SpyrosR Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το συγεκριμενο σαιτ.. Δεν μπορω να μπω.. Δεν φορτωνει η σελιδα... Δεν ξερω γιατι..:(:( Δεν ξέρω γιατί δε σου φορτώνει... Εμένα μπαίνει μια χαρά, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ θέμα σε αυτό το site... Τι να σου πω, ξαναπροσπάθησε άλλη στιγμή... Τσέκαρα και ebay μήπως έχει κάτι εκεί, αλλά δεν έχει... By the way μου κάνει εντύπωση που η Leagoo ενώ έχει βγάλει σχεδόν για όλες τις συσκευές της official case, δεν έχει βγάλει για το Elite 2, ακόμα τουλάχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Το ίδιο κι εγώ. Μόλις όμως πατάω refresh αυτόματα εμφανίζεται η σελίδα κομπλέ για μισό δευτερόλεπτο και μετά πάει να την ξαναφορτώσει χωρίς αποτέλεσμα. Οπότε αυτό που κάνω σαν λύση ανάγκης είναι refresh και καπάκι stop. Σε αλλο πισί που δοκίμασα πάντως μπαίνει κανονικά άρα δεν είναι γενικό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Το ίδιο κι εγώ. Μόλις όμως πατάω refresh αυτόματα εμφανίζεται η σελίδα κομπλέ για μισό δευτερόλεπτο και μετά πάει να την ξαναφορτώσει χωρίς αποτέλεσμα. Οπότε αυτό που κάνω σαν λύση ανάγκης είναι refresh και καπάκι stop. Σε αλλο πισί που δοκίμασα πάντως μπαίνει κανονικά άρα δεν είναι γενικό το πρόβλημα. ρε παιδια, δεν ειναι το θεμα μας το ali, να πουμε κατι για το κινητο? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Το ίδιο κι εγώ. Μόλις όμως πατάω refresh αυτόματα εμφανίζεται η σελίδα κομπλέ για μισό δευτερόλεπτο και μετά πάει να την ξαναφορτώσει χωρίς αποτέλεσμα. Οπότε αυτό που κάνω σαν λύση ανάγκης είναι refresh και καπάκι stop. Σε αλλο πισί που δοκίμασα πάντως μπαίνει κανονικά άρα δεν είναι γενικό το πρόβλημα. Σε εμενα δεν πιανει αυτο... Δοκιμασα και απο το κινητο αλλα τιποτα. Οταν μπηκα απο αλλο δικτυο ηταν οκ.. Επομενως,οφειλεται στο δικτυο μου και δεν μπορω να καταλαβω γιατι. ************************************************************************************* Δεν ξέρω γιατί δε σου φορτώνει... Εμένα μπαίνει μια χαρά, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ θέμα σε αυτό το site... Τι να σου πω, ξαναπροσπάθησε άλλη στιγμή... Τσέκαρα και ebay μήπως έχει κάτι εκεί, αλλά δεν έχει... By the way μου κάνει εντύπωση που η Leagoo ενώ έχει βγάλει σχεδόν για όλες τις συσκευές της official case, δεν έχει βγάλει για το Elite 2, ακόμα τουλάχιστον... Απο χτες το ιδιο πραγμα μου κανει...Μπηκα και στο ebay αλλα τιποτα.. Το ιδιο λεω και εγω...:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azxcvb Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εχουν βγει official case λιγο υπομονη. [ATTACH]58828[/ATTACH] [ATTACH]58829[/ATTACH] [ATTACH]58830[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Πως γίνεται το κόλπο με το ρολόι όταν κλείνει η θήκη? Είναι κάποιο widget της lock screen του κινητού που μόλις κλείσουμε τη θήκη ενεργοποιείται και εμφανίζεται στη θέση της τρύπας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azxcvb Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ναι,μπορεις να το δεις σε αυτο το βιντεο ειναι πολυ καλο, απαντας και σε κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ωραίος, ευχαριστώ! Και απ' ό,τι βλέπω στο βίντεο το ρολόι δεν δουλεύει συνεχώς όσο η θήκη είναι κλειστή, θέλει tap για να ενεργοποιηθεί. Νόμιζα ότι δούλευε συνεχώς και φοβόμουν ότι θα καταναλώνεται τσάμπα μπαταρία όσο θα έχω το κινητό στην τσέπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_patrik Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 http://vifocal.com/leagoo-elite-2-smartphone-octa-core-android-4-4-os-2gb-ram-5-5-inch-hd-screen-3g.html Μόνο σε ασπρο ή μαυρο. 120€ + 8,60€ (απλο ταχυδρομειο DHL) ή 120€ + 24€ (express mail) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 http://vifocal.com/leagoo-elite-2-smartphone-octa-core-android-4-4-os-2gb-ram-5-5-inch-hd-screen-3g.html Μόνο σε ασπρο ή μαυρο. 120€ + 8,60€ (απλο ταχυδρομειο DHL) ή 120€ + 24€ (express mail) Ποτέ με DHL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 http://vifocal.com/leagoo-elite-2-smartphone-octa-core-android-4-4-os-2gb-ram-5-5-inch-hd-screen-3g.html Μόνο σε ασπρο ή μαυρο. 120€ + 8,60€ (απλο ταχυδρομειο DHL) ή 120€ + 24€ (express mail) Αυτά είναι κούριερ, θα σου βγει το κόστος άλλο ένα κινητό μαζί με τα μεταφορικά, τους φόρους και τον εκτελωνισμό. Βάλε όποια επιλογή έχει με δωρεάν μεταφορικά αν θες να είσαι σίγουρος οτι θα έρθει με απλό ταχυδρομείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ναι,μπορεις να το δεις σε αυτο το βιντεο ειναι πολυ καλο, απαντας και σε κλησεις. Όμορφες οι θήκες, όπως και το κινητάκι... Μπράβο στην Leagoo... Καλά το πάει (γενικά)... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Πολυ ωραιες οι θηκες... Ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησουν;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Το παρηγγειλα και εγω σημερα για την κορη μου απο Vickmall 145,99$ σε λευκο.Ελπιζω να βγει καλο.Οποιος παραλαβει πρωτος ας ριξει ενα review.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakovidis Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 http://vifocal.com/leagoo-elite-2-smartphone-octa-core-android-4-4-os-2gb-ram-5-5-inch-hd-screen-3g.html Μόνο σε ασπρο ή μαυρο. 120€ + 8,60€ (απλο ταχυδρομειο DHL) ή 120€ + 24€ (express mail) διορθωση γιατι και εγω από εκει παρηγγειλα 120€ + 8,60€ (απλο ταχυδρομειο ) ή 120€ + 24€ (express mail DHL ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 ειναι απιστευτο κινητο για την τιμη του , μονο η μαρκα δεν ειναι γνωστη ,ξερω μια δεκαρια κινεζικες αλλα αυτη δεν την ειχα ξανακουσει Παντως φαινεται καλη εταιρεια κι ας μην ειναι γνωστη αλλα ας παραλαβει καποιος πρωτα να δουμε εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) ειναι απιστευτο κινητο για την τιμη του , μονο η μαρκα δεν ειναι γνωστη ,ξερω μια δεκαρια κινεζικες αλλα αυτη δεν την ειχα ξανακουσει Παντως φαινεται καλη εταιρεια κι ας μην ειναι γνωστη αλλα ας παραλαβει καποιος πρωτα να δουμε εντυπωσεις Kαλε μου φιλε, η leagoo ειναι η ιδια η oteda, ο μεγαλυτερος προμηθευτης-κατασκευαστης-διανομεας κινητων συσκευων σε ολοκληρη την κινα, παρα πολλα μοντελα απο thl-doogee-umi-inew κλπ ειναι μοντελα της oteda. Oι εταιρειες απλα κλεινουν μια παραγγελια εκατομυριων συσκευων και πετυχαινουν τιμες. Μπορεις αν θελεις να τους κανεις ενα inquiry για καποιο μοντελο τους, ζητησε τους καμια 500.000 συσκευες με παραδοση FOB μεσω china shipping!!!! Δες πιο κατω στο link. Αντε καλες αγορες!!! http://oteda.manufacturer.globalsources.com/si/6008829684748/Showroom/3000000149681/ALL.htm Edited April 2, 2015 by FIREBLADE1 Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billhoozer Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλησπερα και απο μενα ! Το πηρε καποιος το κινητο για να το δει ; φαινεται πολυ καλο για την τιμη του και σκεφτομαι να το παρω και η αληθεια ειναι οτι σε αυτα τα λεφτα δεν βρισκω κατι ποιο αξιολογο . Ηθελα γυρω στο 100 να δωσω αλλα φαινεται να αξιζει το κατι παραπανω .. Σε αυτα τα geekbuying και vifocal και τα λοιπα κινεζομαγαζα , εχει feedback οπως στο ebay και στο dhgate η οχι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Παίδες τεταρτη με πεμπτη θα το εχω στα χερια μου!!! Περιμενω να δικαιωθώ Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Παίδες τεταρτη με πεμπτη θα το εχω στα χερια μου!!! Περιμενω να δικαιωθώ Περιμενουμε σχολια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Εννοειται αν κ εχω ερθει σε επαφή με το τηλεφωνο θα σας τα πω μολις πιάσω το δικο μ στα χερια μ το μονο π μπορω να πω απο την ολιγόλεπτη επαφή π ειχα με το τηλ ειναι οτι εχει καλη φωτο σε κλειστό χωρο κ καλο touch Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) λοιπον παιδες πηρα το τηλεφωνακι μου... μια ζωγραφια ειναι πανεμορφο το θεωρω must buy ξεκιναμε 1. γρηγορο στο ιντερνετ σε προσπαθεια π εγινε με το lenovo k910 μπηκε πιο γρηγορα σε site. 2. το 4d τα σπαει πολυ καλη αντιληψη της κινησης και μπορεις να το βαλεις σε πολλες ρυθμισεις πχ για αλλαγη σελιδας, φωτο, απαντηση κλησης κτλ 3. το wake gesture ειναι πολυ χρησιμο και ανταποκρινεται γρηγορα 4. καμερα θετικοτατη δν εχω περασει βεβαια ακομα καμια στο λαπτοπ αλλα ειναι πολυ καθαρη η φωτογραφια 5. σχεδιαστικα ειναι ποιημα 5,5 οχι χοντροκομμενο δλδ οχι φαρδυ... το λευκο με χρυσοασημι δενει αψογα, αν κ πιστευω οτι κ σε μαυρο θα ειναι πολυ δυνατο 6.βιντεο π εβαλα να δω hd ενιωθα οτι βλεπω σε σμαρτ τιβι 7. την μπαταρια τ δν την εχω δοκιμασει ακομα.... 8. εχει ετοιμη επιλογη να ανοιγεις κ να κλεινεις το 3g γρηγορο μενου των ρυθμισεων 9. το καλωδιο π δινει ωστε να το χρησιμοποιησεις ως υsb η power bank ειναι κατι προχωρημενο 10. το κουμπι π αναβοσβηνει με τον αναλογο χρωματισμο αναλογα με τι το εχουμε βαλει να κανει ειναι χρησιμο 11. Το τηλεφωνο αγοραστηκε απο Ελλαδα http://www.safesales.gr κυριως για λογους εγγυησης αλλα κ προηγουμενης πολυ καλης εξυπηρέτησης απο το συγκεκριμενο καταστημα. δν ηθελα να μπλεξω με κινεζους κ προβληματα σε περιπτωση ελλατωματικου αλλα κ καθυστερησης παραλαβης. ps σιγουρα ο καθενας εχει τα δικα του γουστα αλλα σαν πρωτη εικονα κ για την χρηση που το θελω εγω το τηλεφωνο με κερδισε γρηγορο σερφαρισμα, σχετικα καλη φωτο, μεγαλη μπαταρια, ps2 ελπιζω να σας βοηθησα. οτι θελετε μπορειτε να με ρωτησετε Edited April 16, 2015 by rufere Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 λοιπον παιδες πηρα το τηλεφωνακι μου... μια ζωγραφια ειναι πανεμορφο το θεωρω must buy ξεκιναμε 1. γρηγορο στο ιντερνετ σε προσπαθεια π εγινε με το lenovo k910 μπηκε πιο γρηγορα σε site. 2. το 4d τα σπαει πολυ καλη αντιληψη της κινησης και μπορεις να το βαλεις σε πολλες ρυθμισεις πχ για αλλαγη σελιδας, φωτο, απαντηση κλησης κτλ 3. το wake gesture ειναι πολυ χρησιμο και ανταποκρινεται γρηγορα 4. καμερα θετικοτατη δν εχω περασει βεβαια ακομα καμια στο λαπτοπ αλλα ειναι πολυ καθαρη η φωτογραφια 5. σχεδιαστικα ειναι ποιημα 5,5 οχι χοντροκομμενο δλδ οχι φαρδυ... το λευκο με χρυσοασημι δενει αψογα, αν κ πιστευω οτι κ σε μαυρο θα ειναι πολυ δυνατο 6.βιντεο π εβαλα να δω hd ενιωθα οτι βλεπω σε σμαρτ τιβι 7. την μπαταρια τ δν την εχω δοκιμασει ακομα.... 8. εχει ετοιμη επιλογη να ανοιγεις κ να κλεινεις το 3g γρηγορο μενου των ρυθμισεων 9. το καλωδιο π δινει ωστε να το χρησιμοποιησεις ως υsb η power bank ειναι κατι προχωρημενο 10. το κουμπι π αναβοσβηνει με τον αναλογο χρωματισμο αναλογα με τι το εχουμε βαλει να κανει ειναι χρησιμο 11. Το τηλεφωνο αγοραστηκε απο Ελλαδα http://www.safesales.gr κυριως για λογους εγγυησης αλλα κ προηγουμενης πολυ καλης εξυπηρέτησης απο το συγκεκριμενο καταστημα. δν ηθελα να μπλεξω με κινεζους κ προβληματα σε περιπτωση ελλατωματικου αλλα κ καθυστερησης παραλαβης. ps σιγουρα ο καθενας εχει τα δικα του γουστα αλλα σαν πρωτη εικονα κ για την χρηση που το θελω εγω το τηλεφωνο με κερδισε γρηγορο σερφαρισμα, σχετικα καλη φωτο, μεγαλη μπαταρια, ps2 ελπιζω να σας βοηθησα. οτι θελετε μπορειτε να με ρωτησετε Ευχαριστουμε πολυ φιλε,καλοριζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλημερα,καλοριζικο.Απο θεμα wifi,GPS και ηχειου-ακουστικου-μεγαφωνου στις κλησεις πως ειναι? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 καλη κεραια wifi, gps δεν δοκιμασα ακομα ηχειο δυνατη ενταση απλα η φωνη του απεναντι δν μ ακουγεται κ κρυσταλλο αλλα το δοκιμασα σημερα μεσα σε μαγαζι στην βαβουρα κ ακουγα ανετα κ απο οτι καταλαβα με ακουγαν πολυ καλα χωρις να γκαριζω μεγαφωνο με μια λεξη τουμπανο Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts