alfa Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Συγγνώμη, 17 ευρώ για να βλέπω τα φόρουμ και μάλιστα για μια εφαρμογή που την πλήρωσα ήδη μια φορά; Θα το εκλαβω σαν αστείο... Αν δεν τους στείλουμε χιλιάδες mail ότι είμαστε δυσαρεστημένοι, θα το κάνουν όλοι σύστημα...εμένα μου έστειλαν ήδη μια φορά mail να με ρωτήσουν ποιο είναι το πρόβλημα μου και καλά... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 είναι μονοπώλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 είναι μονοπώλιοΕμείς το κάναμε, εμείς μπορούμε και να το ξεκανουμε... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 (edited) Συγγνώμη, 17 ευρώ για να βλέπω τα φόρουμ και μάλιστα για μια εφαρμογή που την πλήρωσα ήδη μια φορά; Θα το εκλαβω σαν αστείο... Αν δεν τους στείλουμε χιλιάδες mail ότι είμαστε δυσαρεστημένοι, θα το κάνουν όλοι σύστημα...εμένα μου έστειλαν ήδη μια φορά mail να με ρωτήσουν ποιο είναι το πρόβλημα μου και καλά... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ηρθε και μειλ για εκπτωση 50% στο vip+Στο android zone έχει καλύτερη προφορά. Από εκεί έχω αγοράσει την δική μου. Έχει και παλιές εκδόσεις. Edited April 2, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 ποια ειναι η καλυτερη τιμη που μπορουμε να το αγορασουμε; 17 ευρω δεν δινω με τιποτα, επρεπε να το εχουν κανα 5ευρω να χ@στουν στο ταλιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 ποια ειναι η καλυτερη τιμη που μπορουμε να το αγορασουμε; 17 ευρω δεν δινω με τιποτα, επρεπε να το εχουν κανα 5ευρω να χ@στουν στο ταλιροΣου είπα που το αγόρασα εγώ. Εκεί θα το βρεις σε προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Δεν βγάζω άκρη στο android zone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Δεν βγάζω άκρη στο android zoneΕίναι ένα φόρουμ στο Tapatalk. Βάλε στην αναζήτηση και κάνε εγγραφή. Δεν χρειάζεται να βγάλεις άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική σου, θα ήταν πιο εύκολο νομίζω να έλεγες το κόστος που έχει, τέλος πάντων, δεν έχω Tapatalk και δεν μπορώ να κάνω εγγραφή, όπως και να έχει ευχαριστώ για τον χρόνο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική σου, θα ήταν πιο εύκολο νομίζω να έλεγες το κόστος που έχει, τέλος πάντων, δεν έχω Tapatalk και δεν μπορώ να κάνω εγγραφή, όπως και να έχει ευχαριστώ για τον χρόνο σουΈχεις πμ.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 εγω ειμαι vip ηδη, αν εχεις tapatalk θα βλεπεις το "V" στο προφιλ μου, μια φορα τους πληρωσα, δεν τους ξαναπληρωνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Κι εγώ κάποτε τους είχα πληρώσει, αλλά η εφαρμογή δουλεύει μια χαρά. Ούτε διαφημίσεις, ούτε τίποτα. Έχω εγκατεστημένη την pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Έχεις πμ..............Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Κι εγώ κάποτε τους είχα πληρώσει, αλλά η εφαρμογή δουλεύει μια χαρά. Ούτε διαφημίσεις, ούτε τίποτα. Έχω εγκατεστημένη την proΣωστός και εγώ με PRO συνεχίζει και δουλεύει κανονικά χωρίς έξτρα χρήματα κλπ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Απρίλιος του '18 αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Ένα πμ και σε εμένα αν γίνεται; Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 εγω ειμαι vip ηδη, αν εχεις tapatalk θα βλεπεις το "V" στο προφιλ μου, μια φορα τους πληρωσα, δεν τους ξαναπληρωνω Ουάου, έφυγε το "v" πλάκα-πλάκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Σε μένα στο προφίλ τώρα έχει 3 σύμβολα.... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Σε μένα στο προφίλ τώρα έχει 3 σύμβολα.... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοια έκδοση έχεις; Εμένα με τελευταία PRO έχω μόνο το μπλε. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Μόνο το πρώτο μπλε βλέπω κ σε μένα. Έκδοση 8.8.0 Μία φορά είχα πληρώσει κάποτε κ δεν μου έχει έρθει καμιά ειδοποίηση για συνδρομή Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Έχω την 8.8.2 "αγορασμενη" από εκεί που λέει ο pavlitakis1 ;) Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Έχω την 8.8.2 "αγορασμενη" από εκεί που λέει ο pavlitakis1 ;) Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ την 8.7.0 B&W μαύρο πίσσα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Ποια έκδοση έχεις; Εμένα με τελευταία PRO έχω μόνο το μπλε. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΚι εμένα με 8.8.0 μόνο το μπλε μού βγάζει. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Δεν μπορω να κανω log in στην ''αγορασμενη'' 8.8.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Δεν μπορω να κανω log in στην ''αγορασμενη'' 8.8.2Clear cache and data και δοκίμασε πάλι, εγώ δεν είχα πρόβλημα... Υποθέτω ότι την άλλη την έκανες απεγκατάσταση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts