Jump to content

Gepivo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Gepivo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Gepivo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Gepivo

    Cubot S200

    Προσπαθώ να κάνω root, αλλά ενώ ξεκινάει το iroot να κατεβάζει τα δεδομένα, όταν φτάνει στο 4%, το πολύ 6%, σταματάει και βγάζει μήνυμα σφάλματος. Παρατήρησα ότι ταυτόχρονα τα windows προσπαθούν να βρουν και να εγκαταστήσουν driver για τη σύνδεση της συσκευής με τον υπολογιστή και όταν δεν βρίσκουν σταματάει και το iroot. Τι να κάνω?
  2. Gepivo

    Cubot S200

    Καλησπέρα και από μένα. Παρήγγειλα από Gearbest σε μαύρο στις 28/11, το παρέλαβα στις 05/01 και μετά από λίγες μέρες χρήσης του είπα να γράψω τις εντυπώσεις μου. Η εμφάνιση και η ποιότητα κατασκευής του μου άρεσε περισσότερο απ’ ότι περίμενα. Notification led και φωτιζόμενα πλήκτρα δεν έχει, αλλά είναι αρκετά λεπτό, τα bezels θα μπορούσαν να είναι λεπτότερα, αλλά μια χαρά μέγεθος έχουν και το πίσω κάλυμμα με την δερμάτινη υφή έχει ωραία αίσθηση. Το μέγεθος, επειδή είναι το πρώτο μου 5ιντσο κινητό, χρειάζομαι λίγο χρόνο να το συνηθίσω, αλλά σε σχέση με άλλα που έχω πιάσει είναι άνετο στο κράτημα. Δεν ξέρω ποια είναι η αντοχή του κρυστάλλου της οθόνης σε χαρακιές και χτυπήματα, γι’ αυτό και το προστατευτικό πλαστικό δεν πρόκειται να το αφαιρέσω. Από την οθόνη μου αρέσει η ζωντάνια των χρωμάτων, η φωτεινότητα και η πολύ υψηλή ανάλυση. Το πίσω ηχείο είναι πολύ δυνατό αν και σε ποιότητα υστερεί, χωρίς να είναι κακό. Η πίσω κάμερα βγάζει μέτριες προς καλές φωτογραφίες και καλύτερα βίντεο. Η μπροστινή κάμερα είναι καλή. Έχει δυνατή κεραία για wifi και πιάνει γρήγορα το σήμα χωρίς προβλήματα διατήρησής του, ενώ και το 3G είναι καλό. Στις κλήσεις δεν ακούγομαι πάντα καλά στον συνομιλητή μου, αλλά εγώ τον ακούω μια χαρά. Έχει κάποια κολλήματα κατά τη χρήση του, αλλά γενικά είναι πολύ γρήγορο τόσο στις εφαρμογές όσο και στο διαδίκτυο. Στο antutu έπιασε 18193. Νομίζω είναι καλό σκορ, αν κρίνω από άλλα κινέζικα κινητά της κατηγορίας του, και από reviews του ίδιου που έχω δει στο youtube. Όσο για την μπαταρία, το έχω φορτίσει τρεις φορές ως τώρα. Μπορεί να αντέξει δύο μέρες με κανονική χρήση. Από πλήρη φόρτιση πέφτει πολύ γρήγορα και κάπου από τη μέση και κάτω κρατάει περισσότερο. Παράξενο. Στο gps έχω θέμα, εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Έχοντας ενεργοποιημένο μόνο τη λήψη δορυφόρων δεν πιάνει σήμα. Επίσης στον κατάλογο δεν έχει ελληνικά γράμματα στην δεξιά στήλη για γρήγορη εύρεση επαφής. Καμιά ιδέα? Lock screen δεν έχω βρει πώς να την αλλάξω. Εγκατέστησα εφαρμογή, αλλά η αρχική lock screen της συσκευής δεν έφευγε με αποτέλεσμα να έχει δύο. Και κάτι τελευταίο, έκανα την ενημέρωση στην νέα έκδοση του λογισμικού χωρίς να αλλάξει κάτι προφανές στο κινητό. Αυτά τα λίγα από μένα. Για αυτές τις λίγες μέρες που έχω το κινητό είναι πολύ καλό για τα χρήματά του. Ελπίζω μόνο να αντέξει. :worry:
  3. Gepivo

    Cubot S200

    Σήμερα φαίνεται να ήρθε Ελλάδα. Παραγγελία από 28/11/14. Με την παραλαβή θα δούμε αν αξίζει το κινητό.
  4. Καλησπέρα! Νέος στην παρέα. Παρήγγειλα 28/11, πήρα TN 09/12 και από χθες έχει μήνυμα ότι The item is at the PostNL sorting center. Ελπίζω να αξίζει η αναμονή.
×
×
  • Create New...