Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7600

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

signomi alla to 7600 exei kala xaraktiristika gia APLO kinito poy ipostirizi omos to 3G.

Opoios thelei smartphone as parei 6600,7700 ktl

i episimi timi toy exei anaferthei sto forum kai ine 410 + fpa

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

• Απαντήσεις 520
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Ρε παιδιά, σήμερα το μεσημέρι (6 Δεκεμβρίου) γύρω στις τρισήμιση έριξα τυχαία μια ματιά στην τηλεόραση του πατέρα μου που ήταν ανοιχτή (δεν ακουγόταν ήχος γιατί υπήρχε φασαρία στο σπίτι) και είδα μια διαφήμιση που έδειχνε το 7600 :confused: . Η διαφήμιση δεν ήταν από εταιρία τηλεφωνίας ή μαγαζί κινητών, γιατί κατέληξε ΝΟΚΙΑ CONNECTING PEOPLE. Το κανάλι ήταν το MEGA!!! Δεν μπόρεσα να ακούσω τί έλεγε. Ξέρει κανείς σχετικά; Πώς και διαφημιζόταν ΑΥΤΟ το τηλέφωνο ΕΔΩ;;; :confused: :confused: :confused:

Αρχικό Μήνυμα από τον earinos

Ρε παιδιά, σήμερα το μεσημέρι (6 Δεκεμβρίου) γύρω στις τρισήμιση έριξα τυχαία μια ματιά στην τηλεόραση του πατέρα μου που ήταν ανοιχτή (δεν ακουγόταν ήχος γιατί υπήρχε φασαρία στο σπίτι) και είδα μια διαφήμιση που έδειχνε το 7600 :confused: . Η διαφήμιση δεν ήταν από εταιρία τηλεφωνίας ή μαγαζί κινητών, γιατί κατέληξε ΝΟΚΙΑ CONNECTING PEOPLE. Το κανάλι ήταν το MEGA!!! Δεν μπόρεσα να ακούσω τί έλεγε. Ξέρει κανείς σχετικά; Πώς και διαφημιζόταν ΑΥΤΟ το τηλέφωνο ΕΔΩ;;; :confused: :confused: :confused:

Δεν ήταν διαφήμιση του 7600 αλλά της ΝΟΚΙΑ. Το είχε απλά ως ...background για να μας πει Καλά Χριστούγεννα. :)

Παιδιά εχω ένα φυλλάδιο από oneway εδώ μπροστά μου το οποίο λέει οτι κυκλοφορεί σύντομα κοντά μας στα 466 € χωρίς ΦΠΑ. μαζί με τα 6220,Τ630,Ρ900,Ζ200,Ε700 και Χ100.

Και κάτι άλλο.Σας έχει τύχει να συμπληρώσετε ερωτηματολόγιο της ΝΟΚΙΑ σε ένα pop-up που βγαίνει όταν πάει κανείς στο site της?Εγώ το συμπλήρωσα και της τα έψαλα για το 7250-7250i και της έδωσα συγχαρητήρια για το 7600 που είναι λίγο παπαριά αλλά είναι όπως και να το δούμε καινοτομία.Καλά έκανα?

Παιδιά αναφερόμενος στο θάψιμο στις πρώτες σελίδες του topic,πιστεύω πως σε 3-4 χρόνια(άντε κ λίγο παραπάνω) το 80% των κινητών θα έχουν αντισυμβατικό design,τι θα γίνει τότε θα σταματήσετε να έχετε κινητά?Ας είμαστε πιο επιοικείς σε ένα forum που ασχολείται με τη νέα τεχνολογία.Στο κάτω κάτω gadgetακι είναι και όχι κάποιο σοβαρό business phone,με πολύ καλά στοιχεία τηλεφώνου!
wipe that tear..

Κυκλοφορεί την άλλη εβδομάδα με τελική τιμη ΛΙΑΝΙΚΗΣ διάθεσης 520 ευρω η οποία περιλαμβάνει ΦΠΑ :)

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Kαθώs ξεκίνησε και η οπτική του πιστοποίηση απο την ΝΟΚΙΑ, αφού μαs το δείχνει σε διαφημιστικό τηs, νομίζω πωs πλησιάζει η ώρα τηs κυκλοφορίαs του. Ξεχωριστο κινητό, δυνατότητεs, design. :)

Πλησιάζει η άφιξη του αφού έφυγε και το coming soon από το site της Νόκια!!!! :D

Το μόνο μειονέκτημα που έχει είναι η έλλειψη mmc και αυτό που φοβάμαι είναι ότι θα βγει μετά από λίγο κανένα 7600i ... :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (18 Δεκ. 2003 , 10:47)

Kαθώs ξεκίνησε και η οπτική του πιστοποίηση απο την ΝΟΚΙΑ, αφού μαs το δείχνει σε διαφημιστικό τηs, νομίζω πωs πλησιάζει η ώρα τηs κυκλοφορίαs του. Ξεχωριστο κινητό, δυνατότητεs, design. :)

?????

:eek: :confused: :blink: :wacko: :zzz:

• 2 weeks later...

Ενδιαφέρον τεστ με πολλές φωτογραφίες! Προσέξτε επίσης το περιεχόμενο του κουτιού! Επίτελους πλήρες! :)

http://mobile.bpit.ch/forum/index.php?act=ST&f=19&t=7919

Το 7600 θα έρθει με το καινούργιο χρόνο τότε που θα ενεργοποιηθούν και η 3G δικτύων... Μαζί και το 6650 κλπ...

Το κινητό θα είναι διαθέσιμο 4-1-2004.Η τιμή του μαζί με το φπα είναι 540 ευρώ. :)Πολύ καλή παρουσίαση του Γάλλου φίλου,μου δώθηκε η ευκαιρία να ξεσκονίσω και τα γαλλίκα μου.Ευχαριστούμε NTON.

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Pedia eime Dubai aftes ti meres kai to 7600 eine diathesimo pantou.PArolo to thapsimo to proton selidon pou diavasa sas dilono ta akoloutha:

omorfo tilefono, othoni kamia sxesi me tft samsung, megaloutsiko ne men eine 3g mobile alla litourgei kai se kanonika diktia.eine se dio xromata gri kai mpess.ta xromata giro apo to kinito allazoun san skin.Itimi edo eine 1990AED diladi 450Euro kai tha ftinisei prosexos.

Παιδιά το είδα και το "παιξα" κι εγώ στο Saint Marteen (Καραϊβική) τώρα στις γιορτές. Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου, ούτε από μενού, ούτε από εμφάνιση. Μετά από παζάρια, ο πωλητής μου το έδινε 380 Ευρώ (τελικά όμως δεν το πήρα).

Τέλος (και το πιο σημαντικό για μένα), θεωρώ πραγματικά άχρηστο ένα 3G κινητό που δεν υποστηρίζει video calls (κάμερα έχει απο πίσω). Είναι σαν να παίρνεις ένα κινητό GSM που δεν στέλνει SMS...

http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg

Διαφονω καθετως...τα 3g τα εχουμε κυριως για αλλες υπηρεσιες υψηλης ταχυτητας παρα για να βλεπεις την μαπα του αλλουνου οταν μιλας..

Ακομα και διευθυντης της 3 το λεει αυτο....

Το λεω αυτο χωρις να ειμαι υπερ του κινητου αυτου....

Νομίζω ότι υπάρχει υστεροβουλία στα λεγόμενα του κ. Διευθυντή που λες (το διάβασα κι εγώ αυτό το άρθρο), και να εξηγήσω αμέσως γιατί το πιστεύω αυτο:

Τα videocalls είναι η killer application για το 3G, είτε μας αρέσει, είτε όχι. Είναι ασύγκριτα λίγοι οι high-end users που θέλουν το κινητό για 3G internet και σίγουρα δεν μπορεί να βασιστεί σε αυτούς ένας operator και να κάνει απόσβεση. Το χρήμα είναι στον μέσο-απλό χρήστη.

Χωρίς τα video call το 3G θα πατώσει, μαζί τους και οι εταιρείες που ΗΔΗ πλήρωσαν ένα κουβά λεφτα για τις άδειες 3G και ΗΔΗ πλήρωσαν (και πληρώνουν) άλλον ένα κουβά λεφτα για το δίκτυο 3G που έστησαν/στήνουν.

Μην ξεχνάτε ότι ανάλογο φαινόμενο είδαμε και με το GPRS (πάτος, μέχρι που ήρθαν τα MMS --> killer app κι αυτά).

Τώρα, για κάποιον λόγο που ακόμα δεν έχω καταλάβει, δεν κυκλοφορούν πολλά αξιόλογα 3G κινητά -και δη- κινητά που να υποστηρίζουν video calls.

Προφανές επίσης είναι ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν άμεσα τέτοια κινητά, και γι' αυτό το λόγο οι 3G operators προσπαθούν να σπρώξουν τον κόσμο να "δεί" το 3G από άλλη σκοπιά, πέραν των video call, μπας και τραβήξουν κόσμο. Εδώ πιστεύω ότι είναι και η υστεροβουλία των δηλώσεων του κ. Διευθυντή της "3".

Αυτή είναι η γνώμη μου...

http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg