telefoneri Δημοσιεύτηκε December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 25, 2014 (edited) Lenovo Golden Warrior Note 8 (A936) με εκδοση για ευρωπη αναμενεται να ειναι διαθεσιμο ιανουαριο 2015 εκδοση 1gb ram €158 εκδοση 2gb ram €171 android 4.4.4 (vibe 2.0) 2G/3G/4G/(5G) (4G και στις 2 sim) οθονη 6" (720x1280) επεξεργαστης 1.7 οχταπυρηνος 64bit (mt6752) (antutu 42000) 1 και 2gb ram / 8gb rom / card slot 32gb γραφικα mali-t760 καμερες 5 και 13mp (sony, f2.2) μπαταρια 3300mah αφαιρουμενη διαστασεις 163.9 x 83.6 x 8.7mm ραδιοφωνο / bluetooth 4.0 / otg / micro usb 2.0 / ota / accel sensor, light, proximity / gps, agps χρωματισμοι: λευκο μπρος-πισω, μαυρο μπρος-πισω δεν εχει nfc υπο διευκρινιση: - notification led - αναβαθμιση lollipop - βαρος 170-190g << βιντεο >> Edited December 26, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidriver109 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Αυτο ειναι για ευρωπη? http://www.1949deal.com/lenovo-golden-warrior-note-8-a936-mtk6752-octa-core-1-7-ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-8gb-rom-6-0-inch-hd-ips-screen-4g-lte-white.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Αυτο ειναι για ευρωπη? http://www.1949deal.com/lenovo-golden-warrior-note-8-a936-mtk6752-octa-core-1-7-ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-8gb-rom-6-0-inch-hd-ips-screen-4g-lte-white.html Από τη στιγμή που υποστηρίζει και τα ευρωπαϊκά LTE δίκτυα είναι ναι. Έχε υπόψιν (βάσει της περιγραφής) δεν έχει ελληνικό μενού, μόνο αγγλικά και κινέζικα, οπότε είναι ξεκάθαρο για το που προορίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Αυτο ειναι για ευρωπη? http://www.1949deal.com/lenovo-golden-warrior-note-8-a936-mtk6752-octa-core-1-7-ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-8gb-rom-6-0-inch-hd-ips-screen-4g-lte-white.html δες αυτο το λινκ (αλλα ειναι η εκδοση με τα 2gb ram. pre-order). δουλευει ευρωπη, εχει ελληνικα και ειναι απο πολυ αξιοπιστο καταστημα. edit: ηταν η εκδοση με 2gb ram και το καταστημα εκανε αλλαγη σε 1gb ram :blink: Edited December 29, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Από τη στιγμή που είναι pre-order και με δεδομένο το ότι το minideal περνάει custom multilanguage χωρίς πάντα επιτυχημένο αποτέλεσμα... καλό είναι να μη δοθεί (ακόμα) πολύ βάση στο συγκεκριμένο link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Από τη στιγμή που είναι pre-order και με δεδομένο το ότι το minideal περνάει custom multilanguage χωρίς πάντα επιτυχημένο αποτέλεσμα... καλό είναι να μη δοθεί (ακόμα) πολύ βάση στο συγκεκριμένο link. σχεδον ολα τα lenovo (και οχι μονο) που εχουν αγορασει εκατονταδες χρηστες απο εδω, ειναι με custom rom. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Σχεδόν... όχι όλα. Δεν λέει κάτι αυτό. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει από τη στιγμή που ξεκίνησε η διείσδυση της εταιρίας στην ευρωπαϊκή αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpirosKara Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Επειδή ψηνομαι να το πάρω αξίζει τον κόπο???Οσον αναφορά τα ελληνικά δεν θα βγει κάποια στιγμη πολύγλωσση Ρομ?Πιστευω πως είναι μια πολύ καλη επιλογή value for money επιλογή με τα χαρακτηριστικά του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Είμαι καινούριος εδώ και ο λόγος είναι ότι θέλω να πάρω κινητό, αλλά από κάποιο κινέζικο site. Συμπτωματικά, κοιτούσα πριν λίγα λέπτα το ίδιο μοντέλο και κατέληξα σε αυτο, διότι είναι lenovo(για εμένα πιο αξιόπιστο), έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και σε καλή τιμή! Αυτά τα ξέρετε ήδη, οπότε στο ψητό.. Αξίζει να το αγοράσω? Λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα λόγω του γεγονότως ότι είναι κινέζικο ? Έχετε κάποια εμπειρία επί του θέματος, γιατί είμαι πρωτάρης και χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ Το θέμα αναφέρεται στο γνήσιο ή το κινέζικο μοντέλο? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Υ.Γ Το θέμα αναφέρεται στο γνήσιο ή το κινέζικο μοντέλο? :P Γιατί ποιος σου είπε ότι ότι κινέζικο... δεν είναι γνήσιο; :wacko: Όλα τα θέματα εδώ έχουν να κάνουν με τις γνήσιες συσκευές εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά στον τίτλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) Υ.Γ Το θέμα αναφέρεται στο γνήσιο ή το κινέζικο μοντέλο? :P τα πιο πανω links δειχνουν original προϊοντα. η lenovo ειναι κινεζικη εταιρια. αν ρωτας: - αν αυτο εχει εισαχθει στην ελλαδα απο την αντιπροσωπεια: οχι - αν οι συχνοτητες δουλευουν ελλαδα, δες στο 3g να γραφει wcdma και στο 4g να γραφει fdd Edited December 30, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 σχεδον ολα τα lenovo (και οχι μονο) που εχουν αγορασει εκατονταδες χρηστες απο εδω, ειναι με custom rom. και μερικες φορες απλα δεν δουλευει και μετα σου γυρνανε την πλατη στο minideal no imei σε μενα Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Το "no imei" φτιάχνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Το "no imei" φτιάχνεται. ολα φτιαχνονται αν ειναι η πρωτηη φορα που το αντιμετωπιζεις ειναι κολαση επισης αν αγοραζεις ενα τηλ δεν περιμενεις να πρεπει να το φτιαξεις Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Αυτο που θα ηταν καλο σε οσα τηλεφωνα αγοραζουμε απο Κινα μερια θα πρεπει να κοιταμε το 4G να καλυπτει και τους 900 MHz μιας και οι 3 εταιριες πλεον αγορασαν δικαιωματα σε αυτη την μπαντα. Τουλαχιστον εγω το κοιταζω. Θα μου πεις τωρα ....εδω δεν εχουμε καλη καλυψει σε 3G Ας εχουμε ομως και αυτη την μπαντα να την καλυπτει.....δεν ειναι κακο. Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidriver109 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Στο 1949 http://www.1949deal.com/lenovo-golden-warrior-note-8-a936-mtk6752-octa-core-1-7-ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-8gb-rom-6-0-inch-hd-ips-screen-4g-lte-white.html και στο pandawill http://www.pandawill.com/lenovo-note8-smartphone-4g-lte-android-44-mtk6752-octa-core-130mp-60-inch-3300mah-p96354.html Το εχουν 175 δολλαρια ενω στο minideal http://www.minideal.net/lenovo-note8-4g-fdd-lte-smartphone-android-4-4-mtk6752-octa-core-13-0mp-6-0-inch-3300mah.html 210 υπαρχει καμμια διαφορα τα ιδια δεν ειναι,εαν ειναι να παρω αυτο απο το pandawill που εχω ξανααγορασει και δεν ειχα προβλημα, υποστιριζουν ολα ελληνικα και τα δυκτια τα δικα μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastasis_M Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Μόλις το παρήγγειλα από Vickmall. Μου δώσανε και το tracking. . . Αντε να δουμε . . . Στο review θα έχετε νέα :-):ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidriver109 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Γιατι το πηρες απο εκει αφου τα αλλα μαγαζια το εχουνε πιο φθηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastasis_M Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Γιατι το πηρες απο εκει αφου τα αλλα μαγαζια το εχουνε πιο φθηνο Είναι τα δώρα που δίνουν συνεχεια, και το aftersales τους. Είναι κομπλέ μέχρι τώρα στο vickmall :-) . Είναι και καινουργιο κινητο στην αγορά. . . οπότε λέω ας πάω σε πιο γνωστους σε μένα για τη παραγγελία. Πάντως όντως είναι λογική η παρατήρηση σου εάν θέλει κανένας συμφορουμίτης να παραγγείλει από αλλού φθηνότερα Edited January 18, 2015 by Anastasis_M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Με 8πύρυνο 64-bit επεξεργαστή και 1GB RAM; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastasis_M Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Με 8πύρυνο 64-bit επεξεργαστή και 1GB RAM; :confused: Κοίτα, 6 inches είναι, για τη χρήση που το θέλω, τι να τη κάνω τη RAM?(email , internet , fb και αντε καμία φωτογραφία με τη κοπέλα μου) Είναι και σχετικά γρήγορο από αυτά που διάβασα για το chipset που φοράει. Ένα χρόνο τεχνολογικά γι'αυτό που το θέλω, πιστεύω θα με βγάλει αξιοπρεπώς, εάν δεν με αφήσει λόγω χρήσης. Είναι πρώτη φορά που δεν αγοράζω επώνυμο κινητό και δεν τα σκάω χοντρά, οπότε στην υγειά μου. :-) Κάτσε να το πάρω στα χέρια μου και να το δω δίπλα στο G3 της αδερφής μου και ότι με ρωτήσετε με χαρά θα σας το απαντήσω. Και τα θετικά και τα αρνητικα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Κοίτα, 6 inches είναι, για τη χρήση που το θέλω, τι να τη κάνω τη RAM? Είναι σαν να αγοράζεις ένα γρήγορο αυτοκίνητο που έχει πολύ καλό κινητήρα, αλλά δεν μπορεί να τρέξει γιατί έχει μικρό ψυγείο και ανεβάζει θερμοκρασίες. Και μου λες... τι να το κάνω το μεγαλύτερο ψυγείο, αφού δεν τρέχω. Δεκτό... αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και το αυτοκίνητο είναι σωστά κατασκευασμένο. To θέμα δεν είναι αν εσύ ή εγώ δεν έχουμε τι να την κάνουμε τη RAM, το θέμα είναι ότι για την κατηγορία του επεξεργαστή... η RAM είναι λίγη. Και έχε υπόψιν ότι αυτό το "τι να την κάνω τη RAM" δεν ισχύει... ανεξαρτήτως χρήσης. Και αυτό θα το διαπιστώσεις σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Είναι πρώτη φορά που δεν αγοράζω επώνυμο κινητό Γιατι ποιος σου ειπε οτι η LENOVO δεν ειναι επωνυμη ???? Μια απο τις μεγαλυτερες εταιριες στο χωρο των υπολογιστων που αγορασε και το τμημα Radio της Motorola........ Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastasis_M Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) Είναι σαν να αγοράζεις ένα γρήγορο αυτοκίνητο που έχει πολύ καλό κινητήρα, αλλά δεν μπορεί να τρέξει γιατί έχει μικρό ψυγείο και ανεβάζει θερμοκρασίες. Και μου λες... τι να το κάνω το μεγαλύτερο ψυγείο, αφού δεν τρέχω. Δεκτό... αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και το αυτοκίνητο είναι σωστά κατασκευασμένο. To θέμα δεν είναι αν εσύ ή εγώ δεν έχουμε τι να την κάνουμε τη RAM, το θέμα είναι ότι για την κατηγορία του επεξεργαστή... η RAM είναι λίγη. Και έχε υπόψιν ότι αυτό το "τι να την κάνω τη RAM" δεν ισχύει... ανεξαρτήτως χρήσης. Και αυτό θα το διαπιστώσεις σύντομα. Δίκιο έχεις σε αυτό που μου λες. Δεν διαφωνώ. Το επέλεξα κυρίως για τις 6'' .Αντίστοιχο ήταν το smart max 4 της vodafone για αυτό που το θέλω. πήγα προς Lenovo μεριά γιατί η κοπέλα μου απογοητεύτηκε πολύ με ένα κινητό της vodafone που είχε πάρει πιο παλιά. Τώρα αν δεν με καλύψει, ίσως να έκανα και πατάτα γιατί κοίταζα και το Jiayu S3 με τo ίδιο chipset αλλά 5.5''. Θα δείξει φίλε athanaso Γιατι ποιος σου ειπε οτι η LENOVO δεν ειναι επωνυμη ???? Μια απο τις μεγαλυτερες εταιριες στο χωρο των υπολογιστων που αγορασε και το τμημα Radio της Motorola........ Καλά τα λες lazare, εγώ τη θεωρώ πολύ B-εταιρία πάντως. Δεν το έθεσα σωστά μάλλον. Σαφώς και είναι γνωστή η Lenovo αλλά δεν θεωρείται και κορυφή για μένα. Edited January 20, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αν δεν είχα πάρει το g2f αυτό θα ήταν το κινητό που θα έπαιρνα Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts