Jump to content

Cubot S200

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δικό μου έφτασε Αθήνα την Δευτέρα αλλά ακόμα δε κουνήθηκε. Οπότε πάω για την άλλη βδομάδα εκτός αν μου ρθει κανα συστημένο αύριο και παραλάβω Παρασκευή :( Περιμένω ένα ακόμα απο gearbest και ένα από vickmall. Όλοι με S200 θα γυρνάμε

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σοβαρή βελτίωση της μπαταρίας με την v08. Και ειναι ακομα νωρις μολις 4η φορτιση.
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Το δικό μου έφτασε Αθήνα την Δευτέρα αλλά ακόμα δε κουνήθηκε. Οπότε πάω για την άλλη βδομάδα εκτός αν μου ρθει κανα συστημένο αύριο και παραλάβω Παρασκευή :( Περιμένω ένα ακόμα απο gearbest και ένα από vickmall. Όλοι με S200 θα γυρνάμε

εννοεις οτι το βλεπεις αθηνα ?

εμενα λεει οτι εχει φυγει απο τις 18/1 απο ολλανδια αλλα δεν εχει φανει ακομα στην ελλαδα. με autostop το εστειλαν !!!!

Το SuperSu είναι καλύτερο. Το κινέζικο ναι μπορείς να το πετάξεις μετά.

Το πέταξα ήδη Γιάννη

το κανατε μεσω υπολογιστη ή τρεξατε την εφαρμογη κατευθειαν απο το κινητο;

Μέσω υπολογιστή

εννοεις οτι το βλεπεις αθηνα ?

εμενα λεει οτι εχει φυγει απο τις 18/1 απο ολλανδια αλλα δεν εχει φανει ακομα στην ελλαδα. με autostop το εστειλαν !!!!

Ναι μπήκε Ελλάδα την Δευτέρα. 01/01/2015 το έστειλε το vickmall με Singapore Post. Σχετικά γρήγορο το vickmall

Κάνε τον"κόπο" να διαβάσεις τις τελευταίες 5 σελίδες του θέματος και παίρνεις την απάντηση σου εύκολα

Επίσης όποιος θέλει να κάνει CWM Recovery για να κάνει back up τη ROM ή ότι άλλο θέλει ας ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει παρακάτω στην ενότητα "How To Install CWM Recovery"

https://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=3052164&hl=Lenovo

Δηλαδή αυτό το προγραμματάκι MtkDroidTools είναι τόσο θαυματουργό που εγκαθιστά cwm σε οποιοδήποτε κινητό? Αν είναι έτσι είσαι θεός mplevris:up:

Καλημέρα. Μου έβγαλε μόλις σήμερα την αναβάθμιση για V05.

Ο αριθμός έκδοσης στο "σχετικά με το τηλέφωνο" είναι: Z49W5_CQ_CUBOT_G_S200_v02.

Το κινητό ήρθε με root από minideal με το 360root, όμως είναι στα Κινέζικα. Όλα λειτουργούν κανονικά.

1)Αν κάνω αναβάθμιση, λογικά χάνω και το root. Βλέπω για έκδοση V08, θα πάρει την 05 και κατευθείαν την 08 έτσι;

2) Είναι εύκολο το root;

3) Θα χάσω τα apps που έχω κατεβάσει, φωτογραφίες κλπ σε περίπτωση αναβάθμισης;

Ναι μπήκε Ελλάδα την Δευτέρα. 01/01/2015 το έστειλε το vickmall με Singapore Post. Σχετικά γρήγορο το vickmall

τωρα παρατηρω και εγω οτι 18.01.2015 17:45 Import (Item arrived at country of destination)

εγω απο gearbest με ημερομηνια αγορας 06/01. ακομα πιο γρηγορα νομιζω.

με τους δικους μας τωρα τι γινεται !!!

σχετικα με ολα τα αλλα που διαβαζω περι αναβαθμίσεων και root κλπ, αν και το εχω ξαναπει, δεν εχω ασχοληθει στο παρελθον, περα απο ενα samsumg που ειχα πριν απο 4 χρονια.

Αυτο που θα ηθελα να κανω πριν αρχιζω να πειραματιζομαι, ειναι ενα "image" οπως λεμε στο computer για να μπορω ανα πασα στιγμη να επανελθω στην κατασταση αγορας. γινεται, και εαν ναι, πως ?

Καλημέρα. Μου έβγαλε μόλις σήμερα την αναβάθμιση για V05.

Ο αριθμός έκδοσης στο "σχετικά με το τηλέφωνο" είναι: Z49W5_CQ_CUBOT_G_S200_v02.

Το κινητό ήρθε με root από minideal με το 360root, όμως είναι στα Κινέζικα. Όλα λειτουργούν κανονικά.

1)Αν κάνω αναβάθμιση, λογικά χάνω και το root. Βλέπω για έκδοση V08, θα πάρει την 05 και κατευθείαν την 08 έτσι;

2) Είναι εύκολο το root;

3) Θα χάσω τα apps που έχω κατεβάσει, φωτογραφίες κλπ σε περίπτωση αναβάθμισης;

Ολες σου οι απαντησεις στις τελευταιες 5 σελιδες.

1)Ναι. Ναι

2)Ναι

3)Οχι

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Ευχαριστώ. Θα το φτιάξω το βράδυ και αν έχω τυχόν απορίες - προβλήματα θα επανέλθω.

Κάτι ακόμα. Μέχρι πόσα GB MicroSDHC να βάλω;

Για παράδειγμα αυτή κάνει;

http://www.skroutz.gr/s/2832488/Kingston-microSDHC-32GB-Class-4-with-Adapter.html

Αποθηκεύονται εκεί μετά εφαρμογές-φωτογραφίες-δεδομένα και όχι στο κινητό;

Edited by fertis

Δηλαδή αυτό το προγραμματάκι MtkDroidTools είναι τόσο θαυματουργό που εγκαθιστά cwm σε οποιοδήποτε κινητό? Αν είναι έτσι είσαι θεός mplevris:up:

Το σίγουρο είναι ότι εγκαθιστά σε όλα τα τηλέφωνα με MTK επεξεργαστή απλά μέχρι τώρα το έκανα διαφορετικά από ότι περιγράφει στο site πιο πάνω σου πρώτα έκανα back-up τη ROM μέσω πάντα του ίδιου προγράμματος όμως στο Cubot s200 δεν μπορούσα με τίποτα να κάνω back up και ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα τον πιο πάνω τρόπο και κατάφερα να περάσω CWM Recovery με ότι αυτό συνεπάγεται

Μανώλης

Ευχαριστώ. Θα το φτιάξω το βράδυ και αν έχω τυχόν απορίες - προβλήματα θα επανέλθω.

Κάτι ακόμα. Μέχρι πόσα GB MicroSDHC να βάλω;

Για παράδειγμα αυτή κάνει;

http://www.skroutz.gr/s/2832488/Kingston-microSDHC-32GB-Class-4-with-Adapter.html

Αποθηκεύονται εκεί μετά εφαρμογές-φωτογραφίες-δεδομένα και όχι στο κινητό;

Εγώ πήρα στα ίδια λεφτά την class 10. Ψάξτο λίγο. Την έβαλα και όλα καλά. Μετά επιλέγεις εσύ που θέλεις να γίνονται οι εγγραφές.

Στο σαιτ του mini deal λεει οτι υποστηρίζει μέχρι 32gb.To clean master που κατέβασα,μόλις κατεβάσω μια εφαρμογή μου προτείνει κατευθείαν μετακίνηση στην sd

on topic :

Samsung evo microsdhc 32gb uhs-1 / class 10 (up to 48mb/s) χρησιμοποιώ. αγορά από μάημέμορη πριν τις γιορτές κάτω από 15 ευρώ. μια γρήγορη ματιά στο σκρουτζ ξεπερνάει τα 20 ευρώ, στο μάημέμορη με την ισοτιμία βγαίνει γύρω στα 17.

off topic :

έγκυρη εφαρμογή για Android που μετράει ταχύτητα μνήμης; (κανένα benchmark δηλαδή)

Προσπαθώ να κάνω root, αλλά ενώ ξεκινάει το iroot να κατεβάζει τα δεδομένα, όταν φτάνει στο 4%, το πολύ 6%, σταματάει και βγάζει μήνυμα σφάλματος. Παρατήρησα ότι ταυτόχρονα τα windows προσπαθούν να βρουν και να εγκαταστήσουν driver για τη σύνδεση της συσκευής με τον υπολογιστή και όταν δεν βρίσκουν σταματάει και το iroot. Τι να κάνω?

Ποια sim είναι 3g;

Οποια απο τις δυο θες.

Ως αναφορα το κινητο. Μπορει να συγκριθει με κινητα μεχρι 100€ και οπως ανεφερα και σε μερικα ποστ πιο πισω καθε μερα με ενθουσιαζει ευχαριστα. Μην το συγκρινεται με σοβαρες Κινεζικες μαρκες και με τιμες ανω των 100€. Δεν βοηθαμε τα παιδια που ενδιαφερονται.

Αποψη μου λοιπον, αν καποιος θελει κινητο μεχρι 100€ δεν εχει αντιπαλο. Οπως και πολλοι αλλοι εχω πιασει αρκετα τον τελευταιο καιρο στα χερια μου. Ειναι προσωπικη μου γνωμη. Αξιζει οτι προσφερει μεχρι το τελευταιο €. Ηδη εχω φερει 3 και εχει και συνεχεια

Περιμενω λιγο καλυτερη μπαταρια μετα απο περισσοτερες φορτισεις. Προφανως και δεν περιμενω 3μερες μπαταρια. Αν βγαλει 1.5 με την χρηση που κανω ειμαι ευχαριστημενος. Αυτη ειναι μια βασικη διαφορα σοβαρων Κινεζικων απο μεσαιες εταιριες. Δεν μπορεις πραγνατικα να ξερεις την αληθεια για τα χαρακτηριστικα τους.

Edited by chalk

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

πλακα πλακα ειχα ενα παλιο OTG απο χαλασμενο ταμπλετ το δοκιμασα και οντως δουλευει!!θαυματα κανει το κινητακι μας ;)

Κελεπούρι λέμε ! http://opelclub.gr/Smileys/akyhne/icon_lol.gif

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Γίνεται να συνδέσουμε το OTG με την τηλεοραση και να κανουμε οτιδηποτε?

Αυτό που έχεις στο μυαλό σου είναι άλλη τεχνολογία και δεν την υποστηρίζει το S200.

Εγώ δε βρήκα λύση με τα sms. Κανένα app να στέλνω με 160 χαρακτήρες? Το textra δε γίνεται instsall. Το πατάω, με πετάει έξω απο το play store και μετά δέν είναι πουθενά στο κινητό ενώ φαίνεται στις εγκατεστημένο στο play. Κανένα άλλο που να δουλεύει?

Αυτό που έχεις στο μυαλό σου είναι άλλη τεχνολογία και δεν την υποστηρίζει το S200.

Εγώ δε βρήκα λύση με τα sms. Κανένα app να στέλνω με 160 χαρακτήρες? Το textra δε γίνεται instsall. Το πατάω, με πετάει έξω απο το play store και μετά δέν είναι πουθενά στο κινητό ενώ φαίνεται στις εγκατεστημένο στο play. Κανένα άλλο που να δουλεύει?

Τι ακρυβώς μπορούμε να κανουμε με το OTG?Δεν το έχω πολυδιαπιστώσει στο μυαλο μου η αληθεια ειναι.

Για τους 160 χαρακτηρες εγκατεστησε το Handcent (είναι βασικά 2 εφαρμογές που πρέπει να εγκαταστήσεις...μια για γλώσσα και η κύρια)....Είναι πολύ καλή και παρέχει πολλά extra παραμετροποίησης...
Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

νταξει βρηκα αναλυτικοτατο αρθρο. http://www.doctorandroid.gr/2013/09/all-about-usb-on-the-go.html

Για τους 160 χαρακτηρες εγκατεστησε το Handcent (είναι βασικά 2 εφαρμογές που πρέπει να εγκαταστήσεις...μια για γλώσσα και η κύρια)....Είναι πολύ καλή και παρέχει πολλά extra παραμετροποίησης...

υποστηρίζει dual sim ε?