το 3g στα 900mhz γιατι εχω vodafone και επισης εαν ειναι συμβατο με τις μπαντες 4g στην ελλαδα; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει κανενας κατοχος του redmi 2 pro με 2gb ram να μας πει εαν δουλευει το 3g στα 900mhz γιατι εχω vodafone και επισης εαν ειναι συμβατο με τις μπαντες 4g στην ελλαδα; Είναι συμβατό σίγουρα με τα ελληνικά 4G Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Καποιος γραφει οτι το 3g στα 900 δεν δουλευει στο pro. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει κανενας κατοχος του redmi 2 pro με 2gb ram να μας πει εαν δουλευει το 3g στα 900mhz γιατι εχω vodafone και επισης εαν ειναι συμβατο με τις μπαντες 4g στην ελλαδα; στα 900mhz είναι το GSM,το 3G στην Ελλάδα είναι στα 2100mhz..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 στα 900mhz είναι το GSM,το 3G στην Ελλάδα είναι στα 2100mhz..... http://i60.tinypic.com/3szdw.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts