Nikos2k5 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Έχεις την εντύπωση ότι ελληνικά καταστήματα δεν έχουν πουλήσει συσκευές που δεν ήταν προορισμένες για την Ευρώπη; Κλασικό παράδειγμα το e-shop. ... Με την εγγύηση τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Απλά είσαι εκτός εγγύησης. Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει αν με το Nordics LT είμαι καλυμμένος; Λιθουανία είναι; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Σου επιβεβαιώνω ότι είσαι καλυμμένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Έχεις την εντύπωση ότι ελληνικά καταστήματα δεν έχουν πουλήσει συσκευές που δεν ήταν προορισμένες για την Ευρώπη; Κλασικό παράδειγμα το e-shop. Επίσης, θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο. Για το ambient display. Πέρα από το όταν το κινείς ανάβει η οθόνη, υπάρχει κάποια χειρονομία ή κάτι άλλο που ανάβει την οθόνη; Γιατί το βλέπω ανάβει και σε άσχετες φάσεις. Το ambient ανάβει είτε με ειδοποίηση, είτε όταν αισθανθεί κούνημα. Μπορείς να το ρυθμίσεις να μην ανάβει και καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ναι, το ξέρω ότι απενεργοποιείται, απλά σκέφτηκα μήπως ξυπνάει και με κάπποια χεορονομία. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Πάντως μιας και λέτε για το ambient, όταν είχα πρωτοπαρει το κινητό, το είχα απενεργοποιησει σχεδόν αμέσως γιατί πρώτον δεν δούλευε πάντα (όταν το σηκωνες) και δεύτερον διάβαζα ότι καταναλώνει μπαταρία. Όταν έβαλα Marshmallow και έκανα hard reset, το άφησα ανοιχτό να το δοκιμάσω και τελικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Δουλεύει πάντα και με τόσο αυξημένη αυτονομία που έχω δεν με ενδιαφέρει πλέον αν καταναλώνει λίγη μπαταρία ή όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Σήμερα μου ήρθε μια αναβάθμιση 4mb ξέρει κανείς τι αφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Σήμερα μου ήρθε μια αναβάθμιση 4mb ξέρει κανείς τι αφορά; Εάν έχεις την 6.0.0 (MRA58K) ή την 6.0.0 (MRA58N) , τότε μπορεί να αφορά την 6.0.0 (MRA58R) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) MRA58N λεει και 6.0 όχι 6.0.0 συγχωρηστε με για την ασχετοσυνη μου.ευχαριστώ Edited November 11, 2015 by foten21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 MRA58N λεει και 6.0 όχι 6.0.0 συγχωρηστε με για την ασχετοσυνη μου.ευχαριστώ Ε τότε η αναβάθμιση που σου έχει έρθει είναι από το MRA58N στο MRA58R Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ρε μαγκες εχει παρατηρησει κανεις ενα θεματακι στους ηχους του κινητου????Οταν πατας like στο FB το κλικ που κανει ακουγεται ελαχιστα εως καθολου....γιατι????Εχει παρατηρησει κανεις αλλα θεματακια με τον ηχο??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Κάτι τέτοιο έχω παρατηρήσει κι εγώ. Και στους ήχους του Facebook messenger το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Δίνει πόνο η Marshmallow!! https://www.dropbox.com/s/9u08jhxzf0d7sa4/Screenshot_20151113-000952.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/6ipxrajtgfi01mh/Screenshot_20151113-000941.png?dl=0 Edited November 12, 2015 by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Δίνει πόνο η Marshmallow!! https://www.dropbox.com/s/9u08jhxzf0d7sa4/Screenshot_20151113-000952.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/6ipxrajtgfi01mh/Screenshot_20151113-000941.png?dl=0 Με στοκ ρομ-κέρνελ η custom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 (edited) Καλησπέρα θέλω να γυρίσω σε στοκ έχω κατεβάσει το nexus toolkit, απλά συνδέω και κάνω την διαδικασία πολύ έχει για return to stock? ΥΓ. Δεν έχω ιδέα από φλαραρισματα ακόμα κτλ το πήρα το τηλέφωνο ήδη με recovery και θέλω να το γυρίσω σε στοκ για να βάλω την 6.0 Edit : ρε παιδιά έκανα την διαδικασία κανονικά και το τηλέφωνο ουσιαστικά έκανε factory reset, το recovery πάλι δεν έφυγε οπότε δεν μπορώ να παίρνω τα ota update Edited November 13, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Σας έρχονται notifications από το facebook??νομίζω ότι δεν ανοίγει ή ambient. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 ρε παιδια παρατηρω συνεχως κατι περιεργο.....σε σημεια οπου αλλες συσκευες εχουν τερμα σημα το nexus 6 που εχω εχει μια γραμμη κατω...............σε 3g μιλαμε τωρα....γιατι συμβαινει αυτο???????παιζει κατι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 ρε παιδια παρατηρω συνεχως κατι περιεργο.....σε σημεια οπου αλλες συσκευες εχουν τερμα σημα το nexus 6 που εχω εχει μια γραμμη κατω...............σε 3g μιλαμε τωρα....γιατι συμβαινει αυτο???????παιζει κατι???? Ο αριθμός γραμμών ίσως είναι κάτι σχετικό Βάλε την εφαρμογή NETWORK SIGNAL INFO, και στις δύο συσκευές που συγκρίνεις για να συγκρίνεις το network strength σε dBm (Πήγαινε στο tab REFRESH SIGNAL και πάτα το (διακόπτει την σύνδεση με την κεραία και την επαναφέρει) και μετά δες στο tab MOBILE το Network Strength) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Nαι ...αλλα ειναι φυσιολογικο να γινεται αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Όχι δεν ειναι.... Στην 6.0 μιλάω και μου δείχνει 0 σήμα κλείνω την γραμμή και πάει full επίσης για να συνδεθεί στο δίκτυο wifi θέλει 20 sec... Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Όχι δεν ειναι.... Στην 6.0 μιλάω και μου δείχνει 0 σήμα κλείνω την γραμμή και πάει full επίσης για να συνδεθεί στο δίκτυο wifi θέλει 20 sec... Eννοω ειναι θεμα συσκευης η θεμα λογισμικου που λογικα θα φτιαχτει σε τυχον επομενο update???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Προσωπικά πιστεύω ότι είναι hardware διότι κουβαλάω το κουσουρι του από την 5.1.1 που έπεφταν οι κλήσεις και είχα απώλεια σήματος. Από ότι βλέπω και άλλοι το αντιμετωπίζουν αλλά όχι όλοι βγάζοντας το συμπέρασμα ότι ορισμένες παρτίδες έχουν το θέμα..μέχρι και sim αλλαξα και τπτ...και αυτό μου το είπε το επίσημο service τονίζοντας ότι αν δεν στρώσει τότε πρέπει να τους το στείλω να το δουν...κάποια παιδιά εδώ πρότειναν να γυρίσουμε σε παλιό radio με software. Δεν ξέρω να το κάνω, δοκίμασε το αν θες πάντως απογοητευτηκα διότι έτσι όπως είναι στοκ πρέπει να λειτουργεί τέλεια..αν του αλλάζεις ρομ κτλ αυτό έχεις καθαρά την ευθυνη εσύ. Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 ρε παιδια παρατηρω συνεχως κατι περιεργο.....σε σημεια οπου αλλες συσκευες εχουν τερμα σημα το nexus 6 που εχω εχει μια γραμμη κατω...............σε 3g μιλαμε τωρα....γιατι συμβαινει αυτο???????παιζει κατι???? Nαι ...αλλα ειναι φυσιολογικο να γινεται αυτο??? Όχι δεν ειναι.... Στην 6.0 μιλάω και μου δείχνει 0 σήμα κλείνω την γραμμή και πάει full επίσης για να συνδεθεί στο δίκτυο wifi θέλει 20 sec... Δεν μιλάει για αυτό, λέει ότι είναι μια γραμμή κάτω, όχι 0 γραμμές Προσωπικά πιστεύω ότι είναι hardware διότι κουβαλάω το κουσουρι του από την 5.1.1 που έπεφταν οι κλήσεις και είχα απώλεια σήματος. Από ότι βλέπω και άλλοι το αντιμετωπίζουν αλλά όχι όλοι βγάζοντας το συμπέρασμα ότι ορισμένες παρτίδες έχουν το θέμα..μέχρι και sim αλλαξα και τπτ...και αυτό μου το είπε το επίσημο service τονίζοντας ότι αν δεν στρώσει τότε πρέπει να τους το στείλω να το δουν...κάποια παιδιά εδώ πρότειναν να γυρίσουμε σε παλιό radio με software. Δεν ξέρω να το κάνω, δοκίμασε το αν θες πάντως απογοητευτηκα διότι έτσι όπως είναι στοκ πρέπει να λειτουργεί τέλεια..αν του αλλάζεις ρομ κτλ αυτό έχεις καθαρά την ευθυνη εσύ. Το radio του 6.0 φαίνεται να έχει κάποια θέματα, ορισμένες φορές η λήψη είναι κανονική αλλά το εικονίδιο του σήματος είναι κενό (αλλά η επικοινωνία λειτουργεί) ή η λήψη είναι όντως μηδενική (-113 dBm) σε σημεία που δεν θα έπρεπε. Με πάτημα δυο φορές του κουμπιού του Airplane Mode, επανέρχεται. Αν το προηγούμενο radio σου δούλευε καλά, μπορείς να το βάλεις, κατεβάζοντας το Factory Image και φλασάροντας το radio image file με μια εντολή fastboot flash radio. Αναλυτικές οδηγίες έχουν δοθεί στο άλλο thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Εγώ πάντως έχω κάποια κολληματακια και επίσης λόγω ασυμβατότητας με Novago και otego σκέφτομαι να γυρίσω σε γλυφιτζουρι. Φλασαρω κανονικά με τη γνωστή διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εγώ πάντως έχω κάποια κολληματακια και επίσης λόγω ασυμβατότητας με Novago και otego σκέφτομαι να γυρίσω σε γλυφιτζουρι. Φλασαρω κανονικά με τη γνωστή διαδικασία; Δεν έχουν κάνει ακόμα update στις εφαρμογές να είναι συμβατές με το 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts